Коментари - Татяна Дончева прави „Движение 21” | Днес.dir.bg

Татяна Дончева прави „Движение 21”

Бившият депутат от БСП и председател на областната партийна структура в Габрово Татяна Дончева ще представи на 21 април новия си проект, за който заговори още преди конгреса на социалистите през октомври м.г.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева прави „Движение 21” | Днес.dir.bg

Коментари

Приветствувам изказаното тука мнение за учредяването на дружеството на Дончева в зоологическата градина. И като добавка предлагам да се избере точно местото, където живеят приматите. Никога не съм се съмнявал, че тя ще ги надприказва и повечето маймуняци и маймунки ужасени ще се разбягат по другия край на клетката. Тези, които останат да я слушат с големи тъжни очи неведомо ще страдат за падението на този сроден биологичен вид. Пламен Марков може да заърши шоуто с футболен мач между на отборите на "Горилите" и "Шимпанзетата". А Жельо Бойчев ще спретне една секция на БСП в редиците на "ленивците" Аз даже съм готов да си платя билет за да отида да гледам това позорище. И ще се сбъдне Алековото пропщрочество- На маймуни ни направихте!

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУРВИ НЕ СТАВА

С движения няма да се оправят неща. Само уставът може да бъде така направен, че да устоява на всякакви въздействия или както се казва, да бъде "...от организация в движение и от движение-в организация."!! Това е патент на Дружество за Любителски Игри "НОВАЕ" от Свищов.

ако е с номер 22,ще е по добре,защото е по близо до параграфа.

Ей, ти виждал ли си я? И к'во, защо да не смея "да се изразя"?! Толкова ми е отвратителна лице в лице? Да не е горгона Медуза? Виж за гласа със сигурност и имаш право, тя не говори, тя грачи и то нагло, нагло....

Много здраве на професионалните циркаджии от БСП/БКП-то! Безсмъртни са и са наистина на всеки километър! Горката България.

Ti go gonich prez vratata - to vliza prez prozoreza. Niam ottwrvavane ot tazi komunisticheska plesen! Naglost, bezochie, krajbi, swsipia na vsichko bwlgarsko - kakvo da vi kaja?! Tova sa te "Partia na rabotnizi i seliani" - da gi ograbvat , che ako moje i krwvta im da izpiat! Anatema!

Не ме интересува.

Г-жица Дончева явно много чете сайта на Идея за България" където е казано че партиите в европейките развити демокрации СА ГРАЖДАНСККИ, дълбоко слезли до масите и обединяващи и прилагащи в действие интересите на гражданските организации( обществото). Вероятно е решила да прави такава партия. Искаме да дадем съвет на Дончева. Нищо не е възможно да реанимира потъналата в престъпление във властта БСП партия, която няма и помен за"гражданска партия" ,а е партия с посттоталитарно мислене, родила и олигархия "по американски"-непозната като явление за развитите европейски демокрации БСП е била само"имитация на партия" и е обслужвала до сега само своята олигархия. такива партии в именно демократичните общества се лустрират, Такива партия като БСП там- в развития Европейския запад не се задържат нито миг в партийния регистър, те наказват и изчесват в небитието на историята. И същото става с техните верни служители, каквато е била до сега г-жица Дончена, една посттоталитарна политическа фигура като Първанов, служила с цялото си поведение в Парламента до сега на БСП и на нейната олигархия. Съветваме я просто да не прави такива напъни, а да се оттегли от политическия живот доброволна и да освободи мястото си на новите истински политици истински демократи на България! ideyazabulgaria.org

Нещо като конкуренция, а дедко? Само че е от друго котило. Става ли за лупкане или гроздето е високо?

На 21 април не беше ли рожден ден на Ленин? Ако това е партия от ленински тип пишете я бегала. Човечеството веднъж завинаги трябва да каже СТОП на болшевизма. Именно болшевизма закопа комунизма като теория и практика. Партия без опозиция и производство без конкуренция е една голяма нула, едно голямо нищо.

ТО ОТДАВНА ГО ИМА ТОВА ДВИЖЕНИЕ НО АЗ ПРЕДЛАЖАМ ДА СЕ КАЗВА BGБАБИЧКИ 21.

Пустият му нашенски негативизъм....Бай Ганьовци форумци с европейски потури дават партийни препоръки и "пцуват" като Данко Харсъзина,с което навярно се чувстват супер демократи....А дали ще ви стиска по същия начин да се изразите пред самата Дончева....едва ли....зад монитора е по-лесно,да се заблуждавате относно анонимноста си.Едно е истина.. няма лоялни политици...А дали Дончева ще успее времето ще покаже...Ха със здраве и щастие...:-))))

Ми ще я питаме директно: Татяно, като се зовеш социалистка, защо напираш към пазарната икономика? Къде останаха заветите на дядо Благоев, Димитров, Живков? Къде остана марксиската идеология? Какво значи социалистическа партия в днешно време? И какво е туй движение, по-дяволите?

Ми, ха да спретнем национална надпревара ` Всеки/всяка българин/ка - учредител/ка на движение` !? ... и като се почне (продължението) на разните му там движенета по модела `Тука има, тука нема` ... от нас ще да се отвърне и джендема . Прочее, точно това е план-тезисът, нали др. Дончева ?

в габрово има вече 2 два мол-а а а а и така до 21

Каквото и да разправяте за Т.Дончева-тя беше първата която заяви ,че една мафия замени друга...на някои ще им трябват още години за да го проумеят...

Татяна и изпуснала няколко цифрички. Движението и е свързано с края на света по нашия календар - 21.12.2012г. Сигурно него са имали предвид предците ни. Явно свършват на земята дните ни!

ТАНО КАРИДИ С ТЕБ СМЕ,СРЕЩУ МАФИЯТА....

V balgarskia esik ima kategoria zhenski rod.Mai i tozi urok ne ste si go nauchili.Grabvaite uchebnizite za parvi i vtori klas , che e sramota da se ostavite tolkova negramotni.

"pеплика [quote] Роден на 30 ( нерегистриран ) 12.04.2010 21:04 Така. На 20 е роден хитлер. На 22 е роден ленин. А на 21 подяволите кой е роден?" Ами 21 е числото което слага края и началото на стара/нова зодия :)) С тази партия (или с опита от старата) все тая...никак не личи да сме в 21 век...

На 21 април е родена Ива Николова - Кандидат за кмет на Габрово.

На 21 /12 ..../ е роден Сталин.Какво ще кажеш?

Със стари извехтяли и потънали до уши в престъпления във власта сурЯти , нови "леви" алтернативи не се създават. Ако се създаде лява партия, тя е само поредната мимикрия на БСП. И стига сте дискредитирате лявата идея!!! БСП, Първанов, Дончева никога не са били лява партия или носители на лява идея, БСП е била само БАНДИТСКА ПАРТИЯ от своето създаване! Олигархичната партия и майка на всички други партии- БСП, чрез своята представителкаи "боркиня" от БСП-Татяна Дончева, предложи на второ четене при приемане "закона за конфликт на интереси" в НС да отпаднат наказанията и с това направи много голяма услуга на олигархията, най-вече на идващия на власт Борисов и направиха "закона за конфликт на интереси" неработещ! А и показа, че олигархията на БСП, ГЕРБ , СДС, НДСВ, ДПС може да се обединява, когато има общи интереси и да се защищава взаимно. ideyazabulgaria.org 22 януари 2010 г.

Ех, Таня, Таня Танечка - жизн пролетела зря.

Хора, проявете разбиране, женицата има нов апартамент, то не може да се спи на матрак в празна стая, това са си разходи, пък и да си подсигури старините с някаква службица, айде, хора сме все пак!!!

По-добре да го кръсти "Параграф 22"!

На къде движим? С партизаните към гората ли или към най-близкия мол във Велико Търново? И какво ще строим - социализъм, комунизъм или капитализъм? Да вземе да каже преди 21-ви, да не ни държи в напрежение.

ей тва по нагло от комунягата няма. Само масово избиване наведнъж, бързо и безкомпромисно . Иначе продължават да се множат и правят партии...

Що не се убедени с Иван Костов . и двамата имат една цел - да са депутати и лобисти

Танче с теб сме!Нека кучетат на Павлов да лаят....Беше честна в съда и политиката .уУмна жена си

Тази е агент на ДС. Целта и е да разцепи лявото и да унищожи БСП.

ХА-ХА-ХА

Абе и тази не е в час,ама нейсе ? Съвсем е полудяло момичето. Нека кряка ! Дасе занимава с нещо ?

Е, 22 е вече заето число, а 21 е и по-дребно. "Движение" е добра дума за лъжи. Ни това, ни такова. Голям обем - никакво съдържание. Да се бе кръстила само "Параграф", та да е ясно... Ама лъжец ясно да ще?

По-добра алтернатива на серГей - Дончева не може и да се измисли въпреки, че ако лидер на БСП трябва да се избира не бих избрал нито един от двамата. Най-добре е Р. Овч. Той знае с всичко какво да прави и как се прави

Така. На 20 е роден хитлер. На 22 е роден ленин. А на 21 подяволите кой е роден?

единственото двизение в което комуноидите са факири е кразбата. те са генетически клептомани и бият дазе кардарашите в това "изкуство". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова наглост!ТОЧНО ТИ ЛИ,поправке Ванко1?Но на кого ли да приличаш,вари го,печи го,закалката на лудата ви Партия е точно тази

ТЕЗИ ЗА МНОГО КЪСОПАМЕТНИ НИ МИСЛЯТ.НЕОТДАВНА КАТОЧЕЛИ МИНА ЕДНО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ И ОТНЕСЕ ДОСТА.МИСЛЯ ЧЕ ПОДОБНИ НАЦИОНАЛНИ ДВИЖЕНИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.

Точно това и аз щях да пиша - сега "движение", до следващите избори "партия". Дайте нов сценарий. Този не е интересен.

комунистката татяна дончева нищо не може да направи както трябва!! дори и една сви..ка!!

дусщеря ми-1чг. в уцилъсще подрагават на кръмена-отвратътелна работа.(((((((((дир-модераторъте,,,каквъ са въ задулгенята.???! аз нъкога не съ давам труд да цтета кремена,обацте форумат бъ следвало да ъма формат ъ стъл все пак...улигофренскъ и дебълъ тук не нъ са нугнъ..)))))))) татяна донцхева е ерудърана и ъма необходъмъте кацтества за лъдер.))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kremeno ili KremenE-predpolagam si ot mujki pol////// Naistina si zabavna-en,,,,,,,No kagi narotcno li se pravis na glupava.?? Imas povetce kultura ot povetceto pisesti vuv Forum-a.///Prosvetli ni-az se rovja v DIR zaradi tebe samo

Тези дали могат изобщо да работят нещо?Като спрат да са депутати веднага създават някакви измислени партии и пак се борят да си наместят задниците по банките в парламента...Имам предвид и оная трътка мазна капонката...

И клоуните искат да са на власт! Само дето от смях вече тръпки ни побиват.

Коментари - Татяна Дончева прави „Движение 21” | Днес.dir.bg

Татяна Дончева прави „Движение 21”

Бившият депутат от БСП и председател на областната партийна структура в Габрово Татяна Дончева ще представи на 21 април новия си проект, за който заговори още преди конгреса на социалистите през октомври м.г.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева прави „Движение 21” | Днес.dir.bg

Коментари

Приветствувам изказаното тука мнение за учредяването на дружеството на Дончева в зоологическата градина. И като добавка предлагам да се избере точно местото, където живеят приматите. Никога не съм се съмнявал, че тя ще ги надприказва и повечето маймуняци и маймунки ужасени ще се разбягат по другия край на клетката. Тези, които останат да я слушат с големи тъжни очи неведомо ще страдат за падението на този сроден биологичен вид. Пламен Марков може да заърши шоуто с футболен мач между на отборите на "Горилите" и "Шимпанзетата". А Жельо Бойчев ще спретне една секция на БСП в редиците на "ленивците" Аз даже съм готов да си платя билет за да отида да гледам това позорище. И ще се сбъдне Алековото пропщрочество- На маймуни ни направихте!

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУРВИ НЕ СТАВА

С движения няма да се оправят неща. Само уставът може да бъде така направен, че да устоява на всякакви въздействия или както се казва, да бъде "...от организация в движение и от движение-в организация."!! Това е патент на Дружество за Любителски Игри "НОВАЕ" от Свищов.

ако е с номер 22,ще е по добре,защото е по близо до параграфа.

Ей, ти виждал ли си я? И к'во, защо да не смея "да се изразя"?! Толкова ми е отвратителна лице в лице? Да не е горгона Медуза? Виж за гласа със сигурност и имаш право, тя не говори, тя грачи и то нагло, нагло....

Много здраве на професионалните циркаджии от БСП/БКП-то! Безсмъртни са и са наистина на всеки километър! Горката България.

Ti go gonich prez vratata - to vliza prez prozoreza. Niam ottwrvavane ot tazi komunisticheska plesen! Naglost, bezochie, krajbi, swsipia na vsichko bwlgarsko - kakvo da vi kaja?! Tova sa te "Partia na rabotnizi i seliani" - da gi ograbvat , che ako moje i krwvta im da izpiat! Anatema!

Не ме интересува.

Г-жица Дончева явно много чете сайта на Идея за България" където е казано че партиите в европейките развити демокрации СА ГРАЖДАНСККИ, дълбоко слезли до масите и обединяващи и прилагащи в действие интересите на гражданските организации( обществото). Вероятно е решила да прави такава партия. Искаме да дадем съвет на Дончева. Нищо не е възможно да реанимира потъналата в престъпление във властта БСП партия, която няма и помен за"гражданска партия" ,а е партия с посттоталитарно мислене, родила и олигархия "по американски"-непозната като явление за развитите европейски демокрации БСП е била само"имитация на партия" и е обслужвала до сега само своята олигархия. такива партии в именно демократичните общества се лустрират, Такива партия като БСП там- в развития Европейския запад не се задържат нито миг в партийния регистър, те наказват и изчесват в небитието на историята. И същото става с техните верни служители, каквато е била до сега г-жица Дончена, една посттоталитарна политическа фигура като Първанов, служила с цялото си поведение в Парламента до сега на БСП и на нейната олигархия. Съветваме я просто да не прави такива напъни, а да се оттегли от политическия живот доброволна и да освободи мястото си на новите истински политици истински демократи на България! ideyazabulgaria.org

Нещо като конкуренция, а дедко? Само че е от друго котило. Става ли за лупкане или гроздето е високо?

На 21 април не беше ли рожден ден на Ленин? Ако това е партия от ленински тип пишете я бегала. Човечеството веднъж завинаги трябва да каже СТОП на болшевизма. Именно болшевизма закопа комунизма като теория и практика. Партия без опозиция и производство без конкуренция е една голяма нула, едно голямо нищо.

ТО ОТДАВНА ГО ИМА ТОВА ДВИЖЕНИЕ НО АЗ ПРЕДЛАЖАМ ДА СЕ КАЗВА BGБАБИЧКИ 21.

Пустият му нашенски негативизъм....Бай Ганьовци форумци с европейски потури дават партийни препоръки и "пцуват" като Данко Харсъзина,с което навярно се чувстват супер демократи....А дали ще ви стиска по същия начин да се изразите пред самата Дончева....едва ли....зад монитора е по-лесно,да се заблуждавате относно анонимноста си.Едно е истина.. няма лоялни политици...А дали Дончева ще успее времето ще покаже...Ха със здраве и щастие...:-))))

Ми ще я питаме директно: Татяно, като се зовеш социалистка, защо напираш към пазарната икономика? Къде останаха заветите на дядо Благоев, Димитров, Живков? Къде остана марксиската идеология? Какво значи социалистическа партия в днешно време? И какво е туй движение, по-дяволите?

Ми, ха да спретнем национална надпревара ` Всеки/всяка българин/ка - учредител/ка на движение` !? ... и като се почне (продължението) на разните му там движенета по модела `Тука има, тука нема` ... от нас ще да се отвърне и джендема . Прочее, точно това е план-тезисът, нали др. Дончева ?

в габрово има вече 2 два мол-а а а а и така до 21

Каквото и да разправяте за Т.Дончева-тя беше първата която заяви ,че една мафия замени друга...на някои ще им трябват още години за да го проумеят...

Татяна и изпуснала няколко цифрички. Движението и е свързано с края на света по нашия календар - 21.12.2012г. Сигурно него са имали предвид предците ни. Явно свършват на земята дните ни!

ТАНО КАРИДИ С ТЕБ СМЕ,СРЕЩУ МАФИЯТА....

V balgarskia esik ima kategoria zhenski rod.Mai i tozi urok ne ste si go nauchili.Grabvaite uchebnizite za parvi i vtori klas , che e sramota da se ostavite tolkova negramotni.

"pеплика [quote] Роден на 30 ( нерегистриран ) 12.04.2010 21:04 Така. На 20 е роден хитлер. На 22 е роден ленин. А на 21 подяволите кой е роден?" Ами 21 е числото което слага края и началото на стара/нова зодия :)) С тази партия (или с опита от старата) все тая...никак не личи да сме в 21 век...

На 21 април е родена Ива Николова - Кандидат за кмет на Габрово.

На 21 /12 ..../ е роден Сталин.Какво ще кажеш?

Със стари извехтяли и потънали до уши в престъпления във власта сурЯти , нови "леви" алтернативи не се създават. Ако се създаде лява партия, тя е само поредната мимикрия на БСП. И стига сте дискредитирате лявата идея!!! БСП, Първанов, Дончева никога не са били лява партия или носители на лява идея, БСП е била само БАНДИТСКА ПАРТИЯ от своето създаване! Олигархичната партия и майка на всички други партии- БСП, чрез своята представителкаи "боркиня" от БСП-Татяна Дончева, предложи на второ четене при приемане "закона за конфликт на интереси" в НС да отпаднат наказанията и с това направи много голяма услуга на олигархията, най-вече на идващия на власт Борисов и направиха "закона за конфликт на интереси" неработещ! А и показа, че олигархията на БСП, ГЕРБ , СДС, НДСВ, ДПС може да се обединява, когато има общи интереси и да се защищава взаимно. ideyazabulgaria.org 22 януари 2010 г.

Ех, Таня, Таня Танечка - жизн пролетела зря.

Хора, проявете разбиране, женицата има нов апартамент, то не може да се спи на матрак в празна стая, това са си разходи, пък и да си подсигури старините с някаква службица, айде, хора сме все пак!!!

По-добре да го кръсти "Параграф 22"!

На къде движим? С партизаните към гората ли или към най-близкия мол във Велико Търново? И какво ще строим - социализъм, комунизъм или капитализъм? Да вземе да каже преди 21-ви, да не ни държи в напрежение.

ей тва по нагло от комунягата няма. Само масово избиване наведнъж, бързо и безкомпромисно . Иначе продължават да се множат и правят партии...

Що не се убедени с Иван Костов . и двамата имат една цел - да са депутати и лобисти

Танче с теб сме!Нека кучетат на Павлов да лаят....Беше честна в съда и политиката .уУмна жена си

Тази е агент на ДС. Целта и е да разцепи лявото и да унищожи БСП.

ХА-ХА-ХА

Абе и тази не е в час,ама нейсе ? Съвсем е полудяло момичето. Нека кряка ! Дасе занимава с нещо ?

Е, 22 е вече заето число, а 21 е и по-дребно. "Движение" е добра дума за лъжи. Ни това, ни такова. Голям обем - никакво съдържание. Да се бе кръстила само "Параграф", та да е ясно... Ама лъжец ясно да ще?

По-добра алтернатива на серГей - Дончева не може и да се измисли въпреки, че ако лидер на БСП трябва да се избира не бих избрал нито един от двамата. Най-добре е Р. Овч. Той знае с всичко какво да прави и как се прави

Така. На 20 е роден хитлер. На 22 е роден ленин. А на 21 подяволите кой е роден?

единственото двизение в което комуноидите са факири е кразбата. те са генетически клептомани и бият дазе кардарашите в това "изкуство". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова наглост!ТОЧНО ТИ ЛИ,поправке Ванко1?Но на кого ли да приличаш,вари го,печи го,закалката на лудата ви Партия е точно тази

ТЕЗИ ЗА МНОГО КЪСОПАМЕТНИ НИ МИСЛЯТ.НЕОТДАВНА КАТОЧЕЛИ МИНА ЕДНО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ И ОТНЕСЕ ДОСТА.МИСЛЯ ЧЕ ПОДОБНИ НАЦИОНАЛНИ ДВИЖЕНИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.

Точно това и аз щях да пиша - сега "движение", до следващите избори "партия". Дайте нов сценарий. Този не е интересен.

комунистката татяна дончева нищо не може да направи както трябва!! дори и една сви..ка!!

дусщеря ми-1чг. в уцилъсще подрагават на кръмена-отвратътелна работа.(((((((((дир-модераторъте,,,каквъ са въ задулгенята.???! аз нъкога не съ давам труд да цтета кремена,обацте форумат бъ следвало да ъма формат ъ стъл все пак...улигофренскъ и дебълъ тук не нъ са нугнъ..)))))))) татяна донцхева е ерудърана и ъма необходъмъте кацтества за лъдер.))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kremeno ili KremenE-predpolagam si ot mujki pol////// Naistina si zabavna-en,,,,,,,No kagi narotcno li se pravis na glupava.?? Imas povetce kultura ot povetceto pisesti vuv Forum-a.///Prosvetli ni-az se rovja v DIR zaradi tebe samo

Тези дали могат изобщо да работят нещо?Като спрат да са депутати веднага създават някакви измислени партии и пак се борят да си наместят задниците по банките в парламента...Имам предвид и оная трътка мазна капонката...

И клоуните искат да са на власт! Само дето от смях вече тръпки ни побиват.