Оцелелият Робинзон не помни как е паднал в дерето

Мъжът, който оцеля три денонощия след катастрофа в пропаст в Искърското дефиле и вчера бе спасен, е без опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - Оцелелият Робинзон не помни как е паднал в дерето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както пише в статията Ненков се изживява като строителен предприемач. В следствие на това доста хора са ожилени към момента от неговия строителен бизнес. Не бих се учудил ако съвестта му се е пробудила и подтикнат от безизходицата да е решил да сложи край. Не бързай да умираш ! Още ни дължиш жилищата или парите, с които ни завлече.

A пиян ли е бил или изморен ? Aко е бил лош -нека стане добър! Aко е бил добър- да стане по-добър: живее втори живот!!! Bярвам че ангели са го запазили!!! Dа не забравя това!A и да прави п о в е ч е добрини , има на кого!!!

Брао , бе пич! Ае сега пусни и едно тото!!

и аз не съм пил вода 3 дни, карам на бира

Бил е на кофти място по кофти време. Но поне е бил в правилната кола и ангела му хранител е бил на смяна!

SAAB forever!

Къде е бил мобилният му телефон?Имал ли е, нямал ли е,в реката ли е паднал или обхват е нямало?

Браво, че поправяте неточностите! Всички знаем, че се случват грешки и оценяваме това, че ги поправяте.

не пишете глупости пиян човек според вас ще изкара ли 3 дни в буйната река Браво на човека!

Точно защото е бил пиян, сега не върви да каже: "Йок, бех пиян като кирка и се качих, въпреки това, зад волана.", не става някакси да си го признаеш и да ти отнемат книжката + глоба. Някакси удобна "избирателна амнезия" за причината за инцидента. А пък, от друга страна, ако не бе пиян като кютук, в тия течащи студени води нямаше ама никак да оцелее. Тоя просто е подгрял кръвта си със съдоразширяващо и това го е спасило от студа във водата. Но пък от друга страна това е и причината за инцидента. Ами ако беше отнесъл и някой невинен със себе си в реката ?!? Някоя насрещна кола със семейство с деца ...?!? По-малкият дявол както казват. А пък за 3 дни у дерето...алкохола му е изветрял и сега и да му вземат проба... няма доказателства вече. Може да разправя каквото си иска вече за причината... не помнел, изпаднал в безсъзнание...дрън-дрън...не на нас тия. Избирателна амнезия - защото така му е удобно, иначе трябва да го глобят, а не да го възхваляват. Робинзон...друг път, истинският Робинзон е оцелял на остров в океана, без хора наоколо, а тоя пияндурник се е изтърколил в реката м/у две населени места, във века на GSM-ите. А като е изпълзял от колата си, защо не се е огледал и да си потърси GSM-а да се обади за помощ веднага ?!??? Защото още не е бил изтрезнял след случката и е щяло да се разбере истинската причина за търкалянето - алкохола. А след 3 дни престой във студена вода...нанайци следи от алкохол в тялото му. Уж бил припаднал ... и то с 120 km./h.

браво на човека

Явно да не си спомняш как си катастрофирал, когато си виновен за това, вече е станало закономерност! И Борислав Великов не можа да си спомни как е навлязъл в насрещното и е убил човек! МНОГО УДОБНА АМНЕЗИЯ!

Как така не е пил вода 3 дни, като е бил в реката или до нея? Реките са сладководни, значи е пил вода и това го е спасило!

"човек да оцелее 3 дни без да пие вода" както и "плувайки хванат за две дървета в буйните води на Искър. " Да, най-големия проблем в такива ситуации е точно водата... но в случая ако аз плувам 3 дена в сладководна вода - защо не бих пил 3 дена вода?!!

ми ако си софиянец ще знаеш, че фекалиите на цяла София се вливат в Искър-а, и като знаеш, че тва дето си изхвърлил преди 3 дена сега може пак да си го поемеш е аре пий в тоя случай да те видим :)

Голяма глупост:" Това е един от редките случаи изобщо в света човек да оцелее 3 дни без да пие вода-че нали човека е на,мерен във водата ,а тя не е морска.

Вярно е глупост. Оцелява се поне седмица. Иначе - радвам се за човека, какъвто и да е случаят.

дежурна лекарка Бланш и кантонера Ромео....

трябва да се направи филм и да се използват култовите фрази от статията.ще вземе 7 оскара .

алоо полицията и ние сме ,,задремвали'' само че тогава скоростта пада не става 120,

"Рдбинзон Крузо кацнал на едно дърво край реката Нил, която тече кротко и напевно през Колорадския Каньон"- Така заглавието би било още по колоритно и екзотично! И защо му дадохте само 3 дни? Трябваше поне 30-40 години и тогава щеше да звучи по-убедително- точно като истинския Робинзон! Сега трябва да работите по типажа "Петка". А канибали наоколо- колкото щеш!

жив и здрав да е, не му е било писано да умре. В някой тъп вестник го написали Робинзон и айде всички Робинзон. Журналистите нямат акъл.

Поздравления за редактора! До сега не съм виждал... след отправен упрек, грешката да бъде корегирана и поднесено извиние. Съвсем чистосърдечно - Поздравления :)

Браво!Да е жив и здрав!Браво на силния дух!

Или браво на силната ракия? че за 3 дни едва изтреанял.

Щастлива развръзка - трябва всички да се радваме. Но за изказвания от "капацитети" че 3 дни са едва ли не световен рекорд - опа, леко... Като оздравее, ми се ще да поговоря с него за 120-те км по този път...

Toia e pianka;)

браво на човека!браво на духа му!да е жив и здрав.

кацнал на едно дърво.как ще помни като е бил дърво пиян.

Дано в редакцията правите разлика между географските понятия Кресненско дефиле и Искърско дефиле. Къде се развива действието всъщност драги "журналисти"?

Браво!!!