България заема 71-во място в света по комуникации

Швеция, Сингапур и Дания са страните с най-силно развита мрежа на информационните и комуникационни технологии. Това сочи изследване на Световния икономически форум (СИФ), предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - България заема 71-во място в света по комуникации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо дето не може да обясни от птичи поглед защо не сме в челните редици. Тези доклади визират използването на телекомуникахциите като фактор за икономическото и социлано развитие. 71 място кореспондира и с БВП-то ни в световната ранглиста. Когато България има добре развита икономика ще има и по-високи показатели.

Жив да си ни Царю.Добре че твоите послушни момченца продадоха нашия телеком на тази хубава фирма,че сега да сме на такова челно място.И добри пари му взехте.Сигурно и твоя пай е бил добър.А от трансфера после трябва да си взел повече,защото препродажбата беше за 5 пъти повече пари.Но така трябва.Пък и един цар не може да е беден.Достатъчно си мизерувал в Мадрид.Дядо ти е бил голям серсемин.Като го изгонили си тръгнал само с една влакова композиция.Не е ли могъл да изпразни банката.Да си беше договорил пожизнена издръжка за сметка на държавата и не само за себе си, а и за наследниците си.А той не.Скромен.А сега да те кара да се трудиш като премиер на тая смотана държава.И децата ти да се бъхтят от тъмно до тъмно за къшей сух хляб.Дано вече царю си се захлебил,че в казиното трябват много пари.

Щом избираме управници които ни връщат в средновековието сами сме си виновни. На заспал НАРОД и 71- во място му е много.

Па много напред сме били,бе.Представяш ли си - след Египет и Турция.А я гледай как сме изпреварили Бангла деш.Да ни се не надяваш.Това е заслуга само на нашия регулатор.Я да пратим екип да проучи опита на Египет.Таман не са виждали и пирамидите.После веднага да отидат и в Бангла деш, че току виж и те ни изпреварили,ако тях не ги изпревари я наводнение,я цунами или вулкан.Турция не е интересна.Знаеме си я.Кой не е ходил до капалъто.