Делото срещу Марешки тръгва отначало

Делото срещу Веселин Марешки за изнудване чрез заплаха за увреждане на имущество тръгва отначало.

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Марешки тръгва отначало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм констатирал такъв преразход,но това не се дължи на качеството,а на...КОЛИЧЕСТВОТО или по-точно на ел.брояч на колонката,където според мен се играе някак си.

От Марешки не купувам вече горива.Оказа се,че с тях изминавам по-малко километри отколкото при скъпите бензиностанции.Евтино на литър,но най-скъпо на километър.

Радвам се за теб,агитирайте и всички просветени дебили да зареждат само от вашата лукоил и ако ви видим другаде......знаеш какво

Марешки, докато не вдигнеш цените на горивата няма да те оставят. А народа хич не му пука че някой продавал по-евтино. Народа е народ за да го стрижат.

нема да слушаш и ще продаваш евтино гориво не мое така

Българският парламент - странноприемница за ПРЕСТЪПНИЦИ ! Българският съд - ПЕРАЛНЯ и инструмент за оневиняване на престъпници ! Българската прокуратура - Чадър за престъпници !!!

Българска мутра, докопала се до парламента, благодарение на много наивни люде. Нищо ново у нас.

Селски мошеник и тарикат!

........е синът на баща ти

А тази от Крушовица е чиста гражданка......селската партия претендира за гражданственост :)))))))))))))

Бори се алабала, но все пак остава въпросът: Защо не го подкрепя народът масово!? Или защото е обезверен или защото не му вярва, така мисля.

Преследват го, защото се бори против картелите.

за виц!

Нямам симпатии към Марешки, но той показател как се справят с политическите си опоненти другарите от ГЕРБ, БСП, ДПС и ДС-всеки който дръзне да се опъне на "правоимащите" е обект на съдене, разследване и безконечни процеси. Та накрая ще подкрепя и Марешки.

Не закачйте този добър човек - той вече не е побойник и далавераджия, а е изцяло отдаден на грижи за народа! Не гледайте на този сурат, той лъже - това е лицето на един скромен и честен човек, жертвал пари, време и богатстава, за да се бори с корупцията сред елита!

смешка, нали?