Съдят варненски бизнесмен, укрил 68 000 лв. данъци

Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд управител на фирма, избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Съдят варненски бизнесмен, укрил 68 000 лв. данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази фирма хоумър си е моя от далечната1998 г.произвеждам си зеле,праз лук,чеснов лук,кромид лук и алабаш.това са лъжи за някакъв си измислен индивид.не ми петнете името на фирмата,че ще да не се видим на друго място.

пинокио казах ти да не лъжеш татовото.ти взе че стана драскач ,не журналист. хайде погледни в огледалцето да си видиш нослето.всичко надраскано е пълна измислица.има кой да съди хората и той никога не забравя.сполай ви.

Аз съм работник , плащам Данъци в размер на около 1500 лева месечно. Този Пич трябва да лежи в Затвора при ромите и да му конфискуват имането .

На мен тук ми мирише на кражба на обществени пари - източване на ДДС, а не на укриване на данъци. Според мен на такива счетоводители трябва да им се отнема правото да упражняват професията счетоводител и да могат да откриварт фирми, да бъдат материално отговорни лица, най-малко за 5-10 години.

За да усеща справедливост обществото от наложено от съда наказание е важно дали до произнасяне на присъдата тези 68 000 лева вече са внесени в хазната. Ако- не тогава ефективна присъда с лишаване от свобода за дълъг срок, докато изработи и върне на държавата тези 68 000 лева. Иначе е много удобно, ако е осъден условно и не е върнал нищо, това са си живи спестявания.

"бизнесмен"?! Моля ви се, този си е просто мошеник, при това глупав.