Зорка Първанова не се чувствала като феодална старица

Не се чувствам като феодална старица. Така съпругата на президента Георги Първанов - Зорка Първанова, коментира изявлението на министър Симеон Дянков за БАН.

Обратно в новината

Коментари - Зорка Първанова не се чувствала като феодална старица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глей тука и се чуди как двама учени умници са измислили топлата вода и динамото...http://do

Все хубави неща пишете за Зорка, а не ви ли прави впечатление, че за ремонт на център с 10 места са дадени 87,000лв!!!!!!За едно място и то ремонт - 8,700 лв!!!! Ега ти ремонта! Горките дарители - що не питат къде са отишли парите им?

Как само квичат срещу Зорка Първанова! Някой тук е сложил диагнозата им - Завистия Некадърис. Прав е - посредствеността винаги е била агресивна, но никога не е побеждавала. Тон на форумните олигофрени даде бг губернаторът от ЦРУ Симеон Дянков. И той подобно тукашните дебили е агресивен кретен, който не чете, но знае например, че Приказка за стълбата е от Вапцаров. Както се казва: каквоз се провикнало, таквоз се обадило. Кретен до кретена, дебил до добила. А начело на кохортата Боко Тикавата! Бог да опази България докато кретените се изпотрепат помежду си!

Какви научни открития направи в БАН , бе Зорче...?

Разбира се,че не е. Как може да се нарича феодална старица тази,която е ПАРТИЙНА ПРИНЦЕСА! Ако не беше Партията и трябваше с конкурс да върви по сегашния си път нищо нямаше да постигне. За тях важи правилото...НАС ПАРТИЯТА НИ НАПРАВИ ХОРА.... А за останалите съществува задължението просто да живеят честно!

И феодалите са имали добри старици-нали драга Зорка?? Прочети в историята -доста добри и умни старици са имали наши феодали (майките им). Какво лошо им да си мъдра феодална старица. Но казваш, че не си. Е, ние знаем какво си. А за оглупелите хора на наукат у нас-моля не вземайте становище. Знаем добре за какво говори уважавният от нас Министър Дянков-амрикански възпитник е, говори истин. Там е така дрга Зорка, там хората говорят истини и не търпят политически играчи в науката. Там не е да си БКП чадо-там по ум те ценят, там по качества те издигат. Затова има ярост към г-н Дянков-на малкия пръст не могат да му стъпят БКП/БСП кадри живеещи с науката от преди 30 години. ТОВА Е-г-н Дянкове е оценен от хора, които недават напредък в науката на политически динозаври.

Тази първосигнална дама,явно възприема всичко казано едно към едно!Не е чувала нищо за литературни средства-като хипирболанаприме е ужасно нетактично да се намесва в този проблем,защото не защитава името си ,а мъжът си!Но какво ли можеш да очакваш от такива като Зорка,Седефчов от Сирищник,някой го наричатГоце/и защо ли?/,та дори и молодеца от Херсон!Все от един дол дренки-нагли,напорис защитават партията си,другарите си,с които заедно крадат,или когато защитават парите си!Тяхната безпардонност не е за очудване,но се сещам,че за далеч по-малки провинения от тези на Седефчов,президенти си отиваха,като подаваха оставки!Очевидно,не на тази географска ширина!

А ти понеже си много грамотен пишеш геноцид с т!И понеже си много почтен:Защо не си признаеш на кого си фен,на Зорка или на партията на Зорка?Имам приятели в БАН,които влязоха там с връзки след като завършихме СУ!Не бяха талантливи,по-точно бяха посредствени!Но бяха преданни!Знае се на кого!Сега си пазят само задниците,нищо друго не ги интересува!Затова:Дя е много,той е дълбоко прав!Наука не се прави от старци,които цял живот нищо не са постигнали!Всички сме в дълг на Бил Гейтс,а той дори не е завършил започнатото от него обучение в Харвард!Е той е един единствен и неповторим и не само ние ,но далеч по-напреднали страни не могат да доближат това което той направи!Но примерът му показва,че който си го може ,той го може,без държавата да го дундурка цял живот!

Няма място за обидени, няма място за драми. Симеон ДЯНКОВ каза една истина, без да се притеснява кого засяга. На кого е полезна БАН в последните 20 години, какво е направено и приложено в образование, производство, индустрия, лечение и др. Нищо, само бюджети са усвоявани!

като чета коментарите тука, ми става ясно защо сме си заслужили съдбата на робски народ, съставен от злобни душички, които умеят само да врякат, но обичат да бъдат яхани от по-хитрите политици...

Старица си зоре, но не по години а по манталитет! Такива като теб и седефчов се раждат старци!

Ти пък къде се намесваш където не ти е работа, за учена ли се имаш или се правиш на интелигентна ...? С гоце сте едни сухари, човек диабет да получи като ви гледа и слуша, трайте си там, че тъкмо ви е паднало да царувате незаслужено!

не е важно как се чувстваш, а как изглеждаш в очите на другите.

когато не познавате някой не давайте мнение ,до нейното ниво Вие няма да стигнете - в Европа тя се ползва с много добро име , а и народа я харесва . Министър Дянков ще и диша праха ,и срещу нея да тича няма да я стигне по имидж, ум и женско обаяния което той се старае да има

dqnkov e kazal za starcite a ne za staricite be Zoorke

Когато и феодалните ханъми започнат да пригласят на затъпялата мисъл на Гоце,ти става ясно,че тая червена измет трябва да се почисти веднъж за винаги.

Zorka e na okolo 55 godini. Edno vreme na tazi vazrast se pensioniraha jenite

Тази Зорка какво научно откритие е направила, с какво е допринесла за науката?! От БАН не са равили откритие или нещо значимо от половин век насам, само живеят на гърба на данъкоплатците. Наистина БАН е паразитна структура в този си вид! Особено като добре платено убежище за роднини, съпартийци и приятели на президента!

До началото на 90-те години БАН е имала числен състав от 15 000 човека,понастоящем -7 500.По думи на ак.Съботинов ,изразени в статия в днешния брой на Дойче Велле ,част от сградния фонд е излишен.За какво са харчени милиони-какво сме дали през последните 20 години на света.В БАН е пълно с хора ,които правят всичко друго ,но не и наука.Германия ива 11-12 пъти повече население.Колко е численият състав на Академията им.След като няма пари за работещи и пенсии,за здравеопазване и просвета ,за култура и социални помощи,няма място и за БАН.

Зорче, чадо, не ми се сърди, но си порецъфтяла и затова авджи Гоце ходи на лов да трепе дивеч в резерватите, а нежни сърнички припкат, припкат около него . Живей му се на човека, какво лошо. А за феодална старица, сакън бе холан, ти си малко попреместена, че не видиш около себе си или ако видиш, търпиш, ама старица и то феодална, не си....

Самозабравила се е селската мома! Тя от наука не разбира.

A 4yvstvs li se kato purva dama..., kakvato triabva da bude ?! PRezidenta pogrijil li se e za tova...

Зависи от ситуацията, г-н Едисон, в България фактите и аргументите не действат. Както казва Бай Ганьо - Иречек такъв, Иречек онакъв, да ме извинявате - викам - не е тъй! Така че обидите и униженията остават утеха за потърпевшите. А потърпевши сме всички ние, целокупният народ български, известен с безграничното си търпение!

Няколко въпроса към Симеон Дянков. Точно, кой колеж завърши в Америка?Колко години работи като асистент-презентатор на доклади за Африка в екипа на кой от 27-те вице президенти на Световната банка.

Нека дойдат младите в БАН, но 1. за мизерното заплащане не искат 2.Нашите прекрасни ВУЗ-ове така ги подготвят, че дори и да не си купят дипломите, нищо не знаят. Хора не разбрахте ли:прост народ - слаба държава. БАН с 90 млн. бюджет Ви е виновен. Върнете бойния отряд на партията /работническата класа / на село и ще се оправят нещата, и български зеленчуци ще имаме, и в София няма да има задръстване. Неграм винаги са мразели учените. Партията изби на 9-ти интелигенцията и 45 г. ни управляваха неграмотните. Масов геноцит.

Гоцевице,никой не те е посочил,що се засягаш,отиди на поредната екскурзия и ще ти мине.

Одавна не съм работил с БАН ама поне до преди няколко години шефа се казваше Сталин Милев.. Та не виждам нещо невярно в думата сталински :)

Коя е Зорка Първанова? Проста, ограничена селянка от помашкото родопско градче - гр. Якоруда. 80% мюсолманско + 20% християнско население. Тя е съпругата на Президента само на книга. В последните няколко години истинската жена в живота на Президента е Весела Лечева. Едната е за показ, другата за леглото на Гоце. За какво ли Ви пиша тези истини, след като няма да публикувате написаното? При Вас има цензура! Доказателство е няколко мнения, които съм написъл, но не ги видях

А ти, бре, какъв си - аристократ от коя психиатрия? Щото диагнозата ти от далеч личи - социопатия в следствие на завистия некадърис с произход умствена недостатъчност, компенсирана със самочувствие без покритие.

Зорка е една много интелигентна жена и всякакви епитети като цървулана говорят само за културата и възпитанието на пишещия това! То като му видиш правописа, всичко си отива по местата. Не е достатъчно да натискаш клавишите, трябва да има и нещо между ушите, а не вакуум.

Извинявам се, но Дянков е абсолютно прав за БАН. Не че поощрявам думите му за феодалните старци, но да се хващаме за тях е изместване на въпроса. точно така стоят нещата в т.нар. Академия, на колкото и години да е тя. А самата Зорка е достатъчно номенклатурен кадър, та взела, че и тя се изходила по въпроса...

Боже, Боже и тая ако е млада

Че не си старица- не си!Но че си феодалка-това е вярно!

napravo sa si pensioneri

Зорке ,затваряй си устата- никой не те пита-ти си само за протокола!!!

Къде са Ви фактите и аргументите, г-н Thomas A.Edison, за това, че България допринася с нещо за развитието на науката ?

Предлагам решение за БАН - екскурзиантите коита скоро бяха в Австралия, Корея и Шри Ланка да си платят със собствени средства разходката и спестените 1 000 000 лв да отидат за стимулиране на младите учени в БАН.

te okradaxa milioni a za edin center za deza sabrali niakavi si 90 000 xil LEVAA ootova e goliama suma gadni nenasitni kradlivi musuri

Зорка Първанова е една изключително умна интелигентна и скромна жена.За сажаление обаче тя е най младата в БАН. Би било добре най после да се каже истината в очите и да не се обвинява г-н министъра за това, че дръзна да каже истината. На БАН трябва нови сили, млади и умни учени. Така както е в Европа средна възраст 35-40 години.

Аз съм с теб. Прав си !!! Без потекло и образовани родители поне четири поколения преди нея, не може да доказва че има интелект, държание и елементарна християнска култура. Пази Боже сляпо да прогледа Сигурно не е чела разказа на Алеко Константинов

Зорка е права. Не симпатизирам на мъжа й, но и аз като българин се чувствувам обиден от надменното селянче от България на име Дянков. Този съскащ съсел е жив, нагледен пример за тъпа грандомания. Показвайте го на децата си за да научат какво е съсел.

CARICATA NA FEODALNITE STARICI

Така си е - за малко още не си старица, но пък вече си феодал!

Наша Зорка да не би да се чувства като млада коза в компанията на Гоцевите фаворитки - зер, първа е сред жените в живота му ... Не е лесно да си толкова алчен, налага се да преглъщаш и по-неприятни неща от приказките на Дянков!

Феодални старци не е в смисъл, че са на 200 години, а че ползата от тях е колкото от старец (или бабичка).

Ne e staritsa gorkata, no e zhena na predishen ...Agent!!

Kradla! Jiveesh v razkosh kogato 2 mln bylgarski pensioneri umirat ot glad i stud. I ti i te sa na dyrjavna izdryjka. Shto li ti ne gladuvash???????????

Цървулан може да бъдеш наречен само ти, с този език ...

Обидите и униженията започват там,където свършват фактите и аргументите.

тази цървулана ни е първа дама!!!