Варненска фирма строи 2 патрулни кораба за ВМС

Министърът на отбраната съобщи, че варненското дружество "МТГ Делфин" е спечелило конкурса за изграждането на два многоцелеви патрулни кораба за ВМС.

Обратно в новината

Коментари - Варненска фирма строи 2 патрулни кораба за ВМС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мен ме интересува какви са параметрите на тези кораби ? поне като е български го направете изобретение които никои няма ? веднага да се заеме българската академия на науките да помага за изработването на ново 6 поколение апаратура и въоражение , на дали ?

Браво, че имаме български производител способен на това! Изненадан съм.

кораб се прави след сериозен проект! особено военен!проект се купува за мноого пари,а бг-проектантите отдавна са ,,съзнателно командировани ,,в миналото.Така ,че, за пореден път ОТИДЕ КОНЮ у РЯКАТА.Още не сме стигнали дъното май.....

ли не се сеща кой е собственика на тази фирма?

Все наши розови другари,са...

Избрали са фирмата тихомълком и набързо за да реализират парите, има да чакат патрулн кораби, ама друг път

...участва в честването... Колко ли е изплюскал комитския шопар?! Коледа наближава!!!

Ще цитирам мнението си от друг форум: Леле, не му завиждам на копчето на костюма! Отговорна работа върши ... за разлика от притежателя му! Нищо, сега покрай тия сделки, кораби, пушкала, ще намаже и той некой лев и ще си купи ново сако. Ще има мегдан да дебелее още повече!

Хайде няколко стотин милиона за червената БСП. За фирмата на Калояна Димиторва или по-точно на нейния син Светлин. Къса памет, късаааааа

С продажни политици,армия не ни е нужна!!!!!!!!!