Хакери атакуваха сайт на ЕС с Мистър Бийн

Британският комедиен герой Мистър Бийн "посети" днес официалния уебсайт на испанското председателство на ЕС, съобщава на интернет страницата си испанският в. "Мундо", цитиран от ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуваха сайт на ЕС с Мистър Бийн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дантелените некадърници от ЕС - 12 млн.лв.! Вие нормални ли сте? Затова ви го разбиват, защото това не струва и 1.2 млн. евро - останалото са заплати на малоумните евродепутати и неазекватно завишените им заплати. Не виждам нищо положително в развитието на ЕС - безумна бюрокрация, тромави и неадекватни решения и абсолютно никакво бъдеще! Кой ще им потърси отговорност ??? Голяма тъпотия - това е един бюрократичен портал, за който се харчат стотици милиони. Евроадминистрацията развращава ценностите на европейската цивилизация и е основната заплаха за бъдещето ѝ - особено за новите членове. То за това им е извинението - 12 милиончета... Трябва се знае за какво за изхарчени... Все някой трябва да е виновен. Тоз път хакерите, утре кракерите - пак 12 милиончета, после клошарите.... Много гушки трябва се напълнят! Това е малоумната ни икономика - харчат се за 1 сайт и то за сигурност, която не работи, измислени пари, с които обаче би могло да се нахрани цяла една държава в Африка! 12 милиона евро за тъп сайт, тия крадат повече и от нашите боклуци! Нека и нашите така да си крадат, но и ние да си живеем като бели хора. Не да сме не в третия, ами в петия свят!

Напиши си сайта,да го хакна.

Това е повод следващият път да похарчат три пъти повече средства за тоя дето духа.

Zqlata rabota e, 4e tuk v Ispaniq Zapatero 4esto e oprili4avan s Mr.Bean.

Дантелените некадърници от ЕС - 12 млн.лв. - нормални ли сте - затова ви го разбиват, защото това не струва и 1,2 млн. евро - останалото са заплати на малоумните евродепутати и неазекватно завишените им заплати - не виждам нищо положително в развитието на ЕС - безумна бюрокрация, тромави и неадекватни решения и абсолютно никакво бъдеще ! Кой ще им потърси отговорност ???

фъсс - сайт за 60 лева няма

Кокошке стига ръси кокоши мозък, не се напъвай да не скъсаш мозъчен мускул. фъссс я си кажи сайта ;-)

няма значение....важното е всички да вярваме, че ЕС ще ни оправи!!! Ще ни оправи много хубаво и то как! Да живей ЕС!!!

Голяма тъпотия - това е един бюрократичен портал, за който се харчат стотици милиони. Евро-администрацията развращава ценностите на европейската цивилизацията и е основната заплаха за бъдещето й - особено за новите членове.

Еми то за тва им е извинението - 12 милиончета.... Требе се знае за кво за изхарчени.. Се некой требе да е виновен. Тоз път хакерите, утре кракерите - пак 12 милиончета, после клошарите - 12 ..... Много гушки треа се напълнят!

Нека и нашите така да си крадът, но и ние да си живеем като бели хора. Не да сме в не тртия ами петия свят.

е това е малоумната ни икономика - харчат се за 1 сайт и то за сигурност която не работи измислени пари, с които обаче би могло да се нахрани една държава в Африка.

ГОЛЕМИ ЯИЦА.

ФИРМА ТОП РЕАЛ ООД СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АГЕНТИ НА ДС.НАМИРА СЕ В ЖК.ЛЮЛИН ОФИСА НА ПАРТИЯ ГЕРБ-МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН.