Принтер печати триизмерни снимки вкъщи

Компанията Fujifilm е готова да пусне на пазара система за печат на триизмерни снимки, съобщи "Отворени системи“, цитирана от TechNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Принтер печати триизмерни снимки вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кретени са такива като теб - Информацията е важна, Грамотността също ( не говорим за технически грешки, а тази май не е такава). А тъй като сме Българи и имаме Кирилица, май е най-добре да пишем на нея, още повече, че думите са български.

ujas... pulno s kreteni tuka kato tebe. ne se interesuvat ot informaciata a kak e napisana ili na kakva azbuka e napisana. koga shte izcheznete be.

Пише се печата

q kato ednoto mi oko e sinio a drugoto kafevo kak ste gledam teq 3 izmerni snimkii?

Господа, стига с тези рекламни недомислия с 3D, че даже вече има мераци и за 4D. Всичко което е плоско си е 2D и толкова. Що се отнася до переспективата, аксонометрията, изометрията и стерео-ефекта, то това са методи за създаване на илюзия за триразмерност. Леон е приложил въздушната переспектива но не се погаврил да я нарече триизмерна. Триизме са скулптурите. Между другото има си такива машинки, които моделират с разтапяне и налагане триизмерни фигури създадени CAD системи (AutoCAD, MAYA, 3DMAX и др.) Мноооого са скъпи. Хайде със здраве!

супер. ще си намечатам малко тухли за вилата... ако го имаше в по-голям вариант направо вила щях да си изппечатам :)

Пише се пататА, а не печати, тъпи провинциалисти! Научете се да пишете!