И Дания подгони българските и румънски роми

Полицията в Копенхаген е арестувала през миналата нощ и сутринта общо 18 чужденци по подозрение в незаконно пребиваване и други престъпления.

Обратно в новината

Коментари - И Дания подгони българските и румънски роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За излизането от кризата с циганизацията трябват три неща: 1. Образование 2. Образование 3. Образование Ама не им се учи!?...Няма помощи, няма безплатен ток, няма безплатно здравеопазване!...Хайде, стига, моля ви се! То бива толерантност, но те ни се качиха на главите. Цели села пропищяха от тях. Образовайте ги минимално поне, за повече не може да се мечтае. Кучето скача според тоягата, от добро не разбират, то се видя. Ако усетят съчувствие, веднага ви рекетират. Неблагодарни са, каквото и да направите за тях, вие сте длъжни да се грижите, те нямат задължения. Не казвам, че няма изключения, познавам и свестни.

За общинските избори ще ги върнат всичките. От сега в Плевен е започнала кампания за набиране на цигански гласове. Има вече и професия такава "търговец на цигански гласове".

Като хлебарките са - ще се научат да ядат и DDT.

За Китай, Индия, част от Африка непрекъснато се изпращат медицински екипи на СЗО, Червен кръст, религиозни организации. Спонсорират ги от СБ, МВФ, EU, частни лица. Целта на екипите е да наблюдават ситуацията в страната, да работят със съответното правителство и с населението. Таргет са жените, на които трябва да се обяснява, КАК ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ПО БЕЗОПАСЕН НАЧИН. Т.е. да се увещават и да им се предлагат БЕЗПЛАТНО всички възможн мерки за предпазване от забременяване - от спирали до връзване на тръбите. И това се прави не, заради някакви други причини, а защото хората от развитите страни са образовани, милостиви, състрадателни към бедните. Те искат САМО да ги предпазят от немотията и мъките на семейства с 15 гладни и болни деца. Никой не говори за дискриминация, сегрегация, етническа омраза и подобни глупости. Няма Хелзинкски комитети, фондове за интеграция, социални помощи!Има само една гола, безплатна ЛЮБОВ КЪМ БЛИЖНИЯ.

Кметът на датската столица си е свършил работата, но дали ще бъде пример за нашия кмет.Защото нашите кметове превърнаха цял район в центъра на София в ново циганско гето. Незаменимият Женски пазар, над който е разтворен дебел чадър, се е превърнал от години в долнопробен битак, без всякакъв контрол. Цялият квартал е абсолютна циганска територия с безобразни сгради и смърдящи улици.Цяло училище, навремето елитно, с лека ръка е зачеркнато от кмета, защото няма луд родител, който да пусне детето си да учи там, сред тая смразяваща картина. Надявах, се Фандъкова, като жена, като естет, ще промени квартала, но уви!

ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ЕКСПУЛСИРАТ ОТВЪД ОКЕАНА ! КАТО СА ТРЪГНАЛИ БРАТЯТА РОМИ - ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НА ЗАПАД КЪМ СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ !

Време е създателя на фондация "Отровено общество" опс пардон "Отворено общество" и велик филантроп Дьорт Шорош да си ги прибере, че по разните му там не демократични държави започнаха да им нарушават правата.

Чета коментарите и се заливам от смях. Мисля си, че датчаните не са били расисти преди... преди да се навъдят мангали там.

Напротив били са точно Дания и Англия са бесели циганите на общо основание в продължение на столетия(за това и тм почти няма такива). А в Англия циганите са ги бесели до след втората световна ако навлезели в границите на някой град. :)))) така че и едните и другите имат добър опит с това племе.

Интеграцията на роми някога и някъде успяла ли е? Защото на теория сигурно звучи много лесно...

А къде са сега онези изроди от Хагските оргенизации. Платените марионетки на Сорос сиганина. Като стане нещо в България с циганите - те са първи по всички телевизии. Защо си мълчите бе платени предатели?

при цигани.Преди това съм нямал контакт с тях-не ги познавах,и бях склонен да ги защитавам...НО,такава НАПАСТ не бях срещал.Наглост,простотия,самочувствие,келешимиризливо племе и още и още...Всички западни държави да си ги поделят.

Абсолютно съм възмутен от подобна проява на расизъм и диксриминация спрямо тези невинни човешки същества! Франция и Дания незабавно да интегрират тези малцинства, да им предоставят безплатен ток и вода, да им построят къщи. Френския и Датския посланик незабавно да се привикат и смъмрят. Ромите имат вековни традиции в живеенето по катуни и изоставени постройки - това е накърняване на изконните им права! Мисля че Франция и Дания трябва да бъдат осъдени да изплатят на всеки от тези ощетени роми по 10 милиона долара.

Много добре! Поздравления! Къде да намеря формулярите за кандидатстване за членство в БХК?

Така де, нали нас все ни мъмрят заради циганите - че не сме били толерантни и всякакви други глупости. А сега да видят какво е нетолерантност и защо? И дано да млъкнат, за да не се позовават на тях и да ни съдят в чужбинските съдилища. Все правата им нарушават! А да работят, да си плащат сметките, да си пращат децата на училище - няма! Те права имат, задължения - не! Айде стига вече!

това е световен проблем.хич да не пускат никой в Дания,кусур са ми знам ги наизуст.да си отиват към река Ганг или на Марс.ако си мъртвец и погребат до теб циганин,грабвай си ковчега и изчезвай веднага.добре че има закон тук и се спазва.без работа и договор навън...друм мангела

Неинтегриран циганин се купува по-лесно и по-евтино от интегриран. Освен това Европа плаща за интегрирането му, а аз имам нужда от тези пари - трябва да устройвам внуци и правнуци с имоти по страната и чужбина. И не ме занимавайте с мрънкането на шибания народ, той е некачествен материал!

баси расистката държава сме ... (четеики коментарите) та ние сме неспособни по между нас си да се интегрираме, пък сме тръгнали да правиме забележки, как другите не можели да интегрират нашите цигани ! българските цигани са си наш проблем, а не проблем на ес. и никои не е длъжен да ни решава нашите проблеми ! то даже проблемът не е в циганите, а в българите! даже бих заключил, че навсякъде другаде по света хората са добре, защото няма българи, а цигани има по цял свят !

ти да не би да си циганин.

Ти сляп ли си, циганин ли си та не разбираш. Те при 100 циганина не са добре и ореваха света, а ние да търпим 1 000 000 да ни грабят и живеят на наш гръб. Ходи на лекар и не се прави на много интересен. Не си по-голям католик от папата както се казва. Въобще имал ли си работа с цигани или само си чел за тях?

ти май си виждал циганин само по телевизора.... те не могат да се интегрират в нормално общество живял съм 20 години до цигански квартал и ти го гарантирам....

Съседа ми е циганин- но ходи на работа. Съпругата му е циганка, но също ходи на работа. Детето му е циганче, но завърши висше образование и вече започна да работи като медицинска сестра. Демек всичките са интегрирани. Та изтръпнах, защото незнаех как да продължа разговор , когато той - циганина, каза за събратята си, на които искаше да помогне нещо "Майка им циганска, никога няма да станат хора."

Какво значи, бе драги, НАШИТЕ цигани?? Аз не притежавам нито един циганин, ти да не би да имаш някой? Да, те са родени в БГ и са български граждани. Обаче - нали сме в ЕС и това АВТОМАТИЧНО ги прави европейски граждани! Следователно могат да се заселват навсякъде в ЕС! Ако нарушават законите да си ги съдят, затварят - каквото искат! Нека датчаните и французите да ги интегрират, нали много знаят да приказват, а и са по-богати! Циганина е толкова българин, колкото и датчанин! Ама не - ще ги експулсираме, вие си ги интегрирайте! Така от далече много лесно се дава акъл! Айде моля, без двойни стандарти!

Прости ми господи, но смятам че мангалките от крехка възраст трябва да бъдат скопявани. Иначе жална ни майка на българите, те като започнат да раждат от 12 годишни, представете си колко мангали ще нароят до 30 годишни като ги раждат най малко през година. Някой замислил ли се е над това. По Тошово време ги ограничаваха, а сега....Не мисля че има реална статистика колко мангали се роят на година. Иначе защитници на правата на човека в България с лопата да ги ринеш. Мангалите по статистика ги водят няколко стотин хиляди, не мисля, сигурно вече са много над милион, а след няколко години ...помислете си....и дейсвайте да защитим България от циганизацията.

Да им резнат топките!

Има нещо гнило в Дания и то е ... циганите.

Що не си ги интегрира Франция тея цигани да видим как ще го направи, след като те самите не желаят да се интегрират!? Като са толкова умни французите, нека ни покажат на своя земя, как се интегрира циганин!

Нали ние бяхме черните, че не сме можели да ги интегрираме? Ха сега те да се пробват да ги интегрират! Поне ни дадоха пример как да процедираме с тях -ПО ЕВРОПЕЙСКИ. Щото тук никой не смее да ги барне за нищо - не плащат данъци, тока им е без пари, в градския и междуградския обществен транспорт се возят гратис, крадат на воля и се самонастаняват в чужди имоти. Г-н Саркози и лейди Маргрете, пратете малко от вашите метли като съпорт за братска България!

А що не ги интегрират, като знаят как. Да не ни ги връщат, щото на нас не ни трябват!

А бе ние ги интегрирахме в ДАХАУ ма некои комуняги развалиха интеграцията......

Лека корекция: диференцирахте ги!

Абе важното е, че накрая излитаха яко дим през кумина ;)

Ами, Г-н Гьобелс, никакви комуняги не ви бяха виновни тогава, да ме прощаваш. Малоумният ви Водач постави славяни, цигани и чифути на едно ниво. Е, как да не ви се развали работата? Набиха ви здраво канчето.

И що сложи и славяните при мангустите и евреите, след като половината ПОНЕ славяни по онова време сме му били съюзници(от немай къде)!!! Явно ти е неприятно славянството поради анадолският ти произход?!

Ний, сигането, ще съдим таз Дания в Хага, така да знаят. Стига тормоз и геноцид!

Искаш да кажеш гиносид, ха,ха,ха

Мосю Саркози и Ваше датско величество Маргарете Втора, вие не искате да интегрирате 100-тина наши цигани, а искате ние да интегрираме половин милион от това чергарско племе!!! Кажете поне едно МЕРСИ, за това, че сме застанали на пътя им преди няколко столетия и сме спасили Европа от тази зган!!! Ние се борим с тяхното превъзпитаване безуспешно от столетия! Вместо да ни назидавате, по-добре измислете как да се борим заедно срещу циганизацията на Европа!!!

v gre6ka si: romite sa stignali do Britania ,no tam i v drugi evropeiski durjavi sa bili izbivani kato ku4eta i zatova sa do6li nanasam kum BG i Romania!

Типичното западно лицемерие. Докато циганите си бяха у нас, Западът милееше за тях. Когато обаче отидоха на запад (слава богу!!!), западняците направо ги изхвърлиха от собствения си двор. Ами интегрирайте ги вие - нали сте много хуманни.

Точно така!!!

За циганите в пресата пишат"роми", за крадливите циганки"млада мургавелка", да не ги обидят.И жилища и вода и ток,никой не ги е спрял да не ходят на училище, всички условия да имат пак ще са нагли и крадливи,ще живеят отхряба на работещите.На Запад ги разбраха и затова ги гонят!Ако бяха свястни, щяха да интегрират.За нищо не станат и всички го виждат,но...задават се избори!Ще си ги вземат нашите управници!

bulgari,rumuni,amerijkanimangali

Aбе тия не знаят ли че ромите имат право да крадат, защото това е в традициите им И че никой няма право да арестува и обвинява ром, защото ромите са над закона

ще видиме интегриран мангал , кога видиме ялова циганка, демек на кукуво лято .

Zapadnoevropeicite shte si skubiyat kosite i shte propishtiyat za tova, che pusnaha iztochnite balgarski i romanski cigani v stranite si. Da vidiyat kakvo e CIGANIA i da sprat da zashtitavat "grazdanskite prava" na marzelivite indiici nahluli v Evropa prez srednovekovieto za da parazitirat.

Те тяхните малцинства си ги гледат, защо трябва да гледат и нашите, които се възпроизведоха под равнодушния поглед на заетото предимно с мрънка население.

Най обичам аз да съм виновен за проблемите на държавата. Какво според тебе е трябвало да направя, за да не се възпроизвеждат? Да убивам бременните циганки с камъни ли?

a заради "жени" като тебе бг не се възпроизведе...

Ето ги двойните стандарти. Интересно ми е как различават българи от цигани. Или лека полека всеки, който е с български или румънски паспорт ще бъде изгонен.

Кат бях без работа, реших и аз да поработя в ЕС. Пратиха ме уж да гледам бабата, ама те живеят 5 души в къщата. Бре, млад и горд балкански дух не търпи да слугува денонощно. Не ща им еврата, не ща им целувките, не ща им старите рокли! След 3 седмици обявих основателна причина и желание да се връщам в къщи. Бре, сега видях зор! Цяла седмица им повтарям да се обадят на фирмата и да ми търсят заместничка. Накрая жената ми призна, че изпитват ужас, че ще им пратят я циганка, я туркитя, я полякиня. Какво против последните имаше, не разбрах. И се отпочна един кастинг, всеки ден пристигат по няколко кандидатки за работата. Още една седмица откарах. Значи, тия понеже наистина не могат да се оправят с къщата си винаги са имали слугиня. И от вратата ги познава, братче! Не знам, как го прави. Аз щото бързам, питам я: е, тази добра жена, защо не я взе? Вика ми:" джипси? - не. Тъъки? - не. Обади се на твоя приятелка да дойде от България у нас!". Така че и западняците не пасат, ние тях и те нас опознаха и мнооого добре ни различават. Когато имат интерес от това! Иначе си знаят клишетата: "в България имат микровълнова в къщите?". А, нямаме, ние се храним с лов и риболов.

хаха изпълни ме коментара ти :д

Кой е видял добро от цигани???

Наскоро видях добро от мангустите - изпозастреляха се взаимно в един техен род! Дай Боже всеки ден такива новини! ;)

Тези европейци разбират ли нещо от демокрация? А правата на малцинствата? Как могат да изгонят добрия материал!?

Престанете с това "роми". Пишете цигани както е от векове и като такива са възпети и в песните и приказките на народите. Циганина си е циганин, а не да се представят за българи, румънци и др.

Точно вчвра присъствах на скандал предизвикан от мой колега.Той имаше ''неблагоразумието" да употреби израза "циганска работа" за две колежки циганки.Всичко завърши с думите(от тяхна страна): "Ние сме повече от вас,ще видите след няколко години какво ще ви се случи..." Аз се ужасих от факта,че те вече гордо изказват на глас това което ние си знаем и мълчим..

Интересно, обаче какво ще правят, когато ни ликвидират. Ще просъществуват още няколко години, докато опоскат всичко наоколо и после щат не щат - ще се запътят пак към Дания :)

Що ги гоните, хората, бе? Интегрирайте ги!

Ромите у нас бяха интегрирани до възможния максимум по Тошово време. Но с пукването на демокрацията, западът начело с Франция се запретнаха да им защитават правата. Тогава цигани и турци изведнаж разбраха, че май, уж са били бедни, неуки, неграмотни, безработни, че имат майчин език, вековни традиции, че нямат права и свободи и че искат да имат политическа партия на етническа основа. А българите разбраха, че били нетолерантни към другите. Европо, яж си лайната, които сама разръчка у нас! Имаме още от тях. Защо не даваш право на циганите да са европейски граждани и да се придвижват свободно? Националисти такива!

Защото и те разбраха че с тая сган оправия няма(по цивилизован начин)..

Сега ли го разбраха, мислиш? Според мен, това беше част от "даренията", с които тогава ни заливаше милозливата Европа.

МОЛЯ!!!! не ни ги връщайте!!

Tея мангали интеграция не ги лови. Ще трябва да им се приложи дезинтеграция - в газови камери примерно или в адронен колайдер също би могло.