Коментари - Скандална дипломатка стана консул в Чикаго | Днес.dir.bg

Скандална дипломатка стана консул в Чикаго

Служителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки, е новият консул на България в Чикаго.

Обратно в новината

Коментари - Скандална дипломатка стана консул в Чикаго | Днес.dir.bg

Коментари

Само си загубих времето да чета всичко изписано до тук.Нито един от пишешщите не намерих да се похвали че мацето му е правило свирка някъде.Щом не е не си дипломатства,какво толкова е станалоVВремената такива.На времето на дядоти някой братовчед ако е имал 50дка земя и умираш прав.Всеки ВУЗ беше затворен за теб.Сега същото ли искате?

Бате Бойко, това си е резил ! Даваме си гъза на американците, ама поне да не си го показва консулката ни в Чикаго !

Поредната парашутистка - това е пример как се гради кариера в България и как такива майсторки ни представляват пред света , затова да не се сърдим на другите а да се замислим.

TOVA E POREDNATA IZLAGACIJA! I s KAKVO TAJA NESCHTASTNICA SCHTE PRINESE ZA DA POVDIGNE I PREDSTAVI BALGARIJA!? S K A K V O???

ако много може да работи като консул, да я пращат! това, дали има хубав гъз или не е последното нещо което ще вълнува закъсал сънародник в Чикаго! По-добре да бъде обслужен добре от младо хубаво дупе, отколкото зле от кирлив дърт задник! а ако е некадърна, да и бият шута в хубавия задник! къде е тук драмата?

Я вижте дали сегашната министерка на външните работи е нямала покажи дупе сесия някъде. Това грозилище и тъпилище ще трябва да си е показвало нещо, за да я обожават ГЕРБЕРИТЕ толкова много! Не пиша името на баш Гербера, защото установих, че Дир БГ не публикуват такива писаници! Дир БГ, ще ви чакам след година какви ще ги публикувате! До догодина!

Прав си мегито плугчиева, ама стаж във МВнР нямаха и Надето и Пасито и повечето министри, ами колко дена бяха работили Р. Петков и Миков в МВР преди да станат министри. Пълна профанация в тази държава, а после се чудим защо сме на този хал. Те министрите ни бяха без един ден стаж в министерствата бяха барабар с премиера серьоженка, а ти за посланичката ни в Германия. Това девойче е поне дипломатка от кариерата. и май поназнайвала езици и добре се оправяла с тях та -дано поне с френския(езика на любовта) да е добре. А халал да ни е новата консулка.

каква дипломатка е тази .... за секретарка става, направо да отваря jobs.bg и да си търси работа по специалността ... може и в Турция да отиде на работа :)))) Сигурен съм, че г-н Борисов скоро ще реши и това наследено недоразумение оставено му от кабинета на мандатоносителя ДПС и управлявано от др.Станишев с помощта на Царя - смешно-тъжно-рабойни дори и пр. коалиция!

За работа не я търси - ще ти обяснява три часа колко е сложно и невъзможно! Не я знам какво е учила ,но това е научила - да се грижи за кариерата си, но не и да върши нещо, а най-вече за някого си - така че, българи в Чикаго, забравете за консула, насочете се към порнозвездата - там я бива. Кофти момент е /а може би не е?/, че тя облечена изглежда по-зле отколкото на онези снимки, щото полите й са по-къси от саката, краката - във фигурални мотиви - разноцветни, обувките зелени или червени на бели точки... Жалко е, че изчезна от белите коридори на Външно, внасяше свежия дъх на Плас Пигал с папагалските си окраски... За нимфоманията не знам, нито за лесбото - не си падам. И в този перхидролен вариант е с особено проститутско излъчване. Честито на печелившите, явно на колегите-мъже това им харесва, тук си имаше поклонници за по една нощ, не може да се отрече!

поразгледах снимката с розовите гащички, ми то се постарало момето, премрежило поглед, смуче пръстче, опитало се да се докара като оная Чичолина ли беше...па и оная искаше депутатка да става, че нашето ли да остане по-назад...било скандално...скандалн е за тези, които ще позволят България да бъде представлявана от тази пародия на дипломат!

Е па консулицата е дупе.... ама дупето и е фантастичко. Такова арно и сгодно дупе дека ке намерите, бе бракя. Е па радуйте му се бре. Ама на вас кукавица мозъкот ви е изпила и радост не знаете що е.

Ima danni. Ne boite se i Boiko chte ia odobri Vrachtane nazad niama. Samo napred. V sravnenie s Rumi e po-kompetentna...

Защитнико или може би защитничке, то и проститутките на Плас Пигал си паказват задниците, но нямат претенции да са лице на нещо си, особено на една държава - сега схващаш ли защо е възмущението на пишещите в нета? България е пълна с по-красиви, по-умни, по-сексапилни и по-учени жени от тази, те също се събличат, но нямат претенции да са публични личности, сега схвана ли ?

проблема със задните части на наши служителки ще се задълбочава все повече. В сайтовете за запознанства, всяка пикла от 13г нагоре държи да и се види едва ли не всичко. След време пиклата става фактор, снимките и цъфват, и тя ни мята по върбите с истории като : Най-много се притеснявах баба ми да не разбере за тези снимки, но тя ги видяла и ми се обади за да ме окуражи

Social progress can be measured by the social position of the female sex /Социалният прогрес може да бъде измерен чрез социалното положение на женския пол/

В някои бг посолства в чужбина е лудница, заведение за малоумници, явно в Чикаго е публичен дом..

Знаете ли колко българи говорят португалски,английск - перфектно, че и китайски и френски допълнително.... Защо не се прави конкурс - да се избират от народа. Защо трябва да са дъщери, племенички или най-често любовници на някой политик тези, които се изпращат на работа в Посолствата ни?

Не разбирам . Всеки , работил в някое министерство, издънил се колкото сили има, го пращат да ни представлява в някое посолство в чужбина? Каква е логиката? Затова навсякъде в посолствата ни тъпунгери само се ежат със скъпи коли и хабер си нямат какво да ти кажат като отидеш. Пък и може да им се молиш два дни , за да те приемат... Къде е логиката такива да бъдат изпращани????? Това си е една курва,, може да е скъпа курва, може да е хубава курва, но защо в посолство ???

Но истината е, че за дипломати и консули се назначават само връзкари и хора, които за нищо друго не стават! И тези хора са лицето ни пред света! Има толкова много млади, умни, компетентни хора, хора с необходимото образование и знания. Но явно не са се снимали по бельо...

Браво на момата - хубаво лице, хубаво дупе - що да не ги покаже? Елена Поптодорова ли да покаже нейната перална?! Или Благовест Сендов?!?!

Става ама за Арабските държави , там се купува жената на килограм. В интерес на истината визията и се е променила доста на добро.

Te prezidentite i liderite na drugite strani kakvi gi varshat, a nie za tova che se e snimala i si e postavila snimkite v internet. Vazhnoto e na rabotnoto miasto da ne se razviava gola.

GORD SYM CHE NE PLASHTAM DANYTZI V BULGARISTAN!!!!

Kakvo laete bre ? vizhte ot koga sa i snimkite, vizhte kolko ezici znae i zatova che se e zabavliavala, za razlika ot vsichki plyueshti .... dovolno opredelenie bulgari :)

В Щатите не гледат с добро око на жените които се събличат и най-вече на тези, които си правят снимки, а що се отнася до дипломатическите мисии такива там са направо персона нон грата. Панимайш Бойко генерал.

Не е от посланическо семейство.Баща и е актьор.И дупето е доста,как да го кажа... ориенталско

Аман от комплексари, аман от зависливи жени! Какво лошо има, красива е да се съблича! Това не и пречи на работата!

Мдааа .... као дупее, е злато! Ама като дипломат......само да се не окаже дупе!Малце симвуличну ми се види да пратим Дупе у Хамерика ?Кво ли па искаме да им речем с това на братята американци?!?Признаа си че сам тап и нищо не отбирам от политика, дееба ...Неква нова дипломатическа символика ще да е, а?Непозната нам, живещите по къро. Дали пък немахме некой известен с по такааа...с интелект, с родолюбие и опит, да речем? Ама нищо, де! Нищо!Дупето си е арно, спор няма!Може пък в дипломацията един сочен заник.....да се окаже най-важния аргумент в даден момент, нали ... Само дето ще олицетворява родината ми, малко мъ присняа, ама....щом требе ...

Не бих се хвалил с познанството си с такава персона - всички жени се събличат, но повечето знаят кога и къде, а на простотията и лъсва задника! Нали се сещате за приказката за маймуната - колкото по-нависоко се качва, толкова по-ясно се вижда, че задникът и е гол!

Вижте, една жена се съблича както преди да стане консул, така и след това. Няма нищо нередно и скандално в това. Въпросът е когато трябва да се облича. А, не съм си обул гащите! Добре, че не ме виждате!

Трябва да проверим в тълковния речник - да не би дипломатка и пачавра да са синоними :-) Голям резил, бате Бойко, тази да представлява държавата, твоята и нашата! Поне ще има подходяща тема за приказки на дипломатическите приеми

Намерили се съдници тука, дето като не могат и те да си покажат тлъстия задник, та си показват простотията - същества, дето иначе и в къщи, и в работата не им се чува гласа. И народа, и народните слуги, и народните водачи - жалка работа!

Повечето дипломати са парашутисти кито са пратени там на почивка, като например Камен Величков един хрантутник който е отишал на почивка в Тайланд за няколко години.

Хубаво момиче , грях ще е ако я махнат за това че сме видели , това което правят всички или правим всички ... , и то само защото е позволила това да се случи . Всички го правим , но не на всеки му стиска да го покаже на яве , още повече на жените които не се смятат за толкова привлекателни , а тази наистина е

Плю те я, плю те я. не нея знаете ли колко и пука на ......

дипломатическите мисии на България са пълни с подобни специалисти и боклуци, жална й майка на държавата!

нЯМАМ ДУМИ КАК ДА КОМЕНТИРАМ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ .ЯВНО НАРОДА НЕ Е НАРЕД И ВСЕ ПОВЕЧЕ ДЕГРАДИРА ДУХОВНО А ТОВА Е ОТ СТРАШНО ПО СТРАШНО . ДА НЯМАШ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА , ДОСТОИСТВО И Т Н . ДАМАТА ИСКА ДА Е НАПРАВИЛА ВПЕЧАТЛЕНИЕ НО АЗ ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА И ТОВА ТУК Е СЕРИОЗЕН НЕДОСТОЕН АКТ НА ЕДИН ЧОВЕК В МИНИСТЕРСТВО КОИТО НЕ ЦЕНИ СОБСТВЕНОТО СИ ДОСТОИСТВО И ТОВА НА ИНСТИТУЦИЯТА . МИСЛЯ ЧЕ ДАМАТА НЯМА МЯСТО ВЪВ ВЪНШНО.ЕДИН ДИПЛОМАТ СЛЕДВА ДА Е ЛИЦЕТО НА СТРАНАТА НИ. АКО ДАМАТА ЖЕЛАЕ ДА Е ПОРНО, ПОП ФОЛК ДИВА Е ДРУГА СТРАНА .ТЕЗИ ДАМИ , МАНЕКЕНТКИ СЕ СНИМАТ В ПЛЕИБОИ . АЗ НЕСЪМ КОНСЕРВАТИВНА НО ИМА НОРМИ И ВСЕКИ СЛЕДВА ДА ГИ СПАЗВА

след баба Цола Драгойчева, не сме имали по-секси кадър ...

а тебе ннн-то ли те тресе, психар такъв?

Изобщо не е от никакво семейство на дипломати, а е дъщеря на актьора Ангел Георгиев, за който съвсем скоро се разбра, че бил агент на държавна сигурност. Във външно за съжаление работят дечицата на всички бивши комунисти, бивши агенти на държавна сигурност и т.н.Ако въобще има такова понятие бивш, защото нищо не се е променило. Жалко!

Че какво й е на момето, че си дава дупето? Нали само преди няколко години един сладкар със средно образование стана министър!

Бойкооо, действай, действай и си отваряй очите! Явно е, че си обграден с малоумници, които компроментират теб, вземайки такива решения! Не съм влизала в сайта й, но в предходната статия за въпросната особа е цитирано нейното определение за дипломат - ПРОЧЕТЕТЕ ГО! ... Това бил този, който ти казвал да идеш на п...а си майчина и то по такъв начин, че нямаш търпение пътуването ти да започне! .... ТОВА ЛИ НАУЧИ В ПРЕСТИЖНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ И ЗА ТОВА ЛИ Я ИЗБРАХА НА ТОЗИ ПОСТ?????

Жалко, че продължава тази практика във външно. Има много плевели за почистване и измислени дипломатки, срам за институцията и България. За съжаление те са лицето на България зад граница. Би трябвало отдавна да е уволнена, но нали който се провинява го наказват с мандат в чужбина. Новото правителство трябва много да поработи и да прочисти дипломацията от такивакокетки, срам и позор е.

Като чета, олигофрените пишещи тука се забавлявам много. Един ми развива теории че се била снимала на работното място, друг че подронвала авторитета на държавата. Глупости, дасканици на психари. Абе, цървули, тия снимки са от преди 10 години, момичето го е тресял хормона, кво лошо има. Не стига, че сте тъпи, ами и толкова неграмотни, не мога да разбера защо изобщо завиждате като не сте изобщо на нивото на мацката.

Явно момичето е от посланическо семейство.Аз мисля че България ще има полза от нея,най-малкото тя може лесно да съблазнява чуждестранните политици и по този начин да печели решения в полза на страната ни.

те такива кадри ни трябват, чак сега паднахме на дипломация - е, какви ги имало бе, чак се възбуждам политически ...

Да пратят Сертов като консул в Солун - разбирам, но тая дрисла да я сложат в Чикаго си е направо далавера. Явно яко е ду---а дудука на някой от търтеите в МВнР.

Отличен избор другарю Станигей! Нека видят американците какви хубави задници имат наште жени! Тя иначе друго нищичко си няма горката :)))

това девойче го взимаме веднага, търсете си друга на негово място ...

Момичето е заслужило! Както и повечето ХРАНТУТНИЦИ-емисари. Това е една от най-сладките държавни длъжности.

Коментари - Скандална дипломатка стана консул в Чикаго | Днес.dir.bg

Скандална дипломатка стана консул в Чикаго

Служителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки, е новият консул на България в Чикаго.

Обратно в новината

Коментари - Скандална дипломатка стана консул в Чикаго | Днес.dir.bg

Коментари

Само си загубих времето да чета всичко изписано до тук.Нито един от пишешщите не намерих да се похвали че мацето му е правило свирка някъде.Щом не е не си дипломатства,какво толкова е станалоVВремената такива.На времето на дядоти някой братовчед ако е имал 50дка земя и умираш прав.Всеки ВУЗ беше затворен за теб.Сега същото ли искате?

Бате Бойко, това си е резил ! Даваме си гъза на американците, ама поне да не си го показва консулката ни в Чикаго !

Поредната парашутистка - това е пример как се гради кариера в България и как такива майсторки ни представляват пред света , затова да не се сърдим на другите а да се замислим.

TOVA E POREDNATA IZLAGACIJA! I s KAKVO TAJA NESCHTASTNICA SCHTE PRINESE ZA DA POVDIGNE I PREDSTAVI BALGARIJA!? S K A K V O???

ако много може да работи като консул, да я пращат! това, дали има хубав гъз или не е последното нещо което ще вълнува закъсал сънародник в Чикаго! По-добре да бъде обслужен добре от младо хубаво дупе, отколкото зле от кирлив дърт задник! а ако е некадърна, да и бият шута в хубавия задник! къде е тук драмата?

Я вижте дали сегашната министерка на външните работи е нямала покажи дупе сесия някъде. Това грозилище и тъпилище ще трябва да си е показвало нещо, за да я обожават ГЕРБЕРИТЕ толкова много! Не пиша името на баш Гербера, защото установих, че Дир БГ не публикуват такива писаници! Дир БГ, ще ви чакам след година какви ще ги публикувате! До догодина!

Прав си мегито плугчиева, ама стаж във МВнР нямаха и Надето и Пасито и повечето министри, ами колко дена бяха работили Р. Петков и Миков в МВР преди да станат министри. Пълна профанация в тази държава, а после се чудим защо сме на този хал. Те министрите ни бяха без един ден стаж в министерствата бяха барабар с премиера серьоженка, а ти за посланичката ни в Германия. Това девойче е поне дипломатка от кариерата. и май поназнайвала езици и добре се оправяла с тях та -дано поне с френския(езика на любовта) да е добре. А халал да ни е новата консулка.

каква дипломатка е тази .... за секретарка става, направо да отваря jobs.bg и да си търси работа по специалността ... може и в Турция да отиде на работа :)))) Сигурен съм, че г-н Борисов скоро ще реши и това наследено недоразумение оставено му от кабинета на мандатоносителя ДПС и управлявано от др.Станишев с помощта на Царя - смешно-тъжно-рабойни дори и пр. коалиция!

За работа не я търси - ще ти обяснява три часа колко е сложно и невъзможно! Не я знам какво е учила ,но това е научила - да се грижи за кариерата си, но не и да върши нещо, а най-вече за някого си - така че, българи в Чикаго, забравете за консула, насочете се към порнозвездата - там я бива. Кофти момент е /а може би не е?/, че тя облечена изглежда по-зле отколкото на онези снимки, щото полите й са по-къси от саката, краката - във фигурални мотиви - разноцветни, обувките зелени или червени на бели точки... Жалко е, че изчезна от белите коридори на Външно, внасяше свежия дъх на Плас Пигал с папагалските си окраски... За нимфоманията не знам, нито за лесбото - не си падам. И в този перхидролен вариант е с особено проститутско излъчване. Честито на печелившите, явно на колегите-мъже това им харесва, тук си имаше поклонници за по една нощ, не може да се отрече!

поразгледах снимката с розовите гащички, ми то се постарало момето, премрежило поглед, смуче пръстче, опитало се да се докара като оная Чичолина ли беше...па и оная искаше депутатка да става, че нашето ли да остане по-назад...било скандално...скандалн е за тези, които ще позволят България да бъде представлявана от тази пародия на дипломат!

Е па консулицата е дупе.... ама дупето и е фантастичко. Такова арно и сгодно дупе дека ке намерите, бе бракя. Е па радуйте му се бре. Ама на вас кукавица мозъкот ви е изпила и радост не знаете що е.

Ima danni. Ne boite se i Boiko chte ia odobri Vrachtane nazad niama. Samo napred. V sravnenie s Rumi e po-kompetentna...

Защитнико или може би защитничке, то и проститутките на Плас Пигал си паказват задниците, но нямат претенции да са лице на нещо си, особено на една държава - сега схващаш ли защо е възмущението на пишещите в нета? България е пълна с по-красиви, по-умни, по-сексапилни и по-учени жени от тази, те също се събличат, но нямат претенции да са публични личности, сега схвана ли ?

проблема със задните части на наши служителки ще се задълбочава все повече. В сайтовете за запознанства, всяка пикла от 13г нагоре държи да и се види едва ли не всичко. След време пиклата става фактор, снимките и цъфват, и тя ни мята по върбите с истории като : Най-много се притеснявах баба ми да не разбере за тези снимки, но тя ги видяла и ми се обади за да ме окуражи

Social progress can be measured by the social position of the female sex /Социалният прогрес може да бъде измерен чрез социалното положение на женския пол/

В някои бг посолства в чужбина е лудница, заведение за малоумници, явно в Чикаго е публичен дом..

Знаете ли колко българи говорят португалски,английск - перфектно, че и китайски и френски допълнително.... Защо не се прави конкурс - да се избират от народа. Защо трябва да са дъщери, племенички или най-често любовници на някой политик тези, които се изпращат на работа в Посолствата ни?

Не разбирам . Всеки , работил в някое министерство, издънил се колкото сили има, го пращат да ни представлява в някое посолство в чужбина? Каква е логиката? Затова навсякъде в посолствата ни тъпунгери само се ежат със скъпи коли и хабер си нямат какво да ти кажат като отидеш. Пък и може да им се молиш два дни , за да те приемат... Къде е логиката такива да бъдат изпращани????? Това си е една курва,, може да е скъпа курва, може да е хубава курва, но защо в посолство ???

Но истината е, че за дипломати и консули се назначават само връзкари и хора, които за нищо друго не стават! И тези хора са лицето ни пред света! Има толкова много млади, умни, компетентни хора, хора с необходимото образование и знания. Но явно не са се снимали по бельо...

Браво на момата - хубаво лице, хубаво дупе - що да не ги покаже? Елена Поптодорова ли да покаже нейната перална?! Или Благовест Сендов?!?!

Става ама за Арабските държави , там се купува жената на килограм. В интерес на истината визията и се е променила доста на добро.

Te prezidentite i liderite na drugite strani kakvi gi varshat, a nie za tova che se e snimala i si e postavila snimkite v internet. Vazhnoto e na rabotnoto miasto da ne se razviava gola.

GORD SYM CHE NE PLASHTAM DANYTZI V BULGARISTAN!!!!

Kakvo laete bre ? vizhte ot koga sa i snimkite, vizhte kolko ezici znae i zatova che se e zabavliavala, za razlika ot vsichki plyueshti .... dovolno opredelenie bulgari :)

В Щатите не гледат с добро око на жените които се събличат и най-вече на тези, които си правят снимки, а що се отнася до дипломатическите мисии такива там са направо персона нон грата. Панимайш Бойко генерал.

Не е от посланическо семейство.Баща и е актьор.И дупето е доста,как да го кажа... ориенталско

Аман от комплексари, аман от зависливи жени! Какво лошо има, красива е да се съблича! Това не и пречи на работата!

Мдааа .... као дупее, е злато! Ама като дипломат......само да се не окаже дупе!Малце симвуличну ми се види да пратим Дупе у Хамерика ?Кво ли па искаме да им речем с това на братята американци?!?Признаа си че сам тап и нищо не отбирам от политика, дееба ...Неква нова дипломатическа символика ще да е, а?Непозната нам, живещите по къро. Дали пък немахме некой известен с по такааа...с интелект, с родолюбие и опит, да речем? Ама нищо, де! Нищо!Дупето си е арно, спор няма!Може пък в дипломацията един сочен заник.....да се окаже най-важния аргумент в даден момент, нали ... Само дето ще олицетворява родината ми, малко мъ присняа, ама....щом требе ...

Не бих се хвалил с познанството си с такава персона - всички жени се събличат, но повечето знаят кога и къде, а на простотията и лъсва задника! Нали се сещате за приказката за маймуната - колкото по-нависоко се качва, толкова по-ясно се вижда, че задникът и е гол!

Вижте, една жена се съблича както преди да стане консул, така и след това. Няма нищо нередно и скандално в това. Въпросът е когато трябва да се облича. А, не съм си обул гащите! Добре, че не ме виждате!

Трябва да проверим в тълковния речник - да не би дипломатка и пачавра да са синоними :-) Голям резил, бате Бойко, тази да представлява държавата, твоята и нашата! Поне ще има подходяща тема за приказки на дипломатическите приеми

Намерили се съдници тука, дето като не могат и те да си покажат тлъстия задник, та си показват простотията - същества, дето иначе и в къщи, и в работата не им се чува гласа. И народа, и народните слуги, и народните водачи - жалка работа!

Повечето дипломати са парашутисти кито са пратени там на почивка, като например Камен Величков един хрантутник който е отишал на почивка в Тайланд за няколко години.

Хубаво момиче , грях ще е ако я махнат за това че сме видели , това което правят всички или правим всички ... , и то само защото е позволила това да се случи . Всички го правим , но не на всеки му стиска да го покаже на яве , още повече на жените които не се смятат за толкова привлекателни , а тази наистина е

Плю те я, плю те я. не нея знаете ли колко и пука на ......

дипломатическите мисии на България са пълни с подобни специалисти и боклуци, жална й майка на държавата!

нЯМАМ ДУМИ КАК ДА КОМЕНТИРАМ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ .ЯВНО НАРОДА НЕ Е НАРЕД И ВСЕ ПОВЕЧЕ ДЕГРАДИРА ДУХОВНО А ТОВА Е ОТ СТРАШНО ПО СТРАШНО . ДА НЯМАШ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА , ДОСТОИСТВО И Т Н . ДАМАТА ИСКА ДА Е НАПРАВИЛА ВПЕЧАТЛЕНИЕ НО АЗ ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА И ТОВА ТУК Е СЕРИОЗЕН НЕДОСТОЕН АКТ НА ЕДИН ЧОВЕК В МИНИСТЕРСТВО КОИТО НЕ ЦЕНИ СОБСТВЕНОТО СИ ДОСТОИСТВО И ТОВА НА ИНСТИТУЦИЯТА . МИСЛЯ ЧЕ ДАМАТА НЯМА МЯСТО ВЪВ ВЪНШНО.ЕДИН ДИПЛОМАТ СЛЕДВА ДА Е ЛИЦЕТО НА СТРАНАТА НИ. АКО ДАМАТА ЖЕЛАЕ ДА Е ПОРНО, ПОП ФОЛК ДИВА Е ДРУГА СТРАНА .ТЕЗИ ДАМИ , МАНЕКЕНТКИ СЕ СНИМАТ В ПЛЕИБОИ . АЗ НЕСЪМ КОНСЕРВАТИВНА НО ИМА НОРМИ И ВСЕКИ СЛЕДВА ДА ГИ СПАЗВА

след баба Цола Драгойчева, не сме имали по-секси кадър ...

а тебе ннн-то ли те тресе, психар такъв?

Изобщо не е от никакво семейство на дипломати, а е дъщеря на актьора Ангел Георгиев, за който съвсем скоро се разбра, че бил агент на държавна сигурност. Във външно за съжаление работят дечицата на всички бивши комунисти, бивши агенти на държавна сигурност и т.н.Ако въобще има такова понятие бивш, защото нищо не се е променило. Жалко!

Че какво й е на момето, че си дава дупето? Нали само преди няколко години един сладкар със средно образование стана министър!

Бойкооо, действай, действай и си отваряй очите! Явно е, че си обграден с малоумници, които компроментират теб, вземайки такива решения! Не съм влизала в сайта й, но в предходната статия за въпросната особа е цитирано нейното определение за дипломат - ПРОЧЕТЕТЕ ГО! ... Това бил този, който ти казвал да идеш на п...а си майчина и то по такъв начин, че нямаш търпение пътуването ти да започне! .... ТОВА ЛИ НАУЧИ В ПРЕСТИЖНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ И ЗА ТОВА ЛИ Я ИЗБРАХА НА ТОЗИ ПОСТ?????

Жалко, че продължава тази практика във външно. Има много плевели за почистване и измислени дипломатки, срам за институцията и България. За съжаление те са лицето на България зад граница. Би трябвало отдавна да е уволнена, но нали който се провинява го наказват с мандат в чужбина. Новото правителство трябва много да поработи и да прочисти дипломацията от такивакокетки, срам и позор е.

Като чета, олигофрените пишещи тука се забавлявам много. Един ми развива теории че се била снимала на работното място, друг че подронвала авторитета на държавата. Глупости, дасканици на психари. Абе, цървули, тия снимки са от преди 10 години, момичето го е тресял хормона, кво лошо има. Не стига, че сте тъпи, ами и толкова неграмотни, не мога да разбера защо изобщо завиждате като не сте изобщо на нивото на мацката.

Явно момичето е от посланическо семейство.Аз мисля че България ще има полза от нея,най-малкото тя може лесно да съблазнява чуждестранните политици и по този начин да печели решения в полза на страната ни.

те такива кадри ни трябват, чак сега паднахме на дипломация - е, какви ги имало бе, чак се възбуждам политически ...

Да пратят Сертов като консул в Солун - разбирам, но тая дрисла да я сложат в Чикаго си е направо далавера. Явно яко е ду---а дудука на някой от търтеите в МВнР.

Отличен избор другарю Станигей! Нека видят американците какви хубави задници имат наште жени! Тя иначе друго нищичко си няма горката :)))

това девойче го взимаме веднага, търсете си друга на негово място ...

Момичето е заслужило! Както и повечето ХРАНТУТНИЦИ-емисари. Това е една от най-сладките държавни длъжности.