Хванаха мъж в луксозен Мерцедес, краден в Париж

42-годишен криминално проявен бе задържан при спецоперация на МВР в София с луксозен Мерцедес Е 220 СDI, обявен за международно издирване, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха мъж в луксозен Мерцедес, краден в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това не е партенка на вътрешното ведомство за подобряване на имиджа,то човека трябва да го изпратят на лечение.Само луд може да мъкне всичко това в крадения си автомобил.

Сега какво следва - продажните ни съдии ще му се поклонят и извинят за безпокойството , което са му създали ... нищо ново и разли4но няма да се слу4и

когато ми откраднаха колата аз я обявих за международно издирване,а малко по късно те ми казаха че била тука в бълхария и само трябвало да дам малко пари за да ми я върнат без проблем.всичко си било вътре.даже и касетофона е там.И ТАКА НАТАТЪК.БЛАГОДАРЯ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЪЧИНЯВАТЕ СЛУЧКИТЕ В БГ ...РАБОТАТА ПРОДЪЛЖАВА ...ДАЖЕ И НЕ СПИРА...НО ЕФЕКТ ...УВИ ....ЛИПСВА.САМО ОТЧИТАТЕ НУЛЕВИ ИНФЛАЦИИ И ЛЪЖЕТЕ НАРОДА..ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ОПРАВИ....ЗА ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ ИМА САМО 1 РЕШЕНИЕАК47....... СИ САМО ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И АКО НЕ ПРАВИТЕ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА ВИ СТАНАТ ДУПЕТАТА НА ДУПКИ КАТО ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА...В БЪЛГАРИЯ.

Отдавна отмина времето на журналистическата бомбастика от типа на в заловения са открити оръжия, фалшиви лични карти и много пари. Това го пишеха булевардките от времето 93-96 г. Поне тези журналисти да бяха проявили манко повече фантазия и мисъл при скалъпването на подобни исто(е)рии и превръщането им в сензации, а то е-- ти и калпавата работа - copy - paste на клишета от не чак толкова отдавна забравеното минало. Изобщо не хващат дикиш, защото народът се нагледа и наслуша на подобни неша и знае кое как е. А иначе въпросният шофьор, вероятно и притежател на не чак толкова претенциозното возило (тазгодишно може да се закупи дори за под 70 000 лв.) явно е строшил хатъра на някоя мутра от новите силни на деня, или на самия ББ, или пък на някоя от неговите марионетки във властта. Като резултат - съчиняват се ето такива комедии, а медиите тръбят как новата власт лови престъпниците веднага! Блажени вярващите на тези сензации, защото тяхно е царството на илюзиите (Костов, Царо, сега ББ)!

Базова цена на E-class - 72 000 лева с ддс,чисто нов.Ако е от някоя явтокъща е два пъти по малко - тоест около 36 000 лева. Ако госпожата дето казва че струвал майка си и баща си - много жалко за нея.Един апартамент в София е повече пари.Това че този модел е добър,не значи че е луксозен.Луксозни са S-Class и други подобни по за над 200 000 лева.Такива коли в Германия карат такситата.Щото са здрави.Ако сте се качвали на една две коли ще ви се струва луксозен.Айде не ядеме доматите с колците.

Нащо момче е тарикат,голям праз гепил на някое тъпо франсе мерджана! Орден Стара Планина,че свил от французин кола. Ако някой има притенций,че Мерцедес не е луксозен е меко казано цървул. Не луксозни,чупливи автомобили за мизерници който за нищо не стават са: пежо,фиат,рено,опел, и японските картони. Ценителите карат само: Мерцедес,Бмв,Фолксва Освободете момчето да донесе и една С-ка!

Стига глупости. Нашето момче е отявлен престъпник.

След 17.11.1993 французите непрекъснато се заяждат с нас.

този с крадения Мерцедес иска да стане известен на медиите.Така е у нас, като си читав и неизвестен ,почваш да си взимаш каквото ти харесва където и да си и изведнъж ставаш медийна звезда.Много точен филм си е направил героят.Сам си е режисьор, сценарист и артист- при това на 42г.Кьде ще ходи по ХолиПуд в США да го плюят онези хърби там.Всичко това е постановка.Част от световния полицейски позитивизвъм.А нас нис ни забавяват с подобни случки.Аз например като прочета такова нещо Много важно СЕ чуствам много обезпечена- увеличава ми се заплатата,подобрява ми се живота като на човек живеещ в ЕС.Какво да се прави - всичко е шоу.Политическо и полицийско.

Къде го оня малоумник Дедо Йоцо?????

Ха-ха, ей това мъжете сте страшна работа! Големи разбирачи, големо нещо! Е хайде, ако тази кола от марката Мерцедес Е клас, произведена юни месец т.г., дето струва майка си и баща си, не е лукс, кажете за вас какво е луксозна кола? Предполагам, че според компетентното ви мнение, всеки втори има възможност да си купи подобна скъпа кола или какво....., ей да се смея или да плача, като чета мненията на купувача!!!

Мисля че напразно обвиняваме човека предварително и без доказателства както е модерно да се казва напоследък. То и срещу Горсов няма доказателства, но 130К ги нема а той пък си има мержедес. Най - вероятно човека по грешка се е качил в този мерцедес и случайно там е имало такива компрометиращи предмети и за капак някакви документи с негови снимки. Това пак ще се окаже някакво недоразумение, А до ако наистина си мислиш че със сателит ще откриеш някое старо траби в гараж на село, при положение че няма джипиес, както тази е-класа, си много далеч от истината.

SerGEI shte go zashtitava...a magistratite nali nashi hora...kriminalno projaveni hora v Bylgaria njama spored tjah...osobenno tezi koito plashtat...abe vreme si e da uvolnjat njakoi magistrat...

tova e nekakva greska . snimahme film za Rambo 666...

Като гледам,май само личните карти на Обама и папата не са намерили там! Защо не претърсят още веднаж!

И този ще осъди България за нанесени вреди.Няма друга държава в която да има статут на добросъвестен купувач.Преди 20години пак на французи се натресохме,когато откраднаха Пежото на посланикът им.Помните беше го купил някакъв адвокат мафиот от Благоевград.Полицият прибра колата и адвокатът заведе дело,че возил съпруга и две деца с такси до работата и детската ясла-цялата година.Районен съд разпореди колата да се върне на...француз....-гре на адвоката.Тогава скочиха франсетата и изпратиха тук цяла делегация юристи.Такова нещо казаха не сме виждали.Крадецът да продаде нещо което не е негово със пълномощно от френския консул.Какво стана после...изтървах му края...но помня че съдийката присъдила колата на адвоката имаше брат криминално проявен.Двайсет години по-късно пак французи ни критикуват за убийството в Париж.Последното което знам е че ще си искат обратно убийците и там ще си ги съдят след като ние тук ги оправдахме два пъти...Така ще бъде докато не си променим начина на кимане с глава,когато искаме да кажем едно обикновенно Да или Не -Наопъки сме на цял свят....

Бравос на бате Бойко!!!

Тоя с шапка невидимка ли мина през митницата.На митниците всичко е пари със затвори очи.

Какъв луксозен Мерцедес бре.Айде научете се какво е лукс и мислете малко.

Някой иска да го натопи и му е сменил мерцедеса, а другите работи са ги подхвърлили без той да знае.

Егати простака . да не се изкл;чи

Ами че този арсенал го има във всеки втори Мерцедрс по нашите пътиша!!!

Тоя да влезе в дранголника-по скоро да ми поникнат нови зъби.В България правосъдието е кривосъдие.

To puk koe mu e luksoznoto na toq Benz, prosto e nov.

mai ne jurnalistite ami drugi ni pravqt na ludi..mnogo sme6na slu4ka i nai veroqtno 6te se okaje 4e ne e to4no taka kakto 4etem!

DA nee na Bokova sina i,mai mi namorisva na ne6to takova:))))

Този не е в ред да се вози в кола от съвсем новата серия Екласа и току що слязъл от конвеира!В движение са не повече от 15-20 броя ,поради което не е трудно да бъде издирен!

Istinata e,4e 4ovekat se dvijel kam policiata za da predade kolata i drugite materiali,no prosto tozi pat ot policiata sa go spreli,4e e karal bez kolan i sega glavobolia 72h No istina vinagi pobejdava

Брей! На този му е спукана работата!!! Може дори и цял час да го задържат!

ee..ch0vek da ne se p0zabavlqva i vednaga..p0liciq a u .. sam0 bezp0k0istva my s1zdavat :X i bez tfa p0sle pak se si c1ka nasam-natam ..

Зверска кола Е 220. Тука секи втори има S класа. bravo

Brat mno kofti komet pi6at za teb 6te ti gi kopna da vidi6 .... GAdni kopeleta kvo pluete 4oveka be skasaniaci nemate 2 po edin i 4ak xranite da 6te dade ne 500 Aa 50 000 lv i pak 6te se opravi a vi 6et umrete v kofite

ehe samo kudeto na teglicha e namqlo 60 metrova yahta i to pak kradena, plni gluposti tova da go vidq nqma da go povqrvam. vzeha da ni pravqt na ebati tapacite. prosto sa si mu e doshlo vremeto na choveka da go priberat i tolkova. kakvo tolkova gi sharqt tezi statii ne znam

Веднага да се пусне човека и да му се измие колата.Моля , моля, е закачайте бизнесмените. Те са двигател на икономиката.

хванали сте Джеймс Бонд

Advokat Markovski, spasete bednia chovek. Pri aresta i pri povdiganeto na obvinenieto ima protzesualni narushenia. Shte vi se otblagodari choveka!!! V imeto na pravdata go napravete!!!!!!!

Tc tc tc.................. 4oveka e nevinen ....vseki advokat 6te vi go kaje .Nameril e kolata na edin parking i re6il da napravi edno kryg4e , a typite 4engeta go spreli...ia sydyt da go pusne vednaga !!! Ama i toj goliam karyk.... da biaha go hvanali predi izborite 6te6e da se kandidatira ia za deputat ili zastypnik...........

Никой досега не се запита: А какво е правил мъжът с луксозния Мерцедес, а? Че даже и го хванали натясно....Най-вероя е някой преситен маниак с извратен полов нагон, насочен към луксозното метално возило....Навремето имаше един заловен италиански чиновник, който след работа, ей така, бело му на пън за в къщи, оправил 30-тина коли на някакъв паркинг! М-да-а, тук явно имаме подобен случай в начален стадий....Поне да беше вдигнал летвата, като налети /и го спипат/ на Бугати - Вейрон........Нищо следващият път, като го пуснат утре...

Съдията, като разгледа фактите установи, че тоя Мерцедес не е точно ТОЗИ. Хванатия изобщо не е хванат ами схванат, а Мерцедеса изобщо не е Мерцедес ами отишъл човека да си направи месечен хороскоп при поредната баячка. Това, че имал паспорти с много имена се дължи на факта, че човека пробва сега, с кое ще му е най- добре и ще си го промени по- късно старото с него в съда. Представя ни се поредната кокошчица за замазване на очите на навалицата. Изобщо няма и да споменаваме каналите за внос и износ на крадени коли, дрога и бивши съпруги. Една птичка, господа пролет няма да направи. Ето сегашния премиер има възможността да претвори обещанията и неспирната от 8 години насам реклама в дела, ама няма и това да стане, защото Гарван - Гарвану око не вади!

Взело момчето колата, защото...нещо краката го боляли от малък, та да не се мъчи, завалията! А паспортите - е-е, нещо си пада срамежлив и не е излязъл хубав на снимката, та си направил още варианти, белким го хареса някоя мома...Какво, оръжието ли? Е, че това е най-лесно обяснимо - от жегата това лято се навъдиха много комари, та да постреля по тях...Фалшиви банкноти? Айде и вие пък сега! Че не сте ли си играли като малки на ужким истински пари от зелените листа на дърветата и цветенцата? Кредитните карти - виж, това е по-трудничко...Ми той, човечецът, сигурно е искал да си купи трамвайни карти, ама се е пообъркал неща, горкият! Това да му е грехът! Айде, плеснете му един зад врата за назидание, да почерпи там, както си му е редът, и да бяга, че сериозни дела ме чакат......

Кога ще задържат криминално нерегистриран?! Който не го е осъдил - на борсата!

a ne!kak taka te go arestuvat?za kakvo be?toi 4oveka si e nevinen.ne ne ne...tova e bezobrazie napravo

въх, интересна персона (: сигурно в затвора ще му е скучно та вече си е у дома

добро момче е тоя що го винят така

Може ако има GPS и той не се махне, заглуши или препрограмира ;)

Ми той тоя мерцедес цял самосвал бе! То само междуконтинентална балистична ракета нямало в него. Значи човекът е невинен и трябва да го пуснат! - Ами нямало е ракета. А мерцедеса да го задържат за доказателство, все ще се намери кой да го кара. Така стават тия работи!

Чи той с едно ремарке матрияли са го фанали тоя бе. Баси и случайноста начи :)

Къде го намери тоя мерцедес в Париж :D Миналата седмица се върнах от там и се нагледах на пежа, рена и ситроени, но от по обикновените. Джипове не видях.А мерцедеси - се брояха на пръстите на едната ми ръка, а те са 5 :) Сигурно е откраднал един от 5те им мерцедеса :))

Бас държа, че ако в един и същи час се спрат и обискират всички коли от този клас и нагоре, Симеон Дянков ще запълни дупката в бюджета. Естествено ще има и някои неудобства - например писъци от прокуратурата и съда за нарушени човешки права.