Германски деца пратиха 5000 подаръци на българчета

Германски деца и техните семейства изпратиха 5 хиляди индивидуални коледни подаръка за деца от областите Варна и Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Германски деца пратиха 5000 подаръци на българчета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те така пращат подаръци и на децата от Буркина Фасо и Бангладеш! Нашите (които не живеят в София) са някъде там в класациите като стандарт.

"Всички деца са равни и заедно можем повече" - но децата в източните райони явно са по-равни :) Че даже и индивидуално се давали подаръците - ясно, значи по списъци. ДПС ли прави списъците за другарката Меркел? Сигурно само за деца на родители с бурки или курско-говорящи мюслита.

Жалки сте хора. Германците мога и с чорапи да си носят сандалите и да са смешни, но вие сте жалки. И като се чувствате толкова обидени, никой не вие спрял да се организирате вие и да го направите вместо германците. Ама тогава ще мрънкате, че кметовете ще откраднат хубавите подаръци за техните деца...

Преди ние подарявахме,сега на нас подаряват.Добре сме няма що

Са изпратили нещо, абсолютно негодно за ползване и вероятно бракувано и тръбят, че са направили подаръци на деца. Точно в техния лицемерен стил.

Сиромаси много в БГ, знаят хората има богати мутри и бедни хора, мутрите с милярдите станали по 200 кг. Вчера видях снимката на Стефан Данаилов, ако го качат на текезарския кантар няма да го хване, ядат като невиждали, а за бедните само оглозгани кокали.300 лева месечна заплата коледни подараци не купува. Хората знаят, колко българи са в Германия изпра6тат всеки месец пари на близките ???

Ужас!!! Нямат ли тези деца и родителите им достойнство! Какво точно не могат да си позволят българските деца и немските трябва да им го дават. Да не сме в Африка. Това е супер унизително и не мога да разбера кой тъпанар у нас е решил да трупа дивиденти с подобна низка кампания.

Ясно. Раунд тейбъл Варна. Поредната псевдо-елитна организация за хора с претенции без съдържание.

Немец да подарява нещо звучи като евреин с 10-годишен стаж в мина.

Докато бях в Германия във фирмата веднъж подаряваха бонбони на служителите си. Всичко беше с изтекъл срок на годност! Немците са неприятни егоисти и нищо не подаряват току-така!

Моят личен опит с немците пък е съвсем друг!!! Вярно е, че са спестовни и пестеливи. Но по принцип се занимават много благотворителна дейност и на тях може да се разчита. Учат децата си да помагат на по-бедните и да не се фукат с богатството си, както е в Америка. Отделно, че има различни хора така, както и в България.

Това е поредната подигравка на богатите, събраха от германски деца ненужни и употребявани неща и ги дариха на нашите, за тях сме бананова република!!!

А по-добре ли без такива помощи?! Малоумник...

Да, ама ти вече си продал душата си за жълти стотинки и се съмнявам да ме разбереш

Не са употребявани. Нови са. има тощни изисквания какво да се купи, с какъв срок на годност, за щоколада например.

А ти, ако кацнеш в София и се сблъскаш с нашата действителност, не би и си помислил, че си в бананова република???