17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Габрово, Монтана, Враца - трябва да се затворят училищата вижте колко болни има по над 700 души, а не са с население от 100 хиляди. Какво се бавят, всички болници са пълни. Има и много болни деца, защо се допусна. Вече е организирано и онлайн обучение и може поне най- милото ни да предпазят. Не отричам, че присъствено е най-добре, но ситуацията е извън контрол.

За всичко си има логично обяснение. Естествения подбор не прошава.

местата с най-много турци - Плевен и Кърджали с най-малко заразени.

На тези, които пропищяха свта, че им се нарушават правата дадена от демокрацията, погледнете Франция или Дания. Или смятате че тези страни не са демократични? Или вашата демокрация е някаква друга? Каква е? Свобода или свободия?

Не се разбира какво искаш да кажеш. Много си се разпенил, спри се малко.

Нещата се променят, вече сме в нов етап. Няма да се върнем в това което беше преди 2 години. Навлязохме в цифров и медицински тоталитаризъм, който ще се развива.

Като си толкова голям демократ, защо нямаме референдум за мерките и ваксините? Май 80% от народа не е на мнението на върхушката?

Нещо е много сбъркано в метода на лечение на българските лекари.

Въпроса е съвсем друг - защо умират толкова българи в болниците в България ?

Защото българина разбира от всичко, особено от самолечение и какво пише тук и там и какво му е казал тоя или оня...отива в болница чак когато е вече късно ама тва празните глави няма как да го разберат

В държава в която врачките и шаманите заемат ролята на “лечители” и простотията е рекордно висока, а образованието на рекордно ниско ниво не може да се очаква друг резултат.

"Проф. Радка Аргирова: Около 10 октомври се очаква пик на четвъртата вълна"

Да не мислиш, че ваксинираните чужденци са толкова умни, че знаят какво точно има във ваксините и как ще протече всичко във времето? Просто имат повече доверие на институциите си и са по изпълнителни.

В България голяма част от населението вярва в глупости. Тук някак са се концентрирали много такива хора, които няма значение дали са умни, прости, образовани или не, те вярват на глупости! Ние нямаме обществено мислене за основни проблеми, в случая както е този вирус. Всичко, което се случва тук и по света е нагласено, има някакво тайно общество, което командва целия свят и от там само фантазия трябва да имаш за всякаквите глупости... Няма лошо за фантазията, ама дори и това, ако се заслушаш в нещата, които говорят, накак и фантазията им куца, много е плоска. Този начин на мислене води до проблеми и дори да вземем само част от новата история на България последните 50 години ясно се вижда как това мислене ни е докарало до пълен упадък - материален, духовен, творчески и т.н. Мислим се за интелигентни, но реалността показва съвсем друго и това е че явно имаме грешна представа за интелект! С този вирус ще се моткаме още доста време, защото разбира се сме изключително "прозорливи" и докато света се справи с този проблем(защото реално вируса измислен или не, е проблем) ние бавно и по най-трудния начин ще разберем, че това е ПРОБЛЕМ, който трябва да бъде разрешен, но разбира се както винаги ще е късно и за пореден път ще страдаме. Повтаряме грешките си и поуки не си взимаме, удряме си главите в стената и се чудим защо ни болят!

Над 200 смъртни случаи от ковид за 24 часа в България с население под 7 милиона, за цяла Великобритания са 47 с население от 70 милиона. Това е пълен провал на държавата, която абдикира от всякаква отговорност и една болест се политизира. На политиците не им пука, че масовката чете глупости във ФБ и умират като мухи. Влизаме пак в рекордна черна статистика за цяла Европа - вие слепи ли сте, че не виждате какво се случва?

отбележете, че днес е вторник - деня, в който събират и показват и необявените от неделя още случаи. вторниците винаги са с най-много заболели и жертви.

Как не разбраха някои,ч е да се вксинираш не е дали те карат да си купиш сини или розови гащи. И понеже сме демокрация, дай да си правя каквото си искам. Правата са си права, но свършват там, където нарушаваш правата на другите. Или смятате 200 умрели за малко.? Колко трябва да станат? Моите близки, които вече ги няма ги знам колко са. Вашите колко са, или нямате плизки и приятели. Много бързо станахте сталинисти. " ... Смъртта на десетки умрели е само статистика"

Ако всички останали ваксини бяха същите боклуци като тия, всички да сме болни от туберкулоза, чума, шарка, бяс и т.н. Килгеноцидовските една лекарка от спешна помощ в сащ ги нарича full of shit...и си е така....пълно с инжектирани болни и заразяващи , тука в университета при нас чуждестранните студенти са инжектирания, но кашляха, сега много от преподавателите с по две и един с три инжекции са също заразени и вкъщи ...

Най-набожният народ сме. При най-лошата здравна система, да не се ваксираш, силно трябва да вярваш на господ.

Ама нали имаше Национален оперативен план за справяне с пандемията, с който супер много се хвалеха!? Там мерките са разписани, предвидими и това трябваше да бъде нещо невиждано при предишните управляващи. Сега какво се оказа - че е много лесно да си пишеш разни работи на хартия, нито си първият, нито последният. А после като ги напишеш и се похвалиш в ефир, забравяш за всичко и започваш да се гърчиш отново под политически натиск. Пременил се Илия и като се огледал - пак с тия!

Лесно е да планираш, трудно е да трябва да разчиташ на малоумен народ...

сигурно пие ракийка в някое сенчесто кабинетче:)

"Зелен паспорт" трябва да се издава и при тест за наличието на антитела след прекарано заразяване! Поне 6 месеца след излекуването не е препоръчително да се ваксинираш и си като вързан. така че такъв "паспорт" трябва да има не само за ваксинираните!

"Зелен паспорт" трябва да е основно право на всеки гражданин! Тоест не трябва да има такива! Един непреболедувал неваксиниран човек трябва да има пълни права както всички останали! Не трябва да ставаш болен, за да си свободен, нито трябва да ставаш ваксиниран, за да си свободен! Единственото което може да се дискутира е дали болни, докато са заразни, може да бъдат изолирани или не. Аз не виждам причина правата на болни също да бъдат ограничавани, но досега никой не е давал и разумни контра-аргументи.

Искам да видя от къде точно става ясно, че не е препоръчтелна ваксина до 6 месеца след преболедуване??

Не знам за какво ти е този интернет, май само за да задаваш тъпи въпроси. Пише си, специалистите го препоръчват. Даже след прекаран ковид, след 6 месеца е достатъчна и една доза от ваксините!

За всичко случващо се в България си има своето логично обяснение.

че колко положителни теста по области е леко заблуждаващо. Не става ясно дали случаите са в един град, в няколко града или в селата.

sawo

Реално се тестват само хора които вече нямат избор. Колко са заразени и в средно тежко състояние изобщо не може да се знае в България.

Няма какво повече да се дискутира под такива новини. Всичко е казано. Освен да се троли, друго май не остана.

Продължавайте да не се ваксинирате. За глупоста лекарство няма обаче

Как не спряхте да обиждате хората!

Какви хора?

Ти обиди ли се? Значи си се познала...

Колко "умен" трябва да си, за да си мислиш, че обиждането на хората, ще ги накара да направиш това, които искаш? Все едно да обиждаш момиче за това че не ти става гадже! Напълно възможно е че тези постоянни и публични обиди са причина накои хора да не се ваксинират.

Всеки умира сам

Човек трябва наистина да е много глупав, за да се ваксинира с експериментални "ваксини", за чието действие и странични ефекти никой (включително производителите) не носи никаква отговорност! Отделно, че е азбучна истина във вирусологията, че не трябва да се прави масова ваксинация по време на епидемия, особено пък със ваксини, които не предпазват от заразяване, и не спират разпространението на вируса!

Много лош тоз ковид бе. Заболя ме гъза и почнах да пърдя като нерез.

Това да не е картата след изборите?

ще ти се. НЕ забравяй , че ДПС подкрепи това недоразумение радеФ ли беше , да ТИ стане президент.

На кого му пука, бе!?

Жена ми също от два дни е в червената зона. Закачете и това към измислената си статистика! Данните на така неречените ковид болни драстично ще намалее, ако се спрат подкупите от 1000лв на некадърните убийци в бели престилки.

маски горе..... кретените на радеФ що не спазват мерките а?

плужека да вратне 50 коремни и 50 лицеви за минута , да стабилизира борсите. Така и така за 5 години нищо не прави. Да оправдае 13к заплата и дондуркането на жена си. Оня с джипката поне симулираше дейност, маски ореждаше, тоа лентяй само лицеви му дай и да оди по-баирите. Нема ли кой да му шибне една и зод заде по варата или да го ритне да се изфули по некой склон...