Коментари - ВКС връща делото срещу фараона Иво Недялков за втори път | dnes.dir.bg
назад

ВКС връща делото срещу фараона Иво Недялков за втори път

За втори път върховният съд връща делото срещу Иво Недялков за ново разглеждане от апелативния съд.

Обратно в новината

Коментари - ВКС връща делото срещу фараона Иво Недялков за втори път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да седите и да обиждате по форумите, по-добре погледнете държавата!! Толкова много хора ги влачат толкова години,като са невинни. Ако беше виновен човека щеше да бъде осъден вече. Вземете и се замислете малко,че може би някои седи зад горкия човек и му прави мръсно...

Балон си ти и явно си корумпиран адвокат факт е че този изрод окраде парите на много хора и отдавна щеше да е в затвора ако бяхме нормална държава

Ами, недей да живееш и практикуваш тук, Адвокате - свят широк, ама що ти трябваше да завършваш точно тук право, се питам...

много сте нахъсани бре, чатаджии. А защо не се замислите, че това дело е един огромен балон, който все някога ще се спука и ще опръска най-вече ония, дето го крепят 15 години в медийното пространство, за да фокусират вниманието на такива като вас върху несериозни проблеми, за да не се занимавате с важните неща за обществото. Ако имаше някакви читави доказателства по това дело нямаше толкова години да го подмятат из инстанциите. Няма съдия на света, който да не осъди човека при явни доказателства. Но когато няма престъпление изобщо, честният магистрат чете оправдателна присъда, а онзи, дето няма грам професионална доблест пише пасквили от рода на вчерашното решение на ВКС. Впрочем, който разбира малко от право - нека иде на сайта на съда - www.vks.bg и да види за какво става дума. Това е писано като по учебника на Вишински за теория на държавата и правото. Той смята, че съдът е държавен орган, който придава законна форма на правилните решения на Партията! Честито наистина на всички печеливши. Аз не искам да живея и да практикувам в такава държава, за вас - не знам!

Скъпа, мозъчето ти е доста малко, тъй, че не го раздавай по форуми, пази си го...

Айде стига бе, не стига, че тоя крадец окраде хората, сега и СТРАСТБУРГ го подкрепя! Това не е ДЪРжава. Доказахте, че тоя може да краде и ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, след извършено финансово престъпление!!!

този е откраднал 129 386 850 неденоминирани лева,не могат да го осъдят!виж ако беше откраднал една кокошка не му мърдаха 2-3 тодини!

Как кой?Сашо Апашо!

Тоя индивид ще се спомине от старост , докато магистратите се наумуват.

Защо не се проследи, кои от управляващите стоят зад този кретен и кой го толерира за да остане ненаказан?Той присвои над 129 мил. лева, когато един апартамент тогава струваше около 1мил.лв т-е- открадна от хората над 129 тристайни апартамента и нашият ,,независим съд го изкарва невинен.Ега ти законита в тази държава.Той ни се подиграва и отгоре на всичко ни съди в международен съд заради некадърността на нашите съдебни органи.Това не буди ли съмнение, че някой от тези органи или високостоящи в управлението си деляха парите с този куц дявол?

бе това е подигравка, тоя обра хората, а няма да влезе в панделата никога! след като престъпниците не са в панделата, да натикаме там съдиите и прокурорите!

какво общо има лустрацията, а? А пък този, гърчавичкият с очилцата беше един много изявен комсомолец навремето, работеше в ЦК на комсомола. По тази линия човекът доста отрано се ориентира в бизнеса. Всъщност, лустрацията наистина щеше да бъде много полезна

pravi se na kuz i lud, no ne e lud tozi, koito... Kude sa izmamenite, iskat li si parite ili ne... mul4at kato guzove i 4akat nagotovo nqkoi da im svur6i rabotata...stoite i 4akaite, toi 6te bude osuden i Vie 6te si polu4ite parite!

Честито на печелившите! Нали искате лустрация, нали България да е единствената държава в света без разузнавателни и контраразузнавателни служби, нали да не се преследват честните предприемачи, да не се тормозят хората ,да се оставят на спокойствие, а и този не е точно мутра, той е един гърчавичък, с очилца, ....

Кара чисто нова BMW Х5 джипче , живее си в горна баня , щастлив с деца , жена (кара ауди А8) и го боли фара вече. А за измамените има една поговорка - лакомо дупе ..... сещате се .

И къде само се е опитало да се укрие говедото...В Кан.Там нямаш ли милиони и два дни не можеш изкара

Алооо, ВКС - то! Я погледнете по- наблизо и върнете делото на наркотрафикантката Светла Кънчева в съда, че бате Бойко ще ви дърпа ушите! Нея я арестуваха след 9 месеца СРС-та и разрботка от Интерпол с 25 /повтарям ДВАДЕСЕТ И ПЕТ/ кг. хероин, пък Старозагорския окръжен съд я оправда.