Борисов: БСП и ДПС ми завиждат за ЦРУ

Тези политически сили - БСП и ДПС, ми завиждат на контактите, както и за това, че съм подкрепян от ЦРУ и други централи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП и ДПС ми завиждат за ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каккъв е краят на разкритият агент ?

Сигурно някои отново ще ме обвинят, че съм червена бабичка, но за сведение никога не съм била член на никоя партия и все още не съм станала баба. За мен е по достойно да си ГОЦЕ и да служиш на БЪЛГАРСКАТА Държавна сигурност, отколкото да си БОЦЕ и да служиш на Американското ЦРУ. На нас не ни трябва външна подкрепа, на нас ни трябва Обединител , за да спрем да си завиждаме кой колко пари имал, а да се сплотим в юмрук , да работим, да създаваме, и да има за всички.

Никой премиер от западноевропейска страна с развита демокрация може да има подобно поведение, ще бъде разжалван за 24 часа и ще си отиде в небитието на историята, заедно с партийката си. НО най страшното , в този форум никой не си задава въпроса защо българският премиер има смелостта за подобно поведение. ЗАЩОТО българи, вие НЕ живеете вече 20 години псевдодемокрация ПОД ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. Понеже то липсва, престъпността не се гони и наказва и престъпниците вместо да бъдат в затвора са в парламента ви и ръководят живота ви. Липсата на върховенство на закона отравя вратите на корупцията- вас ежедневно ви крадат в най-високите етажи на властта, парите ви от данъци отива в джобовете на властимеещите, за това вие нямате икономика, от там нямате работни места, нямате добри заплати ,имате най-ниския жизнен стандарт в Европа. Липсата на ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА е присъщо за неразвитите демокрация и бедни народи, обратно- наличието на върховенство на закона е присъща за развитите демокрации и богатите общества.До кога Българи ще си живеете в тази помия? ideyazabulgaria.org

Горкото ЦРУ, наистина са за ожалване ако имат такива малоумни и прости агенти като Боки. Не е зле САЩ да осъзнаят по-бързо, че личности като ББ, макар да изглеждат удобни и послушни, всъщност компрометират САЩ и предизвикват недоволство сред мислещата част на нацията. Това в средносрочен план е пагубно за имиджа на САЩ у нас. Ясно, че е изкусително да има един глуповат, необразован, слаб и лесно манипулируем премиер, но това е опасна игра за САЩ защото се компрометират бързо сред все по недоволното население в България. Боко и компания за съжаление на американците са прекалено неграмотни и неизбежно ще доведат страната до криза, или в най-добрия случай до дълбока стагнация във всички сфери.И когато ББ и ГЕРБ станат омразни на народа (а това е неизбежно, предвид очертаващата се ситуация в страната), тогава САЩ ще се окажат в незавидната ситуация да подкрепят един компрометиран, силно непопулярен, авторитарен, практически едноличен режим. Тогава САЩ НАИСТИНА ще загубят позиции в България и сред населението и. Все пак сега сме 2010 и сме в Европейския съюз. САЩ не могат да поддържат един некадърен, корумпиран, авторитарен и популистки режим много дълго дори и да искат, още повече когато въпросния режим докара страната до икономически и финансов колапс (както ще стане). Убеден съм, че те искрено се надяват ББ да успее да се справи с управлението на страната, но, за съжаление, ще останат горчиво разочаровани - просто този човек няма интелектуалния капацитет и политическите умения да ръководи държава. Жалко, но факт. Колкото повече САЩ се ангажират с правителство на ББ и ГЕРБ, толкова повече ще се компрометират, независимо от намеренията си.

Пич, аз мисля, че управляващият елит в САЩ изобщо не се интересува от мнението на някакво си недоволно население. И то, в България.

Обективен, най малко ЦРУ ще го интересуват авторитета на ББ в България. Нали още 2007 г. в тяхното известно и авторитетно издание "Конгрешънъл Куотърли" излезе с доста нелицеприятно неща, казани за ББ през неговото управление като главен секретар на МВР? Защо не имаха предвид това, а го приемат с усмивка и ръкостискане? ЦРУ гласи външната политика на САЩ , а сега тя от нищо не се интересува, освен да спасява долара с цената на всичко. За това сложиха американски бази у нас и сега са готови да сложат ПРО , макар знаят много добре, че ни ще ни превърнат в точка за пушено месо на арабския тероризъм? Или със задоволство приеха подаръка на Дянков с купуването на облигации на МВФ на стойност 1,2 милиарда долара, взети от здравната каса. нищо, че българската здравеопазване е в колапс, това съровете не засяга. Тхя ги интересува само външната им политика.

Не смятам, че трябва да се завижда на ЦРУ, че имат такъв агент, като пожарникаря! Него дори ДС го отхвърли поради некадърност!

Не става дума нито за БСП нито за ГЕРБ В ЕС връзки с ЦРУ, МОСАД дори и с МИ6, ако не са официални осигуряват затвор от 10 до 15 години. Но не и в Бг, защо.

555

егати просташките малоумни писания ! Ха-ха-ха! Браво на Бойко Борисов! умните хора не се занимават да ви отвръщат. Аз не се стурпях,обаче и ви се кефя на обезумялата завист,но хубавото е,че сте многоооо малко и никой не ви обръща внимание

Абе идиот, в Западна Европа ЦРУ е мръсна дума (също и КГБ). Доживях, министър-председателят на България (държава-членека на ЕС) се гордее, че е свързан с ЦРУ. Ужас и безумие. Дупедавци!

Не си мики,ти си просто един от олигофрените,от които хора с нисък интелектуален потенциал имат нужда,за да изглеждат велики.Колкото си по- невеж,толкова си по-щастлив.

Срамувам се от това,че България има такъв премиер.Та той сам признава,че не признава нищо българско.Гордее се,че служи на чужди разузнавателни служби,които организират терористичните действия в целия свят,вместо да се борят с тях.На снимката виждаме усмивка на олигофрен,втълпил си,че му завиждат и си въобразява,че ГЕРБ са политическия елит.Не желая повече да го коментирам и за мен тази личност повече не съществува.

с мнението Ви.Този човек наистина не смята,че има някакви задължения към българския "материал",а е на тази длъжност само за собственна изгода.

От днешния вестник: "С промените в кодекса се отлага за 1 януари 2012 г. увеличението на вдовишките добавки." - Защо излъга ГЕРБ?

същество,няма как да кажа човек е или лудо или безкрайно просто.Имам чувството че гледам главният герой в "Ни чул,ни видял".Отчаян съм от тоя гьонсурат гаврещ се с Държавата.

Разбира се, че ще завиждат. Завиждат ви всички останали олигархични клана.Но не се различават по манталитет и интереси от вас нито един на друг.Докато бяха на власт предишните 3 правителства пътека направиха между София и Вашингтон-до лазене, то гъзене, то дупене то Всички до един се кланят на чичо Сам, а той им се отблагодарява като им оказа най -голямо доверие и съхранява капиталите им по американските протекторати и офшорни и райски кътчета. Всички "граждански организация" на СДС са директно финансирани от "Отворено общество", а правителството му започна да предава открито външната и външна политика на България в ръцете им. БСП тихомълком, с тоталитарния маниер на БКП (и децата и ДПС и НДСВ) , вкараха 4 американски бази без да питат народа си и го направи ТАРГЕТ и ПУШЕНО МЕСО за бъдещите войни на американците. Дори народния ни президент да услужи на родната си партия отиде на колене да моли Буш за бази. Сега Борисов си вкарва ПРО с "тайни преговори" пак с авторитарния маниер на мама БКП, то лазене, то величаене- производството на пушеното месо продължава. Подариха се 1,2 милиарда народна пара от НОИ на МВФ и загиващата финансова система на САЩ- каква саможертва в името на американския народ, като забрави своя. За това пък здравеопазването сега е в кома ,няма пари дори за живоспасяващи лекарства.Никой не си е направил труда да прочете Конституцията, член 59 ал. 1 която третира подобни отношения с чужди разузнавания и държавническо поведение за държавна измяна. Абе с една дума ОПЛАКАЛ СЕ ЖЪРБЕЛ ОТ ХЪРБЕЛ! Алелуя

Абсолютно вярно. По-дискретно или по-явно, всички имат една и съща предателска поритика. Следователно, на ББ не му завиждат, ами той си вярва, че с подобно поведение демонстрира "различност" пред обществото.

брей, брей тука само бесепарски и депесарски зависници бре

Селяк си е селяк. Ако само загатнеш на някой в Германия или Франция, например, че си свързан с ЦРУ ще те намразят за цял живот. Какво ти БСП и ДПС? Кой нормален човек може да завижда на подобна излагация. Това е позор за една европейска държава!

Кой може да завижда на една проста пожарникарска ТИКВА???

Фукара без покритие, но сами си го избрахме и сега ще му търпим всички изцепки.

Много власти и лидери ни се изредиха.Някой от тях намирах за умни и поносими,други пък за глупави и нетърпими.Но сега ми идва да потъна от срам заради правителство,което дори не съм избирал.Тъгувам за порядъчните хора,които са му повярвали.

По-голям клоун не бяхме имали досега за премиер! :)))

А, сега президентът, от едната политическа завист, що не спретне едно референдумче с въпроса за американските ПРО на наша територия? Да, ама не! Защото приятелите на държавата, не са приятели на населението в България. Ето защо, от 20 години управляващите и електоратите им живеят в различни светове, говорят на различни езици, имат различни врагове и приятели.

Естествено, че завиждат. Бойко направи повече за 1 година, отколкото всички останали помияри за 20.

какво направи??Изброй поне три неща,дори само две??

Бог да НИ пази от Бойко Борисов и Правителството на ГЕРБ.Един ден ще Ни е Срам да си спомняме за този кратък исторически момент.Българският народ е преживял турско робство,надявам се да преживеем и ББ+герб.

Малииииииииииий тоз моя човек ша си посегне сам веке и че му завиди целиу шуплук.То голяма гордост било да си американско заптие,комай за България дали си съветско или американско се е тая.Предателите са си предатели.Чий гъз ближат резултато е един и същ.се е посран.Приятно близане вожде.

Не знам що се сетих за един истински случай! Пан Володьовски имал пет златни цукала.Ама като дошли руснаците се насрал в гащите...

Насраха гащите аххахаха Брао на Бойко! Ванга си каза,България ще се оправи само когато стане полицейска държава!

Колкото и да плюеш не можеш го изкара на вън,все си остава във теб,само с водата става,ако няма ползвай резервара на чистачките.Там е и топла.

Слънце а видя ли тази част от филма за Ванга какво каза тя за България и Русия?

Относно иригационните изяви на РП. Туй е проява на мъжественност. Кой мое по-далече да фърга с маркуч. Пък ББ няма нужда да показва такива техники. Той си ги е учил в пожарникарското училище.

А народа дали ти "завиждаме", че вместо за нас работиш за Американски агенции, молове и магазини???? По-голям про-американи лобист на дали е имало в БГ до сега. Всеки ден виждам възрастни бели хора да ровят по кофите напоследък, а Бат Бойко отваря нови молове и се смее щастливо...страшен премиер си избрахме.

да бе напоследак ровят пак при стани геи не излизаха от кофите :д ясно е че искаме да сме съюзници с цивилизован запад,а не с пияните братушки :д

при царската свиня и гея 10 години не ровеха, само подреждаха боклука

Айде комунягите във форума пак се разписаха. Р. Петков да пикае в плевинския фонтан!

На рубладжийте и фесовете нещо им трепери под шалварето. Кофти ли ви е "лош материал"?

като почнеш да внасяш газ от америка,за да ти е топло на дупенцето,ще ти повярвам,а дотогава спести си глуповатите заключения

Посна ми, всеки тъп селяк с 3 гр. мозък и липса на възпитание да се нарича "българин". Какъв българин си ти? Какъв произход имаш? Колко класа си завършил?

Това се нарича мегаломания.

Поне вече е ясно кой ни го натрапи тоя малоумник ББ - американските ченгета.

да а кои ни натрапи агент гоце и меди доганов?

американците не са виновни, че ганьовците са тъпи, прости и миризливи. Американците ли дойдоха и пускаха бюлетини, комплексар червеногъз

За съжаление останали са такива прости хорица. Слава Богу, не са много. Даже Хането Путку надали е в състояние да изръси подобни тъпотии.

От сто години чакам този миг,голяма радост за почтените и достойни хора. България вече има лице,достойно за уважение и подражание.

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

няма по-некъдърно, лъжливо, фалшиво и лицемерно управление от това на бойко

Чета и не зная защо изведнъж се сетих за една мъдра мисъл в Мъжки времена на уважавания Николай Хайтов - Едно е искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш". Мисля, че за доста наши съвременници ще е полезно да прочетат "Диви разкази". Може и да усетят някои неща или поне да си припомнят други стари и познати. Не че ще е лошо всички ние да се запознаем с произведенията на Дядо Вазов или Алеко и да открием страшна и стряскаща прилика със сегашното време и "публични герои". Весела събота и неделя на всички форумци!

Ти пък сега ... караш ги да четат недей така шъ съ преуморят завалиите.

Аз съм луд, ама тоя е хептен за връзване. И 70 % от народонаселението на таз територия, наречена от някой българия. Може ли някой нормален да остане равнодушен, когато неговия министър председател казва : Аз съм агент на ЦРУ. Е всички си заслужаваме дереджето. Господи, вземи при себе си хора, които не могат да напишат правилно името си. За изборите - ценз - две изречения и ако има правописни грешки - вън от избирателните урни.

ама наистина си луд. Колкото се видя от директния клип че е "казал" лош материал", толкова е казал, че е агент. Писна ми разни луди пропаганди и манипулации

Оди се гръмни и ни освободи от присъствието си. Щото светът ще стане много по-хубав, без да си в него. Мазохизъм е когато седиш и защитаваш нещо, дето и дупето ти не може за изака.

И откога да си агент на ЦРУ е повод за завист? Нали да си агент на Българското разузнаване беше анатемосано, а за чуждото е гостдост. То бива чалгарщина, ама тоя вече премина вскакви граници.

ТОЗИ ЧОВЕК КАТО ЧЕ ЛИ КАРА ПОБЕРТЕТ - АЗ И МОИТЕ ПОЗНАТИ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ЧОВЕК КОЙТО НЕМОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА СЕМЕЙСТВОТО СИ - ИСКАМЕ ЧОВЕК СЪС СЕМЕЙСТВО ДОКАЗАЛ СЕ ЧЕ Е ДОБЪР ГЛАВА НА СЕМЕЙСТВО СТИГА С ТИЯ ДЕТО СЕБЕ СИ НЕМОГАТ ДА УПРАВЯТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЛИ ???????