Готови са първите ваксини срещу новия грип

Великобритания и Франция получиха първите дози ваксини срещу свински грип, предаде Франс прес, на която се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - Готови са първите ваксини срещу новия грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинирането във Франция ще бъде доброволно и безплатно..А тук кой знае с какви цени ще ги пуснат..И дали ще можем да си го позволим..

точно но деца и бременни е най-гадно, после се чудят откъде им идват куп страшни болести... гадно,гадно...

Е няма ли да я пробвате първо в някоя развиваща се държава, както правите винаги, уважаеми производители. Да живее Хипократовата клетва!

А какво да правят тези,които са пострадали от противогрипни ваксини?

За световната конспирация на фармацевтичните компании и за това полезни ли са ваксините или не няма да коментирам - не съм специалист. Като човек обаче, мед ми капва на сърцето като чета за една една Белгия ( ако това което пише е вярно) - за 10 млн. народ....12 мил. ваксини. Нека има, да са спокойни хората, че някой нама да бъде пропуснат. Има надежда по света значи, има нормални държави - Браво. За българия отдавна съм се отказал от надеждата дори... тепърва ще им гледаме сеира на нашите доктори ако пламне епидемия тук.

Ma te sa gotovi oshte predi da se poiavi gripa.

Е на това се казва бизнес.Евала на производителите.Ание хора трябва да внимаваме срещу какво точно ни ваксинират.

Фармацефтичните компании правят голяма пропаганда, за да може за кратко време да си напълнят джобовете с милиарди. Който им се връзва е голям баламурник.

Те ще бъдат пуснати на пазара след като преминат проверка.- вече се вдига шумотевица и се поръчва нещо, което дори не е преминало проверките...за какво повече да говорим..иначе дано наистина се намери средство, което да защитава уязвимата част от населението, но пак ваксините дойдоха от САЩ..нали някаква швейцарска компания щеще да ги разработва???..май схемата е - създай вирус и противодействие и печели на гърба на черните хроники след няколко хиляди смъртни случая...

Големи сме овце хората, ей...

Еееььь, Америка-Америка! Пак си закърпи изтънелия бюджет. Гениални сте с измислянето на проблеми и после да ги решавате съответно срещу заплащане. Ако ще и с цената на много човешки съдби.

Каква ваксина? Да не сте луди да се ваксинирате. Всичко е търговия............

Фармацевтичните картели отново ще пълнят дебели гуши след като наплашиха нарочно хората!

Боже,ваксини за какво?Колко души по света починаха от този грип?500?От нормалния умират много повече.Аз спрях да се ваксинирам от доста време,защото от тези ваксини само се разболяваме повече.

nai golqmata glupost, ot vaksinata do sega umrqha nad 500 ..........

А нашето Министерство няма ли да закупи от тез ваксини! Или ще чака първо фирмите да им регистрират цена (2 месеца), после да кандидатстват за позитивен списък (още няколко месеца), а междувременно БГ ще се превърне в център на заболяването (защото навсякъде ще са се ваксинирали)...

Радвам се, 4е ваксината може да се поставя и на бременни жени без влияние върху плода. Това е сериозно предимство.

Нещо твърде важно за споменатата фирма Бакстър: в началото на тази година същата фирма достави на 18 държави противогрипна ваксина, която беше заразена с жив вирус на много по-смъртоносния птичи грип! Това беше разкрито от една чехска лаборатория. Имаше официално запитване до фирмата какво прави този жив смъртоносен вирус във ваксината - дали целта е да бъде нарочно предизвикана пандемия или какво?! Задоволителен отговор няма! Вие си правете сметката за какво става дума!

http://www.24chasa.b

А това четохте ли? http://www.24ch кого да вярваме???