Близките на жертвите в ”Аспарухово” искат 5 млн. ”кръвнина”

Близки на загиналите при наводнението във варненския квартал „Аспарухово” започват съдебна битка за обезщетения в размер на близо 5 млн. лева.

Обратно в новината

Коментари - Близките на жертвите в ”Аспарухово” искат 5 млн. ”кръвнина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същите маали дето изсякоха гората, което доведе това бедствие, сега искат държавата да им плаща.. стават все по-нагли!!!

В България никакви мерки срещу наглостта. Ако веднага бяха бутнати незаконните постройки, сега нямаше да има претенции. Сега всички разходи да плаща кмета.

държавата е виновна в случая, защото не ги е изгонила от отводнителния канал, а ги е оставила да строят където си искат незаконни постройки и да ги обитават с десетилетия.

Смехории.Това е измислено от алчни адвокати за да си вземат хонорарите.Искам да отбележа,че всеки има поне по една причина да съди местните власти.Да не влизаме в подробности.

Какви обещетения, долна мръсна циганска паплач ? Първо изсякаха гората над Аспаруховското дере, и после си застрояват копторите в дъното на дерето, където при дъжд се оттича водата. И всички цигански боклуци се изхвърлят в това дере. Мрете м.йка ви циганска...

Да не забравяме и магазинчетата, над пътя на водата, където общината взима наем.

Значи, Разни Рекетьори като Топлофикация обикалят да ограбват Народа.. За загиналите в Потопа, може да се каже че Бог ги е убил.. Само разни Роднини на Общинари, депутати може да измислят Дело да съдят държавата... Мошеници.

Все едно да се завра да живея в отводнителен канал и после да се жалвам от наводнение. Че и да съдя държавата...

Писна ми да се чуствам виновен и да плащам непрекъснато, че някой някъде не си свършил работата.

ама циганска...лошото, че това вече е синоним и на 'българска' .. след като български адвокати ламтят да печелят от българския народ по повод цигански престъпления.. Но,така е - рибата се вмирисва от главата : след като в София се краде безогледно, защо във Варна да не се краде ? Да не са по-глупави там ?

Добре, а персонално нещо кмет/архитект/чиновници ще се отразят ли?

с подкрепата на другарите ...

Циганите са виновни за задръстения канал, за построяването на колибите в него, както и за камарите боклуци, които възпрепятстват оттичането на водите от проливен дъжд. Сега алчни и хитри адвокати ги подтикват да търсят някакво обезщетение??? Пак идваме до тезата: крадецът вика дръжте крадеца. Но да видим и кои са адвокатите по това нелепо дело!

За това, че циганите строят безконтролно други са виновни. Да се извинява някой с циганите е типично по герберски - все някой друг им е виновен! Олигофрена-кмет на Аспарухово не подаде оставка след очевадното безхаберие и бездействие! Дори от хорска срама трябваше да го направи!

грам не съм му фен на "олигофрена-кмет" , но и ти си пълен тапир.Какво е виновен той - да не ги е насадил там да живеят ?

А каква част от внеслите иск в СГС са етнически българи???

Защо ще внасят искове в Софийски градски съд? Освен заради болните мозъци на дир-овите "редактори", които не са чували за нещо, наречено местна подсъдност. Имотите са във Варна, на територията на община Варна, пострадалите са от Варна. За чий кОр ви е СГС?

"дировете" са там и си мислят че всичко почва и свършва в СГС

Щото Ники Димитров ще ги представлява, въпреки че е тъп като гьон