Ремонтират осем пътни обекта във Варна

Ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна се извършват съобразно метеорологичните условия.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират осем пътни обекта във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавия... Градът е клоака и това ще е или за дълго, или за вечно - без значение, след като е от дълго. Кмета е... безмозъчен клоун, не бях виждал човек, който от нищо не разбира, а такъв е и кмет, не на с. Въглен, а на варна.

На 50 , от общината цяло ляро и до сега, лампите се включват 1.5 ч преди да мръкне и се изкл. 1.5ч преди съмване. Това е нова иновативна система. Канаките се почистиха от 7 бр. ъумно зелни - 6 гледаха а един бърка с кло в канала.... ефект - ЙОК

КОГА ЩЕ РЕМОНТИРАТЕ УЛИЦА "Д-Р СТОЙЧО ЙОРДАНОВ'' В КВАРТАЛ БРИЗ-ЮГ. ВСЕКИ ДЕН СИ ЧУПИМ КОЛИТЕ.

Господа, а квартал Бриз, до кога ще давате разрешителни за строеж, фирмите разбиват и малкото останало от улиците, не възстановяват разрушеното.Няма осветление, няма тротоари.Чудя се на тези, които си купуват жилища тук.Хора, не бъдете наивни, тук инфраструктурата става все по-лоша.Глутници от бездомни кучета,бунища от отпадъци край контейнерите и измамени селяни-гъсто заселени, това се получи за 2ите0 години.И което е най-чудно,трошат си колите и главите,но си траят.Никой не прави нищо.Е, халал да са ни дупките,ямите, калта, висящите жици, лаещите кучета,буклуците, живото реалити от съседите,редовното посещение на автосервизите, а за някои и при ортопедите..Квартал-Мечта, заповядайте!