Вандали атакуваха новата билетна система във Варна

Вандали са опитали да разбият машина за продажба на билети на сп. "Тракия" във Варна, съобщиха от общината.

Обратно в новината

Коментари - Вандали атакуваха новата билетна система във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна пуснаха система, която позволява да се купуват билети чрез смартфон. Само че за тази работеща система не се шуми, понеже няма нищо общо със системата, по която се усвояваха едни европари (тя работи паралелно и независимо от нея). Разгледайте инструкциите за купуване на билет през смартфон, които са залепени на автобусите 148 и други. Аз лично не я ползвам, защото телефонът ми е от глупавите (с фенерче).

Портних - ти и твоите насадени душички на ключови позиции - сте за уволнение. Нищо като хората не направихте както трябва - само пари и заеми усвоявате и до там считате, че сте си свършили работата.

Цъкай минуси - тия милиони дето ги тегли като кредити, а прави наполовинчати работи - кой си мислиш, че ще ги плати през данъците си? И аз мога да тегля на поразия да харча и да показвам колко съм велик. Ремонтите му на аспаруховия мост - пълна трагедия с организацията - що псувни изяде - целия му род до 10то коляно ще има за закуска. Тръгна да прави пробивите на булевардите - смени проектите няколко пъти - пречертава, накрая ще стане едно говно

Неработещи устройства.

Наистина кога ще заработи системата за интегриран градски транспорт. По спирките липсва всякаква информация за движението на автобусите. Пълен хаус! Някой следи ли за изразходените средства и свършената работа! Защо се протакат нещата.

ИСКАМ ОБЩИНАТА ДА СЪОБЩИ ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА Е ПРОИЗВЕДЕНА "НОВАТА" СИСТЕМА.

Ръждясаха им машините само след една година, а все още даже не работят.

Нищо не са пуснали търтеите! Масово в автобусите апаратите са потрошени и даже липсват. А информационната система изобщо показва квот си иска. Взеха една чанта кинти и си биха камшика алчните кради. И това вече трета година. Алоо Селски транспорт ООД, изобщо само крадохте и засега пълно нищо.

Истината е много проста - няка кой да прокетира и настрои и пусне подобна система у нас вече. Аз лично правя подобни неща и във фирмата сме 4-5 човека които проектираме всичко и изнемогваме, но отгоре ни натискат за срокове и като на някой не му издържат нервите и напусне и проекта се издънва или забавя тотално. Дори сега можем да наемем много проектанти, но се нуждаем от такива които наистина могът да свършат работа, а е тези които са чули се дават огромни заплати и решили и те че ще почнат да правят това. Да, като проектант искарвам на ден МРЗ. Хора които си развяват дипломите ей така също не ни трябват, трябват ни такива който може да свършат истинска работа. Началници също си имаме много, даже ще ги съкращаваме... най-накрая!

...инжЕнер приятелю,иначе си прав...

Ти ако си инженер, аз съм трамвай... Не можеш да пишеш правилно, а си тръгнал да лъжеш, че правиш проекти. Льольооооо, излагаш се

Уж нова , а вече ръждясала ?

Ръждясала е, щот идва от Германия. Там много влажно.

щото има едни там, дето ги препикават редовно при нужда ...

Не е справедливо на гражданите да се казва каква е хубава системата, колко щяло да подобри нещата, без да им се дава точен отчет колко пари се дават за ремонти и поддръжка. Да не стане така, че заради тази система, цената на билетчето ще трябва да се вдигне?