Коментари - Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми | Днес.dir.bg

Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми

Йордан Лечков беше прекрасен футболист, всички помним неговия фантастичен гол с глава на световното първенство в САЩ, но това не му дава право да нарушава правилата.

Обратно в новината

Коментари - Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми | Днес.dir.bg

Коментари

СПОРЕД МЕН ЛЕЧКОВ Е ПРОСТАК! СЛИВНАЛИЯ СЪМ,НО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА :) НА КОГО ПРАВИ ТАЗИ КАНАЛИЗАЦИЯ И ПРОЧИЕ .. ТЕ ОСТАНАХА САМО РОМИ И ЗАСТАРЯВАЩИ ХОРИЦА.. СЛИВЕН ЛЕКО ПОУМРЯ :(

Топсерсем

А БАЛЧИК, НАЛИ И ТАМ ПОТЪНАХА ДПС-МИЛИОНИТЕ!!! НЯКОЙ ДА Е ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ ???

Само Лечков има смелост да се обади.Навсякъде в цялата страна са спрени всички обекти всичко е спряно.На фирмите не се плаща, актове се издават, в държавата се вкарва ДДС, но реални плащания по актовете няма.И това е навсякъде.После тия фирми имат работници, плащат осигуровки и т.н. и в един момент са пред фалит, защото държавата е спряла всичко.Нямам нищо против да се правят проверки, но наравно с тях да се работи по вече одобрените проекти.

нали ви казвах, че всички са хаймани, ама вие - йок, тези са различни. Еми като са различни, ха духайте сега супата различно.

Лечков,вече не си футболист,че всички да ти се кланят..Чат ли си ??

В името на народа: Обявявам ЛЕЧКОВ за топсерсем

БСП ИМАШЕ МНОГО / КАДЪРНИ / И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ВСИЧКИ ОТ СТАРОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ИДАС ИМ СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО

Le4kov mai 6te go slojat na miastoto my tozi pat, pri banditite

Лечков веднаж реши да направи нещо за града!

Боже, боже къде са били досега тези високо морални хора и такива добри специалисти от новия кабинет. Та то икономиста Дянков, та то външната министърка Желева, и не на последно място г-н Борисов. Та те заслужават направо да ги изографисат в някоя черква.

Ама не създавайте непрятности на управниците с 99 % рейтинг. Папкайте и слушкайте.

Лечков опропасти сливен!местин феодал ,прави си далаверите и Сливен вече на нищо не прилича. Да си отива при футбола и да престане да разграбва и руши Сливен!!Спечели с циганските гласове!!

Лечков е най-големия наркоразпространител в района,той си гледа личния интерес,изпрати всички сливналийки в Брюксел.Такава им е славата ...

АЛО, СОФИЯНЕЦА НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА... МНОГО СЕ ПАЛИТЕ КОГАТО СЕ ГОВОРИ И ЗА ДРУГИ ГРАДОВЕ.БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ ВСЕ ПАК.АЗ НЕ СЪМ ОТ СЛИВЕН, НО В НЕГО ЖИВЕЯТ ЧЕСТНИ И СВОБОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ/А ЦИГАНИ ИМА НАВСЯКЪДЕ/. ПРОЧЕТИ И МАЛКО ИСТОРИЯ-КОЛКО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ СА РОДЕНИ И ТВОРИЛИ В СЛИВЕН И СА ЗАГИНАЛИ ЗА ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВА-ТАКИВА КАТО МЕН, ПЪК И ...ТАКИВА КАТО ТЕБ

Че нали Лечков беше герберче, ама като не слушка и си гони интересите на града и общината веднага лош излезе.

На тези все някой им пречи. Пълни мухльовци. Може и да не си изкарат мандата.

Не го знам Лечков, ама министърката е гола вода и не само тя (поглед към Р.Желева). Бойко имаше една, която можеше поне да говори със заучени фрази и я направи кмет - там не му трябва да говори. Нямат потенциал горките!!!

непрекъснато се ''правят'' ремонти. Тъкмо се поправи някоя улица и след някой месец се започват ремонтите. Това се казва източване на пари от фирми на наши хора. А селата около градовете тънат в мръсотия по илиците, защото няма къде да се оттичат отпадните води. Искали сме да ни направят канализация, но казват, че няма пари.

РИТНИТОПКОВЕЦЪТ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ?МНОГО УМЕН БРЕЕЕ....Й! ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДЪРЖАВНИК.ТОЛКОВА Е НАГЪЛ В НАПЪНИТЕ СИ, ЧЕ ЧАК НЕ СЕ УСЕЩА.КАКВО КАТО Е ЛЕЧКОВ, ЗАКОНИТЕ ЗА ВСИЧКИ СА ЕДНИ.Я ДА НЕ ГРИЗЕ МИНИСТЪРКАТА,ЧЕ ДОСТА НАСМЪРДЯВА ОКОЛО НЕГО НА ДАЛАВЕРИ.

Май, царят Бойко е гол! Бюджетът е най добрият, министрите са ни най-добрите, кметовете от Герб са най-добрите. Те са най, най....! 3 месеца загубено време - все ни се обяснява как предишите са крали и как трябва да затягаме коланите, как правилно трябва да мислим. Време е да закрием държавата. Избрахме ги с надежда, ще ги изпратим с народна любов. Не искам постна пица искам пица смесо - искам мечти за моите деца. От ГЕРБ ще Ви/Ни обяснят, как работата не може да се свърши защото е криза, защото комунистите ........, но господа управляващи кризата за едни е печалба за други, ако не можете да сте лидери си ходете не вредете. Все някога на човек му писва от популизъм. О неразумни юроде........!

А че Лечков бил наркоман, че имал огромни дългове и т.н. - това са измислиците на неуспелите вече 2 пъти опоненти на Лечков.

За правителството има само София! Има и други градове господа министри! Ако беше за София от 9 дола дренки ще извадят, ама нали е за селяните в провинцията, да си траят!

Лечков е изпапал всичко, и не му стигат пари да ИСПА-ПА и тях. А не му стигат и за дрога. Така че вече почва да се опълчва и на новите управляващи, нищо че е от тяхната партия. Тоя идиот загроби града, следващия кмет просто ще се обеси на 10-тия ден като разбере за какво става дума. Лечков не е това което беше като футболист. В града е задлъжнял на над 100 фирми, затова му трябват повече пари, защото някой ще го гръмне.

Лечков е един от малкото свестни кметове, които наистина правят нещоа за града си. За съжаление, в Сливен завистта е заслепила голяма част от хората и вървят какви ли не приказки за алчността и корупцията в общината. Истината е, че за мандат и половина Сливен доби европейски вид и вече види с 5 обиколки на Ямбол, с който допреди Лечков да стане кмет, бяха в една позиция. Давай Лече, работи, не обръщай внимание на завистниците! Умните хора са с теб, а те, надявам се, са повече от глупците в тая община.

Тая верно не е наясно какво може и трябва да се прави. Въобще не е в час тая жена. В комбина с детето-чудо Дянков и онзи другия дето играе по чужди свирки - Трайчо ще му е...т мамата на Бат Бойко!!!! ИМАМ НА СКЛАД ПАВЕТА, ОТ ГОЛЕМИТЕ!!! КУПУВАЙ НАРОДЕ, НАПРОЛЕТ ЩЕ ТРЕБЕ ДА ГИ ГОНИМ ТЕЗИ!!!

Beh omagena v SLIVEN i samo sled 5 meseza si sabrah ne6tata i se pribrah u Sofia...Posle v ESPANJA....Maga mi ot Sliven se okaza nay-obiknoven ,dreben smeker i revnivetz...Giveese ot moite pari ...Mayka mu naistina VONE6E na tzyganka...be6e ne namrazyla zatova tce imah dete i negelae6e da go gleda...giveehme na 50 metra ot zig.kvartal...Sliven sa zigani,no Leckov e OKAY

В Сливен е такъв батак, вече 20 години не можем да си възстановим правата върху земите на родителите си. Няма такова размотаване, няма такова беззаконие. На Лечков ни стотинка...

Не говори глупости. Не си в 7-ми клас на техникума. Темата София vs Прованс е мн дълга за да я развиваме тук. Относно разкопаните булеварди - живея във Варна, където ремонтите се правят на парче. ПЪРВО се прави асфалта, след това ВИК, след това газифициране, ток, телефони и т.н. и т.н. Не знам дали ви е ясно, но това си е чиста форма на източване на бюджета - след всяка интервенция се включват пътните фирми да правят кръпки на НОВОАСФАЛТИРАНИ улици. Ефекта е лунен пейзаж след приключен планов ремонт. От друга страна какво става в Сливен - една улица е 6-8 месеца като разорана целина, но след това се приключва. Пример - бул.Георги Данчев (не знам дали се казва още така). Същия начин на работа беше в Букурещ - 6 месеца гърч, но ефекта си заслужаваше. Не знам дали е добър кмет Лечков и не ме интересува кой знае колко, но в случая той се обосновава, а насреща адекватни аргументи няма. Това е. Ако не е прав, че като антикризисна мярка се прилагат тия 20% авансово вместо 10% - ами да изкарат документа, който определя точно тези детайли и да го размахат в публичното пространство. Ще го направят за резил и се приключва. Накрая - дори да не е прав Лечков имаме нужда от подобни хора в страната - да си търсят правата пред държавата. Имаме въпиюща нужда от хора със силен характер. Не ни трябват управници с визия на тигри и души на овце.

Bravo Leckov...ti si istinski kmet,koito si varsi rabotata...iskam da vidia kak Fandakova ste se opane na niakoe ministerstvo....v tova pravitelstvo ima i kompetentni ministri no Karadjova sas sigurnost ne e ot tiah....

TZIGANI ste vie tam v GAZorata.....sa ni stignete nas sled 300 g.....Vigte si dupkite po ulitzite i bezdomnite GLUTNITZI ot kutceta po grada vi....LETCKOV ima greski,no tuk SI GO OBITCAME....

Който не работи в тази сфера да не говори глупости. Трагедията в министерствата е пословична, а министър Нона Караджова наговори куп лъжи тази сутрин. Истината е, че Европейската комисия не одобрява одитните доклади за работата на министерствата по оперативните програми и не дава пари. В момента пари независимо по коя оперативна програма няма и те се занимават с глупости, изтъкват причини, които са смешни, защото пари няма, вместо да си признаят, че Европейската комисия е казала, че такава некомпетентност в управляващите органи по програмите не са виждали!!! Работата ми е свързана с оперативните програми и съм наясно как хората, които не са в нещата могат да бъдат подведени. Хубав ден на всички!

bravo na g-ja Karadjova. Postavi feodalite kato Lechkov na mjasto. pozdravavam ja za principnostta.

абе хора много ме е яд на такива като таз министърка дето не е одялала една клечка и да си я завре на тъмно да дават оценка на работещите и съкън да не им размърдат ленивите дупета.Ми на Ле4ков му пари под краката,всеки ден го псуват и го обиждат пък това градче е временната му работа и не е задължително да търпи и калпави министри дето се изживяват за вечни.Така че давайте му квото иска и ако не я свърши му набийте каската.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО СКАЧА ЛЕЧКОВ - ДАЛИ НЕ Е ДАЛ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОБЕКТИТЕ НА БЛИЗКИ ФИРМИ И СЕГА ДА МУ БАВЯТ КОМИСИОННАТА ? ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ...

Защо господин Лечков си комуникира с властта чрез медиите? Трябва ли да ни занимават постоянно с всичките си разправии? Нормално е да има разминавания по някои детайли на договорите, и това трябва да се решава оперативно, не да се пълнят медиите с всякакви глупости и кой точно какво казал и какво мислел /според журналята/, от което опозицията само чака да направи капитални изводи за разнобой във властите на държавата! Да си пишат писма и мейли и да не се изнасят всички непрани ризи по всички вестници, аман вече от глупотевини, с които ни засипват отвсякъде!

Тоя буклук си иска комисионните .. това е..

Da opvinjavash idin LE4KOV ili STOIO4kof e idna gruba bisOTguvornos......Z sa IMONITETA si hiljadokratnu....Ni moji bis greshki...I nAPOLION e napravil takava i -tva gu e ispratilo na ELBA...Le4kof tva mo e problema 4i e od SLIVIN-tam fsi4ko si e ,kakto e vidno-bambashka...I daji mi e mnapravilo Fpi4atlenie,4i i Horata f Sliven mirishat na Tcigansko--NJAMA OTARVANE ot tas rabuta....

караджова,публикувай фактите по случая,нали вашето правителство обеща прозрачност.

АМА ЛЕЧКОВ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ - ГЛЕДАХ ГО ПО БТВ И СЕ ДЪРЖА ОТВРАТИТЕЛНО БРУГАЛНО И НАХАЛНО - Я У ЛЕВО НАГЛЕЦА

Ало, министърката, при проект подобен на този в Сливен, не се изисква ЗОП???!!! Други са процедурите по възлагане! И това ли не знаете??? Толкова ли сте зле??? Хора, Управляват ни НЕКАДЪРНИЦИ!!!!! Да вземат да почетат малко, защото е трагедия, това което се върши! В момента масово се бавят проекти поради липса на правила в администрациите на ведомства! И наблюдавайте внимателно какво ще изкочи от Разплащателната агенция с новия им устройствен правилник!!!!!!!!!!! не може някаква 28 годишна кифла да и шеф на такова звено!

футболист ли е за нищо не става! бяха добри футболисти,но само толкова...за друго не стават

Всеки един от тях ,включително и ББ отдавна са преминали прага на своята некомпетентност,но стремежът им е да достигнат и корупционния връх на Доган

браво, браво

Моля ви се, знаете ли каква идилия цари в Сливен? Булевардите разкопани, не се движи повече от половината от градския транспорт, кварталинте улици разкопани още от 2007, заради газификацията, а изглежда на никого не му пука...

ЕЕЕ, най-после! Досега Лечков навсякъде, където има проблеми се изказва! И е прав! Как в София един проект не е спрян? И кой ги проверява за прозрачност? Искам аз да ги проверя! Да видим великата прозрачност! В софия се изпълняват проекти за стотици милиони, които се съфинансират от държавата, т.е. с нашите пари. Кой ги проверява? ГЕРБ проверяват себе си!Хахахахахахааха!

Че той, гос'ин Лечков, е отбора на ББ, как така им подлага динена кора? А понеже фирмите изпълнители са техни, сега, видиш ли, парите от аванса не стигали... А града е така разкопан и обезобразен, като след бомбардировки! Да не говорим, че повече от 50% от градския транспорт не се движи точно, поради тая причина. Жалко наистина и няма ли кой от Сливен най-сетне да дигне глас срещу цялото това безумие?

Далаверата е голяма.Ще иска и още как.

Нали сте наясно всички, че нищо не зависи от министърката. Просто няма думата, а само трябва да убива само атаките. ББорисовщина ще стане цялата държава.

Коментари - Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми | Днес.dir.bg

Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми

Йордан Лечков беше прекрасен футболист, всички помним неговия фантастичен гол с глава на световното първенство в САЩ, но това не му дава право да нарушава правилата.

Обратно в новината

Коментари - Нона Караджова обвини Лечков, че създава проблеми | Днес.dir.bg

Коментари

СПОРЕД МЕН ЛЕЧКОВ Е ПРОСТАК! СЛИВНАЛИЯ СЪМ,НО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА :) НА КОГО ПРАВИ ТАЗИ КАНАЛИЗАЦИЯ И ПРОЧИЕ .. ТЕ ОСТАНАХА САМО РОМИ И ЗАСТАРЯВАЩИ ХОРИЦА.. СЛИВЕН ЛЕКО ПОУМРЯ :(

Топсерсем

А БАЛЧИК, НАЛИ И ТАМ ПОТЪНАХА ДПС-МИЛИОНИТЕ!!! НЯКОЙ ДА Е ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ ???

Само Лечков има смелост да се обади.Навсякъде в цялата страна са спрени всички обекти всичко е спряно.На фирмите не се плаща, актове се издават, в държавата се вкарва ДДС, но реални плащания по актовете няма.И това е навсякъде.После тия фирми имат работници, плащат осигуровки и т.н. и в един момент са пред фалит, защото държавата е спряла всичко.Нямам нищо против да се правят проверки, но наравно с тях да се работи по вече одобрените проекти.

нали ви казвах, че всички са хаймани, ама вие - йок, тези са различни. Еми като са различни, ха духайте сега супата различно.

Лечков,вече не си футболист,че всички да ти се кланят..Чат ли си ??

В името на народа: Обявявам ЛЕЧКОВ за топсерсем

БСП ИМАШЕ МНОГО / КАДЪРНИ / И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ВСИЧКИ ОТ СТАРОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ИДАС ИМ СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО

Le4kov mai 6te go slojat na miastoto my tozi pat, pri banditite

Лечков веднаж реши да направи нещо за града!

Боже, боже къде са били досега тези високо морални хора и такива добри специалисти от новия кабинет. Та то икономиста Дянков, та то външната министърка Желева, и не на последно място г-н Борисов. Та те заслужават направо да ги изографисат в някоя черква.

Ама не създавайте непрятности на управниците с 99 % рейтинг. Папкайте и слушкайте.

Лечков опропасти сливен!местин феодал ,прави си далаверите и Сливен вече на нищо не прилича. Да си отива при футбола и да престане да разграбва и руши Сливен!!Спечели с циганските гласове!!

Лечков е най-големия наркоразпространител в района,той си гледа личния интерес,изпрати всички сливналийки в Брюксел.Такава им е славата ...

АЛО, СОФИЯНЕЦА НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА... МНОГО СЕ ПАЛИТЕ КОГАТО СЕ ГОВОРИ И ЗА ДРУГИ ГРАДОВЕ.БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ ВСЕ ПАК.АЗ НЕ СЪМ ОТ СЛИВЕН, НО В НЕГО ЖИВЕЯТ ЧЕСТНИ И СВОБОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ/А ЦИГАНИ ИМА НАВСЯКЪДЕ/. ПРОЧЕТИ И МАЛКО ИСТОРИЯ-КОЛКО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ СА РОДЕНИ И ТВОРИЛИ В СЛИВЕН И СА ЗАГИНАЛИ ЗА ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВА-ТАКИВА КАТО МЕН, ПЪК И ...ТАКИВА КАТО ТЕБ

Че нали Лечков беше герберче, ама като не слушка и си гони интересите на града и общината веднага лош излезе.

На тези все някой им пречи. Пълни мухльовци. Може и да не си изкарат мандата.

Не го знам Лечков, ама министърката е гола вода и не само тя (поглед към Р.Желева). Бойко имаше една, която можеше поне да говори със заучени фрази и я направи кмет - там не му трябва да говори. Нямат потенциал горките!!!

непрекъснато се ''правят'' ремонти. Тъкмо се поправи някоя улица и след някой месец се започват ремонтите. Това се казва източване на пари от фирми на наши хора. А селата около градовете тънат в мръсотия по илиците, защото няма къде да се оттичат отпадните води. Искали сме да ни направят канализация, но казват, че няма пари.

РИТНИТОПКОВЕЦЪТ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ?МНОГО УМЕН БРЕЕЕ....Й! ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДЪРЖАВНИК.ТОЛКОВА Е НАГЪЛ В НАПЪНИТЕ СИ, ЧЕ ЧАК НЕ СЕ УСЕЩА.КАКВО КАТО Е ЛЕЧКОВ, ЗАКОНИТЕ ЗА ВСИЧКИ СА ЕДНИ.Я ДА НЕ ГРИЗЕ МИНИСТЪРКАТА,ЧЕ ДОСТА НАСМЪРДЯВА ОКОЛО НЕГО НА ДАЛАВЕРИ.

Май, царят Бойко е гол! Бюджетът е най добрият, министрите са ни най-добрите, кметовете от Герб са най-добрите. Те са най, най....! 3 месеца загубено време - все ни се обяснява как предишите са крали и как трябва да затягаме коланите, как правилно трябва да мислим. Време е да закрием държавата. Избрахме ги с надежда, ще ги изпратим с народна любов. Не искам постна пица искам пица смесо - искам мечти за моите деца. От ГЕРБ ще Ви/Ни обяснят, как работата не може да се свърши защото е криза, защото комунистите ........, но господа управляващи кризата за едни е печалба за други, ако не можете да сте лидери си ходете не вредете. Все някога на човек му писва от популизъм. О неразумни юроде........!

А че Лечков бил наркоман, че имал огромни дългове и т.н. - това са измислиците на неуспелите вече 2 пъти опоненти на Лечков.

За правителството има само София! Има и други градове господа министри! Ако беше за София от 9 дола дренки ще извадят, ама нали е за селяните в провинцията, да си траят!

Лечков е изпапал всичко, и не му стигат пари да ИСПА-ПА и тях. А не му стигат и за дрога. Така че вече почва да се опълчва и на новите управляващи, нищо че е от тяхната партия. Тоя идиот загроби града, следващия кмет просто ще се обеси на 10-тия ден като разбере за какво става дума. Лечков не е това което беше като футболист. В града е задлъжнял на над 100 фирми, затова му трябват повече пари, защото някой ще го гръмне.

Лечков е един от малкото свестни кметове, които наистина правят нещоа за града си. За съжаление, в Сливен завистта е заслепила голяма част от хората и вървят какви ли не приказки за алчността и корупцията в общината. Истината е, че за мандат и половина Сливен доби европейски вид и вече види с 5 обиколки на Ямбол, с който допреди Лечков да стане кмет, бяха в една позиция. Давай Лече, работи, не обръщай внимание на завистниците! Умните хора са с теб, а те, надявам се, са повече от глупците в тая община.

Тая верно не е наясно какво може и трябва да се прави. Въобще не е в час тая жена. В комбина с детето-чудо Дянков и онзи другия дето играе по чужди свирки - Трайчо ще му е...т мамата на Бат Бойко!!!! ИМАМ НА СКЛАД ПАВЕТА, ОТ ГОЛЕМИТЕ!!! КУПУВАЙ НАРОДЕ, НАПРОЛЕТ ЩЕ ТРЕБЕ ДА ГИ ГОНИМ ТЕЗИ!!!

Beh omagena v SLIVEN i samo sled 5 meseza si sabrah ne6tata i se pribrah u Sofia...Posle v ESPANJA....Maga mi ot Sliven se okaza nay-obiknoven ,dreben smeker i revnivetz...Giveese ot moite pari ...Mayka mu naistina VONE6E na tzyganka...be6e ne namrazyla zatova tce imah dete i negelae6e da go gleda...giveehme na 50 metra ot zig.kvartal...Sliven sa zigani,no Leckov e OKAY

В Сливен е такъв батак, вече 20 години не можем да си възстановим правата върху земите на родителите си. Няма такова размотаване, няма такова беззаконие. На Лечков ни стотинка...

Не говори глупости. Не си в 7-ми клас на техникума. Темата София vs Прованс е мн дълга за да я развиваме тук. Относно разкопаните булеварди - живея във Варна, където ремонтите се правят на парче. ПЪРВО се прави асфалта, след това ВИК, след това газифициране, ток, телефони и т.н. и т.н. Не знам дали ви е ясно, но това си е чиста форма на източване на бюджета - след всяка интервенция се включват пътните фирми да правят кръпки на НОВОАСФАЛТИРАНИ улици. Ефекта е лунен пейзаж след приключен планов ремонт. От друга страна какво става в Сливен - една улица е 6-8 месеца като разорана целина, но след това се приключва. Пример - бул.Георги Данчев (не знам дали се казва още така). Същия начин на работа беше в Букурещ - 6 месеца гърч, но ефекта си заслужаваше. Не знам дали е добър кмет Лечков и не ме интересува кой знае колко, но в случая той се обосновава, а насреща адекватни аргументи няма. Това е. Ако не е прав, че като антикризисна мярка се прилагат тия 20% авансово вместо 10% - ами да изкарат документа, който определя точно тези детайли и да го размахат в публичното пространство. Ще го направят за резил и се приключва. Накрая - дори да не е прав Лечков имаме нужда от подобни хора в страната - да си търсят правата пред държавата. Имаме въпиюща нужда от хора със силен характер. Не ни трябват управници с визия на тигри и души на овце.

Bravo Leckov...ti si istinski kmet,koito si varsi rabotata...iskam da vidia kak Fandakova ste se opane na niakoe ministerstvo....v tova pravitelstvo ima i kompetentni ministri no Karadjova sas sigurnost ne e ot tiah....

TZIGANI ste vie tam v GAZorata.....sa ni stignete nas sled 300 g.....Vigte si dupkite po ulitzite i bezdomnite GLUTNITZI ot kutceta po grada vi....LETCKOV ima greski,no tuk SI GO OBITCAME....

Който не работи в тази сфера да не говори глупости. Трагедията в министерствата е пословична, а министър Нона Караджова наговори куп лъжи тази сутрин. Истината е, че Европейската комисия не одобрява одитните доклади за работата на министерствата по оперативните програми и не дава пари. В момента пари независимо по коя оперативна програма няма и те се занимават с глупости, изтъкват причини, които са смешни, защото пари няма, вместо да си признаят, че Европейската комисия е казала, че такава некомпетентност в управляващите органи по програмите не са виждали!!! Работата ми е свързана с оперативните програми и съм наясно как хората, които не са в нещата могат да бъдат подведени. Хубав ден на всички!

bravo na g-ja Karadjova. Postavi feodalite kato Lechkov na mjasto. pozdravavam ja za principnostta.

абе хора много ме е яд на такива като таз министърка дето не е одялала една клечка и да си я завре на тъмно да дават оценка на работещите и съкън да не им размърдат ленивите дупета.Ми на Ле4ков му пари под краката,всеки ден го псуват и го обиждат пък това градче е временната му работа и не е задължително да търпи и калпави министри дето се изживяват за вечни.Така че давайте му квото иска и ако не я свърши му набийте каската.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО СКАЧА ЛЕЧКОВ - ДАЛИ НЕ Е ДАЛ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОБЕКТИТЕ НА БЛИЗКИ ФИРМИ И СЕГА ДА МУ БАВЯТ КОМИСИОННАТА ? ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ...

Защо господин Лечков си комуникира с властта чрез медиите? Трябва ли да ни занимават постоянно с всичките си разправии? Нормално е да има разминавания по някои детайли на договорите, и това трябва да се решава оперативно, не да се пълнят медиите с всякакви глупости и кой точно какво казал и какво мислел /според журналята/, от което опозицията само чака да направи капитални изводи за разнобой във властите на държавата! Да си пишат писма и мейли и да не се изнасят всички непрани ризи по всички вестници, аман вече от глупотевини, с които ни засипват отвсякъде!

Тоя буклук си иска комисионните .. това е..

Da opvinjavash idin LE4KOV ili STOIO4kof e idna gruba bisOTguvornos......Z sa IMONITETA si hiljadokratnu....Ni moji bis greshki...I nAPOLION e napravil takava i -tva gu e ispratilo na ELBA...Le4kof tva mo e problema 4i e od SLIVIN-tam fsi4ko si e ,kakto e vidno-bambashka...I daji mi e mnapravilo Fpi4atlenie,4i i Horata f Sliven mirishat na Tcigansko--NJAMA OTARVANE ot tas rabuta....

караджова,публикувай фактите по случая,нали вашето правителство обеща прозрачност.

АМА ЛЕЧКОВ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ - ГЛЕДАХ ГО ПО БТВ И СЕ ДЪРЖА ОТВРАТИТЕЛНО БРУГАЛНО И НАХАЛНО - Я У ЛЕВО НАГЛЕЦА

Ало, министърката, при проект подобен на този в Сливен, не се изисква ЗОП???!!! Други са процедурите по възлагане! И това ли не знаете??? Толкова ли сте зле??? Хора, Управляват ни НЕКАДЪРНИЦИ!!!!! Да вземат да почетат малко, защото е трагедия, това което се върши! В момента масово се бавят проекти поради липса на правила в администрациите на ведомства! И наблюдавайте внимателно какво ще изкочи от Разплащателната агенция с новия им устройствен правилник!!!!!!!!!!! не може някаква 28 годишна кифла да и шеф на такова звено!

футболист ли е за нищо не става! бяха добри футболисти,но само толкова...за друго не стават

Всеки един от тях ,включително и ББ отдавна са преминали прага на своята некомпетентност,но стремежът им е да достигнат и корупционния връх на Доган

браво, браво

Моля ви се, знаете ли каква идилия цари в Сливен? Булевардите разкопани, не се движи повече от половината от градския транспорт, кварталинте улици разкопани още от 2007, заради газификацията, а изглежда на никого не му пука...

ЕЕЕ, най-после! Досега Лечков навсякъде, където има проблеми се изказва! И е прав! Как в София един проект не е спрян? И кой ги проверява за прозрачност? Искам аз да ги проверя! Да видим великата прозрачност! В софия се изпълняват проекти за стотици милиони, които се съфинансират от държавата, т.е. с нашите пари. Кой ги проверява? ГЕРБ проверяват себе си!Хахахахахахааха!

Че той, гос'ин Лечков, е отбора на ББ, как така им подлага динена кора? А понеже фирмите изпълнители са техни, сега, видиш ли, парите от аванса не стигали... А града е така разкопан и обезобразен, като след бомбардировки! Да не говорим, че повече от 50% от градския транспорт не се движи точно, поради тая причина. Жалко наистина и няма ли кой от Сливен най-сетне да дигне глас срещу цялото това безумие?

Далаверата е голяма.Ще иска и още как.

Нали сте наясно всички, че нищо не зависи от министърката. Просто няма думата, а само трябва да убива само атаките. ББорисовщина ще стане цялата държава.