Осуетено отвличането на бизнесмен

План за отвличането на собственика на 5-звездния комплекс в Сандански “Пирин” Стефан Шарлопов, който е един от най-крупните хотелиери в страната, е бил осуетен, стана известно вчера, съобщава в. “Струма“.

Обратно в новината

Коментари - Осуетено отвличането на бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонзьо... недей да лаеш, ако не познаваш някой...

Iad vi e che vie nikoga niama da imate tova,koeto toi ima.TUPACI!!!Aman ot zavistnici.da go djavakate-DJVAK,DJVA

Осуетен е план за отвличане на клошар от ромски произход.

koito snasia na MBP si go paziat :))))

Този може би щеше да е едиственият, за когото щях да се радвам ако беше отвлечен, имайки предвид колко нерви ми изхаби докато работих в скапания му Роял Фуудс Холдинг навремето...

Този е спестявал от закуски май....Да са живи и здрави Гейове разни, Сополанковци Мургини и други разни отрепки, благодарение на които той има всичко това!!!

parickite mirisaht na cherveni paricki

Законно забогатяване?!Тогава трябва да има и законно обедняване.А в същност става дума за двете страни на едно и също явление.

Пишете пълни глупости! Чарлопов е много готин! Искаше да направи много неща за туризма,но не успя! Нека да е жив и здрав!

Интересни неща... пък и имена !! ...и защо ли все такива --- и в такъв аспект ... и в такава последователност ... Дали няма да е по-добре за всички, особено за тях от този вид, така и така им бе доказано че са крали като (изберете дума) .... че са съсипали и България (не от вчера) и бизнеса ни, както и перспективите за него -- просто да вземат да се разкарат (извинения за глагола...май е най-точен) от земята ни !?!

МВР да вземе да направи план за да разкрие дотук случаите с отвлечените! А за предупреждаване и ние можем да го правим. Всеки от онези, дето им дадоха куфарчетата с пари е потенциален клиент на бандюгите. Днес и Валето Моллов се появи на светло след толова години, пак с някаква далавера! То друго с какво да се проявяват тези комунистически мушмуроци!!

да си оправи първо хотелите,защото в мургавец е пълно с мишки.

И този ли е от забогателите законно - с 18 часа труд дневено?

VIE VSI4KITE STE EBATI ZLOBNITE I ZAVISLTIVI NE6TASTNICI! CQL JIVOT 6TE SO OSTANETE MI6KI!!!

АБЕ ,ТЪПАЦИ НЕ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПАРИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ГЛУПАЦИ КАТО ВАС!

И.. сега, какво.. да вдигаме празник, че са го опазили ли? При това, като си представя кой държи Девин.. Ясно как е натрупал тези парици тоя човечец.. В сътрудничество с ДПС-то. Направо да го ожалиш.. Щом един път са го нарочили.. отърване немаааа. Ко' ще и до WC-то да оди с хора..

Мутри щели да отвлекат дуга мутра. Да са го отвлекли.

След отрязания крак на клошара това е супер новина !

Да го попитат този с руското име, как се става богат. Може би неговото забогатяване е по-голямо престъпление от отвличане за откуп.

другаря Шарлопов нека да си припомни как заради неговото пиянство като комсомолец загина човек. И какъвто и да се прави да не забравя че Оня отгоре забавя но не забравя.....

Да вземат откупа и да го копат после. Като му гледам наглата мутра - това заслужава.

Един виртуално запушил виртуалния дефицит в бюджета, друг предотвратил евентуално отвличане.

Това си е гадничко. Сега ше ходи и до WC-то с охрана. Няма да може да спи...Ще сънува кошмари- как го отвличат, как му режат пръстчетата на ръчиците, дето са крали...Може би и това да стига- да му кажат, че ще го отвлекат.

В статията е пълно с фактологични грешки, от които най-фрапиращите са следните: Шарлопов НЯМА нито един хотел по морето и вече няма нищо общо с минералната вода Девин, както вече е отбелязал един от коментиращите. Нека тия дето пишат да проверяват малко по-стриктно информацията си!

да би мирно седяло - да не би чудо видяло - никой не му е виновин на тоя каун - много се окраде и тъй се ненаядоха тия бизнесмени тъй им се пада като не си напълниха лакомите задници !

това PR акция ли е?

Нещо ми се струва че товапредупреждение е с цел наемане на повече частни охрани! Пак МВР подпомага частните предприемачи с дебели вратове!

Хахаха МВР са го предупредили... Едните колеги не са икали да делят с другите, и те са ги издали.... Ако искаха - можеха да ги хванат на местопрестъплението. Що за цирк е това!

Пълно с помияри и дребни бандитчета в този форум.

ОЩЕ ЕДИН НЕЗНАЙНО ЗАЩО, ЗНАЕН ГЕРОЙ. ОТ ДЕНЯ ЗА ВЕЧЕРТА СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР, КЪДЕТО Е НАЙ-НИСКОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ И ВСИЧКО КОЕТО СЕ ЗНАЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ. СТРАНА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯ.

iskame BENZIN za patrulkite SEGA:)))

nie ot MVR,sega iskame SPONSORSTVO:)))

такива нещастници точно такава съдба заслужават

Полицията си пази спонсорите :)

dnes spasih chovek da ne bade prebit - vmesto da skocha ot terasata, sliazoh po stalbite, za da otida na rabota. ta taka chuvam i MVR osuetilo otvlichane

Жалко, че не са отвлекли този крадец.

И неговото време ще дойде!!! Мафиотска държава-Бизнесмени мафиоти!!!

Професионалните гардове от Ипон ли са? Да знам кой ще ми помогне, ако ме рекетират!

И как точно МВР е осуетило плана? Вероятно след като са толкова информирани, са уловили бандюгите с риск за жибота си и в момента ги предават на компетентните органи да бъдат осъдени и наказани подобаващо

Особено приятно мат'рялче - има светло бъдеще пред някой от родните бизнесмени... години е един от най-успешните български предприемачи... БРАВО А защо не напишете как е станал толкова успешен и кои са му партньорите в супер супешните бизнеси? Защо не пишете за това как през годините на т.нар. преход, господина стана един от най-успешните измамници на едро, организатор и деен участник в контрабандни канали и т.н. Дали е поради некадърност или просто ви е СТРАХ?

И ... КАКВО МУ Е ОСУЕТЕНОТО НА ОТВЛИЧАНЕТО? ОСУЕТЕНОТО НА ОТВЛИЧАНЕТО Е - ПРЕДУПРЕЖДАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА НЕ ПРАВЯТ ТАКА ПОВЕЧЕ. ЗАДАВЯМ СЕ ОТ СМЯХ!

Защо не го отвлече държавата за някоя и друга годинка в затвора заедно с неговия покровител, благодетел и съдружник Ахмет Догана да отдъхнем и ние малко.

Поемам разноските по обучението на бандата!

Po goliama partenka ne biah 4uvala.Taka 4engetata go grusat bez da imat nikakvi dokazatelstva.A4ik naglasena rabota.

sega tez ot MVR,6te kajat,xaide da stane6 SPONSOR,zatova,4e te predopredixme:))))

Ало ,бандата ,по- профешънъл го дайте !Този капут ,путьовец и не на последно място- муйковец, вече трябва да търка наровете!!!!!!!!! Представете си ,завършен мошеник благодари на МВР!?!?!?!?!?:))))))

А защо никой не се запитва с какви пари, как така е зкупил или построил всичко това.

ТЕЗИ ОТ МВР ОПРЕДЕЛЕНО СА ИЛИ ГОЛЕМИ ТЪПАНАРИ, ИЛИ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ, ПО-СКОРО ПЪРВОТО. кАТО ЗНАЕТЕ ТОЛКОВА МНОГО, ЗАЩО НЕ СЪБРАХТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЛИ ЗА НЕДОВЪРШЕН ОПИТ И ПР. ЧЛЕНОВЕ ОТ НК. А!!!!!! ПРЕДУПРЕДИХТЕ ГО ЗА ДА ПЛАТИ ЗА ОХРАНА. МАЙ НА ВАС ИЛИ СВЪРЗАНИ С ВАС ОХРАНИТЕЛНИ ФИРИМИ. НА КРАСТАВИЧАР КРАСТАВИЦИ ПРОДАВАТ. ТЪПИ ЧЕНГЕТА

Как може МВР да има толкова много информация за планирани похищения и все още да не може да залови бандите, който се занимават с това.. Да не говорим за осъдени.. Вижда ми се странно, ама много даже!

Нищо!Винаги има утре!