Забраниха на архитектите да пипат манастир

По искане на митрополит Николай Пловдивският Окръжен съд наложи забрана на Съюза на архитектите в България (САБ) да извършва всякакви правни действия, както и ремонти, подобрения, реконструкции и изнасяне и внасяне на имущество в комплекса “Св.св. Кирик и Юлита” над Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха на архитектите да пипат манастир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кесарювото кесарю, Божието Богу-което е Църковно да се стопанисва от Църквата

с чии пари се ремонтира манастира през 82 година? със същите пари, с които се строиха заводи, а после се разграбиха. за всеки българин, трябва да е въпрос на чест, че имаме един красив манастир, каквито с в гърция и русия. и вместо да подкрепим връщането на манастира към първоначалното му предназначение, ние отново си гледаме сеира с тази случка и се изказваме компетентно, като правим единственото , което можем - да плюем по църквата и хората, които я представляват. национална черта за съжаление - срам ме е от нея.

Другаря поп има много къса памет.От 1982год.Светата Обител се стопанисва от СБА. Те я реставрираха и възстановиха. Сега, когато е в добро състояние крадливите попове -мошенници искат да й сложат ръка. Много е лесно така. Нямам нищо общо с архитектите, но те възстановиха Манастира. До 1982година долната комунистическа измет го беше превърнала в лудница. Наистина, повярвайте ми или попитайте местните хора. Светата Обител беше ЛУДНИЦА. Сега николайчо-лудия иска да сложи ръка на Манастира, защото има хотелска част и се знае още от комунистическо време какви оргии си вихриха по манастирите номенклатурата. Нали сега поповете пак са комунисти/болшинство са без необходимото образование, а са пенсионирани военни завършили само някакви измислени курсове/. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ЦЪРКВИТЕ НИ ОТ ТЕЗИ БОЛШЕВИШКИ НАВЛЕЦИ!

им гледа човек творенията по градове и курорти,май е най-добре на някои от тях да им забранят да пипат хартия и молив.

Вярно е ,че има бар,там идват и проститутки на повикване и стават чудни оргии.Ние бяхме една мъжка компания от София и чудно си изкарахме.Така ,че архитектите да не лъжат!

Трябва да им забранят да пипат и сградите. Всяка нова сграда в града не се вписва в общия контекст, стои уродливо със своите кули, балкони и др. А измененията на градския регулационен план. Старшини да правеха тези неща щеше да е по-добре.

Колко още комунистически гнезденца има за пръскане в Майка България !

Вярно е ,че има бар,там идват и проститутки на повикване и стават чудни оргии.Ние бяхме една мъжка компания от София и чудно си изкарахме.Така ,че архитектите да не лъжат!