Facebook блокира сайт за ”самоубийства”

Facebook обяви, че е блокирал използването на сайт, наречен "Web 2.0 Suicide Machine", който позволява на потребителите да унищожават своя профил в мрежата за социални контакти.

Обратно в новината

Коментари - Facebook блокира сайт за ”самоубийства” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Masonska ti e glavata , a stranata kadeto jiveesh e mafiotska AND NOBODY CARE....

Add me to your FUCKBOOK.

Абсолютно подкрепям Старомодният (05.01.2010 г. 10:51ч.). Колкото до хотмейл: има период от време (не помня точно колко, но е 2-3 месеца) в който ако не отваряш пощата си, тя се дезактивира автоматично. Случи ми се на мен и на двама приятели.

На мен пък 300 или 30 000 приятели не ми трябват.Трябват ми 3-ама като съм зле да ми помогнат,както и аз на тях.Като ми е радостно,да се зарадват с мен.Ако имахте живи истински приятели,нямаше да търсите виртуални.

Клюкарника фейсбук,както и хотмейл,и много други, трудно пускат' регистрираните си потребители да си отидат.Защо ли??Няма как да не се появи защитна ответна реакция.Аз така и не можах да изтрия профила си в хотмейл,а исках,защото някой го ползва(може би вирус?)Смених паролата,но без ефект.Регистрирах нов акаунт,но не можах да изключа стария...

Плод на добър маркетинг е като всичко хамериканско, то и кока колата и Макдоналдс са същите. Така е представено, все едно е върха, а като се замислиш, едно голямо нищо. Ама е правено за хора, които не мислят.

Защо да не може да се откажеш.Можеш с един клавиш.Но за да е сигурно,трябва и бисквитки и други куки да се изтрият.Има такива програми.По принцип съм съгласен,че Фейсбук е манипулативен.А фермата е пълна простотия.

FUCKBOOK

FACKBOOK

досега само хейтъри. Много хора са се запознали там и после са станали приятели. И като го отваряш за 30 мин дневно и не можеш да излизаш на бира с прители ли?

aman ot zapoznanstva na skype pone vav facebook e po bezopasno:):) za sega

идеята е че за да ти изтрият профила, тези сайтове нелегално се добират до информация, което е в противоречие на политиката на Facebook. А в статията ясно се казва, че ако искаш, не с 1000 операциии, а само с едно натискане на бутон можеш да си изтриеш профила. Това исках да разясня, защото и от 7те коментара, които прочетох, видях че са се изказали хора, които си нямат идея за какво говорят...

По-тъп сайт не съм виждала....., могат да ти четат писмата всички, които маааалко от малко разбират от компютри, могат и да ти пишат, като използват чужди профили и т.н.

Ще ми казват те, че съм бил асоциален тип и съм нямал приятели. Ако искате да знаете, имам 350 приятели във фейсбуук и още 8-ма чакам да ми одобрят friend request-a.

Скоро ще стане ЗАБРАНЕНО да напускаш Матрицата! Всичките ти данни, всичките ти приятели - там! Няма скрито-покрито! И нямаш право да се махнеш! THE BIG BROTHER ALWAYS WATCHING YOU!

Откъде накъде Facebook ще блокира действията на желаещите да прекратят виртуалното си присъствие. Те да не би да са виртуални крепостни на Facebook? Дигитализацията в различните и форми нарушава все повече независимостта на индивида

ехе за 1ви път чувам че и програми за триене на профили се иска. То тея сайтове са голяма промивка на мозъци щом чак не позволяват да се отървеш от тях...

Това е втория ми коментар и дано да го публикувате: Хора не разбрахте ли, че Фейсбук е измислица на американските служби за да се следят контактите от пощенските кутии. А самата го използвам и смея да твърдя, че е голяма измишльотина.

Хора, вие толкова ли не разбрахте, че Фейсбук е измислен от американските служби за да могат да следят контактите от пощенските кутии и така да знаят всеки с кого си комуникира и какво.

ох най-накрая им го каза някой! тея сайтове са пълно губене на време! а че не може да си махнеш инфото от там без 1000 зора, това е ясно... вместо хората да излязат да се запознаят и видят с някой истински човек от кръв и плът, те ми претендират с 30000 приятели онлайн... пффффф нига плиииииз.

наскоро се отписах от FACKEbook-a! и той ми каза: ОТПИСАН СТЕ аз обаче съм едно яко но'неверо и пак се логнах с мойто пароле... опааа... пак съм вътре... обадих се на мойто авер там... им викам ... я кажте ми вии стринки видно ли са мойте снимки?! те ми казват тук си крокодил такъв, даже в профилите си ни пръФ! изпаднах в оужъс! хем ми декларира че съм отписаняк, хем си се логнах след това пак, хем сите си ме скифтат! тамам се чудех дали да не запцувам по сис админите им... ма се оказа че си го пише: щ'и паизм сите неща фор евър! така че хак да им е хакването! кой им дава право да ми имат данните щом се махам?!?

fuck facebook

:D:D:DD

Хм, блокирал е силно казано. Току-що посетих сайта. Проява на пошла журналистика е да прочетеш една новина, публикувана някъде и да си я преведеш на български, и хоп! новина! Можехте, да речем, да посетите сайта seppukoo.com, да прочетете писмото на фейсбук, да прочетете отговора на разработчиците на този сайт, да помислите малко... можехте...