Станишев: Кабинетът е специалист по ”бомбите” с писма

Начинът на управление на това правителство все повече се превръща в антикризисен пиар, в който с писма от ЕК, хвърляне на медийни бомби и атрактивни неща се стреми да замъгли и да отвлече вниманието от неща, които засягат ежедневието в България.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Кабинетът е специалист по ”бомбите” с писма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бързай, човече, сега започват. Ще видим след 2-3 години. Може и да надминат триглавата ламя, всичко става. Пък и балами няма...

А ти откъде знаеш точно как стоят нещата с писмата, защото май от пишещите никой не знае. Те се надлъгват, а герберовци сте застанали като Матросов на амбразурата... И Бойко просто няма да влезе в парламента. Има си фирмите/прехвърлени естествено/, има си Цветелина. А ти? Просто да се изкажеш, защото ти е мъчно, че си гласувала за Бойко.

Преди изборите мислех, че не може да стане по-зле. Сега видях, че може.... За един месец в нашия вход починаха 3 мъже на 55, 56 и 54 години. Това е само от стрес. Бойко и Нанев да спират с бързата помощ и реформата. Скоро няма да ни трябва нищо. А стига бе....

КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ

Добрата новина е, че няма депутати от ГЕРБ, срещу които да има образувани по 4 досъдебни производства ! Могат ли всички партии да се похвалят със същото ?

Всички, които плюха и унищожиха комунизма - пропаднаха. Китай се възроди! Продължавайте все в духа до тук. Ще се радваме дори и на циганска държава по модел на бая ви ББ.

от ГЕРБ са всички писали до тук. Не виждате ли, че непрекъснато се спират пари от Европа и недоразуменията в правителството си измислят оправдания за дийствията на предишните. Спомнете си колко излагане на страната ни беше преди да е на власт ББ. Непрекъснато Румето Желева с охота клепеше всичко което се вършеше в държавата /то и за това получи такъв шамар/. Това е поредното шминти капели на ББ. Пари се дават за работа, а не само за congratulation Borisov.

Циркаджия.

СЕРГО ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕШ И ДА МЪЛЧИШ. ТИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ СТЕ КРАЛИИИ АМА ЯКО . ТИ СИ ЕДИН МАЗНИК И ЛЪЖЕШ ПОВЕЧЕ ОТ ББ. ЗНАЕМ ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ И РАДЕТЕ........

Труповете вън!

Най-голямата обида на света - БГ Комунист-Социалист!!

добра идея за всички социалисти в стадионите и там да им се случи това което беше в Чили. Само, че в Чили станаха доста грешки. Покрай социалистите/покрай сухото и суровото/си отидоха и невинни/Невена/. Така, че не отивай в такива крайности и ти си човек, пък грешки стават.

Станишев, мълчи и не си отваряй устата от която се сипят само празнодумия.

Станишев е за затвора! Какви аргументи, какво ала бала да предостави ББ на ЕК? Това е пладнешки обир на държавата, ограбени са обикновените граждани и са обогатени единици. То бива дебелоо4ие, ама тея направо се насраха!

Хей момчета, Вие просто се оакахте в омразата си .Разберете - това не е добре за България.Критикувайт ,но принципно ,с аргументи и без злоба.Мисля ,че си въобразявате ,че сте на футболен мач.Знайте ,че нещата са по -сложни.Но щом ББ ви е кумир -простено ви е. тТолкова е сивото вещество.

Управлението на СС доказа, че държава не сеуправлява с комсомолски устрем и жар.........

стреми да замъгли и да отвлече вниманието от неща, които засягат ежедневието в България - като твоите кражби ли гнусен плъх, смотан! Тоя докога ще го търпиме, ограби ни, посрами ни, смаза ни и продължава! Гад противна!

няма нормален човек който да харесва станишев но единствените които са по зле от него са б.б. волен и мартинчо...дори костов яне янев и доган и царя са много по добре но имало и по зле от станишката и те ни управляват!

Мър Невенке, ами ти ще унищожиш българите бър! Ами то като погледнеш, то всички трябва да строиш на стадиона и ГЕРБ,и ДСБ и СДЗ и АТК и ДПС... ами тогава то няма да остане кой да ни управи мър! Я направи по-разумно предложение! Стига с тия крайности, зер България е хубава страна, но за жалост има пожарникар управник, който сам горкия си признава, че от нищо друго не разбира! Аз питам защо ЕС ще ни казва дали да помогнем на някой наши съграждани или не!Ние трябва да имаме право на господина Х да дадем този имот, като засметка на това той примерно ще изгради хотел, спортни площадки, молове и т.н. Ами тия от ЕС много се надагат нещо, ама ми се струва, че нашата управа сама ходи и ги моли за някой неща, което е предателско, против народа е против нашата държава!!

Онемях от тази крайна наглост! Тотален боклук - недоумявам как Елена Йончева дори го е приближавала тоя. Ако БСП на това ги учи кадрите си и подобни бълва ... наистина трябва да ги забранят със закон. Истински заслужава човек да го зашлеви, че това изказване минава всякакви граници на наглост

vse stanischev i bsp a mti be pojarnikar i nakadarnite ti ministr.tschengeta i s partiinite knijki ste ot bkp jivkovisti ste vie kak davate podara ti boiko na zvetelina bankata i kak stana tja milionerka kak sofianski dade gorite na simion ti boiko kade besche nali ste priateli i te napravi gen.mvr.kade sa ti podpisite na draschkov i kompanijata mu a i tvoite mutri s hoteli i t.n. stiga penisi rabotete ili si hodiete gerb i ti pojarnikar v pojarnata ili v mvr tam ti e mestoto sa tova si utschil ako si savarschil

До кога ще ни занимават със тоя п...л Станишев,няма ли да бъде съден,а постоянно ще ни промиват мозъците със неговите простотии.Да отива и да си ги говори на неговия е лекторат.

Не може народът ,целият народ или данъкоплатците ,най-вече на държавна работа да са вечно жертва и заложник на нарушения - може, може нека да се научи простолюдието да спре да гласува веднъж завинаги за мафията БСП, ДПС и НДСВ

Тоя не му ли писна да се гаврят с него, че пак се обажда неподготвен!

Къде сте бе комунета?

ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ, НЯМАМ ДУМИ. НАИСТИНА НИ ЛИПСВА ЕДИН ПИНОЧЕТ !

Не може народът ,целият народ или данъкоплатците ,най-вече на държавна работа да са вечно жертва и заложник на нарушения и престъпления извършвани в страната от местни и чужди-в крайна сметка се изисква ПРАВОСЪДИЕ И ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ЩЕТИТЕ ОТ НАРУШИТЕЛИТЕ ПО ВЕРИГАТА НАРШЕНИЯ КЪМ ПОТЪРПЕВШИТЕ И ОЩЕТЕНИ ЖЕРТВИ, А НЕ ОВЕКОВЕЧАВАНЕ НА ПОРОЧНИЯ КРЪГ НА БЕДНОСТ ОТ НЕРАЗКРИТИ ОРГАНИЗИРАНИ ПРИКРИВАНИ НАРУШЕНИЯ

Аз пък съм специалист по снежните топки, но мога да разказвам и смешни вицове, кой с каквото може помага при криза, не мога да се скрия заради многобройните си фенове, това е моята мисия , като ме видят и се умиляват наричат ме галено- станиШеф, хамстерче и зайче, никой не остава равнодушен като ме види . Хубав ден на всички .

Аз незнам Станишев какви страшни злини е извършил, ама Вас като Ви гледам, недай Боже да имате някаква власт. Ще настъпи поголовно клане. Толкова Ви е капацитета. А за заменките и каквото и да е други, да се направят проверки, да се дадат на съд и ако има нарушения на закона - да си носят последствията. Друго са само брътвежи на разпенени от бяс хора като Вас.

Не виждате ли, че докато взаимно се оплюваме и замеряме с кал, от ЕС ще продължават да ни спират парите. Погледнете съседна Гърция - почти е фалирала, фермери и митничари стачкуват, но упраляващите и бившите упраляващи се държат адекватно , а не се оплюват взаимно.

Много си точен.Как нямат малко срам,доблест?Всеки ден излиза какви са ги вършили и пак имат наглостта да говорят.Ето и Жан Виденов,който вкара България в най-голямата беднотия, започна да се обажда.

и аз съм съгласен с НЕВЕНА. Само един Пиночет трябва за тези нагли комунисти.

Наглеца Станишев най-малкото има право от ББ да обявява кражбите им /на тримата крадци/ за легитимни. Иначе Станишев, Доган и Сакскобурготски са за директен разстрел, само за наглост....

Станишев отбеляза, че в писмото много ясно се подсказва какво се очаква да направи българското правителство - да даде аргументите, че извършваните замени не са форма на държавна помощ.Станишев приканва Борисов да намери начин да докаже че не е държавна помощ / а то си е такава/ а ние ще те възнаградим.Така ли да разбираме другарю Станишев?

Другарю Сергей,защо не млъкнеш малко, да си затвориш устата, да се хванеш да поработиш ? Тогава може би ще разбереш как живее народа,когото ти и твойте коалиционни партньори докарахте до просешка тояга. Вземи пример от Доган и се скрии в миша дупка. Омръзна ми да гледам мазната ти физиономия толкова години и наглостта ти да си на всяка манджа мерудия. Ти и приятелите ти опропастихте държавата,съсипахте си партията,но от всяко дърво свирка не става, а от теб-нищо. и ако всичко на този свят се връща, много те очаква.

mlukni be, mlukni che me zabolq komunisticheskata ti bulvoch!!!!!

тройната коалиция направи заменките, а вие наглеци такива, искате правителството на ББ да даде аргументи , че не са държавна помощ!!! поне срам нямате ли? унищожавате цял народ, цяла държава и не ви пука.мислите само за вашето благополучие!БЕЗОБРА

Г-н Станишев, знаете че здравеопазването се управлява от БКП/БСП партийни секратарки/секретари активисти (От Зам Министърка до Ръководители, Директори, експерти). Около 30% от новия Ръководен състав (този де на Бойко) в МЗ са все Ваши хора-някой тайно внедрени и много хитро (приятелски принцип, а той си беше чисто политически). Внедрени чрез докторите (близки на ГЕРБ, но и Ваши тайни хора), чрез значимата Варненската кохорта на Нанев-искате още данни. Имате ги-нищо не е скрито, нищо не е забравено. Възможно е по време на боричканията за поста Ви да са убегнали тези нови назначения през есента, но Вашите активисти от различните течения на БСП го знаят. Твърдо ядро на БКП са те назначените от ГЕРБ в МЗ. И медицинската общност го знае отлично-кой кой е. Дори в Смолян и област знаем-всичко се научава. Моля не критикувайте здравеопазването-бър там са по комунистически/социа начини направени. Че е хаос-ДА, че е без опит и мисъл-ДА, че е поведение-надминало това на Мими Виткова при Виденов-ДА. Че народа негодува и е в стрес за здравето си--ДА. Но и Вие-когато Вашите комунисти/социалисти ръководят Министерство на здравето-моля малко срам. Поне тук замълчете, иначе е лошо: Хем прекарахте Бойко с Вашите хора в МЗ-хем и критикувате. Те и Ваши депутати а и служби помогнаха за динената кора-представиха някой като експерти, а тях Вятър ги вее на бял кон-експерти са колкото леля Гаца в Памидово е експерт за лечение на рак (днес се знае, че имаме двойно повече раково болни за последната година). Иначе-много ни хареса интервюто на брат Ви в предаването на 4 очи по Нова Телевизия. Поздравете майка си и него. Написаното е от привърженик на гербер (демократ).

Ха! А кога гръмнаха бомбите с еврофондовете?Кога бе бившия.Нещо да кажеш за собствено оправдание!?На този нзгъле крайно време някой да му прочете правата и основно,че има право да мълчи,дори е длъжен да го направи.

Ба ! Оказва се, че Апокалипсис сега е настолен материал за шайката махленски шмекери . А какво беше описано там - май всички знаем . Сега и наяве ли трябва да стане у нас ?

Станишев отбеляза, че в писмото много ясно се подсказва какво се очаква да направи българското правителство - да даде аргументите, че извършваните замени не са форма на държавна помощ. или казано с други думи: Задачата на Българското правителство е да докаже, че заменките за били 100% легитимни. Тоест обвинеята срещу нашето правителстово са неосновалтени ... :) ех хитра лисица е този Станишев, ама народа знае приказката за Овчарчето

Българските политици са от наглата порода! Уж кълнат се в парламента да са в служба на народа... После всеки се опива от властта като от дрога! Властоманите като Станишев нямат страх от Бога!

ЗА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ЕДИН ПИНОЧЕТ . КАКТО В ЧИЛИ-СЪБРАХА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ НА СТАДИОНА.ИЗЧИСТИХА СТРАНАТА ОТ МЪРШАТА И ЧИЛИ СЕ СТАБИЛИЗИРА САМО ЗА 2-3 ГОДИНИ. ТАКА ТРЯБВА И В БЪЛГАРИЯ-ДА СЕ ОБЯВИ ИЗВЪН ЗАКОНА БСП-К И СТРАНАТА ЩЕ СТАНЕ ШВЕЙЦАРИЯ.

АЙ ХОДИ ДА ОБЯСНЯВАШ КВА СТЕ Я ВЪРШИЛИ!НЕ ФИЛОСОВСТВАЙ !

Със Станишев начело БСП може и да прескочи 4% бариера на другите избори. СерГей, ние сме зад теб.

Бей, тоз гъз с уши не си сяда на задника и да остави хората да си гледат работата,докато го вкарат в панделата.Гейчо, казано ти е! Ще говориш само по нещата,които разбираш, а това е съветската военна униформа изобщо и партенките в частност!Бегай при червените прашки-бегом марш.Arsch,Arsch.

С непрестанните си критики към сегашното правителство С.С. няма да ни накара да забравим какви ги сътвори неговото...

niakoi sa specialisti po bombite, drugi ste specialisti po krajbite.

А ТИ И ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ПО КАКВО БЯХТЕ СПЕЦИАЛИСТИ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ СМОТАНИ? /ОСВЕН ПО ДАЛАВЕРИТЕ И РАБОТА В ЗАЩИТА ЕДИНСТВЕНО НА СОБСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ/