Започва ремонтът на Аспаруховия мост

Започва последният етап от ремонта на Аспаруховия мост във Варна. 495 000 лв. от държавния бюджет ще струва ремонтът на този участък.

Обратно в новината

Коментари - Започва ремонтът на Аспаруховия мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглите управници пак ни мислят за балъци. Моста няма да се прави за "неопределено" време. Няма да се направи и догодина и следващата също. Затова се измисли този "козметичен" вариант за нещо като ремонт и то точно преди времето да се развали. И сега уж неочаквано пак пречки някакви - дъжд ? Ние трева пасем, по-добре кажете си , че сте некадърни , нямате неободимите пари и възможности. Хидро фирмата като се е награбила с поръчки из цялата страна няма възможности, но на други не дава. Не могат да се осигурят хора и машини, не могат да създадат организация и не дават кокала на друг. Да бяха китайците за 48 часа щеше да е готов. Мръсна сган управлява тоя потънал в мръсотия , прах и бездомни кучета , изостанал , смотан град !

направете още 1 мост стига сте крали

Глупости че моста не е ремонтиран 40 години. Имаше основни ремонити някъд към 98-ма, после към 2004-та после към 2011 и последния беше преди няма 2 години.

И пак Хидрострой имат участие. СлучаЕност?!? Не мисля!

Отново наказание за живеещите отвъд Моста. Защото предишният ремонт показа тотална некадърност на организацията, като се почне от "чиновническия" график за работа, от 10 до 16 часа, без събота и неделя, и се стигне до безпомощността на пътните милиционери да координират трафика. Как няма разумни хора от властта да разберат, че този обект е стратегически и трябва да се работи денонощно!!! Без почивни дни и празници!!!

Видяхме как се работи- от 9 до 17 часа и почивки в събота и неделя! Това не е организация на работа,а подигравка с хората!

"Аспаруховият мост е в експлоатация от 1976 г. и е основна връзка на ж. к. Аспарухово с останалите квартали от община Варна" Моста е основна връзка от много по голямо значение, даже международн. ! Не само са квартала. Наглите управници за 50 г. еджа успяха да направят подобно съоръжение до Видин. Тук трябват поне 3 моста , но смотания град Варна няма лоби.