Бурята ”Синтия” уби над 50 души в Европа

Бурята "Синтия", която вчера връхлетя Франция и Иберийския полуостров, е взела досега най-малко 51 жертви, съобщи ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Бурята ”Синтия” уби над 50 души в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

макоо се поограмоти преди да се бараш научен пич...много си нещо назад и встрани с материйката прочети за проектите СУРА в СССР (от 60-години на миналия впрочем) малко за соленото езеро Лоп Нор (ако не знаеш - китайски ядрен полигон) и тогава ми говори за наука , мир и дружба....смехурко

пък чичко Буш най-миролюбив сигурно много си смешен я за Тремсе да прочетеш в Норвегия и за Новата антена в гренландия...все научни изделия нали ...смешник нещастен

Ле-ле ква дискусия се вихри. Минавам в лингвистичната зона за по-безопасно. Да живей табелата! - макар, че и тя е чуждица. Е па, много важно. Вече сме я окупирали.

по смотан превод на имена от френски не бях чел

Ае човек, верно трябва да се замислят някой хора, ама нещо не ми хареса начина по който си си излял мислите. Няма какво да плямпаме само иде края, защото за всеки човек иде края когато умре. Дънов и аз мисля, че е еретик. А за това дето са заблудено много хора, ми то си го пише в библията (не цитирам ама смисъла е следния: хората, които търсят Бог ще видят истината, а тези които не го търсят ще се оплетът в свойте заблуди, които ще са им все по примамливи и логични. После измислят термини като спонтранна регресия и се мъчат да обеснят чудесата. А това земетресение ме подсети, че има един манастир в България над който са падали канари и са се разбивали във въздуха и са падали настрани от него. Да не продължавам, че стана дълго и да не обръщаме повече коментирането на новините в поле за подобни спорове, щото има много по подготвени от нас.

Някои бунаци тук си вадят панделки от пръстите. Какво е HAARP? HAARP High Frequency Active Auroral Research Program. Хората работещи в HAARP се занимават с изследване на йоносферата и озоновия слой. HAARP е обсерватория. От HAARP хабер си нямат от земетресения и наводненията в Европа, но някои тикви из българските форуми постоянно плещят върхови глупости. HAARP няма нищо секретно. Не е оръжие. HAARP представлява система от 512 антени разположени в Аляска, с които хората изследват йоносферата и озоновия слой. Всичко друго, което се пише тук за HAARP е плод на болната фантазия на некви закърнели тикви. HAARP си имат официален сайт. Кой иска, може да прочете повече там.

За пръв път чувам такова чудо да връхлита Европа. Досега все на американците им беше зле.

Абе спокойно, бъдещето е пред нас,и наближава, него никой не може да го спре.Рано или късно всичко ще стане ясно.

НЕ ЦИТИРАЙТЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДЪНОВ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЛЪЖЕПРОРОК И ОГЛАВЯВА ЕДНА ЕРЕС. ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА, ТАМ Е КАЗАНО ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ! И ПОНЕЖЕ НЕ ЧЕТЕТЕ БОЖИЕТО СЛОВО ВСИЧКИ СТЕ ПЪЛНА ТЪМНИНА. НЕ ОТЛАГАЙТЕ, ЗАЩОТО ИСУС ИДВА СКОРО. ЧЕТЕТЕ И ВИЖТЕ БЕЛЕЗИТЕ НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ. ТЕ СА ПРЕД ОЧИТЕ НИ. НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО НА КРАЯ. И ПРЕДПОТОПНИТЕ ХОРА НЕ ВЯРВАХА НА НОЙ И МУ СЕ ПОДИГРАВАХА И ЗАТОВА НИКОЙ НЕ СЕ СПАСИ, МАКАР ЧЕ ТОЙ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАШЕ 120 ГОДИНИ! СМИРЕТЕ ГОРДЕЕЛИВИТЕ СИ СЪРЦА. ПОКАЙТЕ СЕ И ПОТЪРСЕТЕ ИИСУС.

японците се включват със стари руски генератори (по точно съветски ) от предгорбачово време даже...виж.че Китай готнесе ама след това чичката Сам бързо си седна на д-то след предупреждени от чичо Ху в смисъл искате ли калифорния да изчезне....

Не само споменатите страни - ще оцелеят и персите - днешен Иран, при това изцяло, също иАфганистан. За китай и Индия прогнозата е, че по-голяма част от тях ще изчезнат, вследствие на приплъзване на азиятскат плоча в посока север.

ааа и аз има засто лъзес...мой излъчвател в Лоп Нор най мостен ... амриканци осте няма такъв...

ми чукни в чичо гугъл и ще ти ся уясни

Пропускаш да споменеш още две сигурни места, които ще оцелеят в общи линии в сегашния си вид при един световен катаклизъм: Австралия и Южна Америка. Тъй като цитираш П.Дънов, да добавя, че е казал, че бъдещата цивилизация (след такъв катаклизъм) ще започне именно от Юж. Америка.

Технологията HAARP притежават САЩ и Русия. Никой не се наема да твърди, коя от двете страни е по-напреднала. Японците се опитаха да се включат, и ги поздравиха със земетресението в Кобе. Според посветени най-сигурните места са в Европа: Испания, Швейцария и донякъде Б-я - затова е този инитрес към последната от разни хора.

Това, за което говориш за З.Европа, доколкото знам, е казано от П.Дънов, както и предсказанието му за Гърция, че морето ще дойде до Родопите, т.е Гърция ще бъде залята. Но животът не е всичко това, което е тук и сега, защото душата, т.е божествената искра, която всеки носи в себе си, не може да бъде унеищожена и да загине. Живътът в крайна с/ка на всеки човешки индивид има за цел този живот да бъде изживян по възможно най-ползотворния начин, за да може човек да продължи нагоре в своята еволюция. затова смъртта не е страшна и не е краят на едно човешко съществуване. Страхуват се от смъртта само онези, които са пропиляли възможността, която им е дадена във физическия свят да усъвършенстват себе си. Затова всички древни и забравени мъдри хора са говорили , че човек не трябва да се пристрастява и обвързва с материалното и физическото, а само да го използва като средство за неговото преодоляване.

Това, за което говориш за З.Европа, доколкото знам, е казано от П.Дънов, както и предсказанието му за Гърция, че морето ще дойде до Родопите, т.е Гърция ще бъде залята. Но животът не е всичко това, което е тук и сега, защото душата, т.е божествената искра, която всеки носи в себе си, не може да бъде унеищожена и да загине. Живътът в крайна с/ка на всеки човешки индивид има за цел този живот да бъде изживян по възможно най-ползотворния начин, за да може човек да продължи нагоре в своята еволюция. затова смъртта не е страшна и не е краят на едно човешко съществуване. Страхуват се от смъртта само онези, които са пропиляли възможността, която им е дадена във физическия свят да усъвършенстват себе си. Затова всички древни и забравени мъдри хора са говорили , че човек не трябва да се пристрастява и обвързва с материалното и физическото, а само да го използва като средство за неговото преодоляване.

Май нещата започват да се наместват. Предсказано е , че севернат част на З.Европа ще бъде заляна и ще остане под вода... Живеещи във Франция българи да се поинтересуват за секретно сторящата се стена на север от Париж, която има за цел да спаси града именно от това предсказвано бедствие. Не трябва да се изпада в паника, но реалностите оттук натам са такива.

Явно не си чувал за HAARP напиши това в Гугъл и виж. Ако искаш можеш да пробваш и в youtube там има доста интересни клипчета

До: какъв билборд бе (28.02.2010 г. 17:52ч.) Правилно се възмущаваш, ама това още не е най-лошото. А то е, че доста хора са неграмотни, за писането на маймуница да не говорим...

Какво искаш да кажеш ?:)какви са тия?

dano ne ni zastiga takiva prirodni kataklizmi,4e edvam ojivqhme ot trionata lamq i ''carq''

аман от дивотия прикрита с купешки думи, това ПиАр, това Мол, това Билборд...В случая това е Указателна табела на магистрала, значи пътен знак или нещо такова, има хиляди начини да сме умни без купешки думи дето стоят тъпо и неправилно...Всеки език трябва да се развива и променя, спор няма...ама това си е тип дивотия, маскирана..

Китай . хаити , чили сега и европа тук нещо на ХААРП. Сура и Лоп Нор мирише яко...))))

Лична информация 1. The HAARP Web Server is provided as a public service by the HAARP Program office and is hosted on a computer system at the HAARP Gakona Observatory. В HAARP Уеб сървър се предлага като обществена услуга по програмата HAARP и офис се помещава в една компютърна система на HAARP Gakona обсерватория. 2. Information presented on the HAARP webserver is considered public information and may be distributed or copied. Информацията представена на уебсървър HAARP се счита за информиране на обществеността и могат да бъдат разпространявани или копирани. Use of appropriate byline/photo/image credits is requested. Използване на подходящи byline / / снимка изображение кредити се иска. 3. For site management this government computer system uses software programs to create summary statistics, which are used for such purposes as assessing what information is of most and least interest, determining technical design specifications, and identifying system performance or problem areas. За сайт за управление на тази система, правителството използва софтуер, компютърни програми, за да създаде обобщена статистика, които се използват за такива цели и оценка на това каква информация е от най-много и най-малко интерес, като определя техническите спецификации на проекта, както и определяне на производителността на системата или проблемни области. We have provided an example page showing how these statistics are used. Ние предоставихме например страницата показва как се използват тези статистически данни. 4. For site security purposes and to ensure that this service remains available to all users, this government computer system employs software programs to monitor network traffic to identify unauthorized attempts to upload or change information, or otherwise cause damage. За целите на сайта за сигурност и за да се гарантира, че тази услуга е на разположение на всички потребители, тази система правителство компютър използва софтуерни програми за наблюдение на трафика в мрежата да се идентифицират Неоторизираните опити да качите или промяна на информация или по друг начин причиняват вреди. 5. Except for authorized law enforcement investigations, no other attempts are made to identify individual users or their usage habits. С изключение на разрешените разследвания прилагане на закона, не се правят други опити да се идентифицират отделни потребители или тяхното използване навици. Raw data logs are used for no other purposes and are scheduled for regular destruction. Сурови трупи данни се използват за други цели и не са насрочени за редовни унищожение. 6. Unauthorized attempts to upload information or change information on this service are strictly prohibited and may be punishable under the Computer Fraud and Abuse Act of 1987 and the National Information Infrastructure Protection Act. Неоторизираните опити за качване на информация или промяна на информация за тази услуга са строго забранени и могат да бъдат наказуеми по компютърни измами и злоупотреби Закона от 1987 г. и Националната информационна инфраструктура Закона за защита. 7. If you have any questions or comments about the information presented here, please forward them to the webmaster at the address: Ако имате някакви въпроси или коментари относно информацията, представена тук, моля ги изпраща на уебмастъра на адрес: