Колони от коли по възлови пътища

Наколко километра е била дължината на автоколоната край "Петолъчката" край Сливен тази сутрин съобщи БГНЕС, като се позова на пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Колони от коли по възлови пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ, СВИНИ НЙЕДНИ, А НИЕ КАК ДА СИ СТИГНЕМ ДО ИМОТИТЕ НАОКОЛО, А? ЗАТОВА ЛИ ВИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ, ЗА ДА МЕ ХВЪРЛЯТЕ В ХАОС И ДУПКИ? НЕ ЩА ОПРАВДАНИЯ И ПРИЗИВИ ЗА ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ! АКО АЗ БЯХ ИЗБРАН ЗА КМЕТ ИЛИ МИНИСТЪР, АЗ ЩЯХ ДА ОТГОВАРЯМ ЗА ВСИЧКО ТОВА, АМА СЕГА - НЕ! както не ви е работа как, защо и къде работя и получавам - не е ваш проблем...

то наистина е неповторимо, неповторима са: цвета на водата, плаващите на повърхността умрели калинки и други бубулечки, пластмасови бъркалки, сламки и чашки за кафе и бира, фасовете във водата и пясъка, пенливите пояси от нечистотии примесени на места с човешки екскременти, оскъдния, но затова пък наш подводен свят и т.н. и т.н....

Боли ме буталото за тези селтаци дето се мислят за много оргинални и плюят по морските ХОРА.Ходете ако щете на Мачу ПиЧу,че ми е през маховика,та в картера ви.Аз си седя на нашето море,щотот ми е писнала биелата да гледам чужди плажове,лускави но постни.Отворковци,де сте чували само имената на големите морски курорти,казете ми къде има море или океан с толкова приятна вода(имам предвид слабата соленост на Черно море,а за вкуса на нашите плодове и зеленчуци и ракии може само да си мечтаете.Да станете на чиризи докато си домъкнете задниците до морето дано селтаци.Стойте си на село и се подготвяйте за есенната оран,а ние от Бургас и Варна ще се мъчим тук и хич не ни мислете,а за препиканата ви планина,дето трябва да ходим усукани като бохчи,а не мерси.Одите си зимата по снега и се спускайте по задник колкото си щете,няма да ви пречим.

АБЕ МОМЧЕ ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА! КАТО СИ ТАКЪВ БАРОВЕЦ НЕВИЖДАМ КАКВО ТЕ БЪРКА КРИЗАТА И СЕГА ДА ХОДИШ НА ПОЧИВКА ПО-ТЕЗИ ЕКЗОТИЧНИ МЕСТА. ХОРАТА КОИТО ИМАТ ПАРИ ХОДЯТ БЕЗ ДА СЕ ДЪРЛЯТ ПО-ФОРУМИТЕ,А НА ТЕЗИ КОИТО ГРОЗДЕТО ИМ КИСЕЛО САМО ПЛЮЯТ ОТ ЗАВИСТ,ЧЕ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ Е ПО-ХУБАВО И ЕВТИНО ОТ КОЛКОТО В БГ. НИКОЙ НИКОГО НЕ КАРА ДА ХОДИ НА СИЛА НА МОРЕ В БГ. СВЕТА Е ГОЛЯМ АМА СЕЛЧОВЦИТЕ КОЙТО И ТУК НЕМОГАТ ДА ОТИДАТ ПЛЮВКАТ.

Е онези нали обещаваха,че след царя ще оправят пътищата,магистрала Тракия ще отиде до морето,и много подобни ,а в действителност само дето напълниха гуши!Е ще трябва да им оправяме бакиите и този път-след Андрей Карлович,Жан Виденович ,сега и след Дмитрии Станишевич!Затова затягайте коланите,това което тези шмекери не направиха ще трябва този път Бойко да оправя,както беше при Иван Костов!Но на съвестта им,ако имат такава,ще тежат животите на хиляди българи!Това обаче едва ли ги трогва-за тях е важна Партията и да си пълнят гушите!

Е, криза е затова сме се юрнали към нашето море. Като мине кризата ще задръстим Сейшелите, Доминика, Мавриций, Бали и т.н. А по нашите плажове ще останат Варналията и Боцмана да цъкат табла по цял ден, да псуват държавата и да навикват жената и децата, че бирата била топла. Щото алкохолизираните руснаци, англичани и ирландци трудно отлепят през деня и на палж не ходят, най-много до басейна с бара на ол инклузив, нали са дошли на алкохолен туризъм, пари са дали, нямат време за губене по плажа да се мотат. Не че тогава Варналията и Боцмана ще са глобално щастливи, но поне страстите им ще са локално определени (табла, бира, табла...), което ще гарантира така нужното им относително спокойствие.

PATUVASHTITE KUM MORETO I OBRATNO DA PREDVIDIAT 2-3 DNI V POVECHE ZA PUT CHE KAKTO E TRAGNALO ...

до ВАРНЕНЕЦ........да бе мой човек-тези дето се мъкнат насам са селяците!Голяма разлика има от предните 2 години....Значи сядат си двама селяка от софийските села и си поръчват две ракии и гребът от обша салата!Преди поне и салати си вземаха спрямо колкото хора са!

До: софиянец от 20 год. (01.08.2009 г. 17:40ч.) Дришляк, като гледам какви глупости си написал, а и злобицата ти идва в повечко. Не знам колко и кои са били избити, ама в София гадните реститутки, които са родени тук и би трябвало да се скъсват от култура, въобще не стъпват ни на опера, ни на театър, ходят само в банките да си пресмятат лихвите по депозитите.

А между другото най-добрите туристи според всички са пияните руснаци. Все още не можем да излезем от 1989?

До: дсадсаадс (01.08.2009 г. 17:14ч.)Това е доста умна идея. Ама да беше Тошо жив, да я осъществи.

до ....Боцмана... не прочете ли указанията !!! ...лижи си кротко и не ...злобей. чак си жалък си...в безсилието си :)))

Направи ли се магистрала, всичко, ще е ок. Миналата седмица се прибирах от Приморско, първо видях мазалото на Ропотамо с оня пилот с Поше-то. После 30 км задръстване Карнобат-Сливен, пак пилоти, които са безсмъртни с Ауди-та, БМВ-та и тн. А полицаите ги спираха да си вземат своето и в резултат се получаваше още по-голямо задръстване. Почти половин денонощие пътувахме, а по новините казаха, че ще за следващите пътуващи, ще вземат мерки. Да проблемът сме и ние шофьорите, но че катаджиите пак не си свършиха работата също е факт.

Аз не моа ги разберем тиа ора, бе! Доде зима и сички юруш на планината, после па доде лето и аре са на морето. Е, оти не пробахте обратно - язе летото колона за планина не съм видел, еле па зимата за към морето колко е спокойно, и на плажо нема мутри, ама ич - един нема да се снимаш с него е те така за спомен. Убаво е да помислите, е така докато си чекате в колоните! И нема да се нервите, ей! Що ора загинаа от тиа нерви! И да знаете, нема да се опраим скоро, свиквайте!!!

АМИ НЕЩО ТУКА ИМАШЕ ПЛЮНЧЕЩИ СЕ ДЕТО ПОЧИВАЛИ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ...ТОГАВА СИГУРНО НЯКОИ ЛЪЖЕ ИЛИ ТЕЗИ ДЕТ КАЗВАТ,ЧЕ ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ ИЛИ БЕДНИТЕ ЦЪРКОВНИ МИШКИ СЕЛТАЦИ,ВИЖДАЛИ МОРЕ НА КАРТИНКА ТЕ СА ЛЪЖЦИТЕ

че няма ли дъжд по бургаско, накъде са тръгнали тия.

Ами като сте се юрнали всички по едно и също време,в една посока....

Айде още рдин грък се появи-ходил до ГРЪЦКО ама хванал без да иска задръстването между Бургас и Сливен!Страхотни прости селяни са това софиянците!

Стига бре ей! Отдавна вече в София не останаха софиянци! След 1950-55 г. най-много всички те или са в лагерите, или избити, или избягаха в чужнина. Щото в рая слабо развита и западнала държава за 50-60 години всичко свястно като материал избяга. /Боже , май някой тго беше казал това скоро :-))) / Останаха тези за които или нямаше никакъв изход, или тези за които заплуваха в свои води в простотията. София е един умален модел на БГ- има всякакви хора , само едно няма - ИСТИНСКИ СОФИЯНЦИ!!! От тези които ходят на опера , на балет , на изложба и т.н. Жалко , но и на тези места в момента властват простащината и парвенющината. Апропо, някой от горепишущите да е минавал скоро през гетата на софия? Там където пред всяка къща играят по 5-6-7 българчета... Горко ни след 15 г......... Нарочно не писах кавички на една дума в по-предното изречение.

А имало криза ,а...

През Млко Търново да ви пренасочат дано!

Г-н Борисов нека се замисли и за строителството на високоскоростна железопътна линия от София-Велико Търново-Варна и София-Пловдив-Бургас С престоя по гарите пътя ще се взима за 2 часа! Със самолет е 45 минути + час и кусур висене по летищата! Всеки нормален човек, ще предпочете 2 часа да се вози на влак, отколкото да кара поне 4 часа по магистрала! Да не говорим, че пуснел и се такъв влак моментално вътрешните полети ще спрат, защото няма да са рентабилни. Пък и БДЖ ще глътне малко въздух...

На отиване минах 40 километра от Неа Муданя до Никити на Халкидики за към 3 часа. Просто уцелих куц ден. Тука сички дни обаче са куци.

Иминалата година беше същото...Какво направиха отговорните фактори,за да не се повторят задръстванията?-Нищо КАТ пак ще отчита дейност.Нещастници!

дано един ден имаме магистрали,като на останалите държави от ЕС и не само.... тогава може би ще се пътува нормално....

Направете ши....а магистрала най-накрая толкова ли е трудно. Харватска от 1999 година както свърши войната са опасли цялта държава с мчагистрали ама хората развиват туризъм с платежо способни западни туристи а не с пияни руснаци.

Какъв обходен път за ТИР-овете от Кюстендил за София през Дупница иСамоков ако знаете какъв ужас е тоя път особено Дупница-Самоков и пеш няма да тръгнете а камо ли с ТИР-ове и коли Не ги е срам управляващите поне да го бяха разширили пътя и свлачищата да ги бяха укрепили-ПРЕСТЪПНИЦИ ДОБРЕ Е ЧЕ СВЪРШИ И ВАШАТА И ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ

КРИЗА А ? ПАРИ НЯМАТЕ А ? ЛЪЖЦИ ТАКИВА !!! ДОБРЕ ЖИВЕЕТЕ И НЯМА ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ .

5 km ne sa ni6to minalata nedelq be6e 24Km !Neznam kakvo stava vse edno do sega nikiq godina horata ne sa hodili s koli na moreto ama to taka 6te e s tezi kupeni knijki deto kuco,kioravo i sakato ve4e kara avtomabil!

Типична българска идиотия!Пренасочват движението през Средец за да разтоварят петолъчката,а по този начин се получават зверски задръствания на входа на Бургас,на Меден Рудник.Днес ми беше нужен час и половина за да сляза до центъра,не е допустимо да се пренасочва движението точно през М.Рудник ама няма кой да помисли преди да издъни нацяло положението!

какво са виновни хората мамицатаим мрасна на опрвляващите не стга че взимат данаци венетки сека да на карат да обикаляме българия да им зареждаме скпите горива и да им плащаме изван земните акцизи на горивата ми свирка не искат ли.ми сега е криза ако беше една нормална година повече поляци немци турски горбечии каво става ми да патуваме през румания за по напреко.мрасници окрадаха парите за трепани са всички от 1989г на сам сега ще вдим и този бодигард до каде ще ни докара.

ЗАБРАНА ЗА ТОВАРНИ МПС НАД 5 т. В СЪБОТАР,НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ!!! КОНТРОЛ НА ТАХОГРАФИТЕ, КОИТО ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ БУСОВЕ И ТОВАРНИ !!! ПЕТОЛЪЧКАТА НА 2 НИВА.ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ С ТАКСИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕЗАБАВНО !!!

Аз в момента чакам приятели да дойдат при мен на морето.Но хора нека ви питам нещо.Кой ни е виновен?.Да факт пътищата ни са преебани.Да предното правителство,което ние избрахме не ги направи.Факт е че имаме ново правителство,но пътищата няма да се оправят с едно щракване на пръстите на премиера Борисов.Гадно е да се хули постоянно за това и онова.

тоя прост народ не се научи че от там минаване няма. ама никой не ще да врътне още 50 -100 км по заобиколните пътища щото ще се охарчи. Прост народ сме си и това е

Когато чета такива неща ми се иска да не съм роден българин, а датчанин, норвежец или германец.Докога само тука ще има такава подигравка с шофьорите?

а какво ще стане утре като свърши кризата и народа се види с много пари в джоба и хукне към море и планини да се радва,почива и т.н.тогаз от Сф до Бс ше трябва да се тътрим 5 дена....;-) добре,че е кризата еййй

в криза сте а м....и д...а селска!

Мен, напълно си прав! Петолъчката ако стане истинско кръгово ще се спестят доста главоболия. Кръговите те карат да намалиш скороста и естествено се регулира трафиът.

Да видим хубавото в това диво задръстване-ще караме безопасно, ама много безоопасно бавно и ще се опознаем с колегите на пътя. Така се завързват контакти, пък току виж и някоя свалка стане в калъбалъка.

Боцмане,да са живии здрави софиянците иначе ще си лижеж кура за сол,текезесар тъп!

Е , затова не ни спорят нещата ...Джавкаме се и се плюем по форумите ... Кой от София ,кой от морето... нали сме един народ ....Трябва да сме заедно и да изискваме от политиците това за което сме ги избрали ,а не да се мразим и да се обиждаме. Много дълго време оставихме червенушките да си разиграват кончето,прекалено дълго. Те си оплетоха кошничката.Това да е обица ПОМНЕТЕ-народ контрол в-у политиците ни е нужен, защото човек винаги може да се изкуши

Не бе!Колоната е щото софиянци уж ходят вече на море в Гърция а усул-усул-чекиджийск си ходят пак на ефтинджока по нашето черноморие!

Ха да видим сега коя е по голяма - колоната при Петолъчката или тази при Владая, където започва ремонт? Да са ви честити новите стари задръствания!

хубаво че като хода на село ще мина през Ичера а не през измикярската петолъчка

хора ,пазете се! жалко ,че не можете да прочетете това!!!!

То и магистралата ни е една... Селски път, осеян с кръпки, с две платна и едно аварийно. Айде излезте в Европа, и ако видите това да е магистрала...

Откъде пари за този юруш бе!!!!!!!!!

usilennite patruli si svarshiha rabotata abe i tia si misliat 4e kato naslagat 4engeta shte sprat zadrastvaniata dokato si kupuvat knijki shte e tai 4e daje i po losho te ne poznavat znacite be kak niama da ima opashki nemoje da imaograni4enie 60 a tia da se vla4at s 20 a pak kato vidiat 4engeta ili niakakva uniforma napravo spirat

kakvi sa tia gluposti deto gi pi6ete otakade na kade horata da ne mogat da stignat do bs edna magistrala samo 6te opravi rabotata

жалка Бг картина