6000 души искат затвор за човека, изгорил живи кучета

Близо 6000 души са подкрепили до момента петиция за ефективна присъда „на чудовището, което запали приемния дом на Animal Hope-Варна“.

Обратно в новината

Коментари - 6000 души искат затвор за човека, изгорил живи кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди,след като не можете да обичате животните защо плачите эа любов убиѝци такива,само смърт за вас !!!!!

смарт за този изрод!

Дам, така се прави пропаганда. Народа трябва да се насъска срещу себе си. Да е бесен, да иска да убива, да не му пука за родината. Да бъде отвлечено вниманието от заробващи заеми и политически схеми, Ви бутнаха едни кучета запалени. Понеже тази новина беше слаба, отрязоха лапички на друго псе ... и така докато не се изнесете, че тази територия е ценна.

Кучетата и техните гледачи нямат място сред хората

Само кучкари психопати се навъдиха

Какъв затвор-разстрел за този урод.

бау-бау! газова камерА направо.

Кучкарето много лае ...кълне. Приютчета стоят под прозорците ни. Зоофили.

Не става ясно с какво точно се е занимавал този дом. Какви животни е приемал и как ги е приемал? Какво правят с тях там?

Ако някой Олигофрен е сложил тия кучета там за да вдига Шум и да Дразни околните,то тогава ПРАВИЛНО са запалили бараката с кучета.

Фактът е, че такива подписки по правило се подписват от хора, които не живеят близо до зверилника. А от снимката личи, че е насред жилищен квартал. Явно съседите не могат да спят от лаенето. Другият факт е, че с палежи нищо не се оправя.

А още по-правилно е такива, които разсъждават като теб, въобще да не се раждат...ако въобще жалките ти напъни да се изкажеш могат да се нарекат разсъждение. Но рано или късно еволюцията спира размножаването на подобни изродени обекти като теб!

Оли ,ако ти пречи шума се върни на село от където си се пръкнал.В тази държава има закони които като не се спазват,се налагат наказания.Явно си неграмотен щом още не го знаеш.

Пък този дом май не е законен, и кучетата са били без надзор и правно основание да са там и 7000000 не са се подписали.....

земат ме селянете за едно лято и ме натирват.Затуй си и лая.

Т.нар. чудовище" е нормално да бъде пуснато с подписка, след като за много по-тежки случаи пускат заподозрените.

какво ще правим с изоставените и възрастни хора по улиците и по пансионите по които мизерстват, гладуват, търсят подслон, подаяние. Там където ги вързват живи докато умрат или се успокоят и т.н.??? Или кучетата винаги са по-важни от хората???? Объркано общество.

Ей лайнар. ТИ що не направиш нещо за мизерстващите по улиците, вместо да се бъркаш на други, които искат да помагат на кучетата???? Сбъркания си ти говедо, ама едва ли го осъзнаваш. Ако нямаш сърце за животните, нямаш и за хората. Тъй че ни се пиши голям моралист, щото през живота ти едва ли си помогнал на когото и да е било.

ЩЕ ПРИЗОВЕМ ДЕЦАТА ИМ БЪДЕЩИТЕ ИМ НАСЛЕДНИЦИ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТЯХ А НЕ ДА ГИ ОСТАВЯТ НА ГРИЖАТА НА ОБЩЕСТВОТО.

Човекът е мислещо същество(или поне така трябва да е) и като такова може сам да управлява в голяма степен съдбата си. Познавам хора, които са мизерно положение, но сами са се докарали до там, благодарение на алкохол или наркотици, или свръх его, или свръх наивност...Предлагаш му работа, а той ти казва, че няма да ти работи за 600 лв., предлагаш му храна, а той ти казва, че не иска, искал бил пари...А тези животни са оставени на милостта на хората! Да ги унищожиш съзнателно по този начин е пълно извращение ! Психически нормален човек не може да направи такова нещо!