Варна започва три проекта за над 87 млн. лева

Община Варна започва изпълнението на три проекта на обща стойност над 87 милиона лева, съобщи зам.-кметът на крайморския град Пейчо Пейчев.

Обратно в новината

Коментари - Варна започва три проекта за над 87 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма лошо да ремонтират . нали толкова години ревахте че не ремонтирали Варна а само София и Бургас . Лошото е че няма да спрат неправилно паркиралите коли . Че да усетим това пусто УШИРЯВАНЕ на улиците. Лошо е и това че тези които решават нещата живеят в къщи с гаражи на Траката или на Златните , ходят на работа в 10 часа и паркират на служебния паркинг на Общината

Дано кметът, но не районния, се сети, че има един квартал Изгрев, който чака няколко десетилетия пътища с осветление по тях, нормални адреси с улица и номер, канализация !!! Стига с лъскането на "представителната " част на града !!!

За голямо съжаление! Уличните ремонти през последните години са К О З М Е Т И Ч Н И. Не се работи за облекчаване на движението нито на автомобилите, нито на пешеходците .... Варна се обрича на задръстване с всичките му последствия за десетки години напред.

Кашата продължава ! Само започнати проекти и нито един завършен качествено. Иначе парите отчетени и взети. Плачевен град, некадърни институции!

Кварталите са с разбити улици и тротоари а някой е решил да гушне едни парички от електронни пътеки.Не му ли стигнаха парите от ненужните 3 Д фигури и неработещата система за продажба на билети и таксуване?Там потънаха милиони.Апетитът идва с яденето...

"Варненският Петър Христов" ще получи нови тлъсти поръчки. Представям си колко ще струват тези "уникални" пешеходни пътеки. Там полето за кражба е огромно.

Гушите на една бандитска организация и подчинените им управници са като на ония гъски, дето ги угоояват, за да ги направят после на пастет - ненаситни! Алчна пасмина, ще изядат и тия парици и ще искат нови, а някога най-хубавият и чист град ще линее, пълен с пейзани и отрепки...

голяма красота е този потурски град кадето пешеходците хорят по платното щото няма тротоари за тях а са преварнати в паркинг ако си маика с копичка с малко дете jялна ти маика жонглираш мегду автомобилите .защо не се направят обществени паркинг кои има изгода от това каде ще потанат пак тези милиони.в джоба на кои потур .

Варна е като при Екатерина Велика- красиви( ако станат) само централните улици,нали и от там е станало нарицателно това име на такива улици.ВижтЕ Техникумите,у-ще Йовков-улици като след бомбардировки.А кой ландшафтен архитект е проектирал по бу Сливница всички тревни площи да са по-високо от бурдюра и като вали-калта се стича на улуцата ,като изъхн -прах и го ДИШАМЕ.