Нова шофьорска книжка само след платени глоби

200 000 са шофьорите само в София, на които тази година изтича срокът на книжките.

Обратно в новината

Коментари - Нова шофьорска книжка само след платени глоби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непопулярна но необходима мярка,нека всеки гражданин помни,че законите трябва да се спазват.

tova e bezumie , darjawen reket e towa!?? basi , kakto predi wreme za podmqnata na nomerata prinudiha da go naprawqt za da ima golqm broi GO.!!!? I sega e saschtoto da saberat pari !!! Drug e vaprosa kolko ot tezi globi sa nasitina zaslijeni i koi sa bezmilsleni.!!??

Аз пък искам полицията да има биометрични данни на всеки един в тази държава, не виждам кво ви притеснява това освен ако не сте някакви престъпници? С това сме прочути в цял свят, колко сме крадливи и това е шанс за полицията да работи по ефективно ;)

Аха, ми биометричните данни са за престъпниците.Системата в МВР и България предполага използването на тези данни некоректно. Кой ще гарантира, че моите отпечатъци няма да се окажат на някое местопрестъпление ? Истинските престъпници си плащат и дори да има отпечатъци те се прикриват. Така , че от тези неща страда само обикновенният гражданин. Който иска да ходи в USA да си даде биометричните данни. Когато всички граждани е Европа си дадат биометричните данни , тогава и аз ще си ги дам. Има приятел англичанин .. там няма такова нещо биометрични данни заради шофиорска книжка...

Само , не ми е ясно ,защо подаваме документи в рпу , а отиваме да си ги вземем от кат в областните градове.нали уж има стратегия "полицията в близост до обществото",как улесняват гражданите - да пътуват по над 100км. , да си губят дни и да чакат на опашки.Е, това е за да отварят пак допълни гишета ,съответно работни места,от там се води до допълнителни разходи .Мислете за хората бе служба "ГАТ".

Няма повече коментари ли ? само 7 ? или вече и тук секирата играе Ейй , народее, събуди се КАкаво чакаш да ти поискат да си носиш въженце ли ? Станои и се боири аккто едно време за правата си , които сега са потъпкани. И данъцете не са били толков едно време .... сега ... 50 процента и отгоре данъце... ако прибавим и това, че се разпродадоха заводи, компании за без пари ... още поне 20 процента плащаме и за такива като ЧЕЗ ЕОН и други .. Знаете ли защо няма да смъкнат цените за разговор през GSM ? Защото тогава реално ще влезне по малко ддс в държавата... сещате ли се кой е виновен друг овсен операторите ? Да.... управляващие имат и те вина да са такива цените на всичко ... просто са се продали на чужди държави ... само срам , че се наричат още българи.

И що да не си платиш глобите. Или ги отлагаш с надеждата да ги забравят и да продължаваш да си правиш нарушения безнаказано?

то сега пак така кое е новото

По тази логика пък за шофьорите с дългогодишен стаж без никакви нарушения би трябвало да има бонуси.Аз съм един от тях.Нямам дори фиш за 20 години зад волана........

точно така се прави, бре най-после нещо хубаво да прочета.

Защо за шофьорска книжка се снемат биометрични данни?! Нали за лична карта нямаше да се снемат? Снемането нали уж беше само за международните паспорти? Май пак някой се престарава и ми харчи данъците!

А ако давността на глобата е изтекла, тогава какво правим или ще се съдим?

абе милицьонера си е милицьонер. едно гише, две гишета - дрън, дрън. важно е гражданина да се чанчи и да му се губи времето.

ima ne6to verno..........zaebi........:(

Защо ще ми снемат биометричниданни ? Нали това беше само за международните паспорти ? Аз да не съм престъпник ? Ще си карам със старата книжка ..и ще си извадя една от Германия.Там няма да ми взимат отпечатъци.... Егати пожарникарската държава..