Свинският грип – грандиозна корупционна афера?

Пандемията от свински грип може да се окаже една от най-грандиозните корупционни схеми, съобщи руският в. “Новие известия“.

Обратно в новината

Коментари - Свинският грип – грандиозна корупционна афера? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световната конспирация-най-зара тема! Грипътконспирация-с цел печалби, СПИНсъщо, и обезателно от американците, НЛО - също, те според предпочитанието са или секретни военни опити или извънземни, чието съществуване упорито се прикрива, световното затопляне и т.н., с една дума-Животът си е една световна конспирация, разрешават ни да се раждаме, да съществуваме, за да ни примамват, мамят, лъжат, разболяват, излекуват и с цел-да ни прибират накрая парите!!! Междудругото-да престанем със самоманипулирането, че то е опасно близо до шизофренията!

Знаете ли коя е компанията Джей Пи Морган ???? Тя е собственост на наследниците на пирата Морган. А знаете ли откъде произхождат пиратите ???? Пиратите са ударните отряди на тайното общество SKUL and BONES (череп и кости). Всичките тези манипулации със СПИН и разни измислени или изкуствено създадени грипове и други болести са част от мероприятията на тайните общества, които управляват света. И полиция, и армия, и разузнаване, както и всички държавни институции работят за тях. Просто си задайте въпроса - Защо след като работим усърдно, сме толкова зле? Защо управниците ни винаги са били и ще си останат корумпирана сган? Защо престъпниците и чалгарите са протежирани, а почтените и интелигентни хора са мачкани? Отговорът е един - тотален контрол над обществото от страна на управниците в сянка (тайните общества). Хей, сис-админа, внимавай да не ми резнеш информацията отново!!! Публикуваш чалгарски мнения, а тенденциозно режеш това, което не е удобно за твоите господари !

Наскоро четох, че група норвежки учени са открили в ледниците на Антарктика 360 нови вируса, които са взели за изследване. Няма да се учудя, ако след година-две ни пуснат нови грипове и спинове, и т.н. Но все пак, нали всичко се прави в името на човечеството?

това се опитаваха да кажат всички хора, които се включиха в коментарите, но кой ли да чуе..?

благодаря за коментара и будния отговор.Абсолютно си прав

Ваксината наистина има страховити странични ефекти, особено върху нервната система. Това се дължи на на имунния стимулант сквален - squalene (ензим извлечен от животни, най-често акула, от лат. squalus акула) който се добавя към ваксините от няколко години насам като адювант (помощно вещество). Целта е да се усили изкуствено реакцията на имунната система към ваксината, и да се постигне същия ефект с по-малка доза ваксина. Проблемът е че squalene кара имунната система да атакува този ензим, който играе важна роля в нервната система. Молекули на сквалена естествено се намират в мозъка и тъканите на цялата нервна система. Но При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквален в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалена за враг, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалена от ваксината го отнася и естественият сквален. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин нервните клетки, които трудно се възстановят, доколкото изобщо е възможно. Така, изкуствено предизвиканата имунна реакция унищожава нервните окончания в цялото тяло, и води до Guillain-Barré syndrome. Парализа, започваща от крайниците, която постепенно обхваща цялото тяло и смъртта настъпва при задушаване, поради липса на нервни импусли между мозъка и дробовете. 24.11.20 Канада спират ваксини срещу A H1N1 заради тежки алергични реакции

яко те гони параноята, а?

КАТО ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!!!

ЗАЩО ГО НАРИЧАТ ГРИП? ТОВА СИ Е ЧИСТА ЧУМА!

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ ''ИСТИНАТА''. ХОРА ТОЙ Е АПСОЛЮТНО ПРАВ.

СВИНСКИЯ ГРИП Е СЪЗДАДЕН ОТ ХОРА,ДРАГИ МИ СМЕХУРКО,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ ЗЛИНИ НА ТОЗИ СВЯТ. ДАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ДЕТО ГО ПУСНАХА ДА ИМ ПУСНЕМ СВИНСКИ БАЦИЛИ БЕЗ ДА ИМ ПРЕДЛАГАМЕ ВАКСИНИ. АМА ТО И ВАКСИНИТЕ МОРЯТ , ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ ЦОВНАТ И ТАКА. ТОВА Е НАЙ-ХУБАВОРО НАКАЗАНИЕ ДА ЦОВНАТ ОТ ТОВА КОЕТО СА СЪЗДАЛИ. ТАКА КАПИТАЛА КОЙТО НАТРУПАХА ОТ МЪКАТА,СТРАДАНИЕТО И СМЪРТА НА НЕВИННИ ХОРА НЯМА ДА ГО ПОЛЗВАТ. Е, ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО!!!!!!!!!

Глупостите са най-вече в твоята глава. За какво става дума, няма значение, важното е да плюем с всички сили родината си, нали?! Вземи, замълчи и прочети, пък ако можеш и проумей. Има си статистика колко хора са починали от други щамове грип и колко по-малко са тези от т.нар. свински А продажбите на двете корпорации, собственици на Реленца и Тамифлу са скочили със стотици хиляди!! процента. Е, това е най-важната западна ценност - парите. По-важна от всичко друго.

ПРИ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ВСИЧКО ВАЛИ ГЪРМИ ЗАВСИЧКО БЕШЕ ВИНОВЕН ДОГАН АСЕГА КОЙ Е?

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ГРИПА, А ВЪВ ВАКСИНАТА, КОЯТО ВИП ПЕРСОНИТЕ НА БОГОИЗБРАНИТЕ ИСКАТ ДА ИНЖЕКТИРАТ НА ВСЕКИ ЧОВЕК ПО ЗЕМЯТА, ЗА ДА ОТРОВЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ОПАСНИТЕ СМЪРТОНОСНИ ТОКСИНИ И НАНОЧАСТИЦИ ПОСТАВЕНИ В НЕЯ. ТЕ МНОГО БЪРЗАТ. ИСКАТ ДА НАМАЛЯТ ПОПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО С 80-90 ПРОЦЕНТА, ИСКАТ ДА Я НАМАЛЯТ АКО МОЖЕ И ВЕДНАГА. КОЙТО НЕ УМРЕ ОТ ВАКСИНАТА ИМ ПОНЕ ДА ТЕГЛИ ОТ ТЕЖКИТЕ ПОРАЖЕНИЯ, КОИТО ТЯ НАНАСЯ - МОЗЪК, ИМУННА СИСТЕМА, ГЕНОФОН, РАЦИ, ПСИХИКА И ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ! ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ СЕ ИМУНИЗИРАЙТЕ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА СТРАХА! КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА ЩЕ ПРИЛОЖАТ НАСИЛИЕ, ЗА ДА НИ БОЦНАТ! ИНАЧЕ СА ПРОВАЛЕНИ.

Ех времена... Ако някой си спомня филма Зов за завръщане с Арнолд може би ще прозре каква е целта на истинските ни господари. Ето две интересни препратки: http:/

Добро Утро, добре ли спахте ?

Теб да не би в madrid да те е боцнал някой бик?

MADRID, napomnia66 mi na kremito ot stara sagora,a..??

Добър ден Гергино , както се казва. Сетиха се най-после, че цялата тази истерия около така нареченият свински грип е дело на фармацевтичните компании!

не говори и не проповядвай глупости. Дано не ти се случва, като на един мой роднина да ти подменят някоя сърдечна клапа, след близка среща със стрептококите. Или някое от децата ти да се разболее от бяс или тетанус. Или от детски паралич, като един мой познат, чиято майка е биила умна като тебе. Да ти казвам ли каква е била съдбата на сина й и колко я обича след тази й проява? Искаш ли и някое от твоите деца да ти бъде също толкова благодарно?

Стопер, недей да лъжеш. Не ми се рови да ти търся статиите само от ДИР-а, обаче : 1. От лятото още се съобщава за приети в болниците хора, заразени от този грип. На тебе понятието хоспитализиран ясно ли ти е изобщо? 2. Пак в ДИР-а не знам колко пъти се повтори, че в Б-я починалите са 27. Рови, търси, чети. Да, умират млади хора, вярно е. Повечето обаче имат допълнителни заболявания и ми е странно, дали починалите родилки не са имали резус несъвместима бременност или други съпсътсващи бременността аномалии. Това не прави грипа по-мако опасен, но и не прави ваксините по-безопасни. Ако се спазват елементарните правила на хигиена, ще се боледува по-малко и от всички останли ОРЗ-та. Така че са силно препоръчителни. Обаче не може всеки кихнал да се приема в болница. Въпросъте, че тези които все пак са постъпили, сами са отишли там много късно.

Не се заблуждавайте приятели,отдавна сме в матрицата на октопода и все повече ще бъдем.Утре ще ни измислят нещо друго, с което да ни стресират и самички ,като овчици да се запътим към дръвника на касапина

От 7-8 години не съм позволил нито веднъж да се даде на някое от децата ми какъвто и да било антибиотик, нито пък аз съм приемал такъв. В семейството ни никога не сме се и ваксинирани. Случва се някой да вдигне температура, да покашля и да подсмърча, но за седмица оздравява (правилото, че без антибиотик за 7 дни, а с антибиотик за 1 седмица е желязно). В началото съпругата ми се възмущаваше, но вече и тя разбра, че е по добре детския организъм сам да си изгражда имунитет а не да се поддържа с изкуствени средства и химия, нарушавайки по този начин неговите природни защитни функции. Всички тези вируси и други заболявания не са от вчера и не са нови, просто някой прави огромни пари от податливостта на внушение и масовата паника, при това в световен мащаб - това е глобализацията. По-лошото е, че хранителновкусовата промишленост генерира болни организми като ни рекламира и ни залива с какви ли не противоестествени храни. Това също обаче е бизнес, от който за съжаление страдат всички хора. Някой питал ли се е, защо с напредването на технологиите и медицината, за последните 10 години процента на раковоболните се е увеличилил няколко (3-4) пъти?!?!?!

Ого, какво му стана на madrid-1976 бе, що така ни окепази?! Хайде за теб е познал туй-онуй, ма аз нищо не съм му направил, та и мен да споменава!

Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите. Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква ху.ня! А какво сте правили? Пациентът: Еб.х гъски. Докторът: Значи имате гъша ху.ня! Пациентът: Благодаря, докторе! (умира) Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша ху.ня. Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша ху.ня. Журналист (записва си): Гъшата ху.ня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве. Новинарск агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша ху.ня. ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име гъша ху.ня покосява населението на Зимбабве. Министерс на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника. Научно светило А: Да, гъшата ху.ня не е известна на науката - и в това е основната й заплаха. Авиокомпан Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша ху.ня. Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата ху.ня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница. Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас! Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша ху.ня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски. Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено. Собствен на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата) Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

щом е руски вестника е съмнително достоверно ?

Ne e neobhodimo da si SERVANTES za da prozres tce OGO ,Pavkata,HAN toktu....i drugi sa prezrenite govnari,drisluvtci na DIR.Bg....OGO -tipitcniat primer na samotnik sas zakarpeni pantaloni,pantofi,ne boksoniera,pritegate na samo 2 tcifta dolni ga6ti-beli ,ot hase.....aparat za kravno nalegane,haptceta za polu-s6izofrenia.... za uspe6no zavar6en institut za veter.feld6er...sas1 leva budget za meseca...HOBIto mu -DA MRAZI CELIAT SVET......Drugia takav ispolin v omrazata si kam bulg.narod-PAVKATA.. bulg.prototipi na PLUS6KIN...OGO e layno...

Ако някой се интересува, нека да потърси филма Другата страна на СПИН. Филмът е направен с некомерсиална цел, затова не се притеснявайте да си го изтеглите от някой торент тракер. Отваря очи О_О

А, ДОБРО ВИ УТРО, роби на капитализма! Стига сте врякали, а веднага на опашка за ваксина! И повечко транци /мангизи/ си вземете, нали знаете как е!

Дора 10.45: Чай с мед и лимонче и пазене на леглото в къщи - 1.50лв айде стига говори, попрочела нещо из форумите на истериите от бгмама - Ремантадин, е ИЗПИТАНО неефективен срещу този тип вирус!!!

че това новина ли е?! всеки човек с мозък в главата отдавна се е усетил за тия игрички!!!

Откога разправям, че печалбите са в милиарди...разстрел на площада заназидание и превенция към следващите, които ще го направят!

Ейййй добре, че беше руският в. Новие известия да разберем по света. Аз пък предлагам от следващата година да се наблюдава стрина Вутица, дали ще си сложи повече зелье, от лани. Също така и Вуте, - дали ще изпече повече шльокявица. Ако се забележи повишена активност в мазата им, незабавно да се увеличи снабдяването с чесън против инфлуенца и тамян против уроки!

Нашите политици са като чавдарчета пред тези от ЕС. А пък нивото на корупция в БГ най-високо. Как става тази работа? Този сигурно е смъкнал мин. 10 млн. евро! А същите тези компании сами си създодоха вируса.

А тука 2 пъти да кихне и веднага застраховка- антибиотик!

Вижте кой пише за всичко това: руският вестник. Новие известия. КОЛКО МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА???

Тия откриха топлата вода...

Искаме поименно да ги споменете.А само какви реклами вървят по радиото за ваксина против хепатит А.Детето ми се разболя в детската градина от хепатит А,ако знаех за ваксината щях да го ваксинирам.Не позволявайте това да ви се случи-или нещо подобно.Иде ми да ги избия и винаги им тегля по една цветуща майна.Иначе тия учени да ги дадат на китайците.Вижте какво направиха с виновните за млякото с меламин.Екзекуция .

Ако колите не се разваляха нямаше да има автомонтьори. Ако обувките ни бяха вечни - нямаше да има обущари. Ако здравето ни беше перфектно - нямаше да има лекари и фармацевтична индустрия. Факт е, че пандемия има! СЗО предупреди за това още преди година. Т.е. ние можем да упрекнем СЗО в недостатъчна тревожност и занижени параметри на обявената пандемична обствановка, но не и в корупция. Имаше и някои случаи - гумаджии след огромна дупка в асвалта. Да, те печелят, при това от нещастието на хората. Но не те са направили дупката!

GUTEN MORGEN,LIEBE SORGEN

А нещо да кажете за родния капацитет Кунчев, според който 90% от случаите са A (H1N1) и нямало смисъл от изследване, тъй като тази масовост заглушавала всички останали вируси? Една проста сметка показва следното: РЕМАНТАДИ - латвийски препарат препоръчван при ...Ремантадин се прилага при възрастни и деца в училищна възраст при ранното лечение на грип тип А и профилактично при възрастни в период на епидемии. струва между 5,00 и 5,50лв. ТАМИФЛУ - цена ок. 30,00лв РЕЛЕНЦА - 80,00лв. Не е проблем, че те ни лъжат.Проблемът е , че ни принуждават да им вярваме!

Аз откога ви говоря да не се ваксинирате доброволно, но някои хора си мислят, че по този начин се застраховат. Ваксината действа точно 30ина дни и след първата мутация си в началната точка. Тъпанари. В Щатите овцете се редяха на опашки да ги убодат и сега какво - има умрели от новата ваксиа поради изострени алергични реакции. Компаниите стават богати благодарение на страхливи овце дето калвът на всяка простотия по медиите. Трагедията е че хората все по малко разсъждават, а вярват на манипулативните новини които масово се бълват от медиите по света. Айде чао ви че почнах да се изнервям.

През есента на 2002 година си поставих ваксина срещу грип - Ваксигрип. Веднага след това така зверски се разболях и кашлях цели 7 месеца. Стигнах чак до пулмологията със съмнение за туберколоза. Естествено нямах такова заболяване и се установи, че състоянието ми се дължи на поставената ваксина. Изпих един чувал с лекарства и 9 вида антибиотици. Заболяването отшумя от самосебе си чак след седмия-осмия месец. Така че ВНИМАВАЙТЕ С ВАКСИНИТЕ!

Иван Костов е виновен

Май американската връзка се оказа чисто европейска! Къде е дядо Йоцо да разясни за антикорупционното законодателство в старите европейски демокрации.

СЗО съобщава, че скоро ще обяви пандемия и от кокоши трън. Изключително тежко заболяване. Сигурно милиони са умрели докато са си влачили кокошия трън. Иначе от какво са умрели не е важно. Важно е че са имали кокоши трън... ;-) Нали знаете: Ако човек иска да живее, медицината е безсилна.

То не бе спин,то не бе криза,то не бе свински грип,смачкани сме от всякъде,но има възмездие,дано БОГ накаже алчните фармацевтични компании и тях да ги постигне грипа

Г-н скептик, пручването за връзките на лекарите-ПРи и pharma компаниите е направено от датският весник Information, така че руската преса в случая само е раздухала нещата. Към редактора на статията. Малко са пообъркани имената на компаниите. ;) Единствената позната е Roche(произв. на Тамифлу). Останалите отдавна не съществуват самостоятелно...а са част от GlaxoSmithKline(на Реленца).