Полицаи от 4 РПУ-та усмиряваха 300 роми в Ихтиман

Полицаи от районните управления в Ихтиман, Елин-Пелин, Костенец, Самоков и техни колеги от жандармерията са възстановявали реда в Ихтиман при безредици след пътен инцидент снощи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи от 4 РПУ-та усмиряваха 300 роми в Ихтиман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако знаете какво искате...Вчера упреквахте полицаите и искахте за тях максимална присъда,защото употребили сила срещу един доказан и съпротивляващ се яростно престъпник-Чората,а днес ги упреквате,че не са употребили достатъчно сила и оръжие....Прав си човече и по други теми виждам същото лутане!

Абе що не ги прааеха тиа работи преди 10....връщаха само дрехите на близките а той/тя кукла или урановите мини...

Да купят част от сибир, и да ги прящат там. То оправия няма. Аз ако посегна така на полицай, дами няма да изгния в дранголника. За тия хора няма закони май.

Аз казах еще преди 19 години, че е време да дойдат танковете.

абе танка те ще върнат за старо железо, газова камера да им сложиш , ще откраднат газта, давайте им международни паспорти и да се махат от Евопа

ТОВА Е РАЙОН С КРАДЛИВО РОМСКО НАСЕЛЕНИЕ БЕЗ ПОЛИЦАИ! КЪДЕ Е БЮДЖЕТА НА ПОЛИЦИЯТА ЧЕ НЯМА ЗАПЛАТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ КРАДЛИВОТО МАЛЦИНСТВО!

Чистото нещо, ароматът ли ще е? Защото, вари го, печи го, пак на циганин мирише.

В САЩ негрите дали могат да направят подобно нещо безнаказано ?

Samo gazovata kamera gi opravja!!!

Няма управия... Обичал и уважавал полицаите... И той се слага на мангалите. И каков - ще го опънат и него, няма да е за сефте. Пък може и да му хареса! Не др. Волен, а хер Шикългрубер трябва да дойде, за да възстанови статута на полиция и армия и да укроти ромите (или египтяни, цигани, мангали и т.н.). Нали ББ се оплакваше от лошия материал? Няма лош материал, има лош технолог! От всеки става по нещо - сапун, тор...

Ако знаете какво искате...Вчера упреквахте полицаите и искахте за тях максимална присъда,защото употребили сила срещу един доказан и съпротивляващ се яростно престъпник-Чората,а днес ги упреквате,че не са употребили достатъчно сила и оръжие.

kakto se kazva v edna narodna mudrost - tziganite na sapun! pone neshto chisto da izleze ot tiah

Няма да коментирам какво правят ромите. Ще коментирам какво прави (или по-точно какво не прави) власта през последните 20 години. Предишните властимащи имаха оправдания - тройни коалиции, ангажименти към електората с мургав тен, инвестиции в кебапчета и закупени гласове, тъмно минало на управляващите! Бойко твърди че не е замесен в престъпни схеми, не е изнудван от бивши колеги и настоящи спонсори. Нека го докаже - сега!

Да се въведе ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА!!! Тогава ще настъпи СПРАВЕДЛИВОСТ. При изготвяне на избирателните списъци няма да има мъртви души. Няма да има и НЕУСЕДНАЛОСТ-ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ. Избирателите извън България да гласуват само пропорционално, плащащите данъци на българската държава: ПРОПОРЦИОНАЛНО И МАЖОРИТАРНО за 25-50% от депутатите. За местното самоуправление да гласуват - САМО УСЕДНАЛИ и ДАНЪЧНО ИЗДЪЛЖИЛИ СЕ В ПРЕДХОДНИТЕ 3 ГОДИНИ. Тогава ще има реална СТАТИСТИКА, а не стъкмистика и сива икономика.

Ебати жалката картинка....

Нека им завишат помощите на горките роми, грешка - циганори.

Законът трябва да е над всички, всеки човек трябва да понесе последствията от действията си. В този случай циганинът си знае, че за него няма да има последствия. Аз ако отида да счупя две патрулки, едва ли ще се отърва така лесно.

С мангалите не можете да се справите а, нас на пл. Народно събрание, преди 5-6 м. ни пребихте, предвид че бяхме хиляди и бяхме ПРАВИ! Докога така? Оръжие ли трябва да трябва да се хваща? Само аз ли мисля така?

На Бойко Борисов това му е основния проблем - не е кризата и корупцията! Справянето с циганската напаст ще донесе най-големи позитиви на властта!

А защо и българите не се събират по толкова много като им нарушат правата!?!? Щото са загубен народ и жандармерията ги налага поединично или в малки групички..справка-пл пред тъй нареченото Народно събрания...

И после защо народа гласува за Атака и псува Станишката и Мухобойко...

А сега ми кажете какво щеше да стане ако триста българи бяха нападнали полицаите, бяха извадили брадва и счупили две полицейски коли!? Писна ми да съм негър в собствената ми държава, на която плащам всички таски, ток, вода и данъци! Искам равенство! И ако и новите управляващи не го създадат - ще го създадем ние. Чашата е до ръба, господа. Скоро ще прелее.

Ако шофьорът беше останал на място щяха да го линчуват. А той все пак е отишъл в полицията и се е предал. А дали циганина е карал трезвен, със светлоотразителна жилетка, по банкета? Не, разбира се! Ако Бойко го е страх да вземе правилни и крути мерки нека да поиска референдум. Ако се приеме, че циганите са природно бедствие, тумор и т.н. то срещу тях ще може да се използва и напалм. А ако новия вътрешен министър не направи едно тотално етническо прочистване, не прибере всички роми с висящи дела в пандиза, ако не изпраща само ТЕЖКОВЪОРЪЖЕНА ЖАНДАРМЕРИЯ за да поставя развилнелите се роми на място, ако парламента не приеме закон за спиране на социалните помощи за циганска махала, която толерира, прикрива или просто не предава в полицията прегрешилите съплеменици ще се разочаровам жестоко и от ББ, и от ЦЦ, и от ЦЦ и т.н.

Утре в парламента - закон - при съпротива полицията стреля на месо и получава награди за това - финансови и морални. Няма значение дали отсреща е циганин, евреин, българин или арабин - всички пред закона сме еднакви!!!!!!!!!!

циганите избягали от азия са били 12000 човека-сега са 20 милиона...В Ихтиман статистиката в болницата е следната-6 новородени българчета на 16 циганчета... Меркит срещо това трябва да са- никакви помощи за безработни повече от 3 месеца, след това помощи ако си работил поне 2 години без прекъсване, за да гласуваш на избори трябва да си внасял данъци поне 2 години непрекъснато от последните избори насам и да си живял в Българи, поне 3 години, просяци, миячи на стъкла се арестуват, а ако са деца се отнемат от родителите им, майки с над 3 деца нямат право на социални помощи...Ако цигане не ходи на училище се отнема от родителите му-ако краде - също, ако проституира-също. Закон за проституцията и легални публични домове, също...

samo prikazki i nisto a problema e savsem malak.za 5 minuti moga da go razre6a samo nikoi da ne mi pre4i i da me sadi posle.edna maimuna nqma da ostavq,kojite im ste gi odera i sled po4istvane s obezparaziteli i parfjumi ste napravq tapani ot teq mirizlivci jalki.

не искам да чета подобни новини! искам да чета Полицаи от 4 РПУ-та застреляха 300 роми в Ихтиман!

Измъчена от жега и работа, влизам в Дир-а с надежда да попрочета новините от последния час. И?? Попадам отново на безсилието на държавата ни. Докога.? Изчетох всички коментари и не мога да се въздържа да не поставя тук, поради фундаменталния му характер и точен изказ - това: люто маке (23.07.2009 г. 14:55ч.) КАКВО Е ТРЯБВАЛО ДА НАПРАВИ ПОЛИЦИЯТА В ТОЗИ СЛУЧАЙ!? КАКТО СА В КОРДОН С ЖАНДАРМЕРИЯТА, БАВНО , НАПРЕД, С ПАЛКИ , ИЗТИКВАНЕ КЪМ МАХАЛАТА, БОЙ ЗА НАЙ-МАЛКА СЪПРОТИВА, СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ, ВОДНА СТРУЯ ОТ СПЕЦ АВТОМОБИЛ С КОЙТО РАЗПОЛАГА ЖАНДАРМЕРИЯТА, ВСЕКИ ПАДНАЛ В РЪЦЕТЕ ИМ МАНГАЛ- С БЕЛЕЗНИЦИ И ДИРЕКТО В АРЕСТА. ТАМ ДА ИДВАТ ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ И ДА ОБЯСНЯВАТ КАКВО ТОЧНО СЕ Е ЕСЛУЧИЛО.

Пуснеш ли петела под одъра, той ще се качи на одъра, ако го оставиш на одъра, ще се качи на главата ти.

Дондуркайте ги още. Скоро и района около Лъвов мост ще се превърне в нагло циганско гето с мълчаливото съгласие на общинарите.

защо аз мога да се разправя с тия въглища, а ВЕЛИКИЯ ББ не може? явно не иска!

taka e kato samite policai gi nau4iha da rabotqt s tqh i da kradat i da si previ6avat pravomo6tiqta, ako tova se slu4i w drugata evropa mnogo 4akal 6te izkopaqt tiq 300 cigani dokato si izplatqt gre6kite, iskame sigurnost, boiko zahva6tai se qko s ciganite i mutrite koito se mislqt za bezsmartni

ихтиманец (23.07.2009 г. 15:16ч.)--Най-стойно коментар!!!!

До безсилен(23.07. 15:21ч.):Да повикат Ван Хелсинг (от хелзинксия комитет)

След такъв инцидент трябва да има много задържани, а полицията да е упражнила сериозни силови мерки срещу тях. На всичкото отгоре потрошените коли ние ги плащаме защото от циганин данъци не се събират.

Б.Б. нищо няма да направи, защото е човек на американците. Проблема с циганите и турците тепърва ще се изостря благодарение на нашите съюзници от ЕС и НАТО. След 30 год. по-голямата част от Европа ще е ислямизирана, дали и искаме и тук да се случи същото?

Горкият шофьор! Постъпил е честно! Сам се е предал, защото без да иска е отнел живот. Нооо, циганите са нагли, когато са в тълпа. Да се разкарат циганските гета!

Мили мои полицаи,не си залагайте живота за тези цигани.Сега ги защитавате,а утре ваши колеги ще ви арестуват с прокурорско разрешение на Роман Василев и ще ги ползват срещу вас, като свидетели под прикритие.Това е тактиката на Роман Василев ,за да си запази своята кожица

Трябав да се дадат повече права на полицията и то незабавно

НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ЦИГАНИТЕ!!!!! ТОВА СА ИЗОСТАНАЛИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТТА ДА СЕ НАРИЧАТ ХОРА. ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?!

Хайде сега Бойко, искаме да видим действия а не празни фрази!!!

всички мангали в белене...и там кои остане

Мамицата им циганска вече ми е писнало от техните безобразия време е да се върне старата практика първо биеш после питаш след две три акции респект ще се осъзнаят. Само бой ги оправя циганорите пък после квито искат правозащитници да идват ще ги ескортираме до някоя махала и ще ги заключим там за 2-3 дена с малко храна и вода пък после да защитават мангалите .

Искам да информирам ,форума че адвокат 14:51м разпространява неверни сведения в смисъл че,въпросното лице от ромски произход се се скрило от скромност.По наши сведения той не е останал доволен от качествата на използувания инструментариум и е отишъл да търси по-съвършен такъв.Както е казанотой е щял да съ порежи ,бе бате и това порязване да предизвика стрес на неговата артистична натура.По непотвърдени сведения за следващата художествена трансформация на астрата в кабриолет,ще бъде използувана не брадва , а чук 20 кг.и тогава полицаите верятно ще се отнесат с уважение което съответствува на инструмента,

Не съм расист, но май прекалихме с толерирането на циганите! вчера беше и последната капчица, която преля в моето търпение,което се превърна в дегодувание накърнено самочувствие! не искам да се спирам на всичките екстри които имат циганите, но ще се върна на това, което каза един от шефовете на Софийска вода /цитирам по памет/ Ние изградихме обновихме водопровода в Филиповци и циганите обещаха вече да плащат водата И така значи аз трябва да плащам всеки месец скъпата вода /защото в цената е включено безплатното ползване на водата от циганите/, те щели да стпрат да си изстудяват бирата на течаща вода през лятото и не спират крановете през зимата за да не замръзали тръбите! Е кажете до къде ще стигнем, като това е един от поредните бонуси за циганите! Защо някой не влезе в моето положение, че по изкрючение не съм могъл да си платя сметките в определения период и ме начислява лихви или спира обслужването, за което аз пак ще си платя за да получа обратно услугата, а там някой си защото бил циганин може да прави всичко! Това безочие и нахалство от страна на циганите ще продължава да ескалира и няма да се очудя че някой ден те ще започнат не само да крадат, но и да убиват хората, на чиито гръб живеят! Моля, кажете къде го има това?

Не искам да звуча като расист но... Ще започна от десетилетието на ромското включване (или нещо подобно беше). Така ги включиха ромите в обществото че сега ще ни трябват няколко десетилетия за да измислим как да ги изключим. Не знам на вас как ви се струва но аз смятам че достатъчно ги интегрирахме вече. Нивото на расовата омраза е паднало драстично. До преди 10 години през тихият и спокоен квартал в който живея не смееше да припари някой ром. Сега всеки ден улицата пред блока ми е прясно усрана от някой кон. Но това ми е най-малкият проблем. Ромите вече са плъзнали навсякъде и си обикалят съвсем свободно и необезпокоявани (с малки изключения) а ако аз се пробвам да мина през Филиповци или Факултето тежко ми. В момента ромите са истинските расисти в България но се водят малцинство и имат повече права от мен. Писна ми да съм дискриминиран заради цигани. Предполагам не съм само аз на това мнение. Ако се съберем 300 души от квартала и нападнем полицаите повечето най-вероятно ще сме в ареста (с изключение на тези които ще са в болница). А в този случай нищо. Издирват един за счупено стъкло. Най-лошото е че това не е първият подобен случай. И преди е имало ромска агресия насочена срещу Българската полиция и след това не е имало последствия. Можем да се радваме че като цяло са страхливо племе и може би заради това все още не са предприели по масови действия. Смятам че е време управляващите да се заемат със случая и да вкарат ромското население в релси. Нека правилата които важат за всички да важат и за тях. Нека почнат да си плащат данъците и сметките както всички за да не се налага да ги плащаме ние и все пак да сме по-дискриминирани от тях. Като искат да са равни с останалите хора да започнат да се държат като останалите.

Къде е мангалския лидер Кънчев да си види електората какви ги върши?!

на ви сега толерантност...вмест пищови да на полицаите да дават вазелин, че с тази криворазбрана толерантност ...... гнус ме е вече от собствената ми страна...

Не знам да има вече черни барети. Или въобще барети. Един български национален предател се погрижи да ги няма вече. Много му пречеха явно да си върти продажническите номера.