Коментари - Юлиян Цолов призна, че е измамник | dnes.dir.bg
назад

Юлиян Цолов призна, че е измамник

Бившият брокер от Credi Suisse Group AG, 36-годишният Юлиян Цолов, се призна за виновен по обвиненията в измама при покупка на високорискови ценни книжа за клиенти, както и в нарушение на условията за освобождаване под гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Юлиян Цолов призна, че е измамник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tozi e bratovched na Ivan kostov

Като гледам физиономията и очевидния ТЕН на нашето момче, е ясно какъв е. До кога ще ни излагат тия по света...бат Бойко може би ще успее да ги озапти някакси в България, но по света нямат оправяне, докато не ги натикат в тяхните затвори.

Оги, ти да не си гей, че си леко отегчен?

Язък, че са го гепили момчето.

Симпатично момче.Само умния човек може да стигне до такива длъжности. Жалко ,че ще си съсипе младия живот

Наистина, прав е този който пише че иска такова правосъдие и в България. Един да бъде осъден по този начин и ще има голям превантивен ефект

затова си е повярвал,че ще му се разминава на всякъде

Баща му беше лекуващ лекар на Тодор Живков,

На някои кореняци столичани тук не им ли е хрумвало, че има хора, които никъде по света не биха се чувствали селяни, камо ли в София. Ако сте ходили по света, може би сте забелязали, че големите градове са изключително космополитни и там вече става на въпрос за раси, а не за провинция-столица, и пак съществува толерантност. Така че, макар да разбирам до известна степен дразненето, няма нужда от такива крайни изказвания. Нека самочувствието не ви се базира на това откъде сте, а какво знаете, какъв ви е капацитета, културата и възпитанието. Да не би само софиянците да ги имат?

Kat go gledam na snimkata-oste ne mu e zapocnalo deloto i vece e s rairana dreska...

да вземе пример правосъдната ни система!!!

Копеле, личи си че си от Пловдив или региона. Само вие казвате пекана глава, така че не се прави на софияцен, чист селянин си. Напълнихте София с провинциалното си присъствие, навсякъде иекате и миекате, говорите на непознати на ти, оценяте /може ли да ми кажеш кой е този глагол в българския език/ и ние сме длъжни да ви търпим.

Наистина е много хубава

V USA se priznavat za vinovni, zashtoto nqma razminavane. V BG vsichki sa nevinni, vlachat gi malko i posle gi puskat poradi lipsa na dokazatelstva.

Когато Миронов от Балканбанк избяга от България ,без да си сменя паспорта бе заловен след 4-5 г.в Испания!Необяснимо е как само за няколко дена тези от ФБР го напипаха от другата страна на кълбото,въпреки сменения паспорт и го върнаха обратно!Когато се пипа здраво от съдебната система има респект,а не се хилят в съда като братя Маргини и останалите псевдообвиняеми!

Ей този направо се е закопал. Няма как мижитурката да се измъкне от законодателството на САЩ. И в ОАЕ да беше - пак лошо. Да беше се пробвал в БГ.

Учудващо е как човек, който работи на такава престижна работа навярно с добра заплата се е поблазнил за още - икономистче какво да го правиш.

Ако си беше дошъл в България сега сигурно щеше да е новия министър на финансите, да вземе имунитет и нямаше да могат да го барнат поне близките 4г., пък през това време да му мисли....

Каква душевна чистота лъха от фотографията на този наш брокер!!! Не е зле да му дадат възможност максимално да облагороди с присъствието си Американските социални институти за такива ангеловидни създания. Хубаво, хубаво, 70 г. много хубаво.

то си му личи :) няма какво да си признава

до ясен, напротив на живо е мнг красив.

Какъв е смисълът да пишете Кредит Сюис Груп на ЛАТИНИЦА, когато допускате фрапантна печатна грешка. Поводът да се пишат тези наименования на латиница уж бил да не се попускат грешки, а какво се получава: ще ви се смеят и гаргите. Пише се Credit, макар да се изговаря Креди, понеже е на френски. Иначе и този и всички други измамници са за дранголника. Личи страх от авторитета на съда. У нас ще стане така постепенно, когато непрекъснато има ефективни присъди и сроковете са по справедливи на деянията, т.е. завишени.

Mi . .. Az ne sam losh chovek v nikakav sluchai, no kato si pomislia che na podoben idiot bi se sluchilo da poveria vsichkite si spestiavania, ili daje samo polovinata ot tiah i . . . 30 godini zatvor mi se struvat malko. Za takiva samo dojivot.

dobre che ne e stanal ministur na finansite na BG...nishto chudno BSP da go zabelezat sega...vse pak tolkova miljardi otkradnal....nash chovek.....

в САЩ няма мърдане - ще го отнесе.

Че той повече на убиец мяза.

Браво на Цолов много е пекан. Ако си беше седел в БГ, досега да е станал поне депутат :-)

Triabva da se priznavat veche ,zashtoto,bate Boiko kato gi hvane oshte po zle.JA JA JA J A

Тоя прилича на продавач на дюнери по-скоро. Правил номера, мамил, лъгал ама то в Щатите всички от шеф на малък клон на банка нагоре го правят, така че не виждам причина да се възмущаваме. Изкупителна жертва и прах в очите на хората. Да кажат какво стана с газилионите дето ги прахосаха за възстановяванен на економиката и освен това китайците да кажат колко точно доверие имат в долара. Хе хе.

Това е правосъдие. На спечелилият годинките.... честито.

много ми е интересно дали измамените ще си върнат парите!Освен това- за кой пореден път се разкриват измами в огромни размери!Това не предизвиква ли съмнение ,че има още доста неразкрити,може би в по-малки размери?

Похвално правосъдие в САЩ

propusna privatizatzionnite fondove, dragi!

ама ми прилича на Костов по физиономия

този е бил борец срещу империализЪма. евал

А при нас за същото нещо Миленчо Велчев получава адмирации! Ето затова бихме възкликнали - къде са те къде сме ние!

Ми че то кой брокер не е измамник? Макар че тука ми се чини да има едно изключение и човекът да е несправедливо обвинен - не може с това честно, открито лице да е измамник!

Там, в САЩ не си поплюват. Ако беше в БГ за това си деяние след като се признае за виновен, този дебил би получил най-много 1-2 години условно...

такива ги слагат в елитни затвори, ще си гукат я с Мадофф, я с някой друг финансист.

Chestito ! Koi kakvoto si nadrobi da sarba....samo neznam kloga v BG taka shte se procedira..kolko banki fantomi kolko piramidi izidaha na horata parite i nakazan nqma skapana prokleta darjavica....

от кой град е този брокер

Тоя има бати гадната физиономия...прилича на някой садист.

Егати искам такова праовсъдие и в БГ! Да видим тогава за Балкан, РМД-та, АЕЦ, БТК, Нефтохим, Електро-разпределени водо-преносните мрежи и т.н. колко века ще трябва да ги излежават виновните!

Очаква се и и другите-политически, и морални разбойници да си признаят ! Ние можем да ги разпознаем в чужбина си личат в България?

Баща му беше лекуващ лекар на Тодор Живков,

Дир, да си уволните отговорния редактор. Credit Suisse сe пише. Чете се креди сюис, вярно е, но се пише Credit. Marbella се чете Марбея. Марбеля и Марбела му викат само тъпите български морди, които нямат идея за билгарския правопис, камо ли за чужди такива.

казва се Марбея а не Марбеля :))

Да му разцепят гъза!

Стефан Данаилов забрани на полицаи да пишат акт на шофьора му. Инспекторатът на МВР разследва случая и установи как депутат и зам. министър строяват ченгета - 24rodopi.com