Иран обяви 60 западни организации извън закона

Иран забрани дейността на 60 западни организации, обвинени в съпричастност към антиправителствените протести в страната.

Обратно в новината

Коментари - Иран обяви 60 западни организации извън закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия фанатици, ако могат, ще забранят и света.

Много бъркаш, шаха го свали ЦРУ, защото вече не им беше удобен. Вътрешните дела на Иран са си тяхната работа. Не са взели да нападат други държави/ледат си собствената държава. А това, че се готвят да посрещнат изчерпването на петролните запаси е много мъдро. По-мъдро, от това което правят шейховете, да си пръскат парите и да си правят златни тоалетни и подобни. Явно все още има останали тъпаци, които да вярват в Мечо Пух. То и по-на запад разбраха, че става дума за поредния опит за цветна революция или опит за преврат, ръководен от САЩ. Което е недопустимо нарушение на чуждия суверенитет. Все пак, съвършено недемократично е, опита да се наложи диктатурата на няколко хиляди човека, над останалите десетки милиони. Но като чета тука, има фенове на диктатурата. Каквито са си избрали иранците, такива да си ги управляват. Другото си е американския ламтеж за чужди природни ресурси. Но за американците е нормално, те се наложиха като крадлива нация. Племето на апашите.

Защо ми се струва, че си обикновен български педал, който се е размечтал за за чепат рязян ирански... Дерзай, педалче и ще си го намериш.

Ами ти одобряваш зверствата на мракобесните ционисти. Значи, не ритай срещу дилафа, че ще ядеш рязан, тоест всяко действие има и противодействие.

За От Иран (05.01.2010 г. 12:41ч.) - Вашето мнение е най-ценно, защото пишете от там! Имам следния въпрос към Вас: по какъв начин, забранените (вече) западни организации, подобряват живота на обикнавенния иранец? Те изобщо, в състояние ли са да компенсират някак религиозните забрани в страната? Все си мисля, че отношенията между правителство и народ са вътрешни работи, на държавата. А споменатите западни организации са напакостили в много други държави. Целите им са корестни. Питайте Гугъл, ако нямате друг източник за информация за всяка една от тях! Много от пишещите в този форум знаят за вредите, които такива организации причиняват и в България.

Горкият Давид Черни! Ако беше прочел нещо от тоя форум, нямаше да направи турския кенеф толкова чист!!!!

Ого, симпатяго, никой от нас не се съмнява, че плановете на САЩ ако не на друг, то поне на теб са ти известни. Ма хвани, приятелю, прочети в Интернет обективни факти за историята, политиката и икономиката на Иран. Може да ти помогне да свалиш градуса!

Вас комундетата ви окрадоха, вий демокрация не сте виждали......

браво братя перси...все така и напред!!

Vie kata taka vi haresva tazi novina i mrazite tolkova silno Zapada, za6to prosto ne si biete kam6ika kum Iran!!!

А може би и нас трябва да забранят?!?!

Диктаторите винаги са носили страдания народите си- Сталин ,Хитлер, Пол Пот, Мао и пр. Този ненормалник ще свърши ,като Садам........не че съм ''за''. Демокрацията си остава лош начин за управление, но по добър за сега няма............

забраняват нет и новини в 21ви век а вие го одобрявате... ????! Братя българи в БГ, вие сте боклуци и мястото ви е в турският кенеф - точно където се намирате ! всеки опит за помощ е сам по себе си безсмислен ! пожелавам ви да живеете вечно !

Chalma li e - vadich iatagana i mu rezvach chicharkata. Fes li e - swchtata operazia. Tezi plemena sa olizetvorenie na feodalizma i izostanalostta. Po-dalech ot tiah!

До: От Иран (05.01.2010 г. 12:41ч.) Да сте живи и здрави ти и твоят съпруг. Викаш, там така и така...Сигурно е така. Само че заблудените не знаят, че от лошото ще стане по-зле, както при всяка цветна революция на ЦРУ. САЩ искат просто да им гепят петрола и газа без пари. Както у нас и другите държави, какво се правиш, че не виждаш!

До: OZZY (05.01.2010 г. 13:08ч.) Ами явно грешката е в теб, мойто демократче. Трябва да си оправиш главата, демек! Ти се сещаш....

Не е правилно да бъдат забранени и в БЪЛГАРИЯ. Ние Българите сме корав народ и ще станем резистентни към тази напаст западна демокрация.

Много лошо сега няма кой да ги научи как да проведат един хубав 20 годишен преход като нас поне соросчо да бяха оставили той е спец в тези неща .

До До ццц (05.01.2010 г. 12:14ч.) - да ти кажа, но във всички източно-европейски държави след като биваха изритани креатурите на Сорос, икономиката им тръгваше нагоре. Дали е само съвпадение?

За арабите и мюсюлманите им трябва диктатура, а не демокрация. Ние също приличаме на тях. Виждаме до къде я докарахме с насадената ни отвън демокрация. Американците да оставят иранците сами да решават, кой и как ще ги управлява. Стига са разбърквали лайната, заради империалистическите си интереси. Какво направиха в Ирак?! На който не му харесва в Иран да не ходи там!

в Иран е ужас. Срам ме е от сънародниците ми, които се възторгват от този режим.

И ти като нашите политици не си разбрал, че света вчера не е света днес. ИМА ЕДИН ГОЛЯМ КРЕДИТОР - КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ И ЕДИН БАНКРУТИРАЛ ДЛЪЖДИК - ДЕМОКРАТИЧНА АМЕРИКА. Свидетели сме и участваме в бавната агония на една либерална система която е обречена да умре. За съжаление бъдешето на света принадлежи на дракона. Всичко останоло са мечтания и празни илюзии.

Ого, ясен си. Нека ти кажа нещо. Един приятел беше преди МНОГО години с родителите си в Иран, по времето на шаха. И не беше много малък. После работата му го изпрати за 2 години в Иран, след ислямската революция. Много ми е разказвал за разликите между двата режима, но едно негово обощение обяснява всичко: Тези чалмосани свине осраха една супер държава. Обаче какво да обяснявам на кухи кратуни като тебе. Готов си да те обрежат, да туриш фес и да се радваш, че те водят да скандираш на спонтанни митинги срещу САЩ и западните страни. Както е казал класикът: Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят. Ще се удавиш в злобата и тесногръдието си. Жал ми е за такива като теб.

това е щото си тъп и си малък още и не ги разбираш нещата

Извинявай, но освен, че си тотално неграмотен си и откровено мегатъп и гигаограничен ;) и промит със сапунче мозък!

Направо не ми го побира главата, колко тъпанари одобряват действията на мракобесните чалми. Мисленето им е застинало в 15-ти век, бе хора!

Интересен списък , определено. Все организации пряко свързани с хазарските евреи т.е. илюминатите. Бих допълнил с оон , международния валутен и световната банка. Иран не е пример за демократична държава , ама явно държат на суверенитета си , за разлика от нас. Занимателни са книгите на Ян ван Хелсинг , препоръчвам ги на мислещите от форума. Със здраве !

Хайде да организираме референдум, дали тези организации да останат в България и да видим колко точно ще ги подкрепят. Дупе да им е яко!

Да, мили българи ако забраним всички тия организации и в България тук ще стане рай! Ами има божии заповеди, има морални норми, но защо не ги спазвате! Има забрана да се пресича на червено, но защо не я спазвате! Как да забраним злобата и омразата! Ето, разрешено е да си добър, честен и съвестен, но защо все нещо ви пречи да бъдете такива! Добре се самозалъгвате, че другите ви пречат! Ами всички се кълнете в дякона Левски, та поучете се от него! Как е успял при такива изключително тежки условия да се развие и да бъде толкова напредничав! А вие търсите омразата и вината винаги някъде навън!

Отдавна трябваше да ги забранят и в България!Ама за това трябва характер и родолюбие!А в нашите политици- само едната любов към далаверата!

Добре викате браво, но кой от вас е живял в Иран? Аз съм омъжена за иранец от 15 години, а от 4 постоянно живея в Иран и мога да кажа, че нещата са съвсем различни! Има доста фанатици сред по-възрастните иранци и те имат изключително изкривена представа за запада, а изобщо не са пътували извън Иран! Мислят, че в САЩ исляма е забранен и няма никакви джамии! Младите никак не са доволни, но много се страхуват от ислямската милиция, разменят си клипчета и филми през интернет, много от тях са безработни! За жените даже не искам да говоря! Тъй че, да викаш браво заради сляпата омраза е типична българска черта - поживейте тука и после викайте браво!

като ги видя тези цветните с АМЕРИКАНСКИЯ символ за ПОБЕДА се чудя дали са глупаци като нас по СДС митингите, или са платени като някои от СДС активистите. И ако са от глупаците, наясно ли са, че от тигана скачат в огъня.... и че това е победа, но не тяхната ... Както в България.

браво на хората от организацийте! Тоя племенен съвет в Иран е време някой да го свали от власт- същото важи и за Либия, Китай, Северна Корея и тн. А ццц ти за какви организаций смяташ че става дума? Пак се изказвате неподготвени по форумите, бе хора. В Иран правителството работи по корана и не спазват никакви човешки права. За това и хората в държавата протестираха. От запада ги подкрепят и правилно! Тази забрана е поредната проява на мюцюлмански ектремизъм.

Това което за САЩ и неговите сателити е борба за човешки права в останалия свят е тероризъм. Борбата на народите срещу тиранията на западната олигархия е тероризъм според САЩ и техните сателити.

А ти наясно ли си въобще с какво се занимават тези организции,или само бързаш да си покажеш простотията.

Естествено е, че ще ги обяви! Ако имаше читави политици в България, и тук същите щяха да бъдат обявени извън закона и като натрапващи чужди интереси и политика на страната ни! Но понеже в България политиците са п*утки, страната ни се превърна в разградена мафиотска държава!

Тези същите фондации навестиха и България през 90-те години. Резултата го виждаме всички - напълно подчинена и с избити зъби държава.

Много добро решение. Сега обаче ще писнат като ненормални, че им е забранено да си лъжат на спокойствие.

Браво на Иран !!!

Браво на иранците!!!!!И у нас трябва да ги забранят.

Браво на Иран !!!

този път прекалиха.

хубавици браво, браво.Между другото тезе организации и тук трябва да ги забранят

Щом някой отиде на митинг, веднага го екзекутират, еба си исляма, нема лабаво!Фашизма трева да пасе!

Ама ти си бил от хазарския каганат, гнидо! Така кажи, че да знаем, защо така смърди от теб на кошерни лайна във форума.

ISLIAMUT E GNUSNA I NECHISTOPLATNA RELIGIA!

Комунетата,чалмите, алкайда хисбула са от един отбор не разбрахте ли досега?Та и нашите дърти комунисти от злоба че изпуснаха кокала са готови и на дявола да слугуват!Това е истината,другото е демагогия!

Браво бе дир.бг страшни сте!