”Червените” искат разпускане на партиите-фантоми

Забраняват се даренията от юридически лица, а физическите лица ще могат да даряват до 30 000 лв. на партиите.

Обратно в новината

Коментари - ”Червените” искат разпускане на партиите-фантоми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така,повече кенефи им сложете , че ще се изпонасерат от радост и безплатни кебапчета и бири.

И никаква стопанска дейност!

КОЙ ЩЕ ФИНАНСИРА ТОВА СБОРИЩЕ НА БУЗЛУДЖА? ЩЕ СЕ ОТКЛОНЯТ ЛИ ДЪРЖАВНИ/НАРОДНИ/ ПАРИ ЗА НЕГО? КАКВА Е СХЕМАТА? ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА?КОЙ ЩЕ ПОЧИСТИ РАЙОНА НА СБОРИЩЕТО СЛЕД МЕРОПРИЯТИЕТО И КОЙ ЩЕ ПЛАТИ? ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС ЛИ?

А Гоце колко взе от Пернишкия бизнесмен източвал Сапард-доклада на ОЛАФ? Колко взе БСП от аферата петрол срещу храни -доклада на ООН ясно уличи Гоце и БСП. Нилук яли и мирисали. С нашите пари сега с излишъка ще подкупват бабичките. НДСВ пък с излишъка ще подкупва младите хора. Сега чух че ин витро предизборно ще финансират по иния на касата. Хубаво ама защо НДСВ? Колко хора измряха от РАК по време на тяхното управление, поради липса на лекарства. Те са за трепане бе.

Ако има субсидии за престъпните бг партии, ставам веднага партизан !

То най-голямата партия фантом е БСП.Нея разпуснете първо.

Никакви субсидии за партии !!! Сами да се оправят !!!

връщане чл. 1 от конституцията - партията в булгаристан е бкп. да живее вечната дружба кпсс-бкп, добре се справихме в булгаристан, никаква пазарна икономика, а съветски олигархичен модел, браво и на робите дето все няма за кой да гласуват, защото нито са видяли, нито са чули, за мислене с бетонираните промити тикви да не говорим. талкова прости, че дори забравиха хронологията на събитията в шибаната бездържавност

Ако такъв закон е имало през 19 век, то сега нямаше да има БСП, щото десетки години столетницата е била кръжок-партия, от която нищо не е зависело, ама дядото на сегашния коалиционен партньор изглежда е бил демократ и не е закрил този кръжок, оставил е пет/шест даскали там нещо да си бърборят по седенките... Една партия, независимо колко е голяма, както и нейното съществуване, зависи от избирателите, а не от закони, цензура и разрешителни. Изгле има страх, така от нищото да се появи някой друг, подобно появата на АТАКА или ГЕРБ, е тогава какво ще правят сега управляващите, пък и останалите? Това не е нищо друго, освен страх от генериране на нови политически алтернативи. Стремеж за налагане на монопол и диктат. А иначе предлаганите идеи за допускане на малко на брой политически партии са чиста демагогия и лесно подвеждат и лъжат част от избирателите. Мажор избори, за измитане на инфантилните типове от парламента. Проблемът не е колко партии има в държавата, а в това, че сега управляващият политически елит няма държавническо мислене и е неморален. Наглостт е в повече.

Другарите новопокръстени социалисти,а всъщност непроменили се крадливци-комунисти мечтаят да са без конкуренция и да управляват ката Хитлер,най-близкият идеологически до тяхната доктрина,хиляда години.Ще им приседне ,защото трябва да променят конституцията,защото наближава краят на управлението им,защото лъжите им вече са много прозрачни и защото зад ъгъла наднича бате Бойко,от когото се страхуват толкова много!Да им е честито хилядолетното царуване!

Ти не знаеш ли че държавата отдавна е източена и парите са отишли в червените Бароновци. Сега те ще спонсорират с нашите преработени пари от данъкоплатците мероприятието.

A SEGA OTKRADNATITE PARI OT FONDOVETE 4REZ ORGANIZACII NA KOMUNISTI I TURCI KADE 6TE GI OT4ETETE DRUGARI , TEZI PARI BQHA ZA NARODA, VARNETE PARITE I IDETE V ZATVORA SEGTA

Трябва да разпуснат БСП от тях по-голям фантом няма. Гадни и нагли мошеници.

аз пък искам да бъдат избесени

i naj ve4e na ATAKA,GERB, z6toto sa im prjaka zaplaha za izborite! Bravo be komunjagi mrasni!