Новите министри обявиха приоритетите си

Министрите от новия кабинет поеха властта в своите ведомства след официални церемонии, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Новите министри обявиха приоритетите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с поста на Г.Паси? Бойко да не е променил решението си за премахването на този пост? Много ми е интересно.

Предполагам, че в интернет коментират предимно млади хора и ме боли, че са обезверени. Познава един от младите министри на ББ. Ако всички са експерти и работохолици като него - вярвам, че в България може и да се случи нещо истинско!

най добре е новите министри да обявят приоритетите си

Дано останем живи след управлението на това правителство!

Как ниокой да не е научил нищо след коментара ми?Ами ти явно си се поучил от него, мислил си повечко и си допуснал по-малко правописни грешки. Продължавай, с тази злоба и с повечко упражнения можеш скоро да се научиш да пишеш.

Много бързо започнахме да се `дърляме` ! Едва ли би ни било от полза . Назначения, поздравления и т.н са си съвсем в реда а нещата .... нека по-добре да се обърнем (и ние и избранниците) към: - поставяне на контролни точки; - механизми за отчетност ..... И НАЙ-ВЕЧЕ ПРОЗРАЧНОСТ

доЗа баба Яга22:08ч.) още по трагичното е, че ниокой тук не научи нищо от твоя коментар... смешен надут мушморок, вероятно си от облажените сега мутри от властта...

Не разбрахте ли вече, че кражбите ще намалеят доста и почти няма да ги има! ББ се е обградил с такива треперковци и слаби душици, че само по-строго да ги погледне, ще се наакат. Такива хора не могат да крадат! Значително по-големият проблем обаче е обграждането именно с такива безлични мушморочета на всички нива във властта, които само да изникне един по-сериозен проблем и могат да осерат абсолютно всичко - имам предвид вземането на необмислени решения или изобщо невземането на решения. Други огромни проблеми, които може да възникнат, биха били скритите протекции на ББ към мафиоти от обкръжението му - Маргини, Маджо и т.н. Загубата на държавен ресурс по такъв начин може да компенсира намаляването на кражбите, тъй като ББ може източва държавни средства от порядъка на стотици милиони в тази посока! Друг голям проблем със сигурност ще бъде липсата на компетентност и неправилното изразходване или инвестиране на средства. Например в здравеопазването вместо пари за апаратура, лекарства и т.н., средствата могат да се насочат към създажане на супермодерни центрове, където обикновеният човек няма да може да си позволи лечение. Или инвестиции в някои печеливши бизнеси като пластична хирургия, козметика и спа процедури вместо да се изразходват за клинични пътеки или увеличаване на лекарствата, покривани от здравната каса. В образованието подобни глупости могат да бъдат харчене на пари за клас квалификации на даскалите, вместо за увеличаване на издръжката на учениците, подмяната на съществуващи компютри с нови (за какъв дявол ще им бъде например Pentium IV 3,2+GHz или видеокарта 1 Gb), при условие че такива не се използват за учебни цели, а за игри! Само се моля и надявам подобни необмислени харчове да не надхвърлят ефекта от кражбите на Тройната коалиция, защото той е един и същ - безвъзвратно изгубени средства. Пепел ми на езика все пак и дано всичко това не се осъществи, но като знае какво е било дотук, човек винаги си има 1 наум. Все пак искрено пожелавам на новите управници да не им се случи това, за което пиша!

дедо йоцо - президент!!! оти премиер вече си имаме...

Благодаря!Смях се с глас на коментара ти! Уникално недоучен Щматарок си.

da im e 4ESTITO NA NOVITE S TQH SME , PODKREPQME GI

Плюещите по г-н Борисов са няколко категории: 1. Тия за които форумите са място да избият комплексите си, защото са мишки в службата си или пък са житейски неудачници. 2. Такива които са пряко облагодетелствани от предишната клика, бюрократи, загрижени за местата си в държавната администрация. 3. Партийни функционери, за които това е единствената утеха, след поражението на изборите. 4. Престъпници с бели якички, които ги тресе страх от възмездие, и злоба за прекъснатата хранилка.

За за markiril ! Ти си или невежа или си нов тип манипулатор-по герберски! Какво ти разбираш от европейски изисквания? Свиване на здравеопазването означава унищожаване на държавното здравеопазване и тласкането му към изцяло частно.- това не е европейски модел , а американски. В развитите европейски западни държава има ДЪРЖАВНО РАВНОПОСТАВЕНО ЗА ВСИЧКИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ С БЕЗПЛАТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ! С такова здравеопазване излизаме от Европа завинаги! -----------------И аз казвам БРАВО ЕВА! Олигархията мимикрира е се мъчи по всякакъв начин да задържи властта. БСП олигархия сега е мимикрирала в ББ- олигархия. БСП преди работеше за пет олигарха а между които вечно живия Мултитруп , сега ББ продължава традицията -работи за ТИМ, а ТИМ е продължителя на МултиТруп.

Програмата на новото правителство на т.н. герб, състояща се от три точки: 1. Колко е велик ББ 2. Колко е велик ББ 3. Колко е велик ББ. Програмата на новия мин.-председател, състояща се от три точки: 1. Колко съм велик аз 2. Колко съм велик аз 3. Колко съм велик аз

Цветанов да разпореди да се претърси сградата на МС за поставени бръмбари! Няма да им е леко на новите, ама да разчитат повече на експерти и да карат по европейските изисквания, и ще стане. Успех!

Vechnite BG prioriteti sa; kradni kolkoto poveche i kolkoto po barzo mozesh; lazi i demagogstrvuvai dokato mozesh; pravi edno, govori drugo, misli treto; slozi debeli nakolenki i celuvai krakata na gospodarya; naznachavai bratya, sestri, badzanaci, bratchedi navsiakade, kadeto mozesh; liavata raka da ne zanae kakvo varshi diasnata; prehvarliai kradenite pari v chuzdi banki pod chuzdo ime; pravi zamenki na selski chukari s plazni ivici; lazi, mazi, krii i pokrivai vseki svoi hod; nosi si vinagi niakolko maski i gi nadiayvai pri neobhodimost; brani kolegite si mafioti ot naroda i ot pravorazdavaneto; badi vionagi veren na Partiata i DS.

Пирамидата Герб е вече построена със ваше съдействие...а се е обадил някой,дупе да му е яко.Полицаите ще бият с 50% по усърдно.

Дядо Йоцо разбира от всичко защото е ПРОФЕСИОАНЛЕН ПОЛИТИК. А ти още десетина години ще трябва да се щматкаш яхнала с метлата ,за да го достигнеш-сиреч - неговото ниво

Я не закачайте дедо Йоцо!!! Той е от онези люде дето стават за всичко и от всичко разбират - политика, спорт, майсторлък и т.н.Само дето още не са му предложили я депутат да стане, я зам.министър, пък що не и треньор на националния отбор по футбол.Тъй че оставете човекът на мира - нека тренира сега изявите си пред публика, може и да му потрябват.Да не се излага като някои.

Неразбирам какво са се охилили от ГЕРБ и се снимат с престъпници!?!??!? Ония са за Белене, какво се ръкуват и се лензят един на друг???? Нали се псуваха преди изборите????

Българското образование - RIP!

ЧЕЗ незабавно да се върнат към месечно отчитане! Е-Он и ЕВН могат, само ЧЕЗ не. И другарят, дето срещу съответната комисиона им осигури тая привилегия го няма вече. Хора ли ще назначават, фирми ли ще наемат - гювечът свърши, Мара вече си обу гащите.

е, поне можем да сме спокойни, че Берлускони няма да сваля новата ни външна министърка....

До кога ще започвате форума с ронене на сълзи, по- доказани некадърници?Навсичко отгоре и крадци!

До До министъра на здравеопазването (27.07.2009 г. 16:20ч.) - финансовият министър ти отговаря: ще бъдат орязани парите за здравеопазване, предвидени в бюджета за тази година. Така, че спасявай се, ако можеш!

успех на новото правителство. и Господ да е с Вас в името на Бялгария. Лично аз възлагам големи назежди на министъра на енергетиката , исономисата и туризма , защото това е важно за страната. Стискам палци да успеете!!!

Не ви ли прави впечатление , че мажоритарният кандидат в Бургас не прави изявления като министър на.............????? е бил посъветван да си затвори лай .......та уста!

Питам новия министър на правосъдието Попова: какво ще прави с тези, които са злоупотребявали с власт и са се обогатили с подкупи или с отклоняване на средства, след като всичко това се правеше ЗАКОННО, според проведените и гласувани от предишния парламент закони? Пак ли ще робуваме на максимата било каквото било, защото законът тогава не го е забранявал?

Що нещо нямам вяра на милиционерите

Никога не съм бил член на БКП, най-малко симпатизант на БСП. При теб действа същото ниво на мисловното, като ренегатите на СДС -един файтон хора- всеки който не споделя твоите Герберски убеждения се числи към превдо противниковия лагер- Иди да кажеш на шефа си че не ставаш за герберска пропаганда- много си първо сигнален и прозрачен, по- добре скрий се ! дедо ти Йоцо гледа и вижда

Много червена помия във форума. За дядо Йоцо разбирам - той човека е пенсионер, симпатизант на БСП и затова не е чудно че е от материала. оня лошия, дето ББ го беше формулирал. Е, може да има пък и сантименти - сигурно някоя червена бабичка' му лежи на сърцето, знам ли. Така че такива пост-комунистически коментари от материала нито са особено оригинални, нито са особено смислени, да не говорим че нямат практическо приложение. За Дядо Йоцо нещата са ясни. Но за други, заслепени от бласъка на онзи велик гениален вожд, Станишко, не мога да разбера. Или са платени агитатори на бСП, или го правят от политическо късогледство, или просто са догматици и без оглед на фактите изливат злоба. БКП-БСП винаги е била манипулативна партия. Тя е манипулирала както членовете си, така и симпатизантите си. И е правила опити да манипулира обществото като цяло. Манипулациите й стигнаха дотам че един резил като съюзът й с ДПС се превърна в добродетел. И един провал, какъвто несъмнено са последнитъе 2 години в един успех. Преди 3 седмици хората показаха ясно за какъв успех става дума, но те продължават да твърдят че Партията е права, когато съгреши дори. Тя човешката глупост край няма, но наивността на материала очевидно е безкрайна като вселената. Е, може би само сляпата злоба срещу всеки който дръзне да хули Партията-ръководител начело с великия вожд и учител Гей Дмитриевич надвишава наивността на заблудените хорица. Другари членове на БСП, опомнете се! Вижте мазните физиономии на своите избранници в парламента, които самодоволно потриват ръце. И хич не им пука за вас, обикновените симпатизанти, които трябва да им носите резила долу при хората. И не направиха елементарния жест да си подадат оставките и да ви се извинят. Тежко времена ги чакат другарите от БСП. И тези от ДПС. С тази разлика че там материалът е по-неграмотен, по-надъхан и по-верен на Доган. Но докога...

Видно е, че министрите в новото правителство встъпват в длъжностите си с ентусиазъм, но доедин са още много далеч от проблемите , които ги очакват.Само след месец, ако се сравняват сегашните им снимки, ще видим друг отенък в погледа им.Бъркотията в страната ни е толкова голяма, корупцията толкова дълбока, коридорите за контрабанда са още от живково време, но много по-усъвършенствани, кражбите и криенето на доходи е повсеместно, че само ако една малка част от този батак ги подхване, няма отърваване.А да се премахне батака, който у нас се установи с приетите до сега закони, може да стане само с изстъргване на всички нива.Не съм сигурен, че ще им стигне опита, силата и амбициите.Навсякъде и във всички сфери има наслоен и споен батак, който бързо ще ги измори и поквари.За този батак е необходим само много ефективна терапия и борба до унищожение.Ако не им стигнат силите, всички сме загубени.Затова им желая успех и ще правим оценка след година, ако устоят.

Тез са с една глава, да се надяваме, че ще крадат поне три пъти по-малко. После видяха, че за който се осира от крадене може да има шут. Да се надяваме, че ще мислят от къде, кога, как и колко да крадат и то да е по-малко от досега.

В понятието медицинска дейност съдържа ли се дейността на акушерките? Като такива! Не, като обслужващ персонал за лекарите. Питам, защото се чудя, дали да не подпиша договора със старчески дом на Острова.

ТОПЛОФИКАЦИЯ, ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА БЪДЕ МАФИЯ, ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ ВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ТОГАВА И БЪЛГАРИ И ЕВРОПЕЙЦИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВЯРВАТ НА БЪЛГАРИЯ

Дедо Йоцо гледа, коментариите на 4 километър ли ги пишеш?

Ех, колко ми е жал за тебе, че не са те пуснали от лудницата да ходиш да гласуваш, та да мирясаш малко....

От всички най -много ме е яд за министъра на отбраната!Как можа Борисов да повери отбраната на този некадърник!?

Абе незнам за края, но сега със сигурност казваме: добре че се махнаха тия крадльовци, и добре че ББ успя да им нарита оялите се задници. И дано не ги видим пак скоро.

министерствона Образованието, младежта и науката. разбира се науката на последно място. От нея нужда нямаме. Ние се раждаме научени. А младежта е направо сбор от учени.

izvinete, che ne pisha na kirilitza- v momenta tova e nevazmojno! no. tichnio taka- mishotzi sa ministrite,izpalzial ot razni dyupki! predsedatelkata na parlamnta govori na dialekt, da ne spomenavame, che e smenila partii! takiva sa vsichki! jalko! jalko za bulgaria! pak shte kradat!

vie kakvo mogite

Циркаджиите, към трамплина на властта - Ходом марш! Аплаузите се чакат след 4 години само, че не с ръце, а с крака (шутове демек)

ех, ама много знаеш ей! Ти за това гласува за Братята от БСП и ДПС, защото те крадат по-малко нали ... Или още по зле въобще не си гласувал! Тогава? Какво ми хленчиш! Който не е гласувал, ами е брал Гъби, да не ми хленчи ами да се маха в някоя държава, където да си бере гъбите на спокойствие!

За Костов е ясно, но Доган ще трябва да работи като Сталин нощно време и то в къчмите!

такива като теб не свършихали, да стоят и да чакат и да повтарят едно и също......мдаааа та

кабинет от анимационни герои