Руски турист предизвика бой заради ”паяк”

25-годишен турист от Русия предизвика бой в Слънчев бряг. Неговият автомобил КИА трябвало да бъде вдигнат от съоръжението за репатриране на неправилно спрели коли.

Обратно в новината

Коментари - Руски турист предизвика бой заради ”паяк” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До: Postradala (29.08.2009 г. 19:45ч.) Напълно права си. С една забележка, че тези няколко години, за които споменаваш, са ДВАДЕСЕТ И НЯКОЛКО!

Като поредната пострадала от паяците в Несебър - там наистина вдигат когато и когото си поискат, без да имат никакви основания за това. Просто по собствена преценка или по нареждане от шефа на ченгетата. А да спреш на паркинг - дерат до кокъл. Затова - никога повече в Несебър - нито с кола, нито пеша. Скапан град - пълен кич и нищо общо с романтиката преди няколко години, скапани хора, безумни цени и слава без покритие!!! Догодина - в Турция или Гърция. А за БГ Черноморието - кьорав турист да не ни видят. Заслужават си го!

Вече няколко пъти се обаждам да вдигат неправилно паркирали коли. Така трябва да постъпва всеки, който иска да има ред. Не може само да се говори, а нищо да не се върши. Истинската дисциплина се въвежда от гражданското общество, а не от органите на реда.

Пич другото лято ела с калашника и всички с паяци на сол!

Миналата година бях на слънчев бряг и се отвратих от цялата неразбория която цари там. Относно паяците, които си правят каквото искат и не им пула от никои. А пък в РПУ-то - пълен безпорядък.

Ne sam saglasna da bijat schofjora! Firmata da ne bi da e na BASCHTA MU!? Mislja che momcheto si e varschilo rabotata! A rusnak trezven OTDAVNA ne sam vidjala! I za tjah MOZE VSICHKO-taka li? I te sa zalka nacija!!!

бих телгил един бой на тези служители по Черноморието ни. Там стана някакъв ад, за излъгалите се да отидат на море, ако са с кола. Простотия и късане на нерви. Затова ще намаляват още повече туристите, защото вместо да правят престоя на хората приятен и удобен, там се чудят как да се затруднят и да ти смъкнат още една кожа от гърба.

И в Турция да почиваш винаги се плаща паркинг, безплатен обяд няма, особено в Гърция! Тоя народ трябва да разбере, като иска да гъзар с автомобил ще плаща! Веднъж за магистрала, втори път за паркинг, а и от скоро вход в центъра на София!

Ама навсякъде по света е забранено евакуирането на автомобила в присъствието на водача ....... особенно в Руссия

до кога ще е тоя рекет ро черноморието. ето за това ще почивам в гърция. дано и наще братя се уситят да не идват на нашето черноморие и от другия сезон общините да помагат на вятъра

Ti si palen I D I O T !!!

Навсякъде по света, ако е паркирана колата на неразрешено място се вдига с паяк. Всички руснаци и руски мекерета във форума също трябва да знаят това. Иначе и за тях ще има санкции и съд.

сеаг съм в гърция на почивка с кола:) кеф - няма паяци пълно е с безплатни паркинзи----просто няма платени:)))) е в солун са платени 2 евра на час но има и безплатни ако си намериш место по задните улички, а това ,че пострадалия е руснак не означава нищо българите страдат от игото , а не чужденците

Така требе, паяците са незаконни.

Абе Ого, откъде го измисли това толкоз тъпо бе аверче? Ого...

До: Емигрант (09.08.2009 г. 20:34ч.) Не можеш да се правиш тук на чужденец, защото веднага ги познаваме - кирливите емигрантчета, които се опитват у нас да се правят на големи, а в чужбина мият кенефите!

С тази любов към анархията и незачитане на правилата далече няма да стигнем. Ето- годишният план за загиналите при катастрофи го изпълнихме през юли. На някой не му харесва, че са му вдигнали колата. На никой не му харесва. И почва да измисля оправдания. Оправданията могат да важат пред жена ти, но пред правилника те нямат стойност. Ама аз само за малко, ама аз само да заведа децата и т.н. и други глезотии. Щом нарушаваш правилата, ти накърняваш правата на друг. Пример- паркирал си неправилно, аз съм възрастен, слабоподвижен човек- за да те заобиколя рискувам да ме блъснат върху уличното платно. Ти в това време си пиеш кафето в близкото заведение, наблюдаваш ме с презерение и насмешка, но вече си готов с оправданието Ама аз децата ги заведох на детска градина, не не - на училище и т.н. За да се защитят правата ми от грубите нарушители са овластени хора, в случая- снабдени с техника. Аз казвам- слава богу, че ги има. Повечето участници в днешния форум, явно противници на правилата и назачитащи в тази връзка моите права, казват обратното: Бий защитника на правилата. Така си е мислел,сигурно, и братушката. Сега трябва да го задържат за 72 ч. за саморазправа с длъжностно лице, намиращо се при изпълнение на служебните си задължения. Да му лепнат 5 г. строга тюрьма, та да знае занапред той и подобните му, че власть надо уважать. Още повече, че това е власт в чужда държава, нали в чужой монастырь со своим уставом не ходят. Да послужи за назидание и за нашите тълкуватели на правилата. Но и ние сме си за бой- представям си аз да посегна на служебно лице-руснак в Москва. Веднага се вдига вой Наших бьют! и поне трима ще ме опердашат. Тук, в България, никаква солидарност, властта ти е враг и дай да й се надсмиваме. И дай да превъзнасяме чуждия гражданин, осмелил се да посегне на тази власт. Долой с моих глаз, о неразумни и слабоумни.

и мен са ме вдигали 2 пъти с паяка в Несебър, хубаво място с кофти население. Първият път може и да съм имал вина, макар там, където бях спрял да не пречех на никого, най-малкото на движението. Вторият път обикалях половин час да намеря платен паркинг и навсякъде беше заето. Паркирах до един блок накрая на т.нар. град, там където си връзват магаретата на поляната. и са ме намерили и там. После разбрах как: местните изроди като видят непозната кола и те тропат на куките. И те са бързи, защото е 40 лв. глобата, беще по-висока и от в София. Попитах как мога да обжалвам - в общината, но извадих късмет, че имаше няколко поредни почивни дни и не рабореха. И от тогава през Несебър и Сл. бряг само пеша или транзит!

Живея и работя в Сл.бряг и искам да Ви кажа, че има една заповед, която е обявена някъде и са сложили няколко табели , че паркирането в комплекса е забранено. Има места , които са по закона за движението по пътищата разрешени за паркиране , както и тротоарите, но заповедта анулира действията на закона и на практика ако не разбираш български няма как дори да се разбереш с полицайте, камо ли да прочетеш написаната на български заповед , която ти размахва пред носа. Със същия успех може да се издаде заповед, с която да забраняват влизането в комплекса на чернокожи и леко мургави лица.Изобщо една заповед анулира закона и Конституцията . За Несебър е другият парадокс. Местата, където може да се паркира са откупени от местните магазинери и собственици на заведения под формата на някакъв абонамент. Хубаво, ама няма как публично място , на което по закона за пътищата и Конституцията е разрешено да се паркира или спира , ми се вдига колата защото някой си е платил абонамент. По тази логика , въпросният човек би следвало да ми вземе такса за и да ми охранява колата, но не може полицая с паяка да ми я вдига, понеже няма нарушение на закона . Утре някой ще си абонира улица или площад и ще сложи бариера. Достъпът до публичните места не може да бъде забраняван , понеже те са на всички нас и отдаването им за пари не означава, че са забранени за достъп. Те както впрочем концесиите могат да се отдават за стопанисване , но не и да се забранява достъпа до тях - както е с плажовете.

Тая тъпотия с паяците и скобите я няма никъде. Не може да ти арестуват колата за 0.50 лева неплатен паркинг. Това е абсурд. А тия, които пишат за Италия, Франция и т.н. да вземат и да отидат там, че да не пълнят форумите с глупости. Скоби се слагат само на автомобили в грубо нарушение на правилника за движение - например паркирали върху тротоара или настъпили зелени площи. Паяк се ползва само в краен случай, когато е блокирана улица или вход/изход на двор или гараж. Тогава и глобата е жестока. Но за непоставен талон за паркиране има САМО глоба - бележка под чистачката. Никой не си позволява да арестува автомобил, защото това може да нанесе съществени щети на собственика, който после ще ги осъди за хиляди, а е възможно и за милиони. В България просто няма нормален съд, който да вразуми тези малоумници с паяците. При цялата техника (терминали), с която разполагат служителите на съответната организация с паяците и скобите, може спокойно да се направи така, че да се поставят скоби само на тези, които имат повече от една неплатена глоба например. А мужикът ако е паркирал на инвалидно място без да има право или извън маркираните места за паркиране си е за скоба/паяк, но не и за саморазправа. Що за нрави?!

Братушката е посегнал на лице, изпълняващо служебните си задължения. Това е станало по време и по повод именно на това изпълнение. За саморазправа и т.н. нарушения руснакът следва да бъде задържан за 72 ч. Да му се предяви съответното обвинение и да бъде предаден на съд. Ако му лепнат полагащите му се 5 г. строга тюрьма, май повече няма да посяга на представител на официалните власти в братска България. Вероятно не е наясно, че ние така и не станахме тяхна Задунайска губерния и потому и шпарит так, все равно что он у себя дома. Нека една хубава и справедлива ефективна присъда да е урок и за нашите любители да нарушават правилата, в качеството на каквито се представят днес повечето от участниците във форума. Паякът е за това- да се бори срещу най-грубите нарушители. И добре че го има, за да можем ние, которые чтим правила дорожного движения, да пътуваме по-лесно и безопасно. Представям си аз в Москва да посегна на руснак при и

Беззаконието в тези случаи е пълно! От личен опит. На Златните е същото. Без никакво основание, без снимка, доказваща провинението ми. Обяснение на полицая - лична преценка.

ЕЙ,гей смотан всички руснаци ли са мутри според тебе? Жалко е,че братушката не го е накарал да яде пясък той селчо неден.

Какво значение има кой на колко години бил? Единия на 22, другия на 25...? А защо са вдигали автомобила, дали е било законно, ако е било забранено спирането дали е имало основание да е така, кой е издал нареждане да се сложи знака, а? Това са важните неща!

Беззаконието в тези случаи е пълно! От личен опит. На Златните е същото. Без никакво основание, без снимка, доказваща провинението ми. Обяснение на полицая - лична преценка.

В СЛЪНЧЕВ БРЯГ СА НАКОВАЛИ ЗНАЦИ КЪДЕТО ИМ Е КЕФ.НЕ Е НОРМАЛНО НА ЕДНА УЛИЦА В ЕДНАТА ПОСОКА ДА Е ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО,А В ДРУГАТА ДА Е ЗАБРАНЕНО СПИРАНЕТО.

Прощаваите но паяка е напълно незаконен . намират работа на някои и пълнят джобове на някои . В чужбина да паркирал си на място непозволено ти се оставя бележка и тиидва акт , което е по цивилизовано . Грозна картинка сме в България , тази пуста демокрация е нещо като анархия , няма ред и законност .

Не те знам какъв имигрант си кратуно, но в цяла европа се плаща за да спираш в градовете и то между 2 и 3 евро. Така че паркирай си в Аляска за без пари и не коментирай!

Shcupete im galavite na paiakadjiite!

ДА ВИ КАЖА КАКВО НАПРАВИХ:СЛЕД КАТО МЕ БЯХА ЗАКЛЮЧИЛИ СЪС СКОБА СИПАХ КАНАКОЛИТ В КЛЮЧАЛКАТА И.БЕЩЕ ГОЛЯМО ШОУ.НАКРАЯ Я СРЯЗАХА С ФЛЕКС . ЗНАЯ ,ЧЕ ТОВА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА ,НО ИМА НЯКАКВО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ....

само така, строг и справедлив процес срещу риските мутри които си мислят че като имат пари и са в балхария всичко им е позволено. глоба за тъпия мужик + затвор за побой на длъжностно лице, за да знае че не е в подмосковието а е в европа

Внимавай да не падне самолета,че последно време падат,като круши бе селски!

Като толкова те интересува къде на запад вдигат коли, ми кво да ти кажа... Испания, Франция, Италия за другаде ме отговарям. И хората много внимават къде спират. Това, че тука нямаме и такива места е вече съвсем друг проблем.

А шоферчето е на 22 г.? Мръсно лекенце на тати/мама, което върти геврека и се кефи на немотията в момента!!! Че хич не е без пари да ти вдигнат колата днешно време... нямам думи вече!!! Пожелавам на всеки да се разходи по света да види как живеят хората и какви говеда сме тук!!!

За сведение, в Слънчев Бряг вдигат колите от напълно разрешени места. Ако много дълго спорите, обосновават се с една заповед на изпълнителния директор на комплекса... Нищо общо със Закона за ДП или Правилника. Логично е руснакът да е помислил, че му крадат колата. Представяте ли си да отидете в Конго и някакъв мунчо да ви вдига колата без причина?

Много ме кефи да се правя на чужденец в собствена си държава - имам двойно чуждестранно гражданство и съм си сменил имената за кеф - много се кефя да им слушам простотиите на български докато се чудят какво да правят с мен. Такива изроди няма никъде по света.

Мартинчо ти да не си някой гейче което руски скинари са начупили? Пияната руска свиня както ти я наричаш трябвало е да го качи в багажника и да го повози малко героя от паяка.

Абе мухъл ква робска психика,кви пет лева? Руснака е постъпил правилно,ако на мен иска да ми дигне колата ще му трябва документ от Телк за инвалидизация!

давай за нас ,давай за вас и за сибир и за кавказ!!!! ЛЪСКАВИТЕ КОЛИ НЕ ГИ ЗАКАЧАТ,НАЛИ?!?!?!?Г МУТРИ!!!!!!!!!!!!

Браво Братушка!Да си жив и здрав!!!Бий ги, мамка им и мафия! Х/й им в горло чтоб голова не качалась!

А къде на запад от Сърбия има паяци? Къде на запад ти дигат колата,там само пишат глоби.

маймуни да /ми/ ядат банана. Ей за това ще седите гладни, каиши. Ще има да се ослушвате не за туристи, а минаващи покрай мизерните ви, затрупани със строителни материали коптори. Гърция е по-близо до половината държава, а Турция до другата половина. Нискотарифни авиолинии има вече и у нас. Не е проблем за никого да пътува. Айде със здраве, а като не останат коли и хотели за вдигане... ме повикайте ми вдигнете неуморния!

колите на баровците не ги пипат.боклуци...

Глупак. Робска ти е психиката мухльо.

Същите идиоти вдигнаха същата служебна кола, но с нея беше колегата.Та той беше спрял пред хотел Планета и незнам на кой е пречил или кой закон е нарушил при положение, яе охраната на хотела не го е накарала да се махне.След това се почва сагата нямаш пари в теб,звънене напред назад, пари за освобождаване от паркинг взети от колега, то не можеш да хване и такси карат на по 10 лв/км........незнам мисля си,че вече сме набелязани и ще има още плащане на община Несебър..:((((((((

бой, бой и пак бой на гаднярите с паяците. Това са нагли и нахални изроди намерили начин да забогатяват за сметка на хората, принудили се да спрат за МАЛКО, А НЕ ДА ПАРКИРАТ. Евала на руснака. Той не е с робска психика като българина, който търпи да го мачкат и изнудват.

С удоволствие бих носил бухалка или електрошок за татуираните идиоти, но всепак съм 50 кила с мокри гащи и едно висше, сам срещу трима, а и 21 век, Евросъюз.Та бях се засилил да подам жалба в РПУ-то, но ми се струпаха мн. срещи по обекти и мина 17.00ч и се отказах.Незнам дали щеше да има резултат или още потрошени нерви, а и нямат е-маil да им пусна поне снимки и оплакване.

Много нагъл този руснак-навярно си мисли, че се ползва с особени права, като знае, че всред нас има болни от русофилство.Я да се опита да направи същото в Германия, Гърция или другаде на запад от Сърбия!

Хитро, няма що ! Много хитро ! ....материалчето де (защото такава нелепост как би станала назначен на служба гавазин, да вдига колата на лице от групата на назначилите го на работа ...че и да го шамаросва !?) Само да не вземе някой/я да каже, че не знае чии всъщност са неизползваемите от реални туристи хотели по Черноморието ни !

Като защитавате руснака, кажете кога българин ще налети да бие руснак в пропадналата Русия? Но робът си е , намажете се със зехтин, където трябва!