Съдят фотограф, снимал и разпространявал порно с модели

Районната прокуратура във Варна предаде на съд 50-годишния Николай Г., създавал и разпространявал в интернет порнографски материали.

Обратно в новината

Коментари - Съдят фотограф, снимал и разпространявал порно с модели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е*ах ти съдът! Все едно сме по времето на комунизЪма!

бати и унижението за една жена да се съгласи на подобно нещо , женския мозък е като развалената бира колкото по развалена толкова по добре е в час със самата си личност , тоест абсолутно нищо . макар че невиждам нищо престъпно освен че е изкарал някои долар ,,,,,това са необложени пари от държавата сигурно затова го гонят

Сутрин, вечер онанизъм, здрав и бодър организъм. xnxx, youporn, pornhub, tube8 - всичките на .ком завършват.

Престъплението драги ми,е това,че на по голямата част от снимките не са модели а случйни жени който нищо не подозират.Много хора видяха жените си и самите себе си,а някой и дъщерите си.Предполагам никой не е съгласен жена му да се подвизава в порно сайтове и някой да печели пари от това.

Това би било наистина сериозна работа но не това пише в статията.

Висяха жените си???? Нали тях са търсили в сайт за голотии? А после реват Ега ти моралистите!!!!!!!!!!

Sorry za maimunicata, no naistina nqma kak da pi6a ottuk. Vse o9e po bulgarskite zakoni suzdavaneto na pornografski materiali e prestuplenie.

2 пъти прочетох статията. Какво точно е престъплението? Освен, че най-вероятно финансовата дейност не е била регламентирана? Понеже текста навежда на мисълта, че не е трябвало да снима голи жени на плажа с тяхно съгласие, в което няма логика..

В какво точно престъпление е обвинен? Снимал е жени с тяхно съгласие ???

И къде е престъплението? Всички са пълнолетни, всички са наясно какво правят и са съгласни. Само проблема не виждам. Ааа! Сетих се! Бърка в канчето на големия брат! Ние трябва само да плащаме и ползваме. Парите прибират те! Ще бъде осъден по-жестоко ,отколкото за убийство.