Нови пластики ще красят центъра на Варна

Пет съвременни пластики ще бъдат поставени в различни градски пространства във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Нови пластики ще красят центъра на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо! Нека да има интересни неща, но не е ли редно да бъдат и практични, т.е. да се помисли и за човешкия фактор, как би могъл да се впише в цялата тази градска среда. Иначе наистина звучи разточително.

Да допълня това, което написах по-горе. Примерно би могло да бъдат интересни обособени места за шах на открито с големи фигури, или маси с възможност за игра и споделяне на времето било оформени като шахматни или за игра на табла. Трябва да се сложат парапети навсякъде над алея 1ва, защото има места, където са изгнили и всяко дори невнимателно докосване може да е причина някой да полети надолу. За това трябва да се помисли, а не за някакви пластики, които изглеждат нелепо на фона на всичко останало. Нещо като очите не сме си измили, но грим ще слагаме.

На гол тумбак-чифте пищови,всичката Мара фтасала,че до пластиките стигнахме,кой знае кой взе тлъста комисионна за поредната глупост,абе ,хайвани оправете първо улиците,щото само централните лъскате и ремонтирате,справете се с трафика,задръстванията ,неправирно паркираните коли,незаконното строителство,щото давате разрешителни за строеж без да сте оправили инфпаструктурата/ама дреме им...нали поредният корумпиран чиновник е взел"своето..../та за пластики ще ми говорят....

ПЛАСТИКИТЕ БЯХА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ.СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СПЯ СПОКОЙНО,А ТОВА ЧЕ НЯМА ТРОТОАРИ,КЪДЕТО ДА СЕ ВЪРВИ,ЧЕ ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ Е НА ПОЛОВИН ЧАС И СЕ ПРЕМИНАВА НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР ПОСТОЯННО СА ТАКИВА БЕЛИ КАХЪРИ,ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ СПОМЕНАВАТ ДОРИ.

и всичко е О'К...