Откриха нов кучешки ”концлагер” край Варна

За пореден случай на лошо отношение при отглеждане на кучета край Варна съобщиха природозащитници.

Обратно в новината

Коментари - Откриха нов кучешки ”концлагер” край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучкарник утре в Боровец май беше малко без регистрация

Нечовеци пъплят по Земята.

Кучета "без ток и вода" - веднага да се самосезира енерго-то и да предостави ток на животинките!

Щом кучетата са предадени на "Лъки Хънт", защо изявления прави Светла Димитрова от "Анимал Хоуп"? Тя вече и на Лъки Хънт ли е говорител? Лично мнение: писна ми от тая селска пръчка, дето се въвира навсякъде!

Тази гад дето ги е изтезавал, предлагам да живее в чудесни условия Но да го хранят една седмица с трици Ако трябва и на сила Ако трябва и през г ъ за

Начи в концлагера за хора , имало и кучешки...ццццц!!!

Можем да съдим какво е сърцето на човек по отношението му към животните.

Не разбирам какъв е проблема да има колбаси от кучешко месо. Има бедни хора с радост биха се зарадвали на някой суджук.

Майтап няма, ако съм пред дилемата която много сънародници са изправени, да умра от глад, самоубийство или да хапна печено куче ... бих избрал живота и печеното месо. Кучето не е природен продукт, то е видоизменен вълк и не е част от никоя еко система. Яде се както прасето, без забележки. Т.е. не хвърляйте животните на улицата, яжте ги.

"Те са се натъкнали на 11 четириноги, отглеждани в мизерия, без ток и вода, и хранени с трици.". Тези платени псевдокучкарозащитници не знаят ли колко хора в България живеят по- зле от помиярите им?

Не е в българските традиции и при голям глад да се ядат кучета, но може да се изнасят за Корея срещу риба. След като изядем рибата с отпадъците може да се подхранват кучетата.