Билетите за градския транспорт няма да поскъпват, засега

"Градски транспорт" няма намерение да поиска увеличаване на цената на билета за обществен транспорт във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Билетите за градския транспорт няма да поскъпват, засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Idioti

крадци без конкуренция, няма частни линии и нещо скриха новите автобуси, да не ги продадоха вече

Варненци, ако искат да продължат да пътуват ЕВТИНО и да са в добро състояние когато слязат от автобуса, не трябва да допускат да се слагат МОБИЛНИ устройства за карти.. Някаква частна фирма си пробутва устройствата, за да КРАДАТ парите на варненци. Мобилните устрйства ще ОБЛЪЧВАТ хората пътуващи с автобуса и като слязат ще им се вие свят. Много по- ЕВТИНО е с Метални перфоратори за билети и по- добре се пътува, където няма мобилни устройства. Ако сложат такива устройства, цената на билета ще стане 1, 60 лв. Фирмата ще КРАДЕ по 30 стотинки за всяко пътуване, от всеки Варненец. Трябва да се поиска Оставката на заместник- кмета който иска да слага такива мобилни устройства.

глупости трябва конкуренция, най-страшното нещо е държавния монопол

Интегрираното градско крадене трябва да му се плащат лихвите. Сега ни подготвят за това!! Сини зони и скъпи автобуси .. на ви сега

Да сменим ръководството предлагам. Може и пък новото такова да успее да измисли вариант, където да наема на свободен пазар превозвачи където цената да е 1лв, а не 1.3лв. Общината ще може да се отпуши от комунистически блатясали мозъци в момента, в който и те започнат да ползват градски транспорт. Нека всички се организираме и решим, всички на хранилката на държавата и общината, да ползват градски транспорт. Няма кмет, заместник еди какъв си, чиновник ... всички в градският транспорт! Така ще могат от първа ръка да се запознаят с проблемите, редовни ли са автобусите, хората какво мислят за системите им за милиони дето не работят и т.н. Сега са ми някакви чиновнически застояли и без идеи ... щели 1.3лв да го направят, електронната система която не работи да ни натрисат и т.н. Всички в автобуса!

Как пък изчислихте, че себестойността е 1,30 лв, след като цената на петрола трайно беше паднала до много ниско равнище и години наред Градски транспорт правеше яки пачки на цена 1лв!Ей, мошеници, нямате наяждане!

По-високата цена вероятно ще доведе до отлив от градски транспорт и повече автомобили по улиците. Т.е. по-мръсен въздух и още по-големи задръствания.

Засега. А,кога ще ни зарадвате за пореден път?