Коментари - Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди | Днес.dir.bg

Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди

Бившият директор на ФК „Литекс” Ангел Бончев заяви, че по "най-долен начин е бил изнуден" да подпише документи, че няма да бъдат искани повече суми от общата им фирма с Гриша Ганчев, по времето, в което е била отвлечена съпругата му Камелия.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди | Днес.dir.bg

Коментари

Повече от ясно е че Гриша Ганчев стои в основата на отвличането на Бончев - хем Бончев изгонен, хем парите му прибрани - чиста работа. Да чакаме Христос да реши въпроса.

Спортът и в частност футболът в България е публична тайна, че са пералня на мръсни пари. Но сега, когато комунягите паднаха от власт (ако са паднали), идва ред и на Гр.Ганчев. Нека се поразровят за общите му бизнеси с редица комунистич.ръководит и всичко ще лъсне. Той също е част от комун.олигарси и от комун.мафия. Само че дали ще се намери истински журналист да задълбае по темата? Май в България вместо журналисти имаме лизачи.

Не го знаех за Алка-то Поне (!!!!) как бил влязъл в затвора, ти обаче си за влизане в 3-ти клас.

всичко се връща,каквото сееш ,това ще жънеш,а най-лошото е че ще се стовари върху децата ти...не искам да съм на мястото на Гриша Ганчев,нищо хубаво не го чака.злините които е правил ще му се върнат тройно.има Висша спрвеливост и аз вярвам в нея

И Алка Поне е забогатял от незаконна търговия със спирт, но в края на краищата влиза в затвора.Няма безплатен обяд и за трафикантите - самия Ганчев си призна вчера при Росен Петров как е използвал липсата на закон и контрол . А това не е кой знае какво умение, та толкова да го величаят тези около него. Едно елементарно спортистче живяло на ръба и подпомагано от партията кърмилница.Ама му се вижда края - в един момент отвсякъде те притискат да спазваш правилата.И България ще- не ще, щом е в Европа ще си спазва законите - Видов ден е.

Лени, Лени... много си прав, ама за какъв господ бръщолевиш? Чакай си ти божието възмездие, а до тогава гришковци, бончовци, сульовци и пульовци ще ти изпият сочеца до капка. Сичката тая гад да мине под ножа, техната мамка въшлива!

Гришка голем си путьо...

Време е за престъпноците за влизат в затвора.

Героите отдавна са развенчани... Каквито и напъни да правят в тази посока, не могат да постигнат нищо положително... Всич ние знаем, че това са едни ДОЛНОПРНОБНИ крадци, мижитурки и в повечето случаи и убийци! Господ забавя, но не забравя. Дори Темида да ги забрави, дори българинът един ден да забрави как тези уроди опоскаха държавата ни и докараха маса българи до просяшка тоягар Бог на забравя и наистина ще им приседне! Това са едни жалки човекоподни твари, чак ми е жал за тях, като си помисля какво ги очаква..... Дано България се очисти най-после от тая измет, дано най-после си върнем достойнството и да погледнем на света с чисти чела!!!

Когато типове като Ганчев стигнат да се прехранват от кофата за боклук или постъпят на дажба в пандиза, само тогава ще може да се каже, че в България има истинска власт, държавност и законност!

Такива са ни повечето бизнесмени. Ето един от когото има какво да вземе Кушлев. Таман ще се позапълни дупката в бюджета.

halvadjia za bozadjia...

Само като си спомня що за атмосфера цареше през 90-те в Ловеч - а именно - атмосфера на страх от вездесъщите мутри, от типа на Крушата, Алчо и не знам какви си селяци, та сега не е много по различно - само дето Гриша Ганчев се изживява като кръстника и купува мълчанието на гражданите с елементарни забавления за масите като футбола ;)

СЕГА СТАВА НАЙ-ЯСНО - ПО ЯСНО ОТ ТОВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ - ЧЕ ГАНЧЕВ Е ОТВЛЯКЪЛ АНГЕЛ БОНЧЕВ. НЕЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ ДА Е ПО ЯСНО И ЗА ПРОКУРАТУРАТА, И КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ СЛЕД КАТО ИМА МОТИВ И ПОСЛЕДВАЩИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ ГО ПОТВЪРЖДАВАТ!?!?!! АКО ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ И НЕ СТИГНАТ ДО СЪДА, НЕЗНАМ КЪДЕ ДА ГО ДЕНЕМ ТОГАВА Б.БОРИСОВ!!!

Хвани Бончев, удари Ганчев.

и аз мисла че това за норчето анааниева е верно,комуняги гадни

МЯСТОТО НА ИЗНУДВАЧИТЕ Е В ЗАТВОРА.

разследване на всички-гриша ганчев-николай банев-ковачки-андрей райчев-кирил добрев и т.н.

ангел бончев като е казал а да каже и б. да каже не само кой го е изнудил, ами и кой го е отвлякъл !

Яне Янев получил Sms от Обама ,в който американския президент му иска съвет за това как да се справи с извънземните и зона б51 ... ,пък и може да му даде съвет за справяне с финансовата криза... :) Янев , стига си вдига рейтинга !

където има много пари има и много мръсотия. която мирише гадно.

Все мутряги....долни...

Бончев е неблагодарен тип, защо не спре да реве против Ганчев

Няма да е лошо да се разследват абсолютно всички богаташи...Да дадат ясно обяснение о т к ъ д е са милионите им,а някои имат даже и милиарди..Веселите вдовици също да бъдат посетени от Кушлев..

Браво на Гриша Ганчев! Тоя селски тарикат е убил с един куршум 3 заека. Първо поръчва отвличането на Бончев, после плаща на бандюгите поръчката с парите на Бончев като откуп, а на края и умилостивява обществото с дарение пак с парите на Бончев... Хубава работа, ама българска :)

Бончев много е гадно когато и друг те разкрие що за човек си.

Спомняте ли си, че по Тодорживсковско имаше висш комунист - Гриша Ганчев? Този издънка от род велик ли е?

За да управляваш една държава лесно, трябва да я отслабиш. С най-малко разходи това се постига, като пуснеш тъпанарите да я управляват им дадеш позиции в политиката, бизнеса, културата и т.н, а изгониш умните навън или ги държиш далеч от властта. Тази линия в България се провежда от 9 септември насам. Вижте тъпите муцуни на бившето политтбюро. Вижте сегашния чалгаджийски елит начело с президента от Сирщник. Г.Ганчев, може и да е пич, не го познавам човека, но мястото му най-много е в борбата или от който спорт е дошъл. Такива пичове като него ни докараха до това положение, в частност футбола. Но той е от невинните - дали му баница яде.

Publi4na taina e 4e sobstvenicite na futbolnite otbori gi durjat edinstveno i samo za6toto 4rez tiah se perat pari. Boli gi 6maizera za sporta..

Защо ли народът трябва да става арбитър на спора между собствените си обирджии? Само дето не се споменават Р.Овч. , Р. Петк., Негово Велич., Мил.Велч., Ник.Вас., Ахм.Дог. и другите от плеядата радетели за Велика България на частна основа ...

Колкото и да дава пари за спорт и да се опитва да си изгради имидж на загрижен и благороден човек - на всички отдавна им е ясно, че Гриша Ганчев е един от най-големите мошеници. Като започнем от неясния произход на доходите в началото, минем през участието му в съмнителни заменки и разбира се многото поръчки, които печели. Изобщо човек близък до предишната власт, който е крайно време да бъде разобличен и наказан.

абе тоя с къщитките тря стане мадам в софийй ския дранголник

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР,ЧЕ ПАРИТЕ СА НИЩО ПРЕД ВЪЗПИТАНИЕ, МОРАЛ И СЪВЕСТ ! ЖАЛКО И ЗА ДВАМАТА - СЪБЛЯКОХА СЪЩНОСТТА СИ, А ТЯ СЕ ОКАЗА МИЗЕРНО ЖАЛКА.

А бе то всъщност кво му е платил Гришата? откупил му е дяловете на безценица, като е използвал ситуацията,че му трябват пари. Вярно,че в бизнеса място за сантименти няма, ама поне да си го каже така и да си отстоява позицията, а не да се прави на благодетел. Това вече е арогантно и подло !

Синадриона иска бизнеса на Гриша Ганчев и ще му го вземе със сигурност.

Гриша Ганчев дълго време гледаше да стои в сянка, но вече май не става. Говори се, че се отчита на БСП и по-точно на Нора Ананиева. Но едно не може да му се отрече - прави много за Ловеч и гражданите там.

Истината е че сега просто ще стане спонсор на новата власт и пак ще си развива бизнеса. Ганчев винаги е спонсорирал власта и тя винаги е приемала това с ентусиазъм . Сам каза , че се познава добре с Б.Борисов когато премиерът беше просто един телохранител па макар и на Тодор Живков. Навсякъде по света големия бизнес трябва да е в добри отношения с властта и БГ не е изключение. Има огромни интереси , които няма да изчезнат за ден-два.

Да, квотите за безмитен внос на захар са били винаги негови. Това ако не е монопол, здраве му кажи.

Това е поредната простотия родена от нас. Гриша Ганчев е един от българите, които са истински българи. Не го познавам лично , но прави нещата в бизнеса си така както трябвя да бъдат.Да уважим това което прави. Това перекенде какво иска.Та този сопол е получил толкова много, колкото не може да му сметне главата.

Като не могат да те убият с куршум , те убиват финансово ! Гриша Ганчев явно са решили да го убиват и няма измъкване , независимо с кой от вариантите! Просто тези дето му наливаха , връзки , съвети и пари , тотално ги елиминираха , в тежък нокаут са , и сега победителят ще прибере плячката!

Гриша Ганчев е много изпечен мошенник,въпреки,че се прави на света вода ненапита!гледах предаването на Росен Петров и ми беше много забавно как този селски бек се прави на щипана мома!Няма бизнесмен,както те обичат да се наричат в тази клета държава,който да не е крал с пълни шепи от държавния казан!И Гришата,гдето е започнал с доставката на спирт от Украйна!От тази разбойническа страна не можеш да си тръгнеш жив и здрав,ако не си още по-голям разбойник!Ганчев произвеждаше менте заедно с украинската мафия,водка Симеоновв град Георги Трайков/старо име/Варненски окръг!

То още в самото начало , на просветените им стана ясно , кой и за какво всъщност стои зад отвличането на Бончев! А сега пъзела , лека , полека се нарежда , защото сивият кардинал зад тази операция е бил сигурен , че ДПС и Шумкарите ще продължат своето управление и във дълбочината на времето ще му се размине! Ноооо , сивият кардинал не заложи на правилният кон и сега ще си плаща , скъпо и прескъпо!

като знаеш толкова айде сега кажи кой направи от ганчев човек

Интересното е че откакто ДПС не са на власт и Гришата започна да обикаля по телевизията за да разправя колко е чист бизнеса му

Гришата е много умен и образован човек, той носи отговорностите в бизнеса Литекс, той измисля какво да се прави, той поема рисковете. Бончев се правеше на големия Ал, размахваше кредитни карти, пиеше и се дуеше колко е велик, а не можеше на две магарета сено да раздели, камо ли за бизнес да мисли. От самодоволство и преяждане вече не можеше да се търпи, нито можеше да се разчита на него за нещо. Като изпълнител донякъде ставаше, но когато нещата станаха повече и по-големи, той си остана на същото ниво на пазарен бос на три сергии, и трябваше да се извади от играта. Отвличането дойде навреме, и слава Богу, че се размина горе-долу без много поражения. Парите са отишли вече, няма за какво да се дърлят двамата, и че Гришата ги е платил, е ясно - доколкото съм чувал, по молба на родителите на Бончев и в името на старото им приятелство. Само че той е имал и силни врагове, за съжаление, щото се набъркваше в най-различни глупости. Ако някой може нещо да разследва - да го беше разследвал и разкрил, всички искат да знаят кое как става, ама нещо май няма много интерес за истината. Не е изгодна на доста народ, и той не е от Литекс.

До: Момата (30.07.2009 г. 21:08ч.) Да - права си. Нора Ананиева не беше глупава.

Защо по-рано не рива Бончев?Криеше се,не казваше нищо на журналята,а сега риве! Не мога да разбера защо

Ганчев го направи човек тоя Бончев, и не само него, колко хора го крадоха и му ядоха от ръката..И сега здраво лапат, и кметове и приятели. Истината е че Ганчев може и да лапа ама и ДАВА. Всеки иска да работи за него , и е ПИЧ и е ЛАРЖ и е ЧОВЕЧЕН.

Коментари - Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди | Днес.dir.bg

Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди

Бившият директор на ФК „Литекс” Ангел Бончев заяви, че по "най-долен начин е бил изнуден" да подпише документи, че няма да бъдат искани повече суми от общата им фирма с Гриша Ганчев, по времето, в което е била отвлечена съпругата му Камелия.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Бончев: Гриша Ганчев ме изнуди | Днес.dir.bg

Коментари

Повече от ясно е че Гриша Ганчев стои в основата на отвличането на Бончев - хем Бончев изгонен, хем парите му прибрани - чиста работа. Да чакаме Христос да реши въпроса.

Спортът и в частност футболът в България е публична тайна, че са пералня на мръсни пари. Но сега, когато комунягите паднаха от власт (ако са паднали), идва ред и на Гр.Ганчев. Нека се поразровят за общите му бизнеси с редица комунистич.ръководит и всичко ще лъсне. Той също е част от комун.олигарси и от комун.мафия. Само че дали ще се намери истински журналист да задълбае по темата? Май в България вместо журналисти имаме лизачи.

Не го знаех за Алка-то Поне (!!!!) как бил влязъл в затвора, ти обаче си за влизане в 3-ти клас.

всичко се връща,каквото сееш ,това ще жънеш,а най-лошото е че ще се стовари върху децата ти...не искам да съм на мястото на Гриша Ганчев,нищо хубаво не го чака.злините които е правил ще му се върнат тройно.има Висша спрвеливост и аз вярвам в нея

И Алка Поне е забогатял от незаконна търговия със спирт, но в края на краищата влиза в затвора.Няма безплатен обяд и за трафикантите - самия Ганчев си призна вчера при Росен Петров как е използвал липсата на закон и контрол . А това не е кой знае какво умение, та толкова да го величаят тези около него. Едно елементарно спортистче живяло на ръба и подпомагано от партията кърмилница.Ама му се вижда края - в един момент отвсякъде те притискат да спазваш правилата.И България ще- не ще, щом е в Европа ще си спазва законите - Видов ден е.

Лени, Лени... много си прав, ама за какъв господ бръщолевиш? Чакай си ти божието възмездие, а до тогава гришковци, бончовци, сульовци и пульовци ще ти изпият сочеца до капка. Сичката тая гад да мине под ножа, техната мамка въшлива!

Гришка голем си путьо...

Време е за престъпноците за влизат в затвора.

Героите отдавна са развенчани... Каквито и напъни да правят в тази посока, не могат да постигнат нищо положително... Всич ние знаем, че това са едни ДОЛНОПРНОБНИ крадци, мижитурки и в повечето случаи и убийци! Господ забавя, но не забравя. Дори Темида да ги забрави, дори българинът един ден да забрави как тези уроди опоскаха държавата ни и докараха маса българи до просяшка тоягар Бог на забравя и наистина ще им приседне! Това са едни жалки човекоподни твари, чак ми е жал за тях, като си помисля какво ги очаква..... Дано България се очисти най-после от тая измет, дано най-после си върнем достойнството и да погледнем на света с чисти чела!!!

Когато типове като Ганчев стигнат да се прехранват от кофата за боклук или постъпят на дажба в пандиза, само тогава ще може да се каже, че в България има истинска власт, държавност и законност!

Такива са ни повечето бизнесмени. Ето един от когото има какво да вземе Кушлев. Таман ще се позапълни дупката в бюджета.

halvadjia za bozadjia...

Само като си спомня що за атмосфера цареше през 90-те в Ловеч - а именно - атмосфера на страх от вездесъщите мутри, от типа на Крушата, Алчо и не знам какви си селяци, та сега не е много по различно - само дето Гриша Ганчев се изживява като кръстника и купува мълчанието на гражданите с елементарни забавления за масите като футбола ;)

СЕГА СТАВА НАЙ-ЯСНО - ПО ЯСНО ОТ ТОВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ - ЧЕ ГАНЧЕВ Е ОТВЛЯКЪЛ АНГЕЛ БОНЧЕВ. НЕЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ ДА Е ПО ЯСНО И ЗА ПРОКУРАТУРАТА, И КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ СЛЕД КАТО ИМА МОТИВ И ПОСЛЕДВАЩИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ ГО ПОТВЪРЖДАВАТ!?!?!! АКО ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ И НЕ СТИГНАТ ДО СЪДА, НЕЗНАМ КЪДЕ ДА ГО ДЕНЕМ ТОГАВА Б.БОРИСОВ!!!

Хвани Бончев, удари Ганчев.

и аз мисла че това за норчето анааниева е верно,комуняги гадни

МЯСТОТО НА ИЗНУДВАЧИТЕ Е В ЗАТВОРА.

разследване на всички-гриша ганчев-николай банев-ковачки-андрей райчев-кирил добрев и т.н.

ангел бончев като е казал а да каже и б. да каже не само кой го е изнудил, ами и кой го е отвлякъл !

Яне Янев получил Sms от Обама ,в който американския президент му иска съвет за това как да се справи с извънземните и зона б51 ... ,пък и може да му даде съвет за справяне с финансовата криза... :) Янев , стига си вдига рейтинга !

където има много пари има и много мръсотия. която мирише гадно.

Все мутряги....долни...

Бончев е неблагодарен тип, защо не спре да реве против Ганчев

Няма да е лошо да се разследват абсолютно всички богаташи...Да дадат ясно обяснение о т к ъ д е са милионите им,а някои имат даже и милиарди..Веселите вдовици също да бъдат посетени от Кушлев..

Браво на Гриша Ганчев! Тоя селски тарикат е убил с един куршум 3 заека. Първо поръчва отвличането на Бончев, после плаща на бандюгите поръчката с парите на Бончев като откуп, а на края и умилостивява обществото с дарение пак с парите на Бончев... Хубава работа, ама българска :)

Бончев много е гадно когато и друг те разкрие що за човек си.

Спомняте ли си, че по Тодорживсковско имаше висш комунист - Гриша Ганчев? Този издънка от род велик ли е?

За да управляваш една държава лесно, трябва да я отслабиш. С най-малко разходи това се постига, като пуснеш тъпанарите да я управляват им дадеш позиции в политиката, бизнеса, културата и т.н, а изгониш умните навън или ги държиш далеч от властта. Тази линия в България се провежда от 9 септември насам. Вижте тъпите муцуни на бившето политтбюро. Вижте сегашния чалгаджийски елит начело с президента от Сирщник. Г.Ганчев, може и да е пич, не го познавам човека, но мястото му най-много е в борбата или от който спорт е дошъл. Такива пичове като него ни докараха до това положение, в частност футбола. Но той е от невинните - дали му баница яде.

Publi4na taina e 4e sobstvenicite na futbolnite otbori gi durjat edinstveno i samo za6toto 4rez tiah se perat pari. Boli gi 6maizera za sporta..

Защо ли народът трябва да става арбитър на спора между собствените си обирджии? Само дето не се споменават Р.Овч. , Р. Петк., Негово Велич., Мил.Велч., Ник.Вас., Ахм.Дог. и другите от плеядата радетели за Велика България на частна основа ...

Колкото и да дава пари за спорт и да се опитва да си изгради имидж на загрижен и благороден човек - на всички отдавна им е ясно, че Гриша Ганчев е един от най-големите мошеници. Като започнем от неясния произход на доходите в началото, минем през участието му в съмнителни заменки и разбира се многото поръчки, които печели. Изобщо човек близък до предишната власт, който е крайно време да бъде разобличен и наказан.

абе тоя с къщитките тря стане мадам в софийй ския дранголник

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР,ЧЕ ПАРИТЕ СА НИЩО ПРЕД ВЪЗПИТАНИЕ, МОРАЛ И СЪВЕСТ ! ЖАЛКО И ЗА ДВАМАТА - СЪБЛЯКОХА СЪЩНОСТТА СИ, А ТЯ СЕ ОКАЗА МИЗЕРНО ЖАЛКА.

А бе то всъщност кво му е платил Гришата? откупил му е дяловете на безценица, като е използвал ситуацията,че му трябват пари. Вярно,че в бизнеса място за сантименти няма, ама поне да си го каже така и да си отстоява позицията, а не да се прави на благодетел. Това вече е арогантно и подло !

Синадриона иска бизнеса на Гриша Ганчев и ще му го вземе със сигурност.

Гриша Ганчев дълго време гледаше да стои в сянка, но вече май не става. Говори се, че се отчита на БСП и по-точно на Нора Ананиева. Но едно не може да му се отрече - прави много за Ловеч и гражданите там.

Истината е че сега просто ще стане спонсор на новата власт и пак ще си развива бизнеса. Ганчев винаги е спонсорирал власта и тя винаги е приемала това с ентусиазъм . Сам каза , че се познава добре с Б.Борисов когато премиерът беше просто един телохранител па макар и на Тодор Живков. Навсякъде по света големия бизнес трябва да е в добри отношения с властта и БГ не е изключение. Има огромни интереси , които няма да изчезнат за ден-два.

Да, квотите за безмитен внос на захар са били винаги негови. Това ако не е монопол, здраве му кажи.

Това е поредната простотия родена от нас. Гриша Ганчев е един от българите, които са истински българи. Не го познавам лично , но прави нещата в бизнеса си така както трябвя да бъдат.Да уважим това което прави. Това перекенде какво иска.Та този сопол е получил толкова много, колкото не може да му сметне главата.

Като не могат да те убият с куршум , те убиват финансово ! Гриша Ганчев явно са решили да го убиват и няма измъкване , независимо с кой от вариантите! Просто тези дето му наливаха , връзки , съвети и пари , тотално ги елиминираха , в тежък нокаут са , и сега победителят ще прибере плячката!

Гриша Ганчев е много изпечен мошенник,въпреки,че се прави на света вода ненапита!гледах предаването на Росен Петров и ми беше много забавно как този селски бек се прави на щипана мома!Няма бизнесмен,както те обичат да се наричат в тази клета държава,който да не е крал с пълни шепи от държавния казан!И Гришата,гдето е започнал с доставката на спирт от Украйна!От тази разбойническа страна не можеш да си тръгнеш жив и здрав,ако не си още по-голям разбойник!Ганчев произвеждаше менте заедно с украинската мафия,водка Симеоновв град Георги Трайков/старо име/Варненски окръг!

То още в самото начало , на просветените им стана ясно , кой и за какво всъщност стои зад отвличането на Бончев! А сега пъзела , лека , полека се нарежда , защото сивият кардинал зад тази операция е бил сигурен , че ДПС и Шумкарите ще продължат своето управление и във дълбочината на времето ще му се размине! Ноооо , сивият кардинал не заложи на правилният кон и сега ще си плаща , скъпо и прескъпо!

като знаеш толкова айде сега кажи кой направи от ганчев човек

Интересното е че откакто ДПС не са на власт и Гришата започна да обикаля по телевизията за да разправя колко е чист бизнеса му

Гришата е много умен и образован човек, той носи отговорностите в бизнеса Литекс, той измисля какво да се прави, той поема рисковете. Бончев се правеше на големия Ал, размахваше кредитни карти, пиеше и се дуеше колко е велик, а не можеше на две магарета сено да раздели, камо ли за бизнес да мисли. От самодоволство и преяждане вече не можеше да се търпи, нито можеше да се разчита на него за нещо. Като изпълнител донякъде ставаше, но когато нещата станаха повече и по-големи, той си остана на същото ниво на пазарен бос на три сергии, и трябваше да се извади от играта. Отвличането дойде навреме, и слава Богу, че се размина горе-долу без много поражения. Парите са отишли вече, няма за какво да се дърлят двамата, и че Гришата ги е платил, е ясно - доколкото съм чувал, по молба на родителите на Бончев и в името на старото им приятелство. Само че той е имал и силни врагове, за съжаление, щото се набъркваше в най-различни глупости. Ако някой може нещо да разследва - да го беше разследвал и разкрил, всички искат да знаят кое как става, ама нещо май няма много интерес за истината. Не е изгодна на доста народ, и той не е от Литекс.

До: Момата (30.07.2009 г. 21:08ч.) Да - права си. Нора Ананиева не беше глупава.

Защо по-рано не рива Бончев?Криеше се,не казваше нищо на журналята,а сега риве! Не мога да разбера защо

Ганчев го направи човек тоя Бончев, и не само него, колко хора го крадоха и му ядоха от ръката..И сега здраво лапат, и кметове и приятели. Истината е че Ганчев може и да лапа ама и ДАВА. Всеки иска да работи за него , и е ПИЧ и е ЛАРЖ и е ЧОВЕЧЕН.