Цецка Цачева била член на БКП, но не се срамува

Около моята личност няма нищо интересно. Била съм член на БКП до 1989 година, но не се срамувам от този факт, защото тогава БКП беше държавата. Работила съм чисто експертно и не се срамувам.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева била член на БКП, но не се срамува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едва днес видях коментар, изписан след моето изявление - уважаеми, държа да поясня - през целия си живот, всичко, което съм постигнала е било плод на моите лични усилия и качества, за да започна работа във военното поделение беше водено проучване повече от 3 месеца; за сведение - родителите ми са обикновени хора, безпратийни, баща ми е останал на 16 години сирак с по-малки от него сестри и брат и той е поел грижите за многолюдното семейство - по някои причини баба ми не е могла да стори това, та въпреки това с много труд е успял да завърши дори Софийския университет, но на края не е имал пари да отиде да се дипломира, поради което през целия си живот беше работник.

Какво искате от жената? Станала членка на БКП - приели я студентка - какво като е с рабфаг. Ами ако беше дядо й ятак, баба й партизанка - тогава какво щяхте да кажете? Оставете жената, може пък свястна да излезе - дай боже цялото правителство да го бива.Ако не ни оправи за 600 дни на 601 ние да го оправим- крайно време е!

ижане пиши смислово бил си учител!!!!!!

Това важи с пълна сила за много ,с които тепърва ще се срещаме по екраните.Стругар,чле на БКП,протекции,Рапфак следване,Правен отдел,началник правен отдел,БТК ,СДС, Герб.Умните намират пътя към твърдите....мъжки сърца.

По-голяма съм от Цецка с 2 години и ти гарантирам,че по моето време имаше Рабфак и преди това също е имало.Аз имах учителка ,участничка в строителството на Хаин боаз/Прохода на Републиката/,която също беше завършила Рабфак.А относно Цецка не знам какво е завършила,но това не е толкова важно.

У комунист срам,колкото у пачавра леке.

Проблема не е в промяната на възгледите ,а че някои хора ги променят винаги само за личната си изгода.По принцип за да се строи проспериращ обществен строй трябва като цяло съзнанието на всеки да достигне определено развитие.В този смисъл социализъм тук никога не е имало,а мисля ,че и капитализмът загубва своята същност.

Виолеткееее,що не идеш да пасеш виолетки.Навремето така се влизаше на работа във военно поделение-подай молбата и хоп,готово.Ама мама ,тате и цялата рода до девето коляно от коя партия бяха?Как те вредиха на работа за една шапка пари на месец,като другите бичеха за 100 лева?Голяма идилия,голямо нещо.Като те четох си помислих,че аз съм живял в друга държава.

Поне да беше казала, че се срамува. Ама колкото са по-нагли, толкова повече не се срамуват. Това ГЕРБ било пълно с комунисти. Ужас. Много ясно, щом ББ е бивш партиен член. Между другото г-н Костов бил ли е член на БКП или само е преподавал политикономия?

Само глупците и мъртъвците не променят своите възгледи

До всички пишещи тук - да бъдем обективни - светът е пъстър, освен черно и бяло има и полутонове и нюанси - всичко е различно. На времето работех във военно поделение и тогава началникът на политотдела ми предложи да стана член на партията с комсомолския набор, отговорих: не се чувствам дорасла другарю полковник! Само 10-12 години по-късно аз вече казвах - днес да стане човек член на партията, трябва да се скара със съвестта си! За този период от време успях да видя доста неща, за да направя такава еволюция във възгледите си... Въпреки това, смятам, че тогава живота беше по-уреден - преди всичко се градеше много, селата бяха живи, китни, хората се мъчеха да си произведат това-онова, но бяха сигурни, че ще си го приберат, че тяхното е тяхно, а не някой в незнайна доба ще прибере плода на техния труд; вярно е, че цитрусови плодове имаше по нова година, че имаше показни магазини, където на по-високи цени имаше такива и през останалото време, но също така е вярно, че такава престъпност, каквато се вихри сега нямаше. Днес американските филми, които ни заливат са направо университети по престъпност. Днес и в дома си нямаш сигурност, че няма да те пребият и ограбят, а тогава на много места хората не знаеха какво е това ключ на вратите си. Тогава безработица почти нямаше, напротив имаше глад за работна ръка, а днес, колко от тук пишещите са безработни или работят на минимална работна заплата, като се съгласяват да получават допълнително плик с пари, които никъде не се водят, за които не се плащат данъци и осигуровки. Колко от тук възмущаващите се се съгласяват с това, само и само да имат някакви средства за живот.... За това само политиците ли са виновни? Мислите ли, че зад граница ви чакат с отворени обятия, колко хора заминаха и колко се върнаха разочаровани? Защо допускаме чужденците да идват тук и да се отнасят с нас като с аборигени, преподавайки ни истини, които у нас децата знаят още от 8-ми клас, но те за това получават тлъсти хонорари, които им се изплащат от средства, отпуснати като помощи за България... Не харесвам повечето неща, които идват от Щатите, но ми харесва начина, по който се възпитават подрастващите - ти какво направи за страната си, а не какво тя направи за теб Хайде всеки, там където е на работното си място да работи преди всичко за България. Не гласувах за ГЕРБ точно заради прочетеното в ГУГЪЛ, но все пак си мисля, че ако ББ се опре на професионалисти в управлението за всяка една сфера от обществения живот, има бъдеще за България.

Като не се срамува, защо е напуснала БКП, когато тя падна от власт? И защо изобщо е била в нея, след като винаги /?/ била живяла със синята идея и била демократ /в мъжки род според собствения й израз/? Членувала, защото партията била държава. Само дето не го изкарва, че насила са я накарали да членува. Истината Цецке е, че преди 1989г. всички такива демократи като тебе се натискаха да членуват в БКП заради привилегиите, както по-късно се натискаха да членуват в СДС, после в НДСВ, а сега в ГЕРБ. Гнусен народ, ей!

Край.И тази е фалшива. Срина ми се доверието.Как не се срамува - ами тя е като белязана. Била в БКП, а сега какъв го търси в ГЕРБ. ...Утре кой знае къде ще цъфне,...където има келепир.Някои хора нямат грам достойнство....

Преди обед написах следния коментар: Дошло е време ние,които не сме били членове на БКП да се срамуваме за това. Той не видя бял свят.

Влизането в БКП беше по желание, никога не е било насила. Защото това са само избрани хора.

Доколко знам и Бойко Борисов е бил член на БКП, за Костов и преподаването му по политикономия да не говорим.

Лъжеш, лъжеш, лъжеш! Всичко, което си написала за приемането в БКп и за привилегиите на комунистите, е долна, просташка лъжа! Вярно е това за начина на живот, да, вярно е до последната подробност, но недей да пишеш простотии за комунизма, защото на Земята комунизъм никога и никъде не е имало. Комунизмът е една утопия, в която са вярвали много хора и даже са си давали живота за него, но той никога не би могъл да бъде осъществен на практика. Така наречените социалистически държави се управляваха от една политическа каста, чието поведение нямаше нищо общо с представите на първите борци за комунизъм / то затова и всички социалистически диктатори набързо ликвидираха онези първите или ги засилиха в пета глуха/.

Анализирайки коментарите във форума, би се получил чудесен докторат по психиатрия... За средностатистическия българин думи като толерантност, уважение, авторитет, респект са изпразнени от съдържание. Озлобени и оскотяли неграмотници плюят всичко и всеки, скрити зад анонимността на форума. Склонни сме да критикуваме, но в никакъв случай не явно. Битието определя съзнанието, но това е една друга тема... На достатъчно години съм, за да помня времето преди 1989 и след това. Животът ми мина в разделение на правоимащи и обикновени, партийни членове и нормални, червени и сини... Не съм гласувала за ГЕРБ, въпреки, че по убеждения съм с дясно ориентирано направление.:-) Предложението ми е: Нека дадем шанс на добрите идеи. Искрено се надявам след първите 100 дни да има и достатъчно дела, които едва тогава да коментираме. Недоволните в този форум явно се чувстват лично застрашени от настъпващите промени, но изборът си е бил техен, а колелото както знаем се върти - веднъж си горе, после - долу... кръговрат. Та... оставете личните нападки и злобните коментари, да пожелаем успех и просперитет на тази измъчена нация, тя си го заслужи...

Бойко е талант, ей такъв брадат, потен, народен. ... Ако четеш Труд ще видиш че даже Жени Живкова му завижда за начина по който успява да привлече хората. Цитирам нейните думи Бойко много израстна. Да не говорим че БСП или СДС скоро няма да родят лидер като него. Техните всички са много културни, мазни, интелигентни и все се опитват да учат народа , а не да слушат какво народа им казва.

Той е! Новият Месия! Той е! Той е този, който ще ни оправи! Във всеки смисъл. Той разбира от всичко. Той е компетентен по всички въпроси. Той е Mr. Muscle, който идва след Mr. Clean да разчисти авгиевите ни обори. Той е Бойко Борисов! Той е лидер на партия, ама не съвсем. Той е неформален лидер. Или формален лидер? Той е полицай, ама не съвсем. Той е милиционер. Ама и милиционер точно не е, пожарникар е. Той е пострадал от комунизма, ама не съвсем. Съвсем спокойно си е завършил висшето образование в полицейското училище. Сестра му е лекар. Въобще, нормална биография, като на хиляди пострадали от комунизма у нас, учили и получили висше образование. Той е противник на комунистите, ама не съвсем. Мрази ги, но пък охранява Тодор Живков навремето. Той е известен на обществото, ама не съвсем. Губят се едни 11 години в частния бизнес. Той е генерал, ама не съвсем. Напуснал е МВР през1990 г. като полковник, а после скоростно го произведоха в генерал, зер, не бива царят да го пази един обикновен полковник. Той е кмет на София, ама не съвсем. Играе футбол, тенис, провежда си политически срещи и прочие дейности докато трябва да мисли за града. Той е ченге, ама не съвсем. По негово време нито едно убийство не бе разкрито, нито един престъпник не влезе в съда с неоспорими доказателства. Той е в цветущо здраве, ама не съвсем. Има къса памет, не помни как се купуваха гласове, докато той беше Главен в МВР-то, а сега пита, плаче, разпитва за това и това. Той е умен, ама не съвсем. Преди 1989 г. е бил милиционер, а след нея - мутра. И за двете категории се разправяха вицове. Той е поредният, избран от българския народ да го оправи. Въобще, не мога да разбера какъв е този наш мазохизъм да ни оправят. Кой ли не се упражни на наш гръб (и малко по-долу). И това все с активната намеса на българския народ - и то от хора, които за 20 години преход започнаха от СДС, минаха през НДСВ, ОДС, ДСБ, ГЕРБ, РЗС и други дребни партийки. Тия, дето не си намериха партия за 20 години. След 4 години, ако Той се провали, тези хора ще се оправдаят отново с комунистите.

Абе вие как така решихте с плитките си мозъци, че съм червено мекере? Или че съм мъж? Само защото казвам, че навремето БКП беше единствената партия, и че на повечето тук родителите им са членували там! Моите родители са си съвсем обикновени хора, не са имали комунистически убеждения, но са ходили и са гласували, защото беше задължително. А аз познавам много хора, които са членували в БКП, но са съвестни, честни и отрудени хора. Това прави ли ги мекерета? НЕ! Но вие сте гадняри (без значение какви убеждения имате) и гадняри ще си останете! Приемете просто, че човек може и да членувал в тази партия, но това не го прави автоматично лош човек! Лоши са хората, които ни крадат и лъжат, без значение СДС, БСП, Атака, ГЕРБ и т.н. Изчакайте да я видим, тогава давайте квалификации за човека....не къде е членувала! Но за да ви светне това... Не става само с яденеее, трябва и акъл!

Защо мислите че народа избра кой да го управлява. Избраха ни го медиите и най вече телевизиите. Какво е Сидеров без СКАТ, ББ без БТВ и другите тв, и Костов ако всички не го заливаха с помия. Зад телевизиите стоят някакви полуанонимни хора които определят съдбата ни и мърдане няма. Оптимизма е хубаво нещо, но да бъдем реалисти.

Бойко Методиев Борисов е роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя. Баща му, Методи Борисов e служител на Софийско градско управление - МВР, а майка му, Венета Борисова, е начална учителка в Банкя. През 1982 г. завършва Висшата специална школа на МВР с чин лейтенант в специалност Противопожарна техника и безопасност. Същата година постъпва на работа в Софийското градско управление на МВР като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав. От 1982 г. до 1990 г. работи в различни служби на пожарната команда в МВР. Независимо, че е бил на работа само в пожарната, поради качествата си на добър офицер (по неговите думи) е назначен за командир на батальон по време на т.нар. възродителен процес в Дулово и в Каолиново. След 1978 г. се занимава активно с карате (макар че, според свидетелството на Валери Найденов, Борисов никога не се е състезавал и през годините работи като треньор на националния отбор на България по карате, както и като съдия на международни срещи по карате. През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. През 1991 г. основава частната охранителна фирма Ипон-1 ООД, която осигурява охраната на известни личности като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. Ипон-1 членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. В периода 1990-2000 г. е съдружник с емблематични лица от подземния свят, като Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и други, които според данни на специалните служби контролират наркотрафика, проституцията и редица контрабандни канали. С Младен Михалев-Маджо в продължение на няколко години ползват общ офис в района на НДК в София. През 2001 г. е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в звание полковник от МВР. В началото на 2002 г. му е присвоено званието генерал-майор с указ на президента Георги Първанов, а през 2004 г. е удостоен със званието генерал-лейтенант. При уволнението си от МВР през 2005 г. има звание генерал-лейтенант. Бил съм член на БКП, нямам връзки с мафията Бойко Борисов заяви, че е бил член на БКП и познава хората създали престъпния свят в България, но няма контакти с тях. Bulgarian Post 27.09.2007 г. Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета Противопожарна отбрана на МВР, каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. Бойко Борисов през 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП. Та коя е Цецка, че да не бъде член на БКП след като Лидера дори е напуснал любимото МВР заради Партията. Ако е нужно ще си остави леко набола брадица и ще си остриже косата. Но има и друго нещо. Всичко хубаво за Борисов започва с Ц. Цветелина, Цветан Цветанов, Цецка Цачева.

Ние в Плевен мн. добре знаем каква е тая!!! Да ви е честита Цецка на всички балъци гласували за ГЕРБ - троянския кон на БСП!

Оставете жената да покаже може ли да работи за България или ще работи за себе си.Пък после я плюйте колкото щете.Пък аз ще кажа на младите, който никога не са живяли по онова време. В БКП по онова време по желание влизаха основно мързеливите, кариеристите и използвачите.Партийн секретари имаха за задача да привличат в редиците на БКП работливи и достойни хора за цвят, да ги посочват на неверниците в случай на съмнение относно качествата на партията им.Имаше и единици безпартийни ръководители до определен ранг, но тях ги издигаха далновидните шефове, защото някой трябваше и да работи, докато партийния елит гуляеше.Аз завърших висшето си през 1979г.Рабфак-овци имаше и преди мен и след мен много години - може би до 1985г., когато започна перестройката,Но не съм много сигурна.

Много хора на отговорни постове по онова време са нямали избор освен да са членове на партията. Иначе гарантирано нямаш шанс за кариера. Това означава ли че никой директор, зам.директор или човек на някакъв висок пост от онова време задължително е боклук? Или е трябвало просто да се примириш че кариера няма да имаш освен ако не избягаш в чужбина евентуално. Цецка е можела и по-дипломатично да го каже естествено.

Скъпи Боби, аз съм била родена преди повече от 20 години и също знам как се ставаше член на БКП. Хората биваха поканени с обещания за облаги и изискване за доносничене или имаше и такива, които се натискаха за това заради облаги. Бях студентка през 90-те и повечето ми състуденти-комунисти бяха селски хитреци, обикновено пияници, които се хвалеха как правили партийни събрания и пили да сутринта. Задължително правехме комсомолски събрания, на които мои колеги изявяваха желание да станат членове на партията. Те трябваше да обяснят защо го желаят толкова. Повечето измисляха хвалебствени думи за великата партия, думи извадени от речите от партийни конгреси, които ни звучаха толкова високопарно и фалшиво. Само един колега имаше доблестта да си признае, че го прави заради кариерата. Като завършихме, всички задължително подлежахме на разпределение в страната, но студентите-комунисти (много от тях двойкаджии) останаха на работа в университета, в научни институти и лаборатории със специални писма, че ги искат там като ценни млади кадри. Никой, който имаше ум в главата, не ставаше по убеждение член на партията. Тези, които можехме да мислим, се смеехме, но и възмущавахме от простотията, която слушахме денонощно от ТВ - простаци като Тодор Живков, Петър Младенов, Пенчо Кубадински и подобни, които не можеха да говорят правилен български и говореха глупости непрекъснато ни казваха колко е велик социализъма, че ние сме най-добрите, а братския СССР е още по-велик, а пък гнилият капитализъм гние ли гние. Повечето хора тънеха в мизерия, не им се разрешаваше да отидат да видят колко е гнил капитализъма (Тодор Живков така ги произнасяше) и вярваха ли вярваха. Умните се възмущаваха, срамуваха и опитваха да бягат на Запад. Затова като отидеш на екскурзия, организирана от Балкантурист (това беше единствената разрешена държавна туристическа фирма) имаше цели партийни бюра, които пътуваха безплатно като награда, за да пазят хората да не бягат. Даваха ти да обмениш само по 25 долара, колкото да си купиш вода и картички. След първата екскурзия бях като в шок. Бях млада, бях видяла как живеят хората и се чудех къде и за какво се връщам, какъв е смисълът от това, което правя. Но за тези, които не познават прехвалената България на Тодор Живков трябва да изясня, че шокът беше голям, защото разликата беше от небето до земята. В нея нямаше лъскави магазини, дискотеки, барове, а през сграда партийни и ОФ-клубове. В магазините имаше само няколко артикула и само по празниците можеше да се намери нещо по-специално за ядене. Дрехите в магазините бяха в мрачни, убити цветове, а кройките бяха достойни за класата на работническо облекло. Всички ходеха облечени като от калъп, освен ако някой не намери случайно по-хубав плат и не отиде при шивач. Почти всички ходеха с прости басмени рокли. Бях младо момиче и майка ми се чудеше какво да ми ушие или оплете, за да изглеждам така, че да не ме е срам. Плодове, дори и тези, които отглеждаме в България, в магазините нямаше, а банани и портокали пускаха само еднократно за 2-3 дена преди Нова година само в 2 магазина в София. Софиянци припадаха по опашките, а хората от другите селища им завиждаха и ги оплюваха. Като купиш бананите седмица преди празника, те стават за празника на каша. Ето това му беше хубавото на Комунизъма. Не пожелавам да го изживеят на тези, които си го представят в розова светлина заради приказките на хора, които живуркаха добре на гърба на другите. Това беше царството на кариеристите-хитреци на некадърниците и мързеливците. И днес всички виждаме последиците от т.нар. комунистическо възпитание. Сега се отворихме към света. Който има ум, го оценяват и извън страната и може да постигне чудеса, можеш да се включиш в международни проекти, да те финансират извън държавата, без да зависиш от връзкари. Преди и да те открият, партията не ти даваше да излезеш от страната ако не си неин човек-доносник. Партийните другари изучиха децата си в Кеймбридж и т.н. на наши разноски, а сега те ни управляват и притежават повечето фирми. Затова пръквът измислени партии с пребоядисани другари, за да лъжат глупаците. Ако сте глупаци продължавайте да гласувате за всяка поредна тъпа глава-подставено лице на Партията.

няма лошо в думите и ! Всички са от едно котило!

Браво Цецка!!! Доктойна жена си!!!!

Abe yadosania,kakva e Elena Kostova?Partien sekretar,ama ne ot sds.Saradi takiva tapanari kato tebe se osra siniata idea

Не е позор че Цецка Цачева била комунистка, но не се срамува. Обаче е ПОЗОР че бившите престъпници от ЦК на БКП и Политбюро успяха да осъдят България в Европейския съд за правата на човека.

Искам да подкрепя Камен, че Цецка е била партиен секретар, а не редови член. И моя личен опит на служител в институт е същия-всичките партийни секретари , даже имаше един с над 30 години като такъв, станаха членове на СДС и Подкрепа в началото на 90-те. А другият въпрос е защо Зеленогорски мълчи за поведението на кака Цецка

А аз бих се срамувала,защото по соц времето не станах член на БКП поради това,че имам принципи,да ама не.....всички мои колеги,които станаха нейни членове се издигнаха в йерархията и днес някои от тях са на високи постове,а аз си останах със моите принципи.Въпросната Цецка е била член на партията точно ,за да се издигне по стълбата и сега хоп в парламента.Ако не беше бивша комунистка,сега щеше да гледа дела в Плевен,а може и по-лошо

Родителите ми не бяха членове на БКП. Да, това им попречи на кариерата от един момент нататък, но те направиха достоен избор и сега не се срамуват от нищо. Те никога не са одобрявали комунистическия строй и простотиите на БКП. Уважавам хората, които постъпват по този начин.

Бойко-БКП,Цецка-БКП, Цецко -МВР, Пламен- БКП,МВР,Иван в тандем с филипчо слажиха началото на разрухата и разграбването на държавата не със създаването на разграбващите и загробващите ликвидационните съвети и сега отново искат да крадът от обруленият народ. Кой управлява сега прелетните птички от БКП напусналите МВР или пак ще бъдем послушници на полицията.?????????? се тоталитаризма. Нищо ново нее научено и нищо старо нее забравено.

Как може да бъдеш член на СДС като си била платен партиен секретар бе червен боклук. Гордеела се била и не се срамувала, като си толкова горда защо не си остана в червените редици, ами си тръгнала гербер да ставаш. Защото тук е келепира и аз съм с вас които сте на власт. Бойкооо, събрал си ги от кол и въже само и само да спечелиш изборите. Не гласувах за теб, и за разноцветните ти герберски боклуци.

А аз бих се срамувала,защото като млад инженер изпратена в провинцията не станах член на БКП

И двамата ми дядовци са комунисти от 20-те години на ХХ век. След повече от 30 години в партията майка са изключени за дребнобуржоазно мислене. Баща ми и той беше комунист и участник във Възродителния процес, който никога не се боядисал като бесепар, защото за него БСП е партия на червената буржоазия. Аз също колкото повече живея, толкова повече намирам близки неща между комунизма и идеите на Христос. ... Затова оставям вратата отворена и каня всички безгрешни да влязат в блог-а.

Май, май червените пак са си на власт!

ГЕРБ - Много добър и успешен проект на ДС, подкрепен с гарнитурата АТАКА и РЗС. Нови хора в парламента, ред и дисциплина! Та нима го нямаше това в стария проект с царските изцепки, бяха нови хора неопетнени, начетени, расови мениджъри /на менеДжери/. Дано това не е новия апокалипсис в БГ.

До 1989 г. - БКП била държавата.ами сега, сега????

Освен такива като ЦЦ има и други две категории хора - едните работили честно и доблестно БЕЗ да членуват в БКП и други членували, но хвърлили билетите си от срам!

Няма значение каква е била Цецка Цачева преди 89-та година. Тя няма един петък служба като Председател на НС и вече я оплюхте... Винаги има време човек да стане за резил, така че по кротко. Ако успее да направи това което за 20 години не успяха другите Председатели на НС, голям праз че била член на БКП...

Помисли си добре дали в БКП влизаха наистина най-добрите или пък най-работливите!!!!В тези които партийния секретар на селото каже, защото те проучваха до девето коляно.Най-важните качества които трябваше да притежават членовете на БКП бяха да умееш да се нагаждаш и да умееш да топиш. Имаше и харни хора и работливи и добри но бяха малко. Повечето от тука пишещите и понятие си нямат какво беше едно време и нека не бъркат БКП със БСП - има голяма разлика.

Няма значение каква е била Цецка Цачева преди 89-та година. Тя няма един петък служба като Председател на НС и вече я оплюхте... Винаги има време човек да стане за резил, така че по кротко. Ако успее да направи това което за 20 години не успяха другите Председатели на НС, голям праз че била член на БКП...

Гледайте ДЕЛАТА! Докато служи на каузата за пълна промяна в България, ще я подкрепяме. Кривне ли - пускаме клипа с брадвата!

По интересното в биографията на Цецка е това, че само преди 1 година през 2008 година като юристконсул на Плевенска община тя е представлявала в съда лица, които са водели дела срещу тази община!!!!! Това е циничен пример за конфликт на интереси! За какъв морал може да се говори в този случай и чии интереси ще защитава сега г-жа Цецка като председател на НС? Тогава кметът на Плевен Найден Зеленогорски по Дарик Радио много подробно разказа за това, а сега си мълчи!!! Защо медиите не задават въпроси относно това, а не затова, че била член на БКП? Между другото тя е била партиен секретар, а не просто редови член на БСП.

Всичките са маскари, стари нови курви все тая и все на наш гръб. Браво Бойко поне си изпълни обещанието и вкара в затвора хората които 8 години опозоряваха България.

Лошо, бате Гошо, лошо... Даже и само поради това, че с почти същата политбиография е и божествения Бойко Б.

Бойко досега имаш 6+ за действията си. Само така, бой по червените тикви. Щом плюят значи си на прав път.