Северна Корея си разработи операционна система

Северна Корея е разработила собствена компютърна операционна система, която набляга на сигурността и е силно повлияна от по-ранни версии, създадени от американската компания "Майкрософт", предаде Ройтерс, като се позова на южнокорейски изследователски институт.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея си разработи операционна система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе! Спътници изстрелват! Даже обикалят земята и свирят корейския химн на 470 MHz. Ама и тия мегахерци сигурно са били корейски, щото никой не го чу тоя химн :)))

се казва в доклад на Института за научна и технологична политика. - туй сигурно е някой масонски много неависим и демократичен институт

По соц. време и ние имахме наша ОС за компютрите Правец - оригиналната DOS с няколко преведени неща.

Сега и няколко реда нямаме, благодарение на вас демовците, имаме само демо версия на демокрация.

Смейте се вие, ама Пхенян и ракети има и спътници изстрелва, що да си не напишат и OS? Апък ние с гайдите...

Ама в Сев.Корея имало компютри!? НЕ-ВЯР-ВАМ!!! Там има само тъпи комунисти, които умират от глад, защото още не са изобретили ралото.

АМИ ДА ИМ ХАРИЖЕМЕ И МАЛКО ОТ ВАС - ТЪПИТЕ ГЕРБЕРИ И НЯКОЛКО ЦИГАНЯКА И ИДИЛИЯТА ИМ ЩЕ СИ СТАНЕ ПЕРФЕКТНА! Я ВИЖ КАК СМЕ СИ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ ОТ НОВАТА НИ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-ДПС!?!?!?!?!?

Велико! Следващата стъпка е да открият топлата вода!

Глупости, сигурен съм, че Ого и дедо Йоцо ще си инсталират "Червена звезда". Интересно, нещо се умълчаха, да не би вече да са си я инсталирали?!

Ого изчезна напоследък - да не е заминал за С. Корея?

Хахахахах, так точна!

Ого е в С. Корея на специализация за новата OS.

RedFlag e операционна система създадена преди 10 години и е дефакто RedHat с прочетен (проверен) от службите им сорс код.

Ти говориш за китайската велика ОС...