Областен нареди чиновници да пушат по часовник

Новият областен управител на Добрич Желязко Желязков забрани пушенето в сградата на областна администрация. Заповедта на губернатора се основава на Закона за здравето и Закона за администрацията.

Обратно в новината

Коментари - Областен нареди чиновници да пушат по часовник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е на тебе трябва да ти засичат и колко ебеш ма мой те тресът теб както и обласния овце

И на ядене и до тоалетната - под час! Дисциплина трябва да има , а не както при тройната коалиция - всеки пуши и сере когато му хрумне. Затова я докараха до тука.

Vie koito rabotite na 4astno i nedovolstvate elate da ba4kate za 330-400 lv i togava govorete. Vie 4astnicite moje da imate pretencii kogato zapo4nete da se osigurqvate na pilnite si zaplati a ne na 240 lv. pik da vzemate 600-1000 lv

Не може да се пуши по часовник - вервайте ми! Пуши се по цигара.....

Браво.Правилно.Само завършили милиционерска академия на ръководни длъжности.Така ще бъдем стабилна милиционерска,не полицейска,държава.Н пушачите безплатен секс и цигара.На всеки 4 часа.Защо не съм по-млад.

Боже пази България от поръчковия ББ и от неговите (овце)-избиратели, жертва на собствената си колективна самозаблуда и на политическата си слепота!

Що зда решение е това -1 час от работното време да се отделя за пушене.Достатъчни са 2 прекъсвания по 15 минути,които да се отработват.Тогава ще са налице- грижа за гражданите и грижа за здравето на пушачите.

всички заводи също да спрат да пушат. Те най-много ни тровят . Автомобилите същоооооооооооо

Ще си пуша колкото си искам и когато пожелая даже на работното си място.от къе накъде един обл.управителпа макар и ж.ж.,мухьо дето вчера дойде на работа и взе да са прай на велик.Духайте супата,тъпаци.Няма да допусна някви изроди да ми нарушават правата.Мон фан за гъзан!!!!Много поздрави на Ж.ж.

Ще си пуша колкато и когато пожелая

вчера отивам за свидетелство за съдимост и една дама пушеща в фойето още ме върна да съм взел даните на родителите си също... такова лошо впечатление по чужбина съм бил, но не съм получавал...тая върна още двама души преди мен..само и само да я оставят да си допуши цигарата!!! Егати работата върши, много е трудно да си тръскаш фаса по цял ден.

По - тъпо и злобно от непушача НЯМА!!!!

Gubernatora e kreten! Shto ne napravi i grafik za hodene v toaletnata:)?

samo tvoeto, maloumniko ;))) ..., a inache BRAVO na oblastnia upravitel ;)

Браво на губернатора! От 2010 година ще ги бесят пушачите, крайно време е!

ПРАВИЛНО ОДОБРЯВАМ!

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ЧИНОВНИЦИТЕ ДА ПОЛЗВАТ ЛИЧЕН ТРАНСПОРТ ДО РАБОТА.!!!! ВСИЧКИ С ОБЩЕСТВЕНИЯ, НА ВЕЛОСИПЕДИ И ПЕША!!! СТИГА СМРАД! Оставете дребните замърсители като пушачите на мира.... И аз не обичам да ми смърди на изгорял бензин но сигурно бичмето-непушач ще подскочи до над тавана ако чуе...

Аз пък не изобщо не искам някой чиновник да ми дъха на тютюн. За това след всяко пушене тичане около сградата 5 обиколки, после ментос. Гарантирам, че след една седмица никой няма да пуши на работа.Ако не вярвате опитайте!!!

МНОГО ЛЪЖЕТЕ РАЗПРАБЯЙТЕ МИ ГИ ТЕЗИ НА БЯЛАТА МИ ШАПКА , ЧЕ РАБОТИТЕ ПЛЪТНО ОСЕМ ЧАСА И ПОЛОВИНА ИЛИ 12 ЧАСА АКО СТЕ ДВА НА ДВА

А.... А.. А ... АКАНЕТО ЩЕ СЕ ЗАСИЧА ЛИ. МАЛОУМНИЦИ

А пушачите защо не остават извън работно време, за да си отработят времето през което са пушили???? Ако един пушач пуши по 10 цигари на ден Х 10мин. 100мин. т.е. 1час и 40 мин. Да не говорим, че всеки пушач мирише на градски кенеф.

Не си прав! По 1 час повече:)

А непушачите ще работят ли един час по- малко или направо: 1. да си тръгват от работа един час по-рано 2.да идват на работа един час по- късно 3.да ползват времето за пушене, като идват 30 мин по-късно на работа и си тръгват 30 мин по-рано 4.да се намали зплатата на пушачите с 1/8- все пак не работят нали 5.да се увеличи заплатата на непучачите с 1/8- нали не пушат а работят

Да пушат колкото искат, където искат и когато искат. Само като отида да ми се свърши работа, да стане по нормален, бърз и европейски начин. Цигарите са най-малкият проблем в случая.

аз съм непушач, но аз пък обичам да играя на ротативки - ще може ли да ходя отсреща в казиното да си въртя малко. А, сега се сетих и за секса, който също мн. обичам - та ако мярна някоя 'труженичка' - няма ли да има една стаичка с легълце нещо... тъкмо ще се включим и в тарифата за 1/2 ч. която е ;))))

Излиза че пушачите ще работят половин час по- малко от нас, така ли?

Да правилно НИ трепат пияниците зад волана защото сме гадно племе .ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПИТАМ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАБРАНИ АЛКОХОЛА И АКО НЕ ЗАЩО ?????

bravo, podkrepqm!

Аа..и да питам,значи ли,че тези,които не пушат,непрекъснато работят?И не си хапват, клюкарят или просто дремят и бъркат в носа през работно време?

До Стар пушач-не пушенето убива,животът убива.

ПУША НЕПРЕКЪСНАТО - не се съобразявам с никого, ако трябва ще отида да пуша в детската градина при децата ВИ!! Обичам да пуша на места за непушачи!!

Браво.

Офф, той и Гагаузов беше забранил, ама всички си пушеха по забранителните табели, а той самия в кабинета си. Та по тоя повод считам, че на ръководни длъжности трябва да нацначават само непушачи, защото само те са склони да изпълняват забраната и да санкционират пушачите.

Много добре.Ще ги видя пушачите догодина,когато забранят да се пуши и на обществени места. 10 цигари в работно време по 10минути на цигара прави почти два часа.Ние ли ще им изкарваме парите на пушачите,докато те си правят купон та белия дроб.И след това с нашите здравни осигуровки ще ги лекуваме,защото нямат воля да се откажат от тютюна.Особено пък търтеите по държавните институции.Те трябва да са с точно фиксирани почивки,които до спазват стриктно.

Bravo na oblastniya, red e na ministar -predsedatelya.Da se zabrani tyutyunopusheneto navsyakade!

Аз не пуших до 30 години, докато не започнах работа в една частна фирма.Там се работи без почивка.Които пушат ще запалят по някоя цигара през деня.Който не пуши няма почивка,цял ден на крак.така принуждават хората по някога да пропушват.

Много съм доволна, от всичко най-мразя да ходя по държавни институции и да ме гледат с досада, който не му харесва да напусне, хрантутници на държавата, издържам ги с моите данъци.

БРАВО! Някой трябва да сложи ред и да постави на място най-досадните и нахални хора-пушачите!

по часовник. Може да се нормира време за изсира.е и да се види кои кръщкат от работа, като разтеглят времето за разтоварване. В СССР навремето , в ГУЛАГе било отредено малко време и затворниците са се справяли много успешно

Не знам колко хора са измрели в компания на пушачи ,ама колко измряха от упортеба на алкохол особено на волана е страшно . Чудя се алкохола причинява цероза начерния дроб защо не го спрат защо трябва да се пие в заведенията и някой да смърди на алкохол . ЗАБРАНЕТЕ И АЛКОХОЛА И ЦИГАРИТЕ ПОРОЦИТЕ СА НЕЩО ЛОШО АЗ САМИЯ ПИЯ И ПУША Е АКТО НЯМА ДА УМРА ОТ РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ ЩЕ УМРА ОТ РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ - КАКВА Е РАЗЛИКАТА

Правилно пише автентичният Guchi на запад пушат ниските слоеве от обществото и семплите хора. цигарите са отрова и водят до рак на гръкляна и белия дроб. вижте белодробните болници и диспансер за туберкулоза в Искрец и Велинград-100% са пушачи. Колкото е по умен човек-не пиша образован, толкова по здравословно живее. Видиш ли човек с цигара-пиши го второ качество.

е това ако не е дискриминация от къде на къде на пушачите ще им се дава толкова време та това си е 1 час да има намалят заплатите или направо да ги увонят. И без това вредните им навици тровят хората около тях и замърсяват околната среда.

Въпросът е какво да се прави, когато шефът по цял работен ден пуши в стаята, където са служителите му. И няма кой да го санкционира.

Аз съм пушач, но не съм съгласен с подобни привилегии. Това означава общо 1 час допълнително почивка извън обедната за пушачите.

На летището в Париж има една клетка за пушачи. Като отидеш там толкова не ти се пуши защото прилича на затвор с пясъчник по средата за да си гасиш цигарите. Сигурно и по другите летища има подобни клетки ама тази ми изглеждаше много мрачна. Пушенето убива! Може да не е утре ..но това става, за съжаление!

На книга може да работят по-малко време, но обикновено вършат повече работа! (Това е, щото ги гонят да пушат на вън, ако не ги гонеха щеше да е обратното) Тук не става въпрос за пушенето, че им помага да работят повече. Тук става въпрос за разпределение на време и за разтоварване на нервите. Е то например, твоя колега (пушач) е излязъл, да изпуши една цигара и да се разсея от сивото ежедневие, докато ти си седнал да пишеш коментари по форумите и после да чакаш да ти отговоря аз и да те нахраня.... :) А сега сам си отговори, на кои му е по-леко на душата и кой подхожда към работата си без излишно обременяване.... А после ми говори за продуктивност!

Ехоооо,какво...полов час за една цигара...ами и аз искам,като им изработвам заплатите,да ми намалят със 1 час раб. време! А как е решен въпроса със непушачите...че по тая логика всички ще пропушат,или те си излизат 1 час по-рано!! Май някой променя кодекса на труда.....алоооо.... Борисов,вкарай в час губернатора си!!!

Най-малко пушат в САЩ... значи са най-умните според теб :)). В Швеция и Дания, примерите които даваш, всеки втори на улицата е с цигара.

Bravoooo