16-годишен уби от бой 43-годишен мъж

16-годишно момче преби до смърт 43-годишен свой съгражданин след скандал в Калофер, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишен уби от бой 43-годишен мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са господата - Христофор и BG, без упреци към тях. В историята на всеобщата деморализация и насаждане на фалшиви ценности, които се поднасят социализиращо, чрез средствата за масова информация и елекронните медии, тези фалшиви ценности имат съществена роля за изграждане на днешната личност. А това, че има различни хора - добри и лоши, не оправдава пагубната роля на тъпите филми и предавания, които заливат всяка вечер каналите. Продуктът излъчван от ел.медии, в т.ч. и сапунките, най-малкото е нов вид религия, която деградира и изражда ново обществото, в което има хора - духовно ограничени, мързеливи, агресивни и с промити мозъэци. В тази религия човекът няма стойност.

Ботев къде го слагаш при демократите бре умник недочел ? Ботев е един от първите комунисти по тези земи !

Алооо BG, теб медиите ли те възпитаваха? Твоите деца медиите ли ще ги възпитават? Ако е така, по добре ги давай за осиновяване, възможно е да попаднат на по добър родител от теб.

този със родителите си в затвотра!!! до живот!!! Миналия ден в абтобуса пък 4 циганета се опитаха да изкарат очите на един възрастен господин, та се наложи шофьора да ги свали на Софийкото околовръстно на тъмното...деца,деца- ама те май бяха най-големите страшилища в тъмнината там!

Най - голяма вина за повишаване на престъпността при децата имат медиите! Те станаха справочник за извършени престъпления. Огромно влияние оказват и всички ефирни и кабелни ТV, в които като под индиго се въртят филми със сцени на насилие и жестокост. Това е нагледно обучеиие по престъпност! Разпро се разбирането, че демокрация означава всичко е позволено... Ето го и резултатът!

ТОЧНО заради такива АНАБОЛНИ недоносчета си нося Glock-a постоянно с мене!!!

Tryabva da varnat smartnoto nakazanie-togava shte im se namesti cennostnata sistema.

народа пращи от кинти, се по ресторантите кисне... особено младежта

Kakuvto i da e povoda, jestoka svada i poboi sa vinagi priznatsi na jivotinsko povedenie i absolutna nizost.

Абе ква демокрация, кви 5 лева? ББ си го каза много ясно преди изборите - матряла е кофти! Това е...

държава ???

Ти си голям смешник бе! Медиите били виновни. Ти наясно ли си колко елементарно мислене, колко закърнели емоции и каква липса на морал и ценности е необходима, за да стигне до убийство един обикновен млад човек? Ако беше толкова лесно да се забравят ценностите в живота, които всеки от нас носи в по-голяма или по-малка степен сега всички да сме станали убийци. Че останалите хора не гледат ли телевизия, не четат ли вестници бе? Младежът очевидно си е бил агресивен, без контрол от страна на родителите (и то не от вчера), със слабо развито чувство за отговорност и неспособност да контролира гнева си. Абе, изпусната работа както се казва!Освен това, си мисля че това момче ще го третират като непълнолетен, а не малолетен, защото е на 16 години, т.е. дадени са му допълнителни права (и носи съответните отговорности разбира се).

Докъде я докара държавата бат Бойко . А какво ще е след две години ако не го изметен, не е ясно.

Нещастни комунисте, дори само заради свободното движение всичко останало си струва. И не ми говори за демокрация - в България няма демокрация! В България си управляват и до ден днешен кадрите на БКП! Ако това е демокрация то си е БКПейска демокрация, а не истинска демокрация, за каквато е мечтал Левски и Ботев!

Сега всички правозащитни организации ще надат вой и ще измислят хиляди оправдания за беззащитното и онеправдано дете. Как всички са го потискали - обществото, родителите, учителите, кризата, беднотията ит.н. Само, че има хиляди деца от бедни семейства /не соц. слаби, защото такива са ромите/, които работят и учат и живеят при по-нисък стандарт, но са стойностни и добри граждани. Но напоследък всички се стремят да търсят оправдание за всички престъпници вместо да им прилагат полагащото се наказание.

Бой и затвор за пуберите наркомани и пияници

Силата на любовта е в прошката, а на омразата - в насилието. Величието и падението на хората се изразява чрез толерантността и агресията помежду им. Животът е приключение за развлечение, а не за унищожение. Ние живеем чрез сетивата си дотолкова, доколкото умеем да ги контролираме във времето и в пространството при различините ситуации. Всяко човешко сърце е добро, но има зли умове. Ето защо трябва да се отнасяме със себеподобните си така, както искаме те самите да се отнасят с нас. И да помним, че най-добрата ни защита е усмивката. Забравим ли го, ни заплашва угрозата от подобни нелепи инциденти. Жалко за жертвата!

защо не качвате коментарите

Пишете на български, не използвайте лошо преведени английски фрази.

доживотен за този изрод,поколение от гамени и олигофрени ни застига ,Бойко и неговите слуги да се събудят,замислете се какво става в училищата ни!

tova kopele da go smelat ot boi kakto to e prebilo majat nali v poliziata snajat kak da bijat da go smajat kato go pusnat sche prebie dr.tschovek tova sa gadovete v bg.

Дали не е баща му, който се е опитвал да го прибере от заведението? Или друг роднина или познат, който му е направил забележка, че пие, а е непълнолетен. А барманът нали няма право да сервира алкохол на непълнолетни.. Та едно дете е убило възрастен мъж с голи ръце ....

Това е плод на ДЕМОКРАЦИЯТА! Всичко лошо го донесе демокрацията. Единствен плюс (и то не съвсем) е свободното движение на хора.

най вакрая да стане ясно че този път не намесиха училелите нали така всек път се говори за възпитанието в училище а мама и тате напълно безхаберни те са си изпълнили дълга направили го и от там нататък каквото стане браво родители

Отново предлагам: непълнолетни деца, извършили престъпление да бъдат осъждани заедно с родителите. Защото тези т.н. родители си мислят, че след като са го нахранили и облекли и задълженията им са приключили. Тепърва ще се случват за съжаление такива неща.

този млазеж да го осъдят по бързата процедура и да го затворят не в ТВУ, а в истински затвор

Абе в подбалканските полета има доста изнервени бабаити дето само на бой налитат, щото са прости и честни като руски освободители.

Доживотна присъда!

За такива престъпления, малолетните трябва да се съдят като пълнолетни. А и да питам какво е правил 16 годишен в заведение, в което се сервира алкохол и сто процента съм сигурен, че дори му е сервиран такъв!?!

Да се върне смъртното наказание!Не може да отнемеш живот и послв цял живот държавата да те храни (ако не те е освободила своевременно).

Колкото и изтъркано да е , пак ще го повторя,всичко е от семейното възпитание.Началото на една личност се формира 1-те 7,8 години от живота му.Ясно е в какво семейство е израстнало това нещастно момче.Друг е въпросът,че мъж на 43 години би трябвало вече да е достатъчно разумен и да избегне конфликти от този род.Деца,потенциални убийци поради прекомерна агресивност ще стават все повече...

Най - голяма вина за повишаване на престъпността при децата имат МЕДИИТЕ! Те станаха МВР справочник за извършване на престъпления. Огромно влияние оказват и филмите по всички ефирни и кабелни ТV, в които, като под индиго се въртят филми с насилие. Дават препоръки децата под 12 г. да не гледат, но едва ли родителския контрол е ефикасен. Така че, ето го резултатът!

НЕКА ДА ДОЙДЕ И ДА СЕ ОПИТА И НА МЕН ДА СКОЧИ. И МАЙКА МУ НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕ.

Поредния случай на агресия у децата. Вече свикнах, стига само да не стигна и аз като тях- да полудея или да съм жертвата.Иначе не ми дреме.

От прекомерна възторженост от нашенската демокрация и че Запада отвори обятия за нас и се втурнахме натам, забравихме децата. Изоставихме ги без нищо да се лутат. Горките ни деца нямат възпитание, нито принципи, нито морал. Как ще живеят? Как ще живеем и всички ние занапред...

Нелепото е, че този непълнолетен убиец нема да влезе в затвора даже :) Ще иде в ТВУ, като стане на 18 ще го амнистират и при следващото дело ще смекчат вината му, понеже ще се води неосъждан...

Само ТВУ

Не само полуде...има ли я въобще?

Това малолетно, слабо и беззащитно момченце спешно требва да се върне на родителите му за довъзпитаване и доохранване.

от лакомия по еврофондове, управниците изоставиха поколенията и ето на... какви ги е дъвил 16 годишния, та се е збил с 42 годишен.. това ли му е идеала и ценностите в живота...с това ли се запълва деня и нощта?

mama i tate i babaaa...taka sa go vuzpitali na arogantnost...jalko 4e vsi4kite mladeji za pasivni mamini,babini sin4eta...istinata boli..

тази държава полуде...

teq durtite sa otwratitelni ,az ne propuskam slu4ai da im bia shamari ili da gi ritam.dobre e naprail pi4a-durt bulgarin durt komunist

SMURT NA DEMOKRACIQTA

Топ новина - 6 месечен преби чичо си!?!?!?!

Това момченце явно има излишък от енергия и 12часов труд на кариера би му се отразил само благотворно.Понеже до сега нищо не е научил през годините които е живял ,то през следващите 16 е добре да изкара на този лечебен кариерен режим.

Браво на детето! Искам повече такива. От утре всички деца на неговата възраст да последват примера му, така ще настане земен рай. БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ!!!