Мъжът, нападнал полицаи, в бизнеса с крадени коли

Побойникът, който на 15 август се сби с полицаи, след като отказа да бъде глобен за неправилно паркиране пред столичния клуб “Червило”, се оказа замесен и в схема за контрабанден внос на крадени коли.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът, нападнал полицаи, в бизнеса с крадени коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно един контрабандист и престъпник в България се залавя само тогава когато скъса нашивките на полицай пред камерата иначе се оставя да си върти бизнеса !

vsqko 4udo v bg e za ne pove4e ot sedmica dve, no v slu4aq moje da oceli i na kamak tozi pi4!!!!

КАКВО ДРАСКАТЕ САМО.ПУСКАЙ МУ КАЛАЯ И ДА ГО ЦЕЛУВАТ СТУДЕН.В ЩАТИТЕ ЩЕ Е ОВЦА,АМА ТУК Е.....БГ.НЯМА ДА РАЗБЕРЕ КОГА ЩЕ СМЕНИ БОЯТА В ГАЩИТЕ СИ.

Не ме е яд, че го пишат и дигат шум около него, ами, че ще го забравят след 5 дена и ще дигат шум за друго. Толкова приличат на мухи, че няма накъде.

Аз се съмнявам някой от пишещите в този форум да е митнически служител, полицай или данъчен инспектор. Но както и да е, по цял свят ги има такива. Да не мислиш че всеки ще им цепи басма? Има една приказка - Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Дали ще се измъкнат бандитите или не е отделен въпрос. Въпросът е че ако бяха свестни хора нямаше никога да си имат проблеми с полицията. Но рано или късно ще си намерят майстора, и ако ги вкарат в затвора трябва да се радват, защото не ги е екзекутирала конкуренцията. Но това е начин на живот - живееш неограничено и правиш каквото си искаш без да се съобразяваш с никого, пък дори да ти остава само една година живот, или само един месец, или една седмица.

Всяко чудо за три дни. Ивчо Боята след седмица пак ще си кара Поршето и ще се присмива на полицаите.

Случаят е симптоматичен. Ако в САЩ полицаите чуят за това ще умрат да се смеят. Защото там ако посегнеш на полицай в най-добрия случай ще отнесеш боя. А в много случаи ги гърмят. Само за неподчинение. Самоче там престъпниците не биха си и помисляли да правят такъв екшън. Този младеж очевидно се е самозабравил. И има някаква логика в поведението на дечицата ана бившата номенклатура - синдрома за безнаказаност. Да, вече стана ясно защо парите отидоха в бивши партийни функционери. Явно партийните апаратчици са раздавали куфарчета с долари срещу обещания за бъдеща подкрепа. И вече не е тайна че БКП-БСП създаде престъпните групировки за да противодейства на демократичните промени. С червени пари - с нашите пари. И крайният продукт са такива копеленца - имат всичко, правят каквото си искат и за нищо не носят отговорност. И наглостта им е стигнала дотам че са пропуснали да забележат че властта се смени. На ББ му трябват изкупителни жертви. И този е особено подходящ. Синче на висша партийна номенклатура, престъпник с висящи дела и след нападението над полицая могат да му лепнат солиден срок за излежаване. Плюс проверки откъде има това-онова. Висшите номенклатурчици на БСП-БКП никога не са били особено умни. И винаги са приемали желаното за действително. Това им изигра лоша шега в случая с ББ. Държаха се неадекватно, ядосаха го и сега ги чакат тежки времена. То че сред тях има доста престъпници е ясно, но те ще бъдат наказвани с максималната сила на закона. И да видим сега как съд и прокуратура ще се опълчат на ББ. От Брюксел искат престъпници в затвора. Българските граждани също искат да има осъдени. А и ББ обеща че ще вкарва хорав затвора. Има и доста за затвора. И сега е времето да започнат арести, следствия и съдебни процеси. И най-накрая престъпниците да отидат в затвора. Гражданите гласуваха за ГЕРБ и лично за ББ за да намерят справедливост. За да видят възмездие за партийните апаратчици. Да видят как се срива новосъздаения хайлайф от мутри, престъпници и курви от всякакъв калибър. Да ги видят в затвора и да си кажат :Време беше!

abe, mario, koi karal porscheta za 250 bona? ami koito moje da si go pozvoli be! ti kato ne si skoposal ne oznachava che kad1rnite hora sas skapi koli sa kradci. misli taka i nikoga nqma da karash takova porsche.

На такива богаташчета им трябва я Батман , я Супермен, я тайна полиция ,състояща се от непоплюващи си здрави и яки момчета,които да мачкат разни богаташки охрани и копои.

Драги съдебни власти, Ясно ни е ,че няма нищо да се случи с пича. Една условна присъда ще му дадете ,една глобичка от 1000лв и това е.Поне за да покажете на Европейския съюз ,че 'работите' вземете го накажете малко тоя. Къде е комисията Кушлев за тия големите тарикати или тя хваща само дребните бандити ?

Може така да ти се струва, но ввв не е наивник. Няма нищо вечно. Най-постоянното нещо е непостоянството. И Римската Империя някога е била вечна. Така че ввв е абсолютно прав - ако случайно и ти не си забелязал, наскоро имаше избори, и сега други държат властта. И аз не съм наивник. Не вярвам че всички предизборни обещания ще бъдат изпълнени, но ако не беше сменена властта, прословутото трио от Червило щеше да бъде пуснато под гаранция и после щяхме да забравим за тях!

Бонка Хитова беше от най-отявлените седесарски активисти !!!Чалга тъпаци!

Много сме смели когато сме анонимни.Знаете ли какво ще стане,ако на такива им се противопостави я митничар,я данъчен служител,я обикновен полицай.Най-малкото нещо е да бъдат пребити след известно време с чупене на костите.И това ще го направят техните платени джелати.Другото е разправа с близък от семейството и накрая ако не ти гръмне бомба пред вратата то очаквай да ти се запали апартамента/къщата/о късо съеденение.И освен това една много голяма част от полицейските шефове са свързани финансово с тях и обратната информация е на високо ниво.Ако Цветанов не смени всички полицейски началници,то все едно ,че нищо не е направил по отношение на сигурността на гражданите.В един град бащата се пенсионира и на негово място комунистите назначават сина му също за началник на РУ на МВР.

Какви нови полицаи бе момче ? Това са си все същите тъпи куки, които и до вчера лентяйстваха на държавната хранилка. Само 1 от 7 престъпления се открива и то защото едно на всеки три се регистрира. Което ще рече че на 20 престъпления само едно се разкрива. Това е пълен отказ от правов ред и законност, бе момче. Народа няма вяра на тези корумпирани куки. И преди и сега те са си все същите. За една две седмици нищо не се е променило. Просто сега за имидж някой се стреми да им поизлъска окаляния образ. Та да имат малко лице и така да могат да освободят петимата убийци на един нещастник от Благоевград. Иначе са си все същите биячи, некадърници, мързеливци и при това дълбоко и безвъзвратно корумпирани. Нещата никога не се променят за ден-два. Преди 4 години един нещастник(пикльо) им даде картбланш и те веднага в рамките на операция Респект(малее как гръмко звучеше) стигнаха дотам, че омърсиха с кръв името на МВР(говорим за МВР-то след 90 година, защото преди това си бяха най-обикновени тъпи милиционери-престъпн - защото тогава престъплението беше издигнато в ранг на държавна политика - с хиляди вицове в тяхна чест показващи простотията и скудоумието им).

Чудя се дали управляващите четат коментарите в Дира?Би било полезно да хвърлят по едно око.Сигурен съм,че ако ги четат ще вземат прарилни решения.Или поне така ми се иска...

гориките ченгета, сега ще ги осъдят на поне 5 години за побой над нещастните джамбази и двете кифли.

Е само дето толкова лювкахте! Видехте ли всичко си е уред,най-много глобичка за холиганстване. А после ще съдим мвр-то за указване на физически и психологически натиск. А и вие журналчта внимавайте да не ви осъдим за журналистически произвол и омаскаряване. Айде със здраве ази отивам да си поръчвам друго порше:)

Zapochna se!

Работата е ясно, на мама и на тати галеното чедо с поршето. Те трупат пари, той само ги харчи, мъка, мъка!

Абе, Боя, ти вестници не четеш ли? Нашите червени покровители вече не са на власт. Бягай в чужбина, ако те пуснат. Тия новите не си поплюват, това не е живот.

Прав си.Хванали един и се тупат по гърдите.А недостъпните с многото пари и наглост без мярка кога ще ги наловят...

Защото сме социялисти. За това крадем и сме нагли.

Хванаха 1 престъпник идиот и вече 3ти ден ни го афишират нон стоп. Не че ще го затворят или накажат. Когато започнат да хващат на ден 50 такива и ни показват много по-големите, тогава ще им повярвам. Сега е само Дуене, яко дуене.

На този мутресчо му трябва един солиден кютек,да изгорят пред него поршето му,да конфискуват цялото му имущество и хайде в затвора.

като свински черва са навързани , трябваше 89г да си свършим работата

този позиор с маика крадла отдавна требва6е да са в инвалидни колички-при Ж.И. им е местото !!!!

Нека някой умен писател да напише един наръчник за оцеляване в България. Нека да попитаме радио Ереван :Kak може ли да се купи ново Порше или BMW в България?!

До някой:...Знаете ли-Точно вчера си спомнях за Татяна.Познавах я лично и нея,и сестра и.Бяха от съседен клас.Разкошни момичета бяха! Лека и пръст !...

Продължавам да се чудя как тези хора могат да са на свобода и защо след като вече са го задържали тези факти около крадените коли не са разследвани. За да го покриват този явно има и други хора от по-високи нива, на които им се заушва устата с пари

Нали данъчните щяха да проверяват спбствениците на скъпи коли, сега МВР ще го прави и то само, защото им е направил проблем при проверката. Ами ако не беше и не бяха го хванали, сега щеше да си го кара по барове и хотели и хич нямаше да му дреме. Не че сега му дрме де. Вижте коя е майка му! Все още в БГ няма случайни хора... А ГЕРБ обещаваха.. Дано, тези, които гласуваха за тях, един ден са доволни!

Такива като тоя ги има вече много.Но аз питам,след като на полицай има смелостта и наглостта да посегне,ако насреща му е обикновен човечец, какво ще се случи.Чувствам че много скоро на тези обикновени хора ще им причернее пред очите и тогава ще се случи това което е сложило ред някога в дивия запад

Нали знаете, че през 90 - те години БСП прави списък със 100 - те семейства на членове на партията, които трябва да се подкрепят и пазят ... т.е. младежкия елит на партията! ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ТОВА ДИВАНЕ НЕ ЕДИН ОТ ХОРАТА В СПИСЪКА НА БСП??!!

Браво на нашта полиция!!! Браво и на г-нът с поршето и двете... придружителки, така хубаво стана - сега и писов(престъпнис с пагони) - убиец на чората е невинен и горките полицайчета, дет ги бят, а понякога и убиват(щото са се цанинили за балерини, а не за полицайчета) имат право да стрелят с червени патрончета:)

РЕШЕТКИ МУ Е МАЙКАТА !!!

За съжаление повечето хора с пари в България са същите като този.Всяка вечер по кръчми , курви , чалга и дрога + много алкохол.Такива са и нормалните бизнесмени , които уж имат легален бизнес.За това страдат повечето млади хора ангажирани като служители на подобни бизнесмени.Както каза един политик рестарт за цялата система е нужен.Що се отнася до цитирания по-горе Иво боята, той вече е наказан бе хора.Това е наказанието на всички подобни с подобен начин на живот .Дрогата ще свърши работата на правосъдието.

Наивнико, неговите ВИНАГИ са на власт, те са неизтребими.

направят! Такива са недосегаеми у нас. А и ние сме овчи народ, който мълчи и се адаптира, с цел лично оцеляване. Да не говорим, че вътрешно се възхищава на такива елементи, като Иво Боята и би вършил същото на негово място.

До Антисоциалист - за откъде (19.08.2009 г. 08:34ч.). Докоснали сте до истината, но я отричате несъзнателно. Запознайте се с математическата теория на борбата за съществуване в животинския свят, на която основополжник е Малтус. Да, този крикуваният и чието творчество е монипулирано от нищо неразбиращи философи и политици. Запознайте се с тази теория и ще ви стане съвсем ясно, че тази теория е съвсем приложима за човешкото общество, т. е. човешкото общество изобщо не се различава по основните принципи на функицониране от произволно избрано животинско множество. Тогава, колкото и тъжно да Ви стане, ще си обясните процесите в нашето общество и масовата манипулация от медиите на обшеството.

Браво Цветанов! Действай, бързо! В тая държава , толкова малка,всичко се знае! Както чета цели пристъпни семейства отглеждаме! В пандиза и толкова! Иначе оправия няма! Тоя народ трябва да се прочисти, иначе какви българи ще останат на тази земя!

Абе какво толкова се чудите за това Порше бе??? Мишо Шамара откъде ги имаше тия коли и имоти? Ми много просто - баба му навремето, като работила в ТКЗС-то и спестявала, спестявала, та му купила. Поршето е я от баба му, я от дядо му. Пък мойта баба тюх, като им нямаше доверие на комунистите, не работеше в ТКЗС-то, и сега трябва да стоя натясно в панелка, колата ми е втора употреба и не ми стигат парите за ремонтите по нея! Я вижте Станишев сега къде ще живее - даваха го по телевизията! И неговата баба е работила в ТКЗС-то. Защото са социалисти!

зад всяко голямо богатство се крие едно престъпление - кой го беше казал,а?

Тоя пич явно не е разбрал че е имало избори и неговите вече не са на власт.

всички ние тъпи овци сме виновни. всеки един от нас по един или друг начин е бил свидетел или участник в корупция, контрабанда, измам и т.н. въпросът е : колко от нас са направили нещо? (дори един анонимен сигнал да пусне човек пак стига)

и аз пак питам като се знае кой какво е крал къде са присъдите? И ЕС това ще пита?

историята на този агресивен идиот Иво Боята е аналогична на историята на още много крадци в страната. Само за 30 минути да посетите Драгалевци например и на пътя ви ще се изпречат още трийсетина арогнатни кретени с джипове струващи няколкостотин хиляди лева. Тях ще ги разследва ли някой откъде са приходите им за къщите - тип замъци и за лъскавите им джипове? Никой в BG не е забогатял с честен труд, защото реално никой не произвежда нищо - няма фабрики, няма индустрия, няма наука и нови патенти, така че и без доказателства трябва да е ясно на Бойко Борисов, че всеки с къща и кола за милиони е КРАДЕЦ ИЛИ НАРКОДИЛЪР ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА. И в студенстски град е същото - там пък бронираните мерецедеси на напомпаните наркодилъри паркират направо посредата на шосетата и прасетата дето слизат от тях гледат нахално дали някои ще се осмели да им каже нещо. Полицаите имат за вършене много работа и е странно е че само като ги набият започват да виждат тия противни прости мутри подашащи се от прескъпите автомобили по улиците на София.

ами да им скъсат задниците сега за назидание

Как случайно се навързаха нещата.... Интересн колко такива случайни поршета има и дали МВР случайно не ги знае.

Ситуацията в Бг е толкова изтървана, че и Вишински не би могъл да се справи. Можем обаче да се поучим от Китай и за известно време да въведем смъртно наказание за корумпирани и крадци. Примерно за 10-ина години, а след това, когато са останали около 5-6 милиона само читави българи, да се отмени отново. Друг изход вече НЯМА.

Леле, какви добри хора по нашите земи... Просто драго да ти стане на душата и да се чудиш отгде се пръкват такива....