Кметът: Ще има прелези за пешеходци по новия бул. „Левски“

Напредва изграждането на новото трасе на бул."Васил Левски", който ще преразпредели движението във Варна и ще отведе транзитния трафик извън централната част.

Обратно в новината

Коментари - Кметът: Ще има прелези за пешеходци по новия бул. „Левски“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При интензивен пешеходен поток в централната част на Варна кръговите няма да осигурят никаква сигурност. Следва да се направят светофари или пешеходни подлези.

Огромна глупост. Ще се пресичат два големи булеварда с кръгово движение и посредата ще шъкат непрекъснато пешеходци.Задръстването ще е много качественно а ефекта от милионите нулев

Браво! Само "Левски"!

Този булевард-магистрала е едно голямо хвърляне на прах в очите на хората и уникална възможност да се открадне голямо количество европейски,държавни и общински пари.....,не случайно е с 6 и 2 локални - общо 10 платна......през центъра на града.По-цял свят това се прави по околовръстни извън града,а те точно обратното.Когато водещо е ние сме на власт.....и сега ни се е паднало да крадем......с кмет барман от к.к "Дружба"

Декември....най-подходящият месец за разкопаване и строителни дейности. Ааа, едни пари трябва да усвоите до края на годината. Добре, добре...

Не мога да разбера за надлез ли става въпрос или прелез. Второто нещо не ми се връзва.

Пишещите по-долу явно никога не са ходили в София и не са виждали кръговите на 2 нива. :-) Не че са особено добри за в средата на града /защото са високи и заемат много място/, но стават. По-добре такива, отколкото нищо. :-)

Пишещите по-долу сигурно са ходили в София, но просто от там нищо добро не е излязло, та, по-добре да не се копира безразборно.

...нищо не е излязло...

Какво можем да очакваме от Варненската трилентова магистрала МАКСУДА - промяна на проектите в движение, разгласиха проекта - оказа се, че имоти трябва да се отчуждават тепърва. Сега и кръгови, че и пешеходни пътеки без светофари....

Какви кръгови кръстовища?! Нали нямаше да има пресичане на едно ниво?!Поредната нагла лъжа.Накрая ще се питаме като Вуте - "Оти ги ручахме жабетата?"

всичко на думи звучи прекрасно, но на практика е пълен абсурд. Инжинерите които чертаят и кроят плановет30е и инфра проектите в града са пълни идиоти, учили в соца и никога не са излизали от града. Кръговите движения са супер стига да са добре проектирани. Може сами да си направите сметка... само погледнете кръговите по ул Девня, Пикадили Парк, ЖП Гара и т.н. да не ги изреждам. Лично познавам хора от Хидрострой, които са ми обяснявали за общинските проектанти (калинки)

Като гледаме кръговите и ни идва да спретнем една тиха революцийка....кървава. Като гледаме творенията на Псевдострой, между другото, е същото !

Вижте кой работи на обектите - само роми и после си направете изводите що се наводняват и защо се пука асвалта.

Това е пълна простотия, кръговото движение на такива натоварени кръстовища е проблемно още по-малко съчетани с пешеходни пътеки , ще стават голями задръствания, ставше дума за естакади а се оказа кръгово, глупости.

Пешеходна пътека на кръгово!!! Пешеходците ли ще пресичат безопасно или трафика няма да е затруднен заради пешеходците? Двете са несъвместими!

Прелези? Когато не минава влака - мини - това ли означава прелез?