3 г. затвор за гинеколог за смъртта на бебе

Варненският окръжен съд осъди на 3 години затвор при първоначален общ режим акушер-гинеколог, причинил смъртта на бебе при раждането му.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. затвор за гинеколог за смъртта на бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майната му на бебето, ще си направи ново, ама жената... Дано не я е осакатил, та да може..

лошо е да се съди в угода на общественото мнение, но дано да има обжалване

Ще продължават да крият имената и лицата на престъпниците?! Името на този трябва да е известно публично, заради потенциални бъдещи негови жертви.

В българия лекарите се произвеждат на килограм.

защото хората са такива умни на килограм

Не е редно да съдят доктора затова че по невнимание, немърливост, незнание е убил бебето и осакатил родилката. Те имат право да ни спасяват и да ни убиват, според това дали са на кеф и дали им е платено..

При тези условия на труд и заплащане е чудно , че още има гинеколози. Дали пък в навечерието на бабин ден няма да се сетим за някой който е спасявал много животи на родилки и на бебета??

Toва небезизвестния Георгиев ли е...?

Така ли....Значи Лекар е "причинил " смърт ....а онези дето "раздават" "правосъдие" кога ще лежат в затвора?Например онази фльорца от Пловдив, дето уби полицай при изпълняване на служебния му дълг и после беше хваната да шофира с отнета книжка-2 год. затвор!?И не чувствала вина? Тях какво да ги правим?Нито здравеопазването,нито правосъдието,нито образованието в Бг !Нищо! Бягайте!

а тези в народното сьбрание, трябва всичките да са в затвора